Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hmmmm to chyba nie ta :roll: .

taka mloda i jusz ma sklejroze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mowilam, ze mozg Ci sie zlasowal :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

SengaSengana napisał(a):
KaVanga, nie miałam złego zamiaru z tym zdjęciem, to tylko Orsini taki nieużytek :evil: a poza tym miło było na klubówce terierków nie?

ja nieuzytek??JA???? :o :o :o :o

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Hmmmm to chyba nie ta :roll: .

taka mloda i jusz ma sklejroze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mowilam, ze mozg Ci sie zlasowal :lol: :lol: :lol: :lol:

Haha no sklejroza jak nic :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

SengaSengana napisał(a):
KaVanga, nie miałam złego zamiaru z tym zdjęciem, to tylko Orsini taki nieużytek :evil: a poza tym miło było na klubówce terierków nie?

Noooooooo Orsini to wredota :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . A na klubie bylo bardzo milo i wesolo :D .

Posted

KaVang zaczym pojde sobie precz...
przydaj sie na cos i zadzwon do Wawy i zapytaj czy maja obsade na krajowke we wrzesniu czytaj KTO SEDZIUJE MINIATURKI:))

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='SengaSengana']KaVanga, nie miałam złego zamiaru z tym zdjęciem, to tylko Orsini taki nieużytek :evil: a poza tym miło było na klubówce terierków nie?
Noooooooo Orsini to wredota :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . A na klubie bylo bardzo milo i wesolo :D .
Ta stara wredna baba:))))
nie zapominaj:)))
ale jaki nieuzytek???
przeciez uzytek:))bo wykorzystalam bezuzyteczna fote tak?:)))))))) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Drobna'][quote name='Ka-Vanga']A nie masz jakiejs foty mamy albo taty swojego olbrzymka :D .

to tata: wspaniały Angi Gauada... mam nadzieje że mój Azymut-Ancymon chociaz troche będzie podobny
http://dreamup.pl/Azymut/ang01.jpg
http://dreamup.pl/Azymut/ang02.jpg
http://dreamup.pl/Azymut/ang03.jpg
http://dreamup.pl/Azymut/ang04.jpg
http://dreamup.pl/Azymut/ang05.jpg

fajne psicho i jego tatus tez !! ale taka kita na ogonie mi sie nie podoba...

Posted

Witam nowych sznauceromaniaków :angel: :angel: :angel:

A ja pojechałam na psią giełgę z zamiarem kupienia maszynki . . . .
No i jak zwykle nic nie było ciekawego :( Same słabe . . .
Ehh . . . chyba nie jest mi dane kupienie jej :lol: :-?
Ostatnio na Allegro ktoś mi sprzątnął xprzed nosa nawet fajną :x
Chyba myszę pojeździć po psich sklepach, bo na tej giełdzie raczej nic ciekawego nie znajdę :roll: No ale kupiłam Fiśce ciasteczka :lol: O połowę (nawet troszkę więcej) taniej niż w normalnym sklepie :o

:angel:

Posted

Przeca napisałam, że były same słabe :evilbat: :lol: :evilbat:
:calus:
Nawet jeden nie chciał mi sprzedać :o Powiedział, że dla sznaucerka to za słaba i mi nie sprzeda :cunao:

Posted

Pasavera napisał(a):
Przeca napisałam, że były same słabe :evilbat: :lol: :evilbat:
:calus:
Nawet jeden nie chciał mi sprzedać :o Powiedział, że dla sznaucerka to za słaba i mi nie sprzeda :cunao:

no to dobrze ze taki uczciwy bo inny by ci wepchnal jakies badziewiei bys sie tylko meczyla

Posted

Elitesse - po poradach Jostry ( :calus: ) już bym badziewnia nie kupiła :wink:

Giełda jest na Armi Krajowej na terenie TransBudu :P Czynna jest od 10, ale jak tam byłam to o tej godzinie jeszcze nikogo nie było :o Facet powiedział mi, że czynne właśnie od 10 ale prawdziwa sprzedaż zaczyna się koło 11-12. Więc pojechałam i przyjechałam koło 14 :lol: 8)
2x pół miasta przejechałam, żeby się dowiedzieć że nie ma maszynki :cunao:

Posted

Pasavera napisał(a):
Elitesse - po poradach Jostry ( :calus: ) już bym badziewnia nie kupiła :wink:

Giełda jest na Armi Krajowej na terenie TransBudu :P Czynna jest od 10, ale jak tam byłam to o tej godzinie jeszcze nikogo nie było :o Facet powiedział mi, że czynne właśnie od 10 ale prawdziwa sprzedaż zaczyna się koło 11-12. Więc pojechałam i przyjechałam koło 14 :lol: 8)
2x pół miasta przejechałam, żeby się dowiedzieć że nie ma maszynki :cunao:

to zrobilas sobie przynajmniej wycieczke krajoznawcza :) a poza maszynkami ktorych nie ma to jest tam cos ciekawego ??

Posted

Elitesse napisał(a):
a poza maszynkami ktorych nie ma to jest tam cos ciekawego ??

Jest tam dużo różnych, ciekawych rzeczy :wink: Tylko te małe (tanie) sprzedawane są niestety hurtowo :roll:
W sumie to w większości są tam artykuły akwarystyczne i dla gryzoni, ale dla piesków też jest sporo.
Ja miałam zamiar kupić jeszcze Eukanybę 3 kg, no ale niestety były same 15 kg :o Za to dużo było Acany w różnych "rozmiarach wagowych" :lol:
Jest dużo przekąsek dla psiaków, obróżki, smyczki, kagańce, zabawki, posłania itp. No prawie wszystko - nie wliczając nieszczęsnych maszynek :lol: 8)

A za wstęp niestety się płaci :roll:
He he jednak nie wiem ile, bo wcisnęłam facetowi 2 złote i weszłam zarem z ciocią :cunao:

Posted

Pas już mnie tak nie chwal, bo się rumienię :oops:
Fakt, dobrze, że Ci ten gościu kitu nie wcisnął, bo byś tylko kaskę w błoto wyrzuciła :-?
U mnie nie ma żadnej giełdy :(

Posted

ja musze pieskom nowe poslanie do klatki psom kupic bo stare juz sie rozpadlo ale najpierw sie spytam u mnie w Obornikach ile kosztuje bo kolega mojego taty z liceum ma tu sklep i czasem mi po cenach hurtowych zamawia :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...