Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahahaha ale Wy jestescie jedna foty ludziom cyka, a druga je rozsyla. Hahahaha trzeba uwazac na was :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

hahahaha
to moze Ola mi powiesz jeszcze W JAKIM CELU mialabym taka fote wyslac komus?:))))
wiesz, zeby jeszcze t a fota byla przerobiona w jakis obrazliwy sposob, nie wiem z twarzy zrobiona tarcza do strzelania:)))to NIE:)))zwykla fota:))))))
wiedzialam, ze jostra sie wqrzy:))
ja sie tez z poczatku wqrzylam, ale potem stwierdzilam, ze nie warto sie denerwowac.

Posted

dzieki Kochane za gratki!!!

a wracajac: czy jakby ktorakolwiek z Was dostala mejla anonima z fota swojego dobrego znajomego to by sie wqrzyla i szukala od kogo ja dostala????bo ja nie:))))no chyba, ze to byloby cos wiecej niz tylko zwykla znajomosc i ktos o tym sie dowiedzial i dlatego wyslal takiego a nie innego mejla...no wtedy bym sie wqrzyla i szukala wszedzie sprawcy!
dla mnie to jedyne sensowne wytlumaczenie tego zamieszania!!!
A ta pani moze sie boi, ze ktos cos wytropil i raczej bardzo by chciala, zeby to byla nieprawda i zeby to sie okazalo tylko zartem. Ale niestety TO NIKT Z NAS!!!
Sorki!!!
wpadlas kobieto najwyrazniej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Haha niezla akcja nie ma co :evilbat: . Mi sie wydaje, ze tym ludziom sie nudzi i na sile chce sie odgryzc.

Elitesse wlasnie wlasnie, masz racje :evilbat: .

Posted

No nie wiem KaVanga chyba ze sie chce odegrac, ale za co????
przeciez to bezsensu klamstwo!
i to szyte grubymi nicmi!!!
co za problem sprawdzic skad mejl wyslany????
z jakiego kompa itp
Czy taka snujaca intrygi kobieta to nie wie, ze NIKT w sieci nie jest anonimowy????
ze zawsze mozna dojsc skad cos zostalo wyslane!

Posted

jostra napisał(a):
Orsini jak dostanę fotę z Tobą to się nie obrażę :D

a z Waniem?:))))))
bo to mialo byc zdjecie mezczyzny wyslanego kobiecie:))))
wiec jakbys dostala fote kolegi to bys szukala od kogo???
a jakby Ci na koledze zalezalo bardziej i nagle ktos anonima przyslal to juz bys stracila chyba grunt pod nogami?no ja to sobie probuje wytlumaczyc o co chodzi:)))
a w ogole ta pani jest znana mitomanka, wiec moze w ogole ni ebylo zadnego mejla:))))
wcale bym sie nie zdziwila!!!

Posted

KaVanga to nawet bardzo prawdopodobne, bo jesli byl to tak jak juz pisalam nikt w sieci nie jest anonimowy, wiec co za problem sprawdzic skad wyslany byl mejl????
no ale jak juz mejla nigdy nie bylo tylko powstal w czyjejs wyobrazni to juz sie IP komputera nie sprawdzi bo i jak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Jak z Waniem to też bym się nie obraziła, taki straszny przecież nie jest :evilbat:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahah Twoj tok myslenia jest zabawny hahahahahah

Posted

Ja w ogóle zabawna jestem :evilbat: , dopóki ktoś mi nie zajdzie za skórę, jakimś bzdurnym oskarżeniem. :roll:
A jakbym dostała jakąś fotę niewiadomo skąd to bym się raczej zdziwiła i myslała, że to jakaś pomyłka.
Ale ja naiwna jestem, więc nie mogę powiedzieć, jakby się inni zachowali w takiej sytuacji. :roll:

Posted

Wam tez tak slabo chodzi dgm ?? Trace cierpliwosc.
Ale zeby odwrocic wasza uwage od tajemniczych maili(zreszta nie qwiem o co chodzi ,bo mi sie wsteczne strony dgm nie otwieraja) ,powiem Wam cos o instynktach.
Bylam wczoraj na zielonej trawce z mala labradorka Luna ,11tyg.Luna poszla ze mna i Zuzia obejrzec rzeke.I jak myslicie co zrobila?!
Zdjecia wkleilam w galerii :lol: Odrazu jak znalazla sie nad brzegiem powachala wode i wskoczyla do niej ,po czym dumnie polynela maly kawalek przed siebie i z poworetem do brzegu :lol:
No...moja Zuzia wskoczyla do wody jak miala trzy miesiace ale to byl raczej dosc rozpaczliwy skok z rodzaju "nie wiem co bedzie ale sprobuje" ale ta suczka poprostu weszla i poplynela jakby robila to juz setki razy przed tym! No instynkt poprostu.
A ma taka siersc ,ze pomimo kapieli byla pzy skorze calkowicie sucha.
Zastanowie sie jeszcze czy moze nie kupic lepiej labka niz nastepnego szatanskiego sznaucia :-)

