Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ze mną szkoli się 5 labów i 1 golden, one poza wodą nic nie widzą.
To co sznaucer załapie w pięc minut lab (oczywiście mówię na przykładzie tych, które się ze mną szkolą) łapie w kilka godzin. :x
A tak wogóle to nacuzyłam 2 moje psiaki skakac przez przeszkodę, zajęło mi to z 10 minut. Bo orsini mi zarzuciła, że moje nie umieją skakać, jak się im pokaże przeszkodę. Więc już umieją. :P
A Paryska postanowiłam pokazać na obedience. Szybciutko przerobiłam z nim ćwiczenia na "zerówkę" i chyba sobie chlopak da radę.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja tam lubie laby, u nas jest mnostwo fajnych przyjacielskich zbojow :wink: , tyle, ze ja bym akurat laba nie wziela, bo to nie pies ani na IPO ani na agility :evilbat: .

Przyjacielskie są aż za bardzo
Jak goldek siostry ciszy się na mój widok, to zwiewam gdzie pieprz rośnie. :roll: :lol: :lol: :lol:
Ale do szkolenia to one nie za bardzo się nadają, no i to takie ciapy :wink: Charakter zupełnie nie dla mnie

Posted

Romas napisał(a):
No...labki sa rozkoszne choc po namysle to jak dla mnie za spokojne :-)
Orsini daj sobie spokoj ludzi rozne rzeczy wymyslaja ale nie wszystko trzeba przyjmowac na powaznie :-)))

Haha jakbys to powiedziala mojej kumpeli to by Cie wysmiala, labki znajomych sa bardzo wesole i pelne energii i ciagle chetne do pracy. Haha nawet kumpla jeden po drzewie lazi za pileczka :wink: . I wedlug mnie dosc szybko sie szkola, moze nie lapia tak szybko jak sznaucer, ale tez szybko mozna je wycwiczyc wedlug mnie i moim obserwcji :wink: .

Posted

Czy ktoś z Was przesłał mi teraz jakiegoś maila, bo skasowałam
To chyba jakiś kawął był, bo mail jakaś agnieszka pijawka :o
I zdjęcie było "Igor"
No ale skasowałam, bo od nikogo znajomego nie było? I sądziłam, że to spam, choć pewnie to spam był, a ja się zastanawiam.
Na o2 strasznie dużo spamu przychodzi.
Choć teraz żałuję, bo może ten Igor fajny był. :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Pewno Orsini ,ze bez sansu ,nie dajmy sie podpuszczac !

Labeczka Lunka jest przeslodka i chwyta za serce a inteligetna bardzo .Juz umie siad i do mnie zakonczone siadem ,jak nat tak male szczenie to sukces.Ale fakt ma dosc flegmatyczny temperament i moja Zuzanka jak do nas przyszla to roznosila wprost mieszkanie a Luneczka to albo spi albo aportuje pileczke i to juz wszystko .
A ! Jeszcze kladzie sie do miski z woda jak pije :lol:
Nie no jest kochana ale czegos mi w niej brakuje chyba wlasnie tej iskry sznaucerowej !
Wyszkolic to ja byloby bardzo latwo ,widac Jostra trafilas na jakies matolki :-)A no i ja bede bardzo za Ciebie i twoje psiaki trzymac kciuki.
My juz dawno z Dorotaczkiem chcialysmy namowic jeszcze kogos do pokazywania w psich sportach sznaucerow.Miedzy innymi dlatego pojechalam z Zuzia nazawody Obedience zeby nie bylo ,ze tylko ocwczarki sa zdolne do wygrywania takich zawodow!
Idz Jostrus i bron naszego honoru !sznaucery gora !!!!

Posted

jostra napisał(a):

Ale do szkolenia to one nie za bardzo się nadają, no i to takie ciapy :wink: Charakter zupełnie nie dla mnie

No goldki to takie ciapy, ale labki juz nie sa ciapami.

Posted

ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!!
ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:)))))))))))))))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):

No goldki to takie ciapy, ale labki juz nie sa ciapami.

No jeden u nas jest bardzo agresywny :o
A to podobno takie łagodne psy.

Posted

Skoro o sznaucerach i sportach mowa to ide przspacerowac mojego sportowca Zuzie :-)Tylko nie mowcie za duzo jak mnie nie bedzie :-)

Posted

orsini napisał(a):
ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:)))))))))))))))

Kurcze, a Agnieszka Pijawka mogłoby to Ciebie pasować :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):

yhm ja ci chcialam dobrze zrobic a ty co ?? teraz to sie wypchaj !

Posted

Elitesse napisał(a):
jostra napisał(a):
orsini napisał(a):

hahahahahaha
jedna sie jusz przyznala:))
to moze przyzna sie jeszcze ta osoba co tej milej starszej pani wyslala tesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):

Jostra nie uogolniaj po jednym psie, haha to tak jakbys spotkala ospalego sredniaka i mowila ze takie sa, a ja znam kilka spokojnych sredniakow, jednak wiekszosc jest ich zwariowanych :evilbat: .

Posted

Elitesse napisał(a):
jostra napisał(a):
orsini napisał(a):

eeeeeee to Ty?
A co to za Igor?
Przystojny chociaż?
Dawaj jeszcze raz :P

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
jostra napisał(a):
orsini napisał(a):

hahahahahaha
jedna sie jusz przyznala:))
to moze przyzna sie jeszcze ta osoba co tej milej starszej pani wyslala tesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale ja zadnych milych starszych pan nie znam :( niemilych zreszta tez hihih a pozatym ona gdzies jest z twoich regionow :)

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):
jostra napisał(a):
orsini napisał(a):

eeeeeee to Ty?
A co to za Igor?
Przystojny chociaż?
Dawaj jeszcze raz :P

to jest moj przyszly maz ! a usmiechy takie wali ze mozna pasc !

Posted

orsini napisał(a):
ja tesz dostalam na mejla faceta!ale mial byc przystojniak :lol: :lol: :lol: :lol:

a wiesz kto to ?? podpowiedz : wieloletni wroclawski hodowca :)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):

Jostra nie uogolniaj po jednym psie, haha to tak jakbys spotkala ospalego sredniaka i mowila ze takie sa, a ja znam kilka spokojnych sredniakow, jednak wiekszosc jest ich zwariowanych :evilbat: .

Ja nie ogólniam, tylko zdziwiona jestem, że ona taki agressiv jest :o
Bo reszta tych labów z mojej grupy to taka niemrawa jest.
No ale labów znam tylko 5, więc cóż mogę powiedzieć :roll: :wink:

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):
ja tesz dostalam na mejla faceta!ale mial byc przystojniak :lol: :lol: :lol: :lol:

a wiesz kto to ?? podpowiedz : wieloletni wroclawski hodowca :)

z Wrocka to ja tylko Ciebie znam i Fuke no i jeszcze paru producentow, ale tego kolesia nie kojarze:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...