Pasavera Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Witaj Justa :angel: :angel: :angel: :calus: Justa napisał(a):Pasaverka kupiłas w końcu maszynkę? :lol: Niestety jeszcze nie :( Byłam na tej giełdzie, ale nic ciekawego nie było :wink: A ja właśnie przyjechałam z Fiśką od fryzjera :angel: Hi hi tym razem byliśmy u znajomej :wink: Nawet ładnie jej wyszło :D Hi hi ja troszkę poszalałam z maszynką :angel: No grzbiet ładnie mi wyszedł :lol: Ale z resztą wolałam narazie nie próbować :wink: :angel: :angel: :angel: No i mam troszkę fotek sznauferków tej znajomej :angel: Śliczniaste są :P Takie czarne jak węgiel :o
malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 pokazuj fotyyy :angel: ja chyba w tym tyg z Luną pojadę
Pasavera Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Hi hi zaraz tylko muszę na kompa je wgrać :lol: 8) Fiśki nie mam za dużo bo taka wypitolona, że na zdjęcia nie czas :cunao: Ale przynajmniej nie zarośnie tak szybko :P
jostra Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Mek napisał(a): zwał jak zwał;) E to ja myslałem ,że Ty się martwisz , że suczka ciąze przenoszoną ma a Ty taką drame przeżywasz bo nie wiesz ile dni nosi suczka;) A tak na poważnie to chyba jeszcze pare tygodni pozyjesz w stresie zanim sie dowiesz czy ona zaciązona. Jaką dramę??? :x Ja nie jestem w stresie, bo nie wiem czy zaciążyła. Jestem w stresie, bo nigdy żadna moja suczka nie rodziła i tego się boję, bo nie mam praktyki w tym temacie :roll:
madzior_ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 witajcie ja tyz jestem i mam zdjecia Wektorka tego źrebaczka z naszej stadniny:) zaraz wstawie je do radosnej twórczosci:)) jest rozkoszny
Elitesse Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 ja te moje szczeniaki chyba przez okno wyrzuce za chwile ! co im pieknie uloze gazetki w kojcu (zwlaszcza na noc) to one akurat maja ochoty na zabawy i wszytkie gazety fruwaza w powietrzu i trzeba je znowu ukladac :( one to maja talent do kupkania akurat w te miejsca gdzie gazeta nie lezy :( ohh moje panele !
Elitesse Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 co sie z DGM dzieje ostatnio ?? znowu pol dnia nie bylo :( dziewczyny jak tam wystawa ?? opowiadac i wklejac foty !!
Pasavera Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Elitesse napisał(a):co sie z DGM dzieje ostatnio ?? znowu pol dnia nie bylo :( Nio ostatnio często się psuje :roll: No ale narazie działa :lol: Tylko rano coś nie było :-?
Guest bernulka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 JAde dzisiaj na wieś, więc zobacze sie znowu z Korcią!! :angel: :angel: paździoszki :angel:
Pasavera Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Hi hi bernulko to czekamy na jakieś foteczki :angel: :angel: :angel: Elitesse wiesz może, czy są we Wrocławiu jakieś sklepy z psimi maszynkami? Bo musiałabym płacić 20 zł ( :o ) za przesyłkę Andisa CC1, a dołożę jeszcze troche kasy i mam lepszą :lol: Tylko nie wiem właśnie czy są u nas jakieś sklepiki :-?
Elitesse Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 maszynki na pewno maja w Białym Pudlu na Sienkiewicza ale nie wiem jakie, w duzych sklepach typu Galeria tez maja rozne maszynki i to nawet czasem całkiem niezłe (pewno przez przypadek hihi) ale nie w stałej sprzedazy tylko raz mają a raz nie :) szczerze mówiąc to sie jakoś tym nigdy specjalnie nie interesowałam szkoda ze z mojego telefonu (Plus) nie da sie zadzwonic z Austrii do polski bo ja tam bede niedlugo na wystawie a maja duzo taniej niz u nas i ostrza i maszynki i kosmetyki i nawet karme :o
Elitesse Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 jupi !! moja wnuczka IRMA Zbójecka Saga w Ustroniu dostała CWC i Najlpesza Suka w Rasie ! teraz pol roku i duze CWC jej do Championatu potrzebne :multi:
Ka-Vanga Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Nio wreszcie Dogo dziala :evilbat: . Elitesse gratki dla Twojego dzieciecia :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: .
Elitesse Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 ja sie bardzo ciesze bo jej wlasciciele sa zupelnie zieloni w wystawianiu i to w sumie to zaczeli przez przypadek ale niezle im idzie :) Katowice IV/5 - debiut, Bytom I/2 CWC, Kraków II/3, Ustroń I/3 CWC NSWR a ja ich meilami instruuje co i jak :)
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 brawo Elitesse - gratuluję wnusi - pewnie ją widziałam :lol: ale ja byłam najwięcej na mini cz-sr i na olbrzymach i rasę w olbrzymach czarnych wzięła prześliczna suczka Tara Brodaty Wagabunda - zakochałam się w niej na maxa :laola: ma dopiero 12 miesięcy i wygrała z wielkim samcem - oczywiście zapomniałam imienia ale Nergal w każdym bądź razie; piękna jest i bardzo gratuluje właścicielom - nie wierzyli, że wygrają ale ja wierzyłam :grins: :angel: później będą fotki :D
Angelka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Malawaszko piekniutkie te fotki, a jeszcze piekniejsze pieski jaaakie miodzio te olbrzymki, jaki masz aparat , że takie fajne fotki robi? :D Z góry wieeelkie gratki dla piesków z wystawki :D :multi: :multi: :multi: :multi:
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Aparat to najzwyklejsza cyfrówka - którą chciałabym już zmienić :-? Olympus Mju300 :roll: fajnie że się fotki podobają :D
Recommended Posts