Posted

Romas napisał(a):
Ale zeby odwrocic wasza uwage od tajemniczych maili(zreszta nie qwiem o co chodzi ,bo mi sie wsteczne strony dgm nie otwieraja) ,powiem Wam cos o instynktach.
Bylam wczoraj na zielonej trawce z mala labradorka Luna ,11tyg.Luna poszla ze mna i Zuzia obejrzec rzeke.I jak myslicie co zrobila?!
Zdjecia wkleilam w galerii :lol: Odrazu jak znalazla sie nad brzegiem powachala wode i wskoczyla do niej ,po czym dumnie polynela maly kawalek przed siebie i z poworetem do brzegu :lol:
No...moja Zuzia wskoczyla do wody jak miala trzy miesiace ale to byl raczej dosc rozpaczliwy skok z rodzaju "nie wiem co bedzie ale sprobuje" ale ta suczka poprostu weszla i poplynela jakby robila to juz setki razy przed tym! No instynkt poprostu.
Zastanowie sie jeszcze czy moze nie kupic lepiej labka niz nastepnego szatanskiego sznaucia :-)

moja ciotka ma flat coated retrievera - i jest dokaldnie taki sam, nawet po pare minut potrafi siedziec z glowa pod woda i sobie kamyczki wyyszukiwac !! no i jak wyjdzie i otrzepie sie to suchutki

Posted

no wlasnie!
ja sie tesz wczoraj wqrzylam na maxa!!!
bo nie lubie byc oskarzana o tego typu rzeczy!ktorych w zyciu nie zrobilam i nie mam zamiaru robic!!!
Nie wyslalam w zyciu anonimu zadnego !!!!a ty nagle sie dowiaduje, ze i owszem!!! :evilbat: :evil: 0X 0X 0X
ale ja jakbym dostala fote przyjaciela tylko fote to zero reakcji!bo gdyby fota byla przerobiona w jakikolwiek sposob osmieszajacy go to i owszem wqrzylabym sie bardzo!
ale ta podobno nie byla!
wiec o co chodzi???
sadze, ze w sumie mejla zadnego nawet i nie bylo!a moze ta pani szukala kontaktu z inna osoba i punktu zaczepienia?i myslala, ze to dobry chwyt?ale chwyt byl zly:))a jak juz w klastwo sie wejdzie to trzeba brnac w nim do konca, ale w takim szytym grubymi nicmi??????
powtarzam co za problem sprawdzic skad mejl byl???no ale jak juz go ni ebylo...
po rozmowie z Wami dochodze do wniosku, ze nikt zadnego mejla nie wysylal, i tyle

Posted

Romas napisał(a):

No one maja niesamowity ten instynkt, znajomi od goldkow i labkow mi opowiadali, ze haha nawet kolo kaluzy spokojnie przejsc nie moga :wink: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .

Posted

No...labki sa rozkoszne choc po namysle to jak dla mnie za spokojne :-)
Orsini daj sobie spokoj ludzi rozne rzeczy wymyslaja ale nie wszystko trzeba przyjmowac na powaznie :-)))

Posted

Romas napisał(a):
No...labki sa rozkoszne choc po namysle to jak dla mnie za spokojne :-)
Orsini daj sobie spokoj ludzi rozne rzeczy wymyslaja ale nie wszystko trzeba przyjmowac na powaznie :-)))

no wlasnie one sa za spokojne - ja bym nie umiala miec psa bez tego szalonego temperamentu sredniaka :) po osmiu latach zycia ze sznaucerem srednim to dla mnie lepszy bylby chyba jakis diabel tasmanski :) nawet miniatura dla mnie za bardzo ciapowata jest :)

Posted

A my spedzilismy super weekend w towarzystwie naszych znajomych. BYli u nas włąsciciele Donny Miry i Grand Grimmcia. A do tego jeszcze maluszek 10 miesieczny ludzki :)
I strasznie mi sie pododbało jak Dnegik na niego zareagował. łaził za nim pilnował, siedział koło łóżeczka :)
A Sonia pozwalała mu na sobie siedziec !!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłam w szoku !!! Bo Słoniatko nigdy wczesniej nie bawiło sie z dziecmi.

Posted

jostra napisał(a):
Romas nie kupuj laba!!!!!!!!!
Please :wink:
Ja mam kilka na szkoleniu, naprawdę lab to nie to co sznaucer.
Bez porównania.

Ja tam lubie laby, u nas jest mnostwo fajnych przyjacielskich zbojow :wink: , tyle, ze ja bym akurat laba nie wziela, bo to nie pies ani na IPO ani na agility :evilbat: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...