Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Haha nooooooo racja. Chociaz u nas w olbrzymach to zawsze sporo pucharkow jest, bo duzo osob funduje :D .
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha nooooooo racja. Chociaz u nas w olbrzymach to zawsze sporo pucharkow jest, bo duzo osob funduje :D . czy to ma byc propozycja zebysmy sobie same ufundowaly pucharki???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ale w ogole niezla akcja, bo na kwietniowa miedzynarodowke byla zgloszona tylko jedna suczka do mlodziezy, a teraz tyle i to jakie.
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha nooooooo racja. Chociaz u nas w olbrzymach to zawsze sporo pucharkow jest, bo duzo osob funduje :D . Każdy swojemu psu :wink: :lol: :lol: :lol: (prawie jak w Lubieszynie :P)
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ale w ogole niezla akcja, bo na kwietniowa miedzynarodowke byla zgloszona tylko jedna suczka do mlodziezy, a teraz tyle i to jakie. to zasluga milej sedziny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wiekszość tych suczek, które są teraz w młodzieży, wtedy łapała się na szczeniaki :roll:
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orcus napisał(a): czy to ma byc propozycja zebysmy sobie same ufundowaly pucharki???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Taaaaaaaa, u nas zawsze fundowala p. Krassowska i kiedys tez dostalam pucharek od Asiaczka, bo ona tez kiedys hodowala olbrzymy i fundowala dla uzytkow :wink: . Tak wiec jak nie chcecie dla mnie to mozecie next time dla olbrzymow :evilbat: .
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 TRUSKAWA:)) wlasnie byl Twoj tesc:))))) BARDZO sympatyczny czlowiek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 kurcze chyba sobie dokupie szczeniat bez papierow gdzies na targu bo od wczoraj mialam juz kilkanascie telefonow o maluchy !! ale sie ciesze bo sa juz zainteresowani na zimowy miot po Tessi :) a ja anwet jeszcze na reproduktora nie jestem w 100 % zdecydowana :)
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 trzeba było wcześniej dokupić i reklamować się, że nie 3 się urodziły tylko 10 :P
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):trzeba było wcześniej dokupić i reklamować się, że nie 3 się urodziły tylko 10 :P ehh no nie pomyslalam :) ale zima Tessi urodzi 20 ! hihi rekordpwy miot bede miala :)
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):trzeba było wcześniej dokupić i reklamować się, że nie 3 się urodziły tylko 10 :P ehh no nie pomyslalam :) ale zima Tessi urodzi 20 ! hihi rekordpwy miot bede miala :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to juz daj na alegro ogloszenie, ze wykupujesz cale mioty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ale Iceflower wygladala fajnie jako szczeniatko !! (teraz oczywiscie tez hihih) a te jej dzieci to sie po calym swiecie rozjechaly ! Jostra trzymam kciuki zeby z kolejnymi tez tak bylo !!
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzięki :oops: Mam taką nadzieje, że nie zostaną wszystkie u mnie na wsi :-? i nie bedę ich musiała rozdać sąsiadom :wink: z resztą pewnie by nie chcieli, bo biały pies do budy pasuje jak pięść do nosa :evilbat: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Elitesse napisał(a):ale Iceflower wygladala fajnie jako szczeniatko !! (!! tak Elitesse masz racje:)) jako szczeniatko super wygladala:)))ale potem dorosla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orsini ale ty wredota jestes :evilbat: Jostra jakby co to mozesz dac mi a ja je przeznacze na pokarm dla moich rybek :)
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):ale Iceflower wygladala fajnie jako szczeniatko !! (!! tak Elitesse masz racje:)) jako szczeniatko super wygladala:)))ale potem dorosla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to tak jak orsini :evilbat: też pewnie fajnie wyglądała jako szczeniątko ;) :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 hmm ale miec przy budzie piecha po Interchampionach :) nono mialabys najbardziej elitarna wies w swiecie !!
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini ale ty wredota jestes :evilbat: Jostra jakby co to mozesz dac mi a ja je przeznacze na pokarm dla moich rybek :) Co Ty piranie hodujesz? :P A może byś sprzedała je jako średniaki? :roll: Jak masz taki zbyt :wink:
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='orsini']Jostra fak ju 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X U2 :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):Orsini ale ty wredota jestes :evilbat: Jostra jakby co to mozesz dac mi a ja je przeznacze na pokarm dla moich rybek :) Co Ty piranie hodujesz? :P A może byś sprzedała je jako średniaki? :roll: Jak masz taki zbyt :wink: no wiesz mialam to zaproponowac ale ja niesmiala jestem z natury i sie wstydzilam :)
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Hahaha jak sasiedzi nie beda chcieli bialych to sie pomaluje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Recommended Posts