orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 hihihi a teraz?:)))))))))) sliczna psinka!!!! takiego u nas jeszcze nie ma tym bardziej witaj! napisz cos wiecej o sobie o psiaku itp
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Trochę za duże, powinno mieć max 500x500 pikseli jak jest większe, dawaj linka
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 to ja odpowiem, bo Drobna pewnie w FAQ grzebie :P olbrzym
Drobna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 no.. :) dumna jestem z tego potwora :) to 10 miesięczny olbrzym pieprzak, który totalnie przestawia nam dom do góry nogami i jest najbardziej gadatliwym psem jakiego w życiu miałam. A poprzednio miałam już wystarczająco gadatliwego (olbrzyma czarnego...) to inne fotki bestii: http://dreamup.pl/Azymut/3.jpg http://dreamup.pl/Azymut/1.jpg http://dreamup.pl/Azymut/4.jpg http://dreamup.pl/Azymut/5.jpg
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):inzynier i tym sie chwala???? :o :o :o :o :o chyba, ze dla nich to szczyt ambicji to sie chwala:)))) Haha u nas tytul inzynier ma sie po polibudzie, wiec chyba nie tak latwo go zdobyc i jest sie czym chwalic, no chyba ze mi sie pomerdalo :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Witaj Drobna :D , noooooo super kolejny olbrzym :angel: .
Drobna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 olbrzym rośnie mi i rośnie.. mam nadzieję ze już mu wystarczy bo osiągnął już 70 cm w kłębie.. tata wielkie psisko z Czech to po nim pewnie.. :)
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 KaVanga inzyniera masz po 3letnich studiach, potem robisz reszte i masz Mgr.inż.
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):jostra napisał(a):inzynier i tym sie chwala???? :o :o :o :o :o chyba, ze dla nich to szczyt ambicji to sie chwala:)))) Haha u nas tytul inzynier ma sie po polibudzie, wiec chyba nie tak latwo go zdobyc i jest sie czym chwalic, no chyba ze mi sie pomerdalo :wink: :lol: . To tak jakbyś Ty miała licencjat, nie jest to znów takie trudne No i niby dlaczego nie skończył mgr? Jak już ktoś zaczyna studia, to mógłby i skończyć
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Drobna napisał(a):olbrzym rośnie mi i rośnie.. mam nadzieję ze już mu wystarczy bo osiągnął już 70 cm w kłębie.. tata wielkie psisko z Czech to po nim pewnie.. :) ooo to super a mama???
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Haha no to go pod stol wsadz i niech juz nie rosnie, bo bedzie przerostem :wink: .
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Hahahaha czyli jednak mi sie pomerdalo z tymi tytulami :lol: :lol: :lol: :lol: .
Drobna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 mama Klara Staszel z Krainy Dolnej Odry, to pierwszy miot tej suczki.. :) Zobaczymy co to z Azymuta wyrośnie.. na razie to straszny cwaniak i maniak kąpieli wodnych, błotnych i piaskowych :)
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha czyli jednak mi sie pomerdalo z tymi tytulami :lol: :lol: :lol: :lol: . niekoniecznie:)) po polibudzie tez pewnie sa inzyniery:)))))ale chyba magistry?:)))
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 i chyba tez wszystkie techniczne uczelnie taki tyt. daja, ale wlasnie Mgr.Inzynier chyba:))))
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Inzynier jest po 3 latach polibudy a jak zrobisz jeszcze 2 to wtedy masz mgr inż
malawaszka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Azymut jest śliczny :angel: hahah ale jednak ja wolę jak sznauicery mają ogolone ogonki na krótko - bez pióropusza :lol: :wink: po polibudzie 3,5 roku masz inż a dodatkowe 2 lata i mgr inż
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Drobna napisał(a):mama Klara Staszel z Krainy Dolnej Odry, to pierwszy miot tej suczki.. :) Zobaczymy co to z Azymuta wyrośnie.. na razie to straszny cwaniak i maniak kąpieli wodnych, błotnych i piaskowych :) Haaaaa ja chyba znam ta suczke, czekaj gdzie oni mieszkaja, hmmmmmm nie moge sobie przypomniec, ale maja jeszcze azjatke w domu nie??????
Drobna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 "Haaaaa ja chyba znam ta suczke, czekaj gdzie oni mieszkaja, hmmmmmm nie moge sobie przypomniec, ale maja jeszcze azjatke w domu nie??????" Nie wiem czy mają Azjatkę... a mieszkają w Gryfinie pod Szczecinem. :) Azymut trafił do nas prze przypadek, chcielismy natychmiast kupić szczeniaka olbrzyma (bo nasz poprzedni pies 11letni olbrzym po długiej chorobie odszedł:( no i trafilismy na zdjęcie Azymuta na Allegro i natychmiast się w nim zakochaliśmy :)
Recommended Posts