orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Agatko zmywarka to wynalazek stulecia...zaraz po karcie kredytowej, bo za nia powinni dac nobla wynalazy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Pasavera']zobaczcie jaką machinę chciałam kupić na Allegro. Już miałam licywować. . . . Odświerzam stronę a tu ..... ! ! ! Aukcja zakończona :evil: Byłam taka wściekła że ho ho lepiej nie gadać. Pomijam fakt, że licytacja miała trwać jeszcze 7 dni. Być może jakiś nieuczciwy allegrowicz umówił się z kimś, że skróci czas licytacji :evil: To było chamskie. Nawet nie napisał, że zastrzega sobie właśnie takie postępowanie :-? Uhhh . . . . Ale maszynka bardzo dobra była no nie? Elitesse no to nie było by aż tak daleko :lol: Ja Nowy Dwór zamieszkuje :wink: no w sumie przez pola jakbys miala terenowe autko to z 15 minut bys jechala - jak juz pociagna od mostu milenijnego droge na poznan to nawet bylabys u mnie szybciej niz np na Rynku :) ja mam taka maszynke tylko jednobiegowa i nie narzekam a strzyge baardzo duzo
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Elitesse']no w sumie przez pola jakbys miala terenowe autko to z 15 minut bys jechala - jak juz pociagna od mostu milenijnego droge na poznan to nawet bylabys u mnie szybciej niz np na Rynku :) :o ja nie mam nawet prawa jazdy :cunao: Hi hi No ale już nie długo siem zabieram za examin :wink: Od ilu latek można? Bo nie wiem ile jeszcze musze czekać :lol: A tak wogóle to ja tam bym na motor chciała zdawać, ale kto mi go kupi? :roll:
Agatka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 szczególnie za taka co jeszcze psy wyprowadza, odkurza i inne fajne rzeczy robi ;)
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Agatko zmywarka to wynalazek stulecia...zaraz po karcie kredytowej, bo za nia powinni dac nobla wynalazy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Za kartę kredytową to się kara smierci należy :evilbat: :lol: :lol: :lol: A zmywarka wcale taka idealna nie jest, bo niestety sama się nie załaduje ani nie rozładuje, a to mi się w niej nie podoba. W każdym razie moja zmywarka nie ma takiej funkcji :roll: :(
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Elitesse napisał(a):ja mam taka maszynke tylko jednobiegowa i nie narzekam a strzyge baardzo duzo Gdyby ten gloopek nie zrobił tego co zrobił, to bym o nią walczyła jak lwica :evilbat: A tak muszę szukać dalej :roll: :-?
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no mi by sie przydal taki robot o jakim Agatka pisze:)))))) u mnie zmywarka sie sama zalodowuje, bo kazdy jak skonczy jest to wklada do zmywarki naczynia:)) gorzej z rozladunkiem
Agatka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Robot domowy nowej generacji. Musza cos tylko nad oprogramowaniem popracowac, bo czasem jakby sie cos zacinało, albo myliło i i jak sie zbuntuje to trzeba naprawiac ;)
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):no mi by sie przydal taki robot o jakim Agatka pisze:)))))) u mnie zmywarka sie sama zalodowuje, bo kazdy jak skonczy jest to wklada do zmywarki naczynia:)) gorzej z rozladunkiem dobra, dobra :evilbat: Ale jak masz nie rozładowaną, to w jaki sposób możesz tam brudne naczynia dawać, co? Chyba coś kręcisz ;) :lol: :lol: :lol: Ja mogę liczyć tylko na urządzenie eletryczne, inne roboty nie wchodzą w grę :roll:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no te oprogramowanie jakies lewe jest zawirusowane, albo na takim etapie jak powiedzmy moj komputer z dziecinstaw ZX Spectrum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Może znajdziemy sobie jakieś forum awaryjne? Bo znów będziemy cierpieć jak załkiem siądzie :(
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pasavera napisał(a):Coś DGM chyba powoli siada :lol: :-? no wlasnie trzeba by ja naoliwic czy cus:))))
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Może znajdziemy sobie jakieś forum awaryjne? Bo znów będziemy cierpieć jak załkiem siądzie :( zwierzaki dzialaja zawsze:)))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Znacie jakieś godne zaufania sklepy internetowe z maszynkami? :oops: Bo na http://www.sewing.pl/ przesyłka będzie mnie kosztowała 20 zł :o Powariowali wszyscy . . .
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pas, nawet jak będziesz miała mniejszą opłatę za przesyłke, to maszynka będzie Cię kosztować więcej :-?
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Np w Grocie maszynka Andis MBG kosztuje 470, a w "sewing" 400.
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Pas, nawet jak będziesz miała mniejszą opłatę za przesyłke, to maszynka będzie Cię kosztować więcej :-? :-? ehhh to nie dobrze . . . No ale którąś będę musiała wybrać :wink: Kupiłabym tą Andisa MBG gdyby była troche tańsza . . . o jakieś 100 zł :lol: 8) ehh limit kasy niestety :-? A są jakieś lepsze od Andisa CC1 w cenie do 300 zł ? :P Bo robie sobię liste tych, które mogłabym kupić :lol: Jak już się zdecyduję na którąś to będę latać po sklepach :wink: :roll:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 taaa sa w Media Markt:))) w promocji:))za 49 zl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie wiem jakiej firmy, moze Panasonix :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='orsini']taaa sa w Media Markt:))) w promocji:))za 49 zl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie wiem jakiej firmy, moze Panasonix :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sie poważnie pytam :eviltong:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pas nie wiem-nie znam sie nie mam w domu maszynki i nie mam pojecia bladego jaka ma byc itp
Mek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Dogomanii moniec bliski ;) Co mam czas , zeby cos przeczytac to nie dziala a jak działa to ja znów nie mam czasu . Ale po lekturze: Orsini gratki za udana wystawke i lepiej przyznaj sie bez bicia żes to Ty jest pirat internetowy
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mek:)))hahahaha sobie wlasnie przypomnialam, ze jak kiedys siedzialam na IRCu taki rodzaj chata, to tez sie odgrazalam, ze zostane hakjerem:))))w wieku 60 lat ale jednak:)))wiec wiesz juz niedlugo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts