orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas masz racje! ktos sobie cos wymysli i ubzdura a ja sie przejmuje!!! bezsensu :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ze mną szkoli się 5 labów i 1 golden, one poza wodą nic nie widzą. To co sznaucer załapie w pięc minut lab (oczywiście mówię na przykładzie tych, które się ze mną szkolą) łapie w kilka godzin. :x A tak wogóle to nacuzyłam 2 moje psiaki skakac przez przeszkodę, zajęło mi to z 10 minut. Bo orsini mi zarzuciła, że moje nie umieją skakać, jak się im pokaże przeszkodę. Więc już umieją. :P A Paryska postanowiłam pokazać na obedience. Szybciutko przerobiłam z nim ćwiczenia na "zerówkę" i chyba sobie chlopak da radę.
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no to bedziemy trzymac kciuki !! moze faktycznie trzeba zaczac promowac bardziej sznaucery jako psy uzytkowe ??
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ja tam lubie laby, u nas jest mnostwo fajnych przyjacielskich zbojow :wink: , tyle, ze ja bym akurat laba nie wziela, bo to nie pies ani na IPO ani na agility :evilbat: . Przyjacielskie są aż za bardzo Jak goldek siostry ciszy się na mój widok, to zwiewam gdzie pieprz rośnie. :roll: :lol: :lol: :lol: Ale do szkolenia to one nie za bardzo się nadają, no i to takie ciapy :wink: Charakter zupełnie nie dla mnie
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas napisał(a):No...labki sa rozkoszne choc po namysle to jak dla mnie za spokojne :-) Orsini daj sobie spokoj ludzi rozne rzeczy wymyslaja ale nie wszystko trzeba przyjmowac na powaznie :-))) Haha jakbys to powiedziala mojej kumpeli to by Cie wysmiala, labki znajomych sa bardzo wesole i pelne energii i ciagle chetne do pracy. Haha nawet kumpla jeden po drzewie lazi za pileczka :wink: . I wedlug mnie dosc szybko sie szkola, moze nie lapia tak szybko jak sznaucer, ale tez szybko mozna je wycwiczyc wedlug mnie i moim obserwcji :wink: .
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas tylko nie golden!!! labek jusz lepsiejszy, ale i tak jak zdradzisz sznaucery to.... :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Czy ktoś z Was przesłał mi teraz jakiegoś maila, bo skasowałam To chyba jakiś kawął był, bo mail jakaś agnieszka pijawka :o I zdjęcie było "Igor" No ale skasowałam, bo od nikogo znajomego nie było? I sądziłam, że to spam, choć pewnie to spam był, a ja się zastanawiam. Na o2 strasznie dużo spamu przychodzi. Choć teraz żałuję, bo może ten Igor fajny był. :wink: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pewno Orsini ,ze bez sansu ,nie dajmy sie podpuszczac ! Labeczka Lunka jest przeslodka i chwyta za serce a inteligetna bardzo .Juz umie siad i do mnie zakonczone siadem ,jak nat tak male szczenie to sukces.Ale fakt ma dosc flegmatyczny temperament i moja Zuzanka jak do nas przyszla to roznosila wprost mieszkanie a Luneczka to albo spi albo aportuje pileczke i to juz wszystko . A ! Jeszcze kladzie sie do miski z woda jak pije :lol: Nie no jest kochana ale czegos mi w niej brakuje chyba wlasnie tej iskry sznaucerowej ! Wyszkolic to ja byloby bardzo latwo ,widac Jostra trafilas na jakies matolki :-)A no i ja bede bardzo za Ciebie i twoje psiaki trzymac kciuki. My juz dawno z Dorotaczkiem chcialysmy namowic jeszcze kogos do pokazywania w psich sportach sznaucerow.Miedzy innymi dlatego pojechalam z Zuzia nazawody Obedience zeby nie bylo ,ze tylko ocwczarki sa zdolne do wygrywania takich zawodow! Idz Jostrus i bron naszego honoru !sznaucery gora !!!!
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a): Ale do szkolenia to one nie za bardzo się nadają, no i to takie ciapy :wink: Charakter zupełnie nie dla mnie No goldki to takie ciapy, ale labki juz nie sa ciapami.
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!! ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:)))))))))))))))
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a): Ale do szkolenia to one nie za bardzo się nadają, no i to takie ciapy :wink: Charakter zupełnie nie dla mnie No goldki to takie ciapy, ale labki juz nie sa ciapami. No jeden u nas jest bardzo agresywny :o A to podobno takie łagodne psy.
