Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Justa :angel: :angel: :angel:

:calus:

Justa napisał(a):
Pasaverka kupiłas w końcu maszynkę? :lol:

Niestety jeszcze nie :( Byłam na tej giełdzie, ale nic ciekawego nie było :wink:

A ja właśnie przyjechałam z Fiśką od fryzjera :angel:
Hi hi tym razem byliśmy u znajomej :wink: Nawet ładnie jej wyszło :D
Hi hi ja troszkę poszalałam z maszynką :angel: No grzbiet ładnie mi wyszedł :lol: Ale z resztą wolałam narazie nie próbować :wink:

:angel: :angel: :angel:

No i mam troszkę fotek sznauferków tej znajomej :angel:
Śliczniaste są :P Takie czarne jak węgiel :o

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hi hi zaraz tylko muszę na kompa je wgrać :lol: 8)
Fiśki nie mam za dużo bo taka wypitolona, że na zdjęcia nie czas :cunao:
Ale przynajmniej nie zarośnie tak szybko :P

Posted

Mek napisał(a):

zwał jak zwał;)

E to ja myslałem ,że Ty się martwisz , że suczka ciąze przenoszoną ma a Ty taką drame przeżywasz bo nie wiesz ile dni nosi suczka;)
A tak na poważnie to chyba jeszcze pare tygodni pozyjesz w stresie zanim sie dowiesz czy ona zaciązona.

Jaką dramę??? :x
Ja nie jestem w stresie, bo nie wiem czy zaciążyła.
Jestem w stresie, bo nigdy żadna moja suczka nie rodziła i tego się boję, bo nie mam praktyki w tym temacie :roll:

Posted

ja te moje szczeniaki chyba przez okno wyrzuce za chwile ! co im pieknie uloze gazetki w kojcu (zwlaszcza na noc) to one akurat maja ochoty na zabawy i wszytkie gazety fruwaza w powietrzu i trzeba je znowu ukladac :( one to maja talent do kupkania akurat w te miejsca gdzie gazeta nie lezy :( ohh moje panele !

Posted

Elitesse napisał(a):
co sie z DGM dzieje ostatnio ?? znowu pol dnia nie bylo :(

Nio ostatnio często się psuje :roll:
No ale narazie działa :lol:
Tylko rano coś nie było :-?

Guest bernulka
Posted

JAde dzisiaj na wieś, więc zobacze sie znowu z Korcią!! :angel: :angel:

paździoszki :angel:

Posted

Hi hi bernulko to czekamy na jakieś foteczki :angel: :angel: :angel:

Elitesse wiesz może, czy są we Wrocławiu jakieś sklepy z psimi maszynkami? Bo musiałabym płacić 20 zł ( :o ) za przesyłkę Andisa CC1, a dołożę jeszcze troche kasy i mam lepszą :lol: Tylko nie wiem właśnie czy są u nas jakieś sklepiki :-?

Posted

maszynki na pewno maja w Białym Pudlu na Sienkiewicza ale nie wiem jakie, w duzych sklepach typu Galeria tez maja rozne maszynki i to nawet czasem całkiem niezłe (pewno przez przypadek hihi) ale nie w stałej sprzedazy tylko raz mają a raz nie :) szczerze mówiąc to sie jakoś tym nigdy specjalnie nie interesowałam

szkoda ze z mojego telefonu (Plus) nie da sie zadzwonic z Austrii do polski bo ja tam bede niedlugo na wystawie a maja duzo taniej niz u nas i ostrza i maszynki i kosmetyki i nawet karme :o

Posted

jupi !! moja wnuczka IRMA Zbójecka Saga w Ustroniu dostała CWC i Najlpesza Suka w Rasie ! teraz pol roku i duze CWC jej do Championatu potrzebne :multi:

Posted

ja sie bardzo ciesze bo jej wlasciciele sa zupelnie zieloni w wystawianiu i to w sumie to zaczeli przez przypadek ale niezle im idzie :)
Katowice IV/5 - debiut, Bytom I/2 CWC, Kraków II/3, Ustroń I/3 CWC NSWR
a ja ich meilami instruuje co i jak :)

Posted

brawo Elitesse - gratuluję wnusi - pewnie ją widziałam :lol:

ale ja byłam najwięcej na mini cz-sr i na olbrzymach i rasę w olbrzymach czarnych wzięła prześliczna suczka Tara Brodaty Wagabunda - zakochałam się w niej na maxa :laola: ma dopiero 12 miesięcy i wygrała z wielkim samcem - oczywiście zapomniałam imienia ale Nergal w każdym bądź razie; piękna jest i bardzo gratuluje właścicielom - nie wierzyli, że wygrają ale ja wierzyłam :grins: :angel: później będą fotki :D

Posted

Malawaszko piekniutkie te fotki, a jeszcze piekniejsze pieski jaaakie miodzio te olbrzymki, jaki masz aparat , że takie fajne fotki robi? :D

Z góry wieeelkie gratki dla piesków z wystawki :D :multi: :multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...