Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Waszka nie narzekaj fotki bardzo fajne :D .

a ile by było fajniejszych jakby był lepszy aparat :lol: on ruchu nie robi i to mnie wqrza :evil: :x

Posted

eee tam tak Ci się tylko wydaje , że zwykla ja widze różnicę między twoimi a innymi fotkami, nie ma jak olimpus :D
A jakis masz na oku?
Bo ja jestem na etapie poszukiwań dobrej i taniej cyfrówki :D

Posted

nie mam na oku zadnego jeszcze bo nie mam kasy na aparat :lol: więc wolę się nie wkurzać oglądając bo teraz za tyle co zapłaciłam za ten 3 lata temu czy 2 :hmmmm: to miałabym super sprzęcik :-?

Posted

Haha mi sie przypomina takie powiedzenie gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem :wink: :lol: .
Ja mam jedena z pierwszych cyfrowek i tez na nia wydalismy majatek i teraz lezy sobie juz jako "zabytek", eh tak to jest wlasnie ze sprzetem, nigdy nie bedzie najnowszy :wink: :evilbat: .

Posted

Angelka napisał(a):
eee tam tak Ci się tylko wydaje , że zwykla ja widze różnicę między twoimi a innymi fotkami, nie ma jak olimpus :D
A jakis masz na oku?
Bo ja jestem na etapie poszukiwań dobrej i taniej cyfrówki :D

ja mam canona A70 i jestem srednio zadowolona a kosztowal on niemalo :( a najchetniej kupila bym sobie olimpusa bo one sie super sprawdzaja

Posted

Wstawić śpiochy :lol:

Ja mam Kodaka DX3640 i jestem zadowolona :D
Dałam za niego 1000 zł, ale teraz jest po ok.850 zł :o Sprzęt szybko taieje :roll:
A jakie robi fotki sami wiecie :lol: 8)
Za to w pomieszczeniach nie bardzo wychodzą :-?

Posted

Ja mam Nikona Coolpix, robi dość fajne foty, ale czasami nie łapie ostrości :(
W hali zdjęcia są okropne, jak się ściemnia też :(
Niezbyt jestem z niego zadowolona. Do tego dałam za niego 1600, za miesiąc był już za 1000 0X :evil:

Posted

WITAJCIE z samego ranka!!!
fotki w galerii cudne!
a ja wczoraj bylam u siebie:))na wystawce:))i jestem very happy!!!
Mafia-najpierw z 4ki wyszla i dostala CWC, a potem wygrala porownanie z jakas suka z kl. otwartej i zostala Najl. Suka w Rasie :drinking: :drinking: :drinking: ta druga suke wystawiala taka pani co to chyba nie wie, ze sie zwyciezcy gratuluje, bo mi nie pogratulowala:))ale co tam:)))))jak nie zna zasad panujacych na wystawach to ja juz jej uczyc tego nie bede:)))
Rase wygrala mlodsza polsiostra Mafii z mlodziezy!sliczna suka!!!od Ewy!!!potem byla 3cia na grupie!!!
W ramach socjalizacji wystawialam Skorka-pierwsza jej wystawka w zyciu:)))niechaj sie oswaja!no i najl. szczenie.
A Wiktorek skolei szedl ostatni raz w szczeniakach, bo od Wawki wchodzi w mlodziez, dostal fajny opis, a potem na bisie...II BIS PUPPY!!! :angel: :angel: :angel: :angel:

