malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 a od nas to gdzie byli? w Olsztynie czy gdzie to była jeszcze wytsawa? bo w Ustroniu nie było nikogo kogo ja znam - była Olivka ale rekreacyjnie :D
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Waszka nie narzekaj fotki bardzo fajne :D . a ile by było fajniejszych jakby był lepszy aparat :lol: on ruchu nie robi i to mnie wqrza :evil: :x
Angelka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 eee tam tak Ci się tylko wydaje , że zwykla ja widze różnicę między twoimi a innymi fotkami, nie ma jak olimpus :D A jakis masz na oku? Bo ja jestem na etapie poszukiwań dobrej i taniej cyfrówki :D
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 nie mam na oku zadnego jeszcze bo nie mam kasy na aparat :lol: więc wolę się nie wkurzać oglądając bo teraz za tyle co zapłaciłam za ten 3 lata temu czy 2 :hmmmm: to miałabym super sprzęcik :-?
Ka-Vanga Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Haha mi sie przypomina takie powiedzenie gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem :wink: :lol: . Ja mam jedena z pierwszych cyfrowek i tez na nia wydalismy majatek i teraz lezy sobie juz jako "zabytek", eh tak to jest wlasnie ze sprzetem, nigdy nie bedzie najnowszy :wink: :evilbat: .
Elitesse Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Angelka napisał(a):eee tam tak Ci się tylko wydaje , że zwykla ja widze różnicę między twoimi a innymi fotkami, nie ma jak olimpus :D A jakis masz na oku? Bo ja jestem na etapie poszukiwań dobrej i taniej cyfrówki :D ja mam canona A70 i jestem srednio zadowolona a kosztowal on niemalo :( a najchetniej kupila bym sobie olimpusa bo one sie super sprawdzaja
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wstawić śpiochy :lol: Ja mam Kodaka DX3640 i jestem zadowolona :D Dałam za niego 1000 zł, ale teraz jest po ok.850 zł :o Sprzęt szybko taieje :roll: A jakie robi fotki sami wiecie :lol: 8) Za to w pomieszczeniach nie bardzo wychodzą :-?
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ja mam Nikona Coolpix, robi dość fajne foty, ale czasami nie łapie ostrości :( W hali zdjęcia są okropne, jak się ściemnia też :( Niezbyt jestem z niego zadowolona. Do tego dałam za niego 1600, za miesiąc był już za 1000 0X :evil:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 WITAJCIE z samego ranka!!! fotki w galerii cudne! a ja wczoraj bylam u siebie:))na wystawce:))i jestem very happy!!! Mafia-najpierw z 4ki wyszla i dostala CWC, a potem wygrala porownanie z jakas suka z kl. otwartej i zostala Najl. Suka w Rasie :drinking: :drinking: :drinking: ta druga suke wystawiala taka pani co to chyba nie wie, ze sie zwyciezcy gratuluje, bo mi nie pogratulowala:))ale co tam:)))))jak nie zna zasad panujacych na wystawach to ja juz jej uczyc tego nie bede:))) Rase wygrala mlodsza polsiostra Mafii z mlodziezy!sliczna suka!!!od Ewy!!!potem byla 3cia na grupie!!! W ramach socjalizacji wystawialam Skorka-pierwsza jej wystawka w zyciu:)))niechaj sie oswaja!no i najl. szczenie. A Wiktorek skolei szedl ostatni raz w szczeniakach, bo od Wawki wchodzi w mlodziez, dostal fajny opis, a potem na bisie...II BIS PUPPY!!! :angel: :angel: :angel: :angel: Z ciekawszych rzeczy to pewna starsza pani na mnie z krzykiem, ze jej wyslalam jakiegos mejla i sobie mejli ode mnie nie zyczy! Hmm, w zyciu jej mejla zadnego nie wyslalam to raz. Dwa pod swoimi ZAWSZE sie podpisuje i nie mam w zwyczaju zadnych anonimow wysylac ani na mejl ani do ksiegi gosci-takie zagranie mnie w ogole nie bawia. Wiec zbaranialam...i teraz sie robi ciekawie... hahahaha pozniej mi powiedziano, ze ktos jej wyslal tylko fote jednego pana z leszna, bo niby data byla. Hmmm...Jostra i teraz uwazaj bo spadniesz z krzesla:))))wiec usiadz gleboko:)))))bo wg. tejze pani TY jestes autorem foty hihihi widzisz czego to sie mozna dowiedziec od starszych pan na wystawie?:))))takze Ty robilas a ja wyslalam hahahahahah niektorzy to jednak maja bujna fantazje!!!zazdroszcze im! Tylko, jeszcze nie wiem co wysylajac chcialam osiagnac:))))ale tego chyba nie wie nikt;)))bo ta fota nie byla w zaden sposob przerobiona itp. poprostu wyslana fota:))))))))usmialam sie jak nie wiem co, a co mysle o tej starszej pani to moze nie napisze:)))bo zaraz bedzie, ze ja obrazam:)))))hihihi takze jostra kurcze pamietaj-nie fotografuj ludzi i nie dawaj mi tych fot, bo ja je potem wysylam dalej hahahahaha i to ludziom, do ktorych ja sie nawet nie odzywam jak nie jestem do tego zmuszona sytuacja zyciowa:))))))bo mi chca klatki rozwalic:)))))
