orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):Orsini poszukaj tam dobrze napewno masz lepsze ujecia tego eksponatowego nie do pobicia .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihi:))jest ale na kamerce:))) a poza tym to sa foty z ringu:)))i wycielam twarz:)))wiec nie rozumiem o co Wam chodzi:)) cyc jest nieidentyfikowalny:)))) a poza tym nie jest anonimowy:)))
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 a to zdjecie to moje ulubione balet z pieskiem :D :D :D :D :D :D
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas dzieki w takim razie przelece co maja na allegro :wink: .
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):Orsini poszukaj tam dobrze napewno masz lepsze ujecia tego eksponatowego nie do pobicia .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihi:))jest ale na kamerce:))) a poza tym to sa foty z ringu:)))i wycielam twarz:)))wiec nie rozumiem o co Wam chodzi:)) cyc jest nieidentyfikowalny:)))) a poza tym nie jest anonimowy:))) Pewnie polowa Olsztyna go podziwiala wiec osoba ktora w tak publicznym miejscu go okazywala chyba by byla z tego zadowolona :P :P :P :P :P
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 No zwlaszcza czesc meska podziwiala:)))) bo ja to raczej wspolczulam, wiecie ile to wazy????i jak kregoslup obrywa?
Mek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orsini zaczekaj chwile jeszcze bo mam coś specjalnie dla ciebie.
Romas Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ola, no przykro mi ,ze nie pomoge ale nie mam sily drugi raz ogladac tego tysiaca przedmiotow dla moich psow ktore chcialabym miec.Ten aport to poprostu byl taki koziolek z nawierconym dziurkami i doczepionym bialym sznurkiem ,tak?Bo taki widzialam .
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Hahahahahahahahahahahahahaha Mek ona sie juz pewnie pozbyla koltunkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Mek']Orsini czy to Ci coś mówi ;) nie rozumiem o co Ci chodzi...niczim sie to nie rozni od tego co ja wkleilam, wiec nie przerobiles, a moze to miala byc sepia tylko Ci nie wyszlo?:)))))
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Mek dales inna fote przed chwila tak???? On szybko zmienia a Ty jestes za wolna :P :P :P :P :P
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):Hahahahahahahahahahahahahaha Mek ona sie juz pewnie pozbyla koltunkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaa Ty o tym mowisz:)))) ide stad jusz:))) papapapa
Mek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 EEEEEEEEEE bo mi sie zle skopiowało , ale w sekunde zmieniłem na to co miało byc i juz jest nawet w Twoim poście i fajnie to wyszło :):)
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas napisał(a):Ola, no przykro mi ,ze nie pomoge ale nie mam sily drugi raz ogladac tego tysiaca przedmiotow dla moich psow ktore chcialabym miec.Ten aport to poprostu byl taki koziolek z nawierconym dziurkami i doczepionym bialym sznurkiem ,tak?Bo taki widzialam . Nio co ty Romas ja poszukam haha dziekowalam, ze w ogole mowilas ze jest na allegro :D . Tamten byl troszke inny, glowki mial od koziolka, w srodku zamiast drewna bylo cos i niebieskie sznurki z boku :D , ide szukac takiego, haha albo poprosze dziewczyny, zeby mi taki kupily :wink: :D .
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):[On szybko zmienia a Ty jestes za wolna :P :P :P :P :P a jak tak szybko zmienia to dobrze o nim nie swiadczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a): aaa Ty o tym mowisz:)))) ide stad jusz:))) papapapa zobacz Mek i biedna orsini wyploszyles :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Orcus Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):[On szybko zmienia a Ty jestes za wolna :P :P :P :P :P a jak tak szybko zmienia to dobrze o nim nie swiadczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a): a jak tak szybko zmienia to dobrze o nim nie swiadczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hahahaha wlasnie:))) musze wracac do domku bo jeszcze do sklepu zajechac musze a psy nie jadly:(((
Mek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):[On szybko zmienia a Ty jestes za wolna :P :P :P :P :P a jak tak szybko zmienia to dobrze o nim nie swiadczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie wyciagaj zbyt pochopnych wnosków .
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Orcus napisał(a):O mam pierwsza lapke :multi: :multi: :multi: :multi: to jeszcze Ci troche do nas starych wrednych bab to brakuje:))) ale spoko:)) nadrobisz szybko:)))
Recommended Posts