Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
Jostra jak Jostra, ale nasz Agatka jaka ma konkurencje!!!!
Tesz 9 sztuk!!!
szok!!!
a kiedys czarnych 5 na krzyz bylo wszystkich

Nie wiem czy zauważyłaś, ale mój pies w tej stawce :evilbat: :evil:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jostra napisał(a):
Orcus napisał(a):
za to Ty masz super konkurencje :P :P :P

eee tam :P
Konkurencji nigdy nie wolno lekceważyć ;)
Poza tym Lambisiek wygląda łokropnie i nie wiem czy się go doczyszczę, łapy ma całe zielone od trawy, do tego w czymś się dziś rano wytarzał :evilbat:
Paskuda niedobra :lol:
I jeszcze Berryśka prawie całą brodę i grzywkę mu wyskubała - obraz nędzy i rozpaczy, prawdziwy wiejski pies :roll: :lol: :lol: :lol:

no tak wlasnie myslalam ze mu cos ta brode skubie bo mial dluzsza :P :P :P :P :P :P a co do konkurencji to nigdy nie mozna jej lekcewazyc bo kazdy sedzia co innego lubi :D :D :D :D :D :D :D

Posted

tak - mały skubacz - Berrysia :P
Jak Parys z nią duzo przebywał, tez miał króciutką i klęłam na czym świat stoi ;), że mu nie chce rosnąć
Ostatnie kilka miesięcy przebywa częściej z "dziadkiem" lub Fifką i naprawdę ma już super brodę

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
Jostra jak Jostra, ale nasz Agatka jaka ma konkurencje!!!!
Tesz 9 sztuk!!!
szok!!!
a kiedys czarnych 5 na krzyz bylo wszystkich

Nie wiem czy zauważyłaś, ale mój pies w tej stawce :evilbat: :evil:

Jostra ZAUWAZYLAM:))))
tylko tak sie wszyscy nad Toba rozkleili, ze chcialam zwrocic innym uwage, ze i Agatka wystawia w tej stawce:))))))))

Posted

No faktycznie biedna jest :P
Nie zauważyłam, żeby ktoś się nade mną rozkleił :evilbat:
Dzień bez wazeliny jest dniem straconym? :evilbat:

Posted

jostra napisał(a):
Jak Parys z nią duzo przebywał, tez miał króciutką i klęłam na czym świat stoi ;), że mu nie chce rosnąć
Ostatnie kilka miesięcy przebywa częściej z "dziadkiem" lub Fifką i naprawdę ma już super brodę

dlatego po takich doswiadczeniach z Prima i Atena teraz izoluje jak tylko sie da Kena od mamusi bo brody to wogole by nie miala :P :P :P :P :P :P

Posted

a ja mam w Oberwarcie jak na razie tylko moje suki w konkurencji :) ale zobaczymy co z tego wyniknie bo jak znowu z bardzo dobrymi ocenami wroce to je chyba w tej Austrii do drzewa gdzies przywiaze na lancuch i zostawie :) po co mam takie darmozjady io skarbonki trzymac w domu hihi

Posted

Orcus napisał(a):
jostra napisał(a):

dlatego po takich doswiadczeniach z Prima i Atena teraz izoluje jak tylko sie da Kena od mamusi bo brody to wogole by nie miala :P :P :P :P :P :P

moje poprzednie szczeniaki wcale brod nie obgryzaly ale te co mam teras sa okropne bo sie wieszaja i nie chca sie odczepiac nichym kleszcze jakies :) i taki sam jest waciak on to skubie niczym kosiara

Posted

jostra napisał(a):
:
Dzień bez wazeliny jest dniem straconym? :evilbat:

nie, tylko Wam wspolczuje!
raz , ze jestescie w 1 klasie, a 2 to stawka bardzo ladnych miniatur!!!
a ja sie dowiedzialam, ze nie ma BIS junior:((((buuuuuu auuuuu buuuuuu

Posted

Orcus napisał(a):

ja już mam psy w 2 pokojach, jak bede miała im jeszcze dać trzeci to chyba się zabiję :P
A jakby Lambiś był razem z Parysem, to nie tylko grzywki i brody by nie miał :evilbat:
Chyba, że Berryśke, gdzieś przy budzie w ogrodzie przywiążę :evilbat:
Mój TZ cały czas się odgraża, że budę im zrobi :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No dziewczyny maja ciezka konkurencje, ale na pewno powalcza :D .