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 a ja kce lustrzanke cyfrowa a ta ni ch... nie tanieje:(((((
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Madziara napisał(a):GRAAAAATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, a Ty to zyjesz?:))))) :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini: gratulacje!!!! :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no i oczywiście spadłam z krzesła, bo ja nawet aparatu w Lesznie nie miałam. Tzn był w samochodzie i z braku czasu go nie wyjęłam. Z tego powodu nie mam fot moich psów, które troszkę tam powygrywały. :evilbat: Czy ja mogę prosić namiary na tę panią??? I o jakiego pana chodzi??? Wogóle nie jarzę o co chodzi. :o :o :o A mój apatrat nie robi fot z datą :roll:
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 strasznie sie tego boje...wiesz, na starosc, ze mi tesz tak sie zrobi z glowa, ze wszedzie bede widziala spisek, wszyscy beda moimi wrogami itp.hihihi no mnie ta kobita rozsmieszyla na maxa:))))))] z drugiej strony TAKIM ludziom to trzeba zawsze przytakiwac i na wszystko sie zgadzac, wiec w sumie moze zle zrobilam???co z tego, ze nie ja trzeba bylo sie przyznac, a jak ona teraz sobie zyly przeze mnie podetnie???? :cry: :cry: :cry: :cry: bo sprawcy nie znajdzie???? :cry: :cry: :cry: :cry: a tak swoja droga to co za problem dojsc do tego kto wyslal mejla nawet z obcej skrzynki?przeciez jest cos takiego jak IP komputera i inne tego typu, ale widocznie nie kazdy o tym wie:)))))))
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ja się chyba przerzucę na jakąś inną dyscyplinę niż wystawki Naprawdę mam już tego dość, mnie ludzie nie interesują tylko psy, więc po co mi czyjeś zdjęcia i po co niby miałabym je komuś wysyłać??? To bez sensu :x Ale już w sierpniu Parysa wystawiam na obedience i bedę też myśleć o agility, mam w d... zasrane wystawki 0X
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pasavera napisał(a):Wstawić śpiochy :lol: Ja mam Kodaka DX3640 i jestem zadowolona :D Dałam za niego 1000 zł, ale teraz jest po ok.850 zł :o Sprzęt szybko taieje :roll: A jakie robi fotki sami wiecie :lol: 8) Za to w pomieszczeniach nie bardzo wychodzą :-? Pas = mój teraz kosztuje podobnie - ale był 2x droższy :-? :x
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ale mialas przygode :o . No i WIELGACHNE GRATKI dla Twoich psiakow, super im poszlo :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: :BIG: :klacz: .
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jostra napisał(a):ja się chyba przerzucę na jakąś inną dyscyplinę niż wystawki Naprawdę mam już tego dość, mnie ludzie nie interesują tylko psy, więc po co mi czyjeś zdjęcia i po co niby miałabym je komuś wysyłać??? To bez sensu :x Ale już w sierpniu Parysa wystawiam na obedience i bedę też myśleć o agility, mam w d... zasrane wystawki 0X jostra szalency i wariaci sa wszedzie;)))))i w agility tesz sie jakis trafi:)))) eee nie Kochana-wysylac to ja ponoc wyslalam:)))tak?:)))))))))))))
Madziara Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a): a Ty to zyjesz?:))))) :lol: :lol: :lol: Żyję, co mam nie żyć - tylko mały chejzel mam :/
jostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 A ja za to ludziom robię foty na wystawkach???? :o :o :o :o :o Bo przyjeżdżam na wystawę, żeby sobie ludzi pooglądać :o 0X
Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Hahahaha ale Wy jestescie jedna foty ludziom cyka, a druga je rozsyla. Hahahaha trzeba uwazac na was :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ola ty juz sie przekonalas ze one lubia kudziom foty robic :) i potem je niecnie wykorzystwyac hihihi
Recommended Posts