jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Proszę mnie nie obrażać :x NIE ROBIĘ FOT LUDZIOM BEZ ICH ZGODY!!! Jasne? Więc żadne one :-?
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha ale Wy jestescie jedna foty ludziom cyka, a druga je rozsyla. Hahahaha trzeba uwazac na was :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . hahahaha to moze Ola mi powiesz jeszcze W JAKIM CELU mialabym taka fote wyslac komus?:)))) wiesz, zeby jeszcze t a fota byla przerobiona w jakis obrazliwy sposob, nie wiem z twarzy zrobiona tarcza do strzelania:)))to NIE:)))zwykla fota:)))))) wiedzialam, ze jostra sie wqrzy:)) ja sie tez z poczatku wqrzylam, ale potem stwierdzilam, ze nie warto sie denerwowac.
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dzieki Kochane za gratki!!! a wracajac: czy jakby ktorakolwiek z Was dostala mejla anonima z fota swojego dobrego znajomego to by sie wqrzyla i szukala od kogo ja dostala????bo ja nie:))))no chyba, ze to byloby cos wiecej niz tylko zwykla znajomosc i ktos o tym sie dowiedzial i dlatego wyslal takiego a nie innego mejla...no wtedy bym sie wqrzyla i szukala wszedzie sprawcy! dla mnie to jedyne sensowne wytlumaczenie tego zamieszania!!! A ta pani moze sie boi, ze ktos cos wytropil i raczej bardzo by chciala, zeby to byla nieprawda i zeby to sie okazalo tylko zartem. Ale niestety TO NIKT Z NAS!!! Sorki!!! wpadlas kobieto najwyrazniej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Haha niezla akcja nie ma co :evilbat: . Mi sie wydaje, ze tym ludziom sie nudzi i na sile chce sie odgryzc. Elitesse wlasnie wlasnie, masz racje :evilbat: .
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 No nie wiem KaVanga chyba ze sie chce odegrac, ale za co???? przeciez to bezsensu klamstwo! i to szyte grubymi nicmi!!! co za problem sprawdzic skad mejl wyslany???? z jakiego kompa itp Czy taka snujaca intrygi kobieta to nie wie, ze NIKT w sieci nie jest anonimowy???? ze zawsze mozna dojsc skad cos zostalo wyslane!
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Orsini jak dostanę fotę z Tobą to się nie obrażę :D a z Waniem?:)))))) bo to mialo byc zdjecie mezczyzny wyslanego kobiecie:)))) wiec jakbys dostala fote kolegi to bys szukala od kogo??? a jakby Ci na koledze zalezalo bardziej i nagle ktos anonima przyslal to juz bys stracila chyba grunt pod nogami?no ja to sobie probuje wytlumaczyc o co chodzi:))) a w ogole ta pani jest znana mitomanka, wiec moze w ogole ni ebylo zadnego mejla:)))) wcale bym sie nie zdziwila!!!
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a): moze w ogole ni ebylo zadnego mejla:)))) wcale bym sie nie zdziwila!!! Haha a ja wlasnie mialam to napisac :lol: .
