Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Hahaha puscic tylko towarzystwo w kaluze jakas :lol: .
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 po co od razu w kaluze - wystrczy ze sie beda na podworku wychowywaly to na 7 tygodni w sam raz beda jak czarne :) no i juz przystosowane do "budowo lancuchowego" zycia
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Elitesse napisał(a):a tam ! po co malowac ?? same sie ubrudza :P dokładnie :D Mój dziś rano był zielono brązowy :roll: Jak zwykle zrobił dziurę w ogrodzeniu i poszedł się wybrudzić, bo on nie cierpi być czysty, a najgorsza kara to kapiel :evilbat:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):a tam ! po co malowac ?? same sie ubrudza :P dokładnie :D Mój dziś rano był zielono brązowy :roll: Jak zwykle zrobił dziurę w ogrodzeniu i poszedł się wybrudzić, bo on nie cierpi być czysty, a najgorsza kara to kapiel :evilbat: hihi skad ja to znam ! a najlepiej to sie tarza w odchodach krowy - potem tej zieleni niczym nie idzie wywabic !! juz raz wystawialam sznaucera sredniego zielonego ale nawet rase wtedy wziellam :)
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Haha Aga, to moze rob tak nastepnym razem i tez rase wezmiesz :lol: .
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Elitesse napisał(a): hihi skad ja to znam ! a najlepiej to sie tarza w odchodach krowy - potem tej zieleni niczym nie idzie wywabic !! juz raz wystawialam sznaucera sredniego zielonego ale nawet rase wtedy wziellam :) oryginalny był, nie? :wink: :lol: u mnie nie ma krów tylko kunie :P a łapy mają zielone od świezo ściętej trawy :roll:
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a mialyscie sznaucera miniaturowego niebieskiego??? i to 2 dni przed wystawa?:)))) bo mi Mafia ukradla dlugopis do klatki i sobie go tam zjadla:))a lapki cale niebieskie!!! makabra:))))))))))))) ale sie udalo wywabic kolor :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ja miałam czarnego w białe łaty :evilbat: jak Berryśka zjadła korektor w długopisie :roll: do tej pory mam białą podłogę w gabinecie :x
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 chov: Mgr.Kateřina Čechová hahahaha a ja sobie bede wpisywac lek.wet.:))))albo od razu Dr.:))))skoro wszyscy do mnie tak gadaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 mi kiedys lanc sie dotknal swiezo wymalowanej lawki i musialam mu to wycinac a potem tuszem do rzes dorabialam mu "pieprz" na siersci :) moje psy to czesto maja takie pomysly a juz zwlaszcza przed wystawami :)
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 w Czechach tak pisza, przecież Rezkova wszędzie ma Ing. :roll:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):chov: Mgr.Kateřina Čechová hahahaha a ja sobie bede wpisywac lek.wet.:))))albo od razu Dr.:))))skoro wszyscy do mnie tak gadaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czesi to maja schizy na punkcie tytulow ja nawet w lisnach od czeskich kolerzanek mam ING Lucie lub Ing Marcela napisane :) na na liscie i na kopercie :)
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha a ja tez niedlugo sobie wpisze mgr :lol: . taaa..jak zdasz :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ING??? a szto eta?? bo Mgr. to ja paniemaju:))) Dr. tyz, ale ING???niet
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 A ja będę sobie pisać tak: Mgr Justyna O. Córka Dr Wnuczka Prof Dr Doc Hab ładnie :D :P :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):inzynier i tym sie chwala???? :o :o :o :o :o chyba, ze dla nich to szczyt ambicji to sie chwala:))))
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 heheh Jostra ja tak sama tylko z przodu Dr.:))a co sobie zalowac bede :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Chyba, że tytuły będą dziedziczne to może sobie to wszystko wpisze przed swoim imieniem :P Ja już z kariery naukowej zrezygnowałam, bo nie mam sponsora na takową, tu mi kiepsko płacą, a co dopiero na jakiejś uczelni No i raczej pracodawcom nie zalezy na Dr przed nazwiskiem pracownika Mgr jest wystarczające :roll:
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 napisalabym cos ale znowu krzyk bedzie ze jakas wredna jestem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drobna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Witam Wszystkich. [img]ftp://dreamup.pl/Azymut/2.jpg[img] chciałabym pokazać Wam swojego potwora brodatego ale nie wiem czy dobrze wkleiłam adres ftp .. jeżeli nie to przepraszam i pilnie studiuje FAQ
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Drobna:)) psa nie widze:)) ale spoko:)) WITAJ U NAS:)))))
Recommended Posts