Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
inzynier

i tym sie chwala???? :o :o :o :o :o
chyba, ze dla nich to szczyt ambicji to sie chwala:))))

Haha u nas tytul inzynier ma sie po polibudzie, wiec chyba nie tak latwo go zdobyc i jest sie czym chwalic, no chyba ze mi sie pomerdalo :wink: :lol: .

Posted

olbrzym rośnie mi i rośnie.. mam nadzieję ze już mu wystarczy bo osiągnął już 70 cm w kłębie.. tata wielkie psisko z Czech to po nim pewnie.. :)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
inzynier

i tym sie chwala???? :o :o :o :o :o
chyba, ze dla nich to szczyt ambicji to sie chwala:))))

Haha u nas tytul inzynier ma sie po polibudzie, wiec chyba nie tak latwo go zdobyc i jest sie czym chwalic, no chyba ze mi sie pomerdalo :wink: :lol: .

To tak jakbyś Ty miała licencjat, nie jest to znów takie trudne
No i niby dlaczego nie skończył mgr? Jak już ktoś zaczyna studia, to mógłby i skończyć

Posted

Drobna napisał(a):
olbrzym rośnie mi i rośnie.. mam nadzieję ze już mu wystarczy bo osiągnął już 70 cm w kłębie.. tata wielkie psisko z Czech to po nim pewnie.. :)

ooo to super
a mama???

Posted

mama Klara Staszel z Krainy Dolnej Odry, to pierwszy miot tej suczki.. :) Zobaczymy co to z Azymuta wyrośnie.. na razie to straszny cwaniak i maniak kąpieli wodnych, błotnych i piaskowych :)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahahaha czyli jednak mi sie pomerdalo z tymi tytulami :lol: :lol: :lol: :lol: .

niekoniecznie:))
po polibudzie tez pewnie sa inzyniery:)))))ale chyba magistry?:)))

Posted

Azymut jest śliczny :angel: hahah ale jednak ja wolę jak sznauicery mają ogolone ogonki na krótko - bez pióropusza :lol: :wink:

po polibudzie 3,5 roku masz inż a dodatkowe 2 lata i mgr inż

Posted

Drobna napisał(a):
mama Klara Staszel z Krainy Dolnej Odry, to pierwszy miot tej suczki.. :) Zobaczymy co to z Azymuta wyrośnie.. na razie to straszny cwaniak i maniak kąpieli wodnych, błotnych i piaskowych :)

Haaaaa ja chyba znam ta suczke, czekaj gdzie oni mieszkaja, hmmmmmm nie moge sobie przypomniec, ale maja jeszcze azjatke w domu nie??????

Posted

"Haaaaa ja chyba znam ta suczke, czekaj gdzie oni mieszkaja, hmmmmmm nie moge sobie przypomniec, ale maja jeszcze azjatke w domu nie??????"

Nie wiem czy mają Azjatkę... a mieszkają w Gryfinie pod Szczecinem. :) Azymut trafił do nas prze przypadek, chcielismy natychmiast kupić szczeniaka olbrzyma (bo nasz poprzedni pies 11letni olbrzym po długiej chorobie odszedł:( no i trafilismy na zdjęcie Azymuta na Allegro i natychmiast się w nim zakochaliśmy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...