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Jak z Waniem to też bym się nie obraziła, taki straszny przecież nie jest :evilbat:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 KaVanga to nawet bardzo prawdopodobne, bo jesli byl to tak jak juz pisalam nikt w sieci nie jest anonimowy, wiec co za problem sprawdzic skad wyslany byl mejl???? no ale jak juz mejla nigdy nie bylo tylko powstal w czyjejs wyobrazni to juz sie IP komputera nie sprawdzi bo i jak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 NO niexle... Dobrze, ze mnie nie było w lesznie bo tez bym była podejrzana ;)
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Jak z Waniem to też bym się nie obraziła, taki straszny przecież nie jest :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahah Twoj tok myslenia jest zabawny hahahahahah
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ja w ogóle zabawna jestem :evilbat: , dopóki ktoś mi nie zajdzie za skórę, jakimś bzdurnym oskarżeniem. :roll: A jakbym dostała jakąś fotę niewiadomo skąd to bym się raczej zdziwiła i myslała, że to jakaś pomyłka. Ale ja naiwna jestem, więc nie mogę powiedzieć, jakby się inni zachowali w takiej sytuacji. :roll:
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jakbym dostala fote z mezczyzna to bym sie zastanawiala czy on mnie nie kocha przez przypadek hihihi
Romas Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wam tez tak slabo chodzi dgm ?? Trace cierpliwosc. Ale zeby odwrocic wasza uwage od tajemniczych maili(zreszta nie qwiem o co chodzi ,bo mi sie wsteczne strony dgm nie otwieraja) ,powiem Wam cos o instynktach. Bylam wczoraj na zielonej trawce z mala labradorka Luna ,11tyg.Luna poszla ze mna i Zuzia obejrzec rzeke.I jak myslicie co zrobila?! Zdjecia wkleilam w galerii :lol: Odrazu jak znalazla sie nad brzegiem powachala wode i wskoczyla do niej ,po czym dumnie polynela maly kawalek przed siebie i z poworetem do brzegu :lol: No...moja Zuzia wskoczyla do wody jak miala trzy miesiace ale to byl raczej dosc rozpaczliwy skok z rodzaju "nie wiem co bedzie ale sprobuje" ale ta suczka poprostu weszla i poplynela jakby robila to juz setki razy przed tym! No instynkt poprostu. A ma taka siersc ,ze pomimo kapieli byla pzy skorze calkowicie sucha. Zastanowie sie jeszcze czy moze nie kupic lepiej labka niz nastepnego szatanskiego sznaucia :-)
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas napisał(a):Wam tez tak slabo chodzi dgm ?? Trace cierpliwosc. Ale zeby odwrocic wasza uwage od tajemniczych maili(zreszta nie qwiem o co chodzi ,bo mi sie wsteczne strony dgm nie otwieraja) ,powiem Wam cos o instynktach. Bylam wczoraj na zielonej trawce z mala labradorka Luna ,11tyg.Luna poszla ze mna i Zuzia obejrzec rzeke.I jak myslicie co zrobila?! Zdjecia wkleilam w galerii :lol: Odrazu jak znalazla sie nad brzegiem powachala wode i wskoczyla do niej ,po czym dumnie polynela maly kawalek przed siebie i z poworetem do brzegu :lol: No...moja Zuzia wskoczyla do wody jak miala trzy miesiace ale to byl raczej dosc rozpaczliwy skok z rodzaju "nie wiem co bedzie ale sprobuje" ale ta suczka poprostu weszla i poplynela jakby robila to juz setki razy przed tym! No instynkt poprostu. A ma taka siersc ,ze pomimo kapieli byla pzy skorze calkowicie sucha. Zastanowie sie jeszcze czy moze nie kupic lepiej labka niz nastepnego szatanskiego sznaucia :-) moja ciotka ma flat coated retrievera - i jest dokaldnie taki sam, nawet po pare minut potrafi siedziec z glowa pod woda i sobie kamyczki wyyszukiwac !! no i jak wyjdzie i otrzepie sie to suchutki
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no wlasnie! ja sie tesz wczoraj wqrzylam na maxa!!! bo nie lubie byc oskarzana o tego typu rzeczy!ktorych w zyciu nie zrobilam i nie mam zamiaru robic!!! Nie wyslalam w zyciu anonimu zadnego !!!!a ty nagle sie dowiaduje, ze i owszem!!! :evilbat: :evil: 0X 0X 0X ale ja jakbym dostala fote przyjaciela tylko fote to zero reakcji!bo gdyby fota byla przerobiona w jakikolwiek sposob osmieszajacy go to i owszem wqrzylabym sie bardzo! ale ta podobno nie byla! wiec o co chodzi??? sadze, ze w sumie mejla zadnego nawet i nie bylo!a moze ta pani szukala kontaktu z inna osoba i punktu zaczepienia?i myslala, ze to dobry chwyt?ale chwyt byl zly:))a jak juz w klastwo sie wejdzie to trzeba brnac w nim do konca, ale w takim szytym grubymi nicmi?????? powtarzam co za problem sprawdzic skad mejl byl???no ale jak juz go ni ebylo... po rozmowie z Wami dochodze do wniosku, ze nikt zadnego mejla nie wysylal, i tyle
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 uff rozplywam sie bleee chyba cieple cappuciono nie bylo dobrym pomyslem na sniadanie :(
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas nie kupuj laba!!!!!!!!! Please :wink: Ja mam kilka na szkoleniu, naprawdę lab to nie to co sznaucer. Bez porównania.
