Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Elitesse'][quote name='orsini']ja tesz dostalam na mejla faceta!ale mial byc przystojniak :lol: :lol: :lol: :lol: a wiesz kto to ?? podpowiedz : wieloletni wroclawski hodowca :) z Wrocka to ja tylko Ciebie znam i Fuke no i jeszcze paru producentow, ale tego kolesia nie kojarze:))) kolejna wskazowka : zawsze chodzi spocony i ma wstretne pryszcze na calym ciele :) ale teraz byl jego slub niedawno hihihi a hodowla to Siwy Kot
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Aga nie mów, że to Twoje? :wink: I nic nie mówiłaś tyle czasu :o A poza tym nie wiem, czy ktoś zauważył, jestem Starszym Dogomasterem :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Aga nie mów, że to Twoje? :wink: I nic nie mówiłaś tyle czasu :o A poza tym nie wiem, czy ktoś zauważył, jestem Dogomasterem :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: w dodatku starszym:)) czyli stara wredna baba:))))))))))))))))))))))))))
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Aga nie mów, że to Twoje? :wink: I nic nie mówiłaś tyle czasu :o A poza tym nie wiem, czy ktoś zauważył, jestem Starszym Dogomasterem :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no nie do konca moje :) ja jestem tylko jego nazeczona hihihi a ten przystojniak to w marcu roczek skonczyl :) :beerchug: :beerchug: :popcorn: za starucha !!
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Aga nie mów, że to Twoje? :wink: I nic nie mówiłaś tyle czasu :o A poza tym nie wiem, czy ktoś zauważył, jestem Dogomasterem :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: w dodatku starszym:)) czyli stara wredna baba:)))))))))))))))))))))))))) No cóż ... teraz już się nie wyprę :evilbat: (wypiorę? ;) ) :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Agatka napisał(a):ide sobie od was... bo mnie wogóle nie zauwazacie ;) jak sobie siedzisz ciuchutko to cie nie widac :)
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Agatka napisał(a):ide sobie od was... bo mnie wogóle nie zauwazacie ;) ej nie ic-teraz Cie widze:)))
Agatka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 HAHAHAHA wiedziałam, ze jak postrasze to sie odezwiecie... Ja to sie na szkoleniach nie znam wiec sie nie odzywam... Raczej z Rafałem byscie sobie mogły pogadac :)
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 A mnie ktoś widzi :lol: :evilbat: Witajcie kochane :calus:
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pasavera napisał(a):A mnie ktoś widzi :lol: :evilbat: Witajcie kochane :calus: hey !!! :P
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :lol: Hi hi No to penie teraz zamilknę na jakiś czas, bo nie wiem o czym piszecie :cunao:
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):o goopotach jak zwykle :P :wink: i chyba same za bardzo nie wiemy o czym :)
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pasavera napisał(a):A mnie ktoś widzi :lol: :evilbat: Witajcie kochane :calus: no nie no same jakies niedopieszczone istotki:))) widzimy Cie kochana nasza Pas:))))))))
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ehh pozmywa ktos za mnie ?? bo powoli brakuje mi juz czytych szklanek :) a moj TZ sie chyba na mnie obrazil : ((((((((((((
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Pasavera napisał(a):A mnie ktoś widzi :lol: :evilbat: Witajcie kochane :calus: no nie no same jakies niedopieszczone istotki:))) widzimy Cie kochana nasza Pas:)))))))) :oops: :evilbat: :oops: :calus: Elitesse ja moge 8) Mam do Ciebie blisko :lol: No chyba, że mieszkasz na drugim końcu Wrocławia :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):o goopotach jak zwykle :P :wink: i chyba same za bardzo nie wiemy o czym :) a to tesz tradycyjnie :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ja mam w domu super zmywarke model RP1974 ;) Czasem sei zacina, ale nie narzekam :D
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pasavera napisał(a):orsini napisał(a):Pasavera napisał(a):A mnie ktoś widzi :lol: :evilbat: Witajcie kochane :calus: no nie no same jakies niedopieszczone istotki:))) widzimy Cie kochana nasza Pas:)))))))) :oops: :evilbat: :oops: :calus: Elitesse ja moge 8) Mam do Ciebie blisko :lol: No chyba, że mieszkasz na drugim końcu Wrocławia :lol: no wiesz jakby tu to powiedziec Wroclaw to ja w tej chwili mam tylko w dowodzie :) a dokladniej srodmiescie - bliskow wyspy slodowej :) ale od juz prawie 2 lat miesezkam sobie na wiosce :) ..czyli w Obornikach
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 koniec tego dobrego ! idem zmywac :( no i trza by maluchami sie zajac - musze im pazurki poobcinac bo strasznie drapia a rosna im w kosmicznym tempie co pare dni im trzeba ciachac
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 zobaczcie jaką machinę chciałam kupić na Allegro. Już miałam licywować. . . . Odświerzam stronę a tu ..... ! ! ! Aukcja zakończona :evil: Byłam taka wściekła że ho ho lepiej nie gadać. Pomijam fakt, że licytacja miała trwać jeszcze 7 dni. Być może jakiś nieuczciwy allegrowicz umówił się z kimś, że skróci czas licytacji :evil: To było chamskie. Nawet nie napisał, że zastrzega sobie właśnie takie postępowanie :-? Uhhh . . . . Ale maszynka bardzo dobra była no nie? Elitesse no to nie było by aż tak daleko :lol: Ja Nowy Dwór zamieszkuje :wink:
Recommended Posts