Romas Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Skoro o sznaucerach i sportach mowa to ide przspacerowac mojego sportowca Zuzie :-)Tylko nie mowcie za duzo jak mnie nie bedzie :-)
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!! ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:))))))))))))))) Kurcze, a Agnieszka Pijawka mogłoby to Ciebie pasować :wink: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!! ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:))))))))))))))) Kurcze, a Agnieszka Pijawka mogłoby to Ciebie pasować :wink: :lol: :lol: :lol: yhm ja ci chcialam dobrze zrobic a ty co ?? teraz to sie wypchaj !
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Jostra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a):ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!! ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:))))))))))))))) Kurcze, a Agnieszka Pijawka mogłoby to Ciebie pasować :wink: :lol: :lol: :lol: yhm ja ci chcialam dobrze zrobic a ty co ?? teraz to sie wypchaj ! hahahahahaha jedna sie jusz przyznala:)) to moze przyzna sie jeszcze ta osoba co tej milej starszej pani wyslala tesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a): No jeden u nas jest bardzo agresywny :o A to podobno takie łagodne psy. Jostra nie uogolniaj po jednym psie, haha to tak jakbys spotkala ospalego sredniaka i mowila ze takie sa, a ja znam kilka spokojnych sredniakow, jednak wiekszosc jest ich zwariowanych :evilbat: .
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a):ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!! ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:))))))))))))))) Kurcze, a Agnieszka Pijawka mogłoby to Ciebie pasować :wink: :lol: :lol: :lol: yhm ja ci chcialam dobrze zrobic a ty co ?? teraz to sie wypchaj ! eeeeeee to Ty? A co to za Igor? Przystojny chociaż? Dawaj jeszcze raz :P
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a):ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!! ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:))))))))))))))) Kurcze, a Agnieszka Pijawka mogłoby to Ciebie pasować :wink: :lol: :lol: :lol: yhm ja ci chcialam dobrze zrobic a ty co ?? teraz to sie wypchaj ! hahahahahaha jedna sie jusz przyznala:)) to moze przyzna sie jeszcze ta osoba co tej milej starszej pani wyslala tesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ja zadnych milych starszych pan nie znam :( niemilych zreszta tez hihih a pozatym ona gdzies jest z twoich regionow :)
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ja tesz dostalam na mejla faceta!ale mial byc przystojniak :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a):ooo nieeeee jostra!!!nie patrz w moja strone!!! ja Ci zadnego zdjecia faceta nie wyslalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przez ostatni rok to jedynym facetem jakiego wysylalam to byl moj wiktor:))))))))))))))) Kurcze, a Agnieszka Pijawka mogłoby to Ciebie pasować :wink: :lol: :lol: :lol: yhm ja ci chcialam dobrze zrobic a ty co ?? teraz to sie wypchaj ! eeeeeee to Ty? A co to za Igor? Przystojny chociaż? Dawaj jeszcze raz :P to jest moj przyszly maz ! a usmiechy takie wali ze mozna pasc !
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):ja tesz dostalam na mejla faceta!ale mial byc przystojniak :lol: :lol: :lol: :lol: a wiesz kto to ?? podpowiedz : wieloletni wroclawski hodowca :)
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ojej jak dobrze, ze nie napisalam co o nim mysle:)))) Elitesse a boagty chociaz w takim razie???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a): No jeden u nas jest bardzo agresywny :o A to podobno takie łagodne psy. Jostra nie uogolniaj po jednym psie, haha to tak jakbys spotkala ospalego sredniaka i mowila ze takie sa, a ja znam kilka spokojnych sredniakow, jednak wiekszosc jest ich zwariowanych :evilbat: . Ja nie ogólniam, tylko zdziwiona jestem, że ona taki agressiv jest :o Bo reszta tych labów z mojej grupy to taka niemrawa jest. No ale labów znam tylko 5, więc cóż mogę powiedzieć :roll: :wink:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):ja tesz dostalam na mejla faceta!ale mial byc przystojniak :lol: :lol: :lol: :lol: a wiesz kto to ?? podpowiedz : wieloletni wroclawski hodowca :) z Wrocka to ja tylko Ciebie znam i Fuke no i jeszcze paru producentow, ale tego kolesia nie kojarze:)))
Recommended Posts