Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orcus napisał(a):
Orsini poszukaj tam dobrze napewno masz lepsze ujecia tego eksponatowego nie do pobicia .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hihihi:))jest ale na kamerce:)))
a poza tym to sa foty z ringu:)))i wycielam twarz:)))wiec nie rozumiem o co Wam chodzi:))
cyc jest nieidentyfikowalny:))))
a poza tym nie jest anonimowy:)))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
Orcus napisał(a):
Orsini poszukaj tam dobrze napewno masz lepsze ujecia tego eksponatowego nie do pobicia .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hihihi:))jest ale na kamerce:)))
a poza tym to sa foty z ringu:)))i wycielam twarz:)))wiec nie rozumiem o co Wam chodzi:))
cyc jest nieidentyfikowalny:))))
a poza tym nie jest anonimowy:)))

Pewnie polowa Olsztyna go podziwiala wiec osoba ktora w tak publicznym miejscu go okazywala chyba by byla z tego zadowolona :P :P :P :P :P

Posted

Ola, no przykro mi ,ze nie pomoge ale nie mam sily drugi raz ogladac tego tysiaca przedmiotow dla moich psow ktore chcialabym miec.Ten aport to poprostu byl taki koziolek z nawierconym dziurkami i doczepionym bialym sznurkiem ,tak?Bo taki widzialam .

Posted

[quote name='Mek']Orsini czy to Ci coś mówi ;)

nie rozumiem o co Ci chodzi...niczim sie to nie rozni od tego co ja wkleilam, wiec nie przerobiles, a moze to miala byc sepia tylko Ci nie wyszlo?:)))))

Posted

Orcus napisał(a):
Hahahahahahahahahahahahahaha Mek ona sie juz pewnie pozbyla koltunkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaa Ty o tym mowisz:))))
ide stad jusz:)))
papapapa

Posted

EEEEEEEEEE bo mi sie zle skopiowało , ale w sekunde zmieniłem na to co miało byc i juz jest nawet w Twoim poście i fajnie to wyszło :):)

Posted

Romas napisał(a):
Ola, no przykro mi ,ze nie pomoge ale nie mam sily drugi raz ogladac tego tysiaca przedmiotow dla moich psow ktore chcialabym miec.Ten aport to poprostu byl taki koziolek z nawierconym dziurkami i doczepionym bialym sznurkiem ,tak?Bo taki widzialam .

Nio co ty Romas ja poszukam haha dziekowalam, ze w ogole mowilas ze jest na allegro :D . Tamten byl troszke inny, glowki mial od koziolka, w srodku zamiast drewna bylo cos i niebieskie sznurki z boku :D , ide szukac takiego, haha albo poprosze dziewczyny, zeby mi taki kupily :wink: :D .

Posted

Orcus napisał(a):
[On szybko zmienia a Ty jestes za wolna :P :P :P :P :P

a jak tak szybko zmienia to dobrze o nim nie swiadczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

aaa Ty o tym mowisz:))))
ide stad jusz:)))
papapapa

zobacz Mek i biedna orsini wyploszyles :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Orcus napisał(a):

a jak tak szybko zmienia to dobrze o nim nie swiadczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Orcus napisał(a):

Nie wyciagaj zbyt pochopnych wnosków .

Posted

Orcus napisał(a):
O mam pierwsza lapke :multi: :multi: :multi: :multi:

to jeszcze Ci troche do nas starych wrednych bab to brakuje:)))
ale spoko:))
nadrobisz szybko:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...