Orsini u nas w Wawie wyszli z zalozenia juz od kilku wystaw, ze bisa mlodziezy nie robia, bo mlodziez idzie do porowania o rase i jak wygra to sobie idzie w w grupach a jak nie to trudno :wink: .

Posted

jostra napisał(a):
Orcus napisał(a):

ja już mam psy w 2 pokojach, jak bede miała im jeszcze dać trzeci to chyba się zabiję :P
A jakby Lambiś był razem z Parysem, to nie tylko grzywki i brody by nie miał :evilbat:
Chyba, że Berryśke, gdzieś przy budzie w ogrodzie przywiążę :evilbat:
Mój TZ cały czas się odgraża, że budę im zrobi :P :lol: :lol: :lol: :lol:

u mnie tez Ken z tatusiem nie moze przbywac razem bo tatus dostaje torsji na widok skaczacego i terroryzujacego go synka :D :D :D :D :D a moze TZ niech dla Was przybudowke dobuduje moze tak bedzie lepiej to taka niesmiala propozycja :) :) :) :) :) :) :) :)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No dziewczyny maja ciezka konkurencje, ale na pewno powalcza :D .

Orsini u nas w Wawie wyszli z zalozenia juz od kilku wystaw, ze bisa mlodziezy nie robia, bo mlodziez idzie do porowania o rase i jak wygra to sobie idzie w w grupach a jak nie to trudno :wink: .

a mi sie wydaje, ze Wy tam to bardziej sknerowaci jak w Poznaniu i jak sobie policzyli koszt pucharkow sztuk 4 razy 3 dni (bo zawsze byla 3dniowa) to stwierdzili, ze sie nie oplaca!!! :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X

Posted

Orcus napisał(a):

u mnie tez Ken z tatusiem nie moze przbywac razem bo tatus dostaje torsji na widok skaczacego i terroryzujacego go synka :D :D :D :D :D a moze TZ niech dla Was przybudowke dobuduje moze tak bedzie lepiej to taka niesmiala propozycja :) :) :) :) :) :) :) :)

eeee
chyba by się nie ucieszył na taką propozycję :P
Choć może niedługo psy nas wyeksmitują i bedziemy musieli sobie jakiś szałas obok wybudować :P
Mamy też namiot, ale przy polskich zimach mogłoby byc ciężko za kilka miesięcy :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini mogliby chociaz takie jak w Olsztynie pucharki takie ze nadawalyby sie tylko do jajek na miekko :D :D :D :D :D :D :D

Posted

No no niechaj Piter KURNIK wybuduje i wysiedli Jostre z domu:)))na grzędę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
myslisz, ze ta propozycja mu sie tesz nie spodoba???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Orcus napisał(a):

eeee
chyba by się nie ucieszył na taką propozycję :P
Choć może niedługo psy nas wyeksmitują i bedziemy musieli sobie jakiś szałas obok wybudować :P
Mamy też namiot, ale przy polskich zimach mogłoby byc ciężko za kilka miesięcy :lol: :lol: :lol:

to zima iglo niech wybuduje :D :D :D :D :D :D :D

Posted

orsini napisał(a):
No no niechaj Piter KURNIK wybuduje i wysiedli Jostre z domu:)))na grzędę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
myslisz, ze ta propozycja mu sie tesz nie spodoba???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ta prpozycje pewnie przyjaby z wielka ochota :P :P :P :P :P :P :P

Posted

No to musiałby na noc przychodzić do tego kurnika :evilbat:
Chyba mu się to jednak nie spodoba :wink: :lol: :lol: :lol:
Wasze propozycje mnie porażają :roll: :lol:

Posted

KaVanga SKNERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to powinnam sie cieszyc, ze medale macie i dyplomy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
to powinnam sie cieszyc, ze medale macie i dyplomy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krycha to i tak nazbyt jak na taka wawe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Powinnas sie cieszyc ze wogole Cie przyjeli na wystawe i pozwola pokazac psa :P :P :P :P :P :P :P

Posted

orsini napisał(a):

może już nie długo
przecież idą do Europy, a na europejskiej medali nie było :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...