Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

W bramie stoją pijak i pijaczka
Najpierw on pije z gwinta potem przychodzi kolejka na pijaczke. Ona wyjmuje szklanke po musztardzie nalewa se winka i wypija , na co ten pijaczek mówi
>>>> wiesz Krycha i za to Cię szanuje. ;)

Posted

Ale wogole w taki upal to chyba troche nie tego psa meczyc cwiczeniami......

tak swieta racja, ale własnie byłam ciekawa czy poswieci sie na tyle i bedzie szedł przy nodze nawet w upał ale jednak sie przeliczyłam:)) ale wieczorkiem było juz duzo lepiej, siad w marszu umie, ale z warowaniem gorzej musze sie zatrzymac powiedziec mu waruj najlepiej pokazac reka i dopiero isc dalej ale mysle ze w miare cwiczenia w koncu przjedziemy do płynnego marszu z komendą waruj.

a mam takei pytanie bo wy sie w tym orientujecie czy na egzaminie PT alebo w zerówce na obedience przy komendach siad, waruj mozna dawac komende głowem + znak optyczny? czy albo to albo to? bo denis na sama komende zrobi ale jakos lepiej i syzbciej mu idzie jak dam mu znak ręką równoczesnie z mówieniem komendy czy za to sa jakies punkty karne?

Ola a dałabys mi linki do tych koziołków na allegro? tzn ja sama tez poszukam bo mi sie nudzi ale jakbys znalazła cos fajnego bo tez sie za zcyms takim rozglądam zeby go pożadnie tego aportu nauczyc...

Posted

[quote name='madzior_ka']a mam takei pytanie bo wy sie w tym orientujecie czy na egzaminie PT alebo w zerówce na obedience przy komendach siad, waruj mozna dawac komende głowem + znak optyczny? czy albo to albo to?

Na PT musisz się zdecydować. Za podawanie podwójnych komend (słownych + optycznych) traci się punkty. Na obedience w "0" możesz do komendy głosowej dołożyć optyczną i nie ma za to punktów karnych.

Jostra, super że startujecie. Ja się nawet przez moment zastanawiałam, czy nie pojechać do Rzeszowa w czasie zawodów w ramach wakacji... Ale w sumie we wrześniu mają być zawody w Warszawie, więc jak zdążymy się nauczyć to pewnie spróbujemy "na miejscu"...

A Wind strzeliła też Atosowi fotkę na zawodach ;-)

Posted

Mek napisał(a):
W bramie stoją pijak i pijaczka
Najpierw on pije z gwinta potem przychodzi kolejka na pijaczke. Ona wyjmuje szklanke po musztardzie nalewa se winka i wypija , na co ten pijaczek mówi
>>>> wiesz Krycha i za to Cię szanuje. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dorotak no te foty Wind sa obledne!!!

Posted

[quote name='dorotak']
A Wind strzeliła też Atosowi fotkę na zawodach ;-)

Nio suuuuuuper fotka :angel: , jestescie na zawodoach teraz w Wawie, bo Wind ma robic fotki :D .

Posted

tak tak ja kce poza konkursem:)))
moze Wind sie skusi na nalesniczki...mniaaaam...albo szaszlyczek...nie wiem czym by tu ja jeszcze przekupic....hmmmm :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dorotak']
Jostra, super że startujecie. Ja się nawet przez moment zastanawiałam, czy nie pojechać do Rzeszowa w czasie zawodów w ramach wakacji... Ale w sumie we wrześniu mają być zawody w Warszawie, więc jak zdążymy się nauczyć to pewnie spróbujemy "na miejscu"...

Nocleg w Rzeszowie już masz - przyjeżdżaj :D

Posted

orsini napisał(a):
tak tak ja kce poza konkursem:)))
moze Wind sie skusi na nalesniczki...mniaaaam...albo szaszlyczek...nie wiem czym by tu ja jeszcze przekupic....hmmmm :lol: :lol: :lol: :lol:

Haha kumpela bedzie probowala sie zalapac jako "przedskoczek" :wink: , ale ta to ma chody u organizatorki czy tam prowadzacej nie wiem :wink: .

Posted

KaVanga potrzebujemy 1 przeszkody tylko:))wezmiemy zapasowa pozyczymy i jusz:))
byle tylko sie Wind zgodzila to ja przeszkode skombinuje:)))))))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
KaVanga potrzebujemy 1 przeszkody tylko:))wezmiemy zapasowa pozyczymy i jusz:))
byle tylko sie Wind zgodzila to ja przeszkode skombinuje:)))))))))))))))))))

Moze jak sie skoncza zawody to wam pozwola :D .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha Wind to spoko osoba wiec mysle ze nie bedzie problemu :D .

no i do tego jakie foty robi!!!!!!!
szok!!!
hahaha ale wazelinujemy:)))tylko, ze ona tego nie czyta :lol: :lol: :lol:

Posted

nie da rady za szerokie!
tak sobie mysle, czy znowu dzis sobie ogniska u kolezanki nie zrobic bo mam ochote na kielbase pieczona:))
ale musze do zwiazku jechac i straszliwie mi siei nie kce:((((buuuuu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...