Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha nooooooo racja.
Chociaz u nas w olbrzymach to zawsze sporo pucharkow jest, bo duzo osob funduje :D .

czy to ma byc propozycja zebysmy sobie same ufundowaly pucharki???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha nooooooo racja.
Chociaz u nas w olbrzymach to zawsze sporo pucharkow jest, bo duzo osob funduje :D .

Każdy swojemu psu :wink: :lol: :lol: :lol: (prawie jak w Lubieszynie :P)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ale w ogole niezla akcja, bo na kwietniowa miedzynarodowke byla zgloszona tylko jedna suczka do mlodziezy, a teraz tyle i to jakie.

to zasluga milej sedziny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):

czy to ma byc propozycja zebysmy sobie same ufundowaly pucharki???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Taaaaaaaa, u nas zawsze fundowala p. Krassowska i kiedys tez dostalam pucharek od Asiaczka, bo ona tez kiedys hodowala olbrzymy i fundowala dla uzytkow :wink: . Tak wiec jak nie chcecie dla mnie to mozecie next time dla olbrzymow :evilbat: .

Posted

kurcze chyba sobie dokupie szczeniat bez papierow gdzies na targu bo od wczoraj mialam juz kilkanascie telefonow o maluchy !!

ale sie ciesze bo sa juz zainteresowani na zimowy miot po Tessi :) a ja anwet jeszcze na reproduktora nie jestem w 100 % zdecydowana :)

Posted

jostra napisał(a):
trzeba było wcześniej dokupić i reklamować się, że nie 3 się urodziły tylko 10 :P

ehh no nie pomyslalam :) ale zima Tessi urodzi 20 ! hihi rekordpwy miot bede miala :)

Posted

Elitesse napisał(a):
jostra napisał(a):
trzeba było wcześniej dokupić i reklamować się, że nie 3 się urodziły tylko 10 :P

ehh no nie pomyslalam :) ale zima Tessi urodzi 20 ! hihi rekordpwy miot bede miala :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to juz daj na alegro ogloszenie, ze wykupujesz cale mioty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ale Iceflower wygladala fajnie jako szczeniatko !! (teraz oczywiscie tez hihih) a te jej dzieci to sie po calym swiecie rozjechaly ! Jostra trzymam kciuki zeby z kolejnymi tez tak bylo !!

Posted

Dzięki :oops:
Mam taką nadzieje, że nie zostaną wszystkie u mnie na wsi :-?
i nie bedę ich musiała rozdać sąsiadom :wink:
z resztą pewnie by nie chcieli, bo biały pies do budy pasuje jak pięść do nosa :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
ale Iceflower wygladala fajnie jako szczeniatko !! (!!

tak Elitesse masz racje:))
jako szczeniatko super wygladala:)))ale potem dorosla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
ale Iceflower wygladala fajnie jako szczeniatko !! (!!

tak Elitesse masz racje:))
jako szczeniatko super wygladala:)))ale potem dorosla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to tak jak orsini :evilbat: też pewnie fajnie wyglądała jako szczeniątko ;) :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Orsini ale ty wredota jestes :evilbat:
Jostra jakby co to mozesz dac mi a ja je przeznacze na pokarm dla moich rybek :)

Co Ty piranie hodujesz? :P
A może byś sprzedała je jako średniaki? :roll:
Jak masz taki zbyt :wink:

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Orsini ale ty wredota jestes :evilbat:
Jostra jakby co to mozesz dac mi a ja je przeznacze na pokarm dla moich rybek :)

Co Ty piranie hodujesz? :P
A może byś sprzedała je jako średniaki? :roll:
Jak masz taki zbyt :wink:

no wiesz mialam to zaproponowac ale ja niesmiala jestem z natury i sie wstydzilam :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...