Z ciekawszych rzeczy to pewna starsza pani na mnie z krzykiem, ze jej wyslalam jakiegos mejla i sobie mejli ode mnie nie zyczy!
Hmm, w zyciu jej mejla zadnego nie wyslalam to raz. Dwa pod swoimi ZAWSZE sie podpisuje i nie mam w zwyczaju zadnych anonimow wysylac ani na mejl ani do ksiegi gosci-takie zagranie mnie w ogole nie bawia.
Wiec zbaranialam...i teraz sie robi ciekawie...
hahahaha pozniej mi powiedziano, ze ktos jej wyslal tylko fote jednego pana z leszna, bo niby data byla. Hmmm...Jostra i teraz uwazaj bo spadniesz z krzesla:))))wiec usiadz gleboko:)))))bo wg. tejze pani TY jestes autorem foty hihihi widzisz czego to sie mozna dowiedziec od starszych pan na wystawie?:))))takze Ty robilas a ja wyslalam hahahahahah niektorzy to jednak maja bujna fantazje!!!zazdroszcze im!
Tylko, jeszcze nie wiem co wysylajac chcialam osiagnac:))))ale tego chyba nie wie nikt;)))bo ta fota nie byla w zaden sposob przerobiona itp. poprostu wyslana fota:))))))))usmialam sie jak nie wiem co, a co mysle o tej starszej pani to moze nie napisze:)))bo zaraz bedzie, ze ja obrazam:)))))hihihi
takze jostra kurcze pamietaj-nie fotografuj ludzi i nie dawaj mi tych fot, bo ja je potem wysylam dalej hahahahaha i to ludziom, do ktorych ja sie nawet nie odzywam jak nie jestem do tego zmuszona sytuacja zyciowa:))))))bo mi chca klatki rozwalic:)))))

Posted

orsini: gratulacje!!!! :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
no i oczywiście spadłam z krzesła, bo ja nawet aparatu w Lesznie nie miałam. Tzn był w samochodzie i z braku czasu go nie wyjęłam. Z tego powodu nie mam fot moich psów, które troszkę tam powygrywały. :evilbat:
Czy ja mogę prosić namiary na tę panią???
I o jakiego pana chodzi???
Wogóle nie jarzę o co chodzi. :o :o :o
A mój apatrat nie robi fot z datą :roll:

Posted

strasznie sie tego boje...wiesz, na starosc, ze mi tesz tak sie zrobi z glowa, ze wszedzie bede widziala spisek, wszyscy beda moimi wrogami itp.hihihi
no mnie ta kobita rozsmieszyla na maxa:))))))]
z drugiej strony TAKIM ludziom to trzeba zawsze przytakiwac i na wszystko sie zgadzac, wiec w sumie moze zle zrobilam???co z tego, ze nie ja trzeba bylo sie przyznac, a jak ona teraz sobie zyly przeze mnie podetnie???? :cry: :cry: :cry: :cry: bo sprawcy nie znajdzie???? :cry: :cry: :cry: :cry:
a tak swoja droga to co za problem dojsc do tego kto wyslal mejla nawet z obcej skrzynki?przeciez jest cos takiego jak IP komputera i inne tego typu, ale widocznie nie kazdy o tym wie:)))))))

Posted

ja się chyba przerzucę na jakąś inną dyscyplinę niż wystawki
Naprawdę mam już tego dość, mnie ludzie nie interesują tylko psy, więc po co mi czyjeś zdjęcia i po co niby miałabym je komuś wysyłać???
To bez sensu :x
Ale już w sierpniu Parysa wystawiam na obedience i bedę też myśleć o agility, mam w d... zasrane wystawki 0X

Posted

Pasavera napisał(a):
Wstawić śpiochy :lol:

Ja mam Kodaka DX3640 i jestem zadowolona :D
Dałam za niego 1000 zł, ale teraz jest po ok.850 zł :o Sprzęt szybko taieje :roll:
A jakie robi fotki sami wiecie :lol: 8)
Za to w pomieszczeniach nie bardzo wychodzą :-?

Pas = mój teraz kosztuje podobnie - ale był 2x droższy :-? :x

Posted

Ale mialas przygode :o .

No i WIELGACHNE GRATKI dla Twoich psiakow, super im poszlo :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: :BIG: :klacz: .

Posted

jostra napisał(a):
ja się chyba przerzucę na jakąś inną dyscyplinę niż wystawki
Naprawdę mam już tego dość, mnie ludzie nie interesują tylko psy, więc po co mi czyjeś zdjęcia i po co niby miałabym je komuś wysyłać???
To bez sensu :x
Ale już w sierpniu Parysa wystawiam na obedience i bedę też myśleć o agility, mam w d... zasrane wystawki 0X

jostra szalency i wariaci sa wszedzie;)))))i w agility tesz sie jakis trafi:))))
eee nie Kochana-wysylac to ja ponoc wyslalam:)))tak?:)))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...