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas napisał(a):Wam tez tak slabo chodzi dgm ?? Trace cierpliwosc. Ale zeby odwrocic wasza uwage od tajemniczych maili(zreszta nie qwiem o co chodzi ,bo mi sie wsteczne strony dgm nie otwieraja) ,powiem Wam cos o instynktach. Bylam wczoraj na zielonej trawce z mala labradorka Luna ,11tyg.Luna poszla ze mna i Zuzia obejrzec rzeke.I jak myslicie co zrobila?! Zdjecia wkleilam w galerii :lol: Odrazu jak znalazla sie nad brzegiem powachala wode i wskoczyla do niej ,po czym dumnie polynela maly kawalek przed siebie i z poworetem do brzegu :lol: No...moja Zuzia wskoczyla do wody jak miala trzy miesiace ale to byl raczej dosc rozpaczliwy skok z rodzaju "nie wiem co bedzie ale sprobuje" ale ta suczka poprostu weszla i poplynela jakby robila to juz setki razy przed tym! No instynkt poprostu. A ma taka siersc ,ze pomimo kapieli byla pzy skorze calkowicie sucha. Zastanowie sie jeszcze czy moze nie kupic lepiej labka niz nastepnego szatanskiego sznaucia :-) No one maja niesamowity ten instynkt, znajomi od goldkow i labkow mi opowiadali, ze haha nawet kolo kaluzy spokojnie przejsc nie moga :wink: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
Romas Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 No...labki sa rozkoszne choc po namysle to jak dla mnie za spokojne :-) Orsini daj sobie spokoj ludzi rozne rzeczy wymyslaja ale nie wszystko trzeba przyjmowac na powaznie :-)))
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Romas napisał(a):No...labki sa rozkoszne choc po namysle to jak dla mnie za spokojne :-) Orsini daj sobie spokoj ludzi rozne rzeczy wymyslaja ale nie wszystko trzeba przyjmowac na powaznie :-))) no wlasnie one sa za spokojne - ja bym nie umiala miec psa bez tego szalonego temperamentu sredniaka :) po osmiu latach zycia ze sznaucerem srednim to dla mnie lepszy bylby chyba jakis diabel tasmanski :) nawet miniatura dla mnie za bardzo ciapowata jest :)
Agatka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 A my spedzilismy super weekend w towarzystwie naszych znajomych. BYli u nas włąsciciele Donny Miry i Grand Grimmcia. A do tego jeszcze maluszek 10 miesieczny ludzki :) I strasznie mi sie pododbało jak Dnegik na niego zareagował. łaził za nim pilnował, siedział koło łóżeczka :) A Sonia pozwalała mu na sobie siedziec !!!!!!!!!!!!!!!!! Byłam w szoku !!! Bo Słoniatko nigdy wczesniej nie bawiło sie z dziecmi.
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):Romas nie kupuj laba!!!!!!!!! Please :wink: Ja mam kilka na szkoleniu, naprawdę lab to nie to co sznaucer. Bez porównania. Ja tam lubie laby, u nas jest mnostwo fajnych przyjacielskich zbojow :wink: , tyle, ze ja bym akurat laba nie wziela, bo to nie pies ani na IPO ani na agility :evilbat: .
Recommended Posts