Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):hahahaha wlasnie:))) musze wracac do domku bo jeszcze do sklepu zajechac musze a psy nie jadly:((( Biedne pieski pani je glodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):hahahaha wlasnie:))) musze wracac do domku bo jeszcze do sklepu zajechac musze a psy nie jadly:((( Ze zdjecia widać , że im smierć głodowa nie grozi .
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):O mam pierwsza lapke :multi: :multi: :multi: :multi: to jeszcze Ci troche do nas starych wrednych bab to brakuje:))) ale spoko:)) nadrobisz szybko:))) no nie wiem jak pol dnia bede musiala czytac :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: to chyba mi to troche zajmie :P :P :P :P :P :P
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mek komu?mi???no na pewno nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus a po co?:))myslisz, ze my czytamy???nie tylko walimy posty:)))))))))))))))))))))))))))))i sobie nabijamy licznik:))))))))))))))
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus a po co?:))myslisz, ze my czytamy???nie tylko walimy posty:)))))))))))))))))))))))))))))i sobie nabijamy licznik:)))))))))))))) No chyba zaczne tak robic :D :D :D :D :D :D ale czasami trzeba cos niecos poczytac np. o lamaniu klatek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Orcus']O mam pierwsza lapke :multi: :multi: :multi: :multi: to jeszcze Ci troche do nas starych wrednych bab to brakuje:))) ale spoko:)) nadrobisz szybko:))) Coś sugerujesz? :evilbat: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Orcus a po co?:))myslisz, ze my czytamy???nie tylko walimy posty:)))))))))))))))))))))))))))))i sobie nabijamy licznik:)))))))))))))) No chyba zaczne tak robic :D :D :D :D :D :D ale czasami trzeba cos niecos poczytac np. o lamaniu klatek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z ciezkim sercem nie opisze szczegolow:)))))))))ehhh co za zycie....
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Pasavera'][quote name='orsini'][quote name='Orcus']O mam pierwsza lapke :multi: :multi: :multi: :multi: to jeszcze Ci troche do nas starych wrednych bab to brakuje:))) ale spoko:)) nadrobisz szybko:))) Coś sugerujesz? :evilbat: :lol: Ona pisala o sobie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Orcus a po co?:))myslisz, ze my czytamy???nie tylko walimy posty:)))))))))))))))))))))))))))))i sobie nabijamy licznik:)))))))))))))) No chyba zaczne tak robic :D :D :D :D :D :D ale czasami trzeba cos niecos poczytac np. o lamaniu klatek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z ciezkim sercem nie opisze szczegolow:)))))))))ehhh co za zycie....
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Orcus a po co?:))myslisz, ze my czytamy???nie tylko walimy posty:)))))))))))))))))))))))))))))i sobie nabijamy licznik:)))))))))))))) No chyba zaczne tak robic :D :D :D :D :D :D ale czasami trzeba cos niecos poczytac np. o lamaniu klatek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z ciezkim sercem nie opisze szczegolow:)))))))))ehhh co za zycie.... U Was tez tak ciezko chodzi dgm bo orsini juz sie zniecierpliwila i dwa razy wcisnela posta ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pas Ty chyba nie bylas wymieniana jako wredna stara baba:))wiec spoko:)))))nie o Tobie:))))))))))))))))) ide kurcze bo nigdy nie wyjde
Mek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 1 smierc głodowa twym psom nie grozi 2 zyczymy tu sobie szczególiki o tych klatkach 3 mialas juz isc do domku .
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dogo sie strasznie zacina i czka:((( cud, ze w ogole dziala... tym bardziej ide:)))
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Pas Ty chyba nie bylas wymieniana jako wredna stara baba:))wiec spoko:)))))nie o Tobie:))))))))))))))))) ide kurcze bo nigdy nie wyjde To zostan na noc , chyba znajdzie sie kacik dla Ciebie??????? :D :P :P :P :P :P a moze ktoras klateczka????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Pas Ty chyba nie bylas wymieniana jako wredna stara baba:))wiec spoko:)))))nie o Tobie:))))))))))))))))) ide kurcze bo nigdy nie wyjde To zostan na noc , chyba znajdzie sie kacik dla Ciebie??????? :D :P :P :P :P :P a moze ktoras klateczka????????? :lol: :lol: :lol: :lol: hehehehe nie, same male:))ni ch... ja sie nie zmieszcze nawet we 3 razem wziete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):1. nie 2.nie 3.tak ide :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o i za to Cie szanuje. jak w tym kawale ;)
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Pas Ty chyba nie bylas wymieniana jako wredna stara baba:))wiec spoko:)))))nie o Tobie:))))))))))))))))) ide kurcze bo nigdy nie wyjde To zostan na noc , chyba znajdzie sie kacik dla Ciebie??????? :D :P :P :P :P :P a moze ktoras klateczka????????? :lol: :lol: :lol: :lol: hehehehe nie, same male:))ni ch... ja sie nie zmieszcze nawet we 3 razem wziete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Upchnie Cie noga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):1. nie 2.nie 3.tak ide :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o i za to Cie szanuje. jak w tym kawale ;) eeee nie znam...opowiedz:)))
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus noga sie nie da:))) Krycha ma dobry wykop to dala by rade :D :D :D :D :D
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Orcus noga sie nie da:))) Krycha ma dobry wykop to dala by rade :D :D :D :D :D no wlasnie ona taka watla:))))wiec mam watpliwosci co do tego wykopu:))))
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Orcus noga sie nie da:))) Krycha ma dobry wykop to dala by rade :D :D :D :D :D no wlasnie ona taka watla:))))wiec mam watpliwosci co do tego wykopu:)))) Pozory myla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts