jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):Jostra jak Jostra, ale nasz Agatka jaka ma konkurencje!!!! Tesz 9 sztuk!!! szok!!! a kiedys czarnych 5 na krzyz bylo wszystkich Nie wiem czy zauważyłaś, ale mój pies w tej stawce :evilbat: :evil:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):Orcus napisał(a):za to Ty masz super konkurencje :P :P :P eee tam :P Konkurencji nigdy nie wolno lekceważyć ;) Poza tym Lambisiek wygląda łokropnie i nie wiem czy się go doczyszczę, łapy ma całe zielone od trawy, do tego w czymś się dziś rano wytarzał :evilbat: Paskuda niedobra :lol: I jeszcze Berryśka prawie całą brodę i grzywkę mu wyskubała - obraz nędzy i rozpaczy, prawdziwy wiejski pies :roll: :lol: :lol: :lol: no tak wlasnie myslalam ze mu cos ta brode skubie bo mial dluzsza :P :P :P :P :P :P a co do konkurencji to nigdy nie mozna jej lekcewazyc bo kazdy sedzia co innego lubi :D :D :D :D :D :D :D
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 oj te w mlodziezy to ambitne:))))wiec walka bedzie ostra cos mi sie wydaje
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 tak - mały skubacz - Berrysia :P Jak Parys z nią duzo przebywał, tez miał króciutką i klęłam na czym świat stoi ;), że mu nie chce rosnąć Ostatnie kilka miesięcy przebywa częściej z "dziadkiem" lub Fifką i naprawdę ma już super brodę
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Jostra jak Jostra, ale nasz Agatka jaka ma konkurencje!!!! Tesz 9 sztuk!!! szok!!! a kiedys czarnych 5 na krzyz bylo wszystkich Nie wiem czy zauważyłaś, ale mój pies w tej stawce :evilbat: :evil: Jostra ZAUWAZYLAM:)))) tylko tak sie wszyscy nad Toba rozkleili, ze chcialam zwrocic innym uwage, ze i Agatka wystawia w tej stawce:))))))))
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 No faktycznie biedna jest :P Nie zauważyłam, żeby ktoś się nade mną rozkleił :evilbat: Dzień bez wazeliny jest dniem straconym? :evilbat:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):tak - mały skubacz - Berrysia :P Jak Parys z nią duzo przebywał, tez miał króciutką i klęłam na czym świat stoi ;), że mu nie chce rosnąć Ostatnie kilka miesięcy przebywa częściej z "dziadkiem" lub Fifką i naprawdę ma już super brodę dlatego po takich doswiadczeniach z Prima i Atena teraz izoluje jak tylko sie da Kena od mamusi bo brody to wogole by nie miala :P :P :P :P :P :P
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a ja mam w Oberwarcie jak na razie tylko moje suki w konkurencji :) ale zobaczymy co z tego wyniknie bo jak znowu z bardzo dobrymi ocenami wroce to je chyba w tej Austrii do drzewa gdzies przywiaze na lancuch i zostawie :) po co mam takie darmozjady io skarbonki trzymac w domu hihi
Elitesse Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orcus napisał(a):jostra napisał(a):tak - mały skubacz - Berrysia :P Jak Parys z nią duzo przebywał, tez miał króciutką i klęłam na czym świat stoi ;), że mu nie chce rosnąć Ostatnie kilka miesięcy przebywa częściej z "dziadkiem" lub Fifką i naprawdę ma już super brodę dlatego po takich doswiadczeniach z Prima i Atena teraz izoluje jak tylko sie da Kena od mamusi bo brody to wogole by nie miala :P :P :P :P :P :P moje poprzednie szczeniaki wcale brod nie obgryzaly ale te co mam teras sa okropne bo sie wieszaja i nie chca sie odczepiac nichym kleszcze jakies :) i taki sam jest waciak on to skubie niczym kosiara
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):: Dzień bez wazeliny jest dniem straconym? :evilbat: nie, tylko Wam wspolczuje! raz , ze jestescie w 1 klasie, a 2 to stawka bardzo ladnych miniatur!!! a ja sie dowiedzialam, ze nie ma BIS junior:((((buuuuuu auuuuu buuuuuu
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orcus napisał(a): dlatego po takich doswiadczeniach z Prima i Atena teraz izoluje jak tylko sie da Kena od mamusi bo brody to wogole by nie miala :P :P :P :P :P :P ja już mam psy w 2 pokojach, jak bede miała im jeszcze dać trzeci to chyba się zabiję :P A jakby Lambiś był razem z Parysem, to nie tylko grzywki i brody by nie miał :evilbat: Chyba, że Berryśke, gdzieś przy budzie w ogrodzie przywiążę :evilbat: Mój TZ cały czas się odgraża, że budę im zrobi :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 No dziewczyny maja ciezka konkurencje, ale na pewno powalcza :D . Orsini u nas w Wawie wyszli z zalozenia juz od kilku wystaw, ze bisa mlodziezy nie robia, bo mlodziez idzie do porowania o rase i jak wygra to sobie idzie w w grupach a jak nie to trudno :wink: .
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):Orcus napisał(a): dlatego po takich doswiadczeniach z Prima i Atena teraz izoluje jak tylko sie da Kena od mamusi bo brody to wogole by nie miala :P :P :P :P :P :P ja już mam psy w 2 pokojach, jak bede miała im jeszcze dać trzeci to chyba się zabiję :P A jakby Lambiś był razem z Parysem, to nie tylko grzywki i brody by nie miał :evilbat: Chyba, że Berryśke, gdzieś przy budzie w ogrodzie przywiążę :evilbat: Mój TZ cały czas się odgraża, że budę im zrobi :P :lol: :lol: :lol: :lol: u mnie tez Ken z tatusiem nie moze przbywac razem bo tatus dostaje torsji na widok skaczacego i terroryzujacego go synka :D :D :D :D :D a moze TZ niech dla Was przybudowke dobuduje moze tak bedzie lepiej to taka niesmiala propozycja :) :) :) :) :) :) :) :)
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No dziewczyny maja ciezka konkurencje, ale na pewno powalcza :D . Orsini u nas w Wawie wyszli z zalozenia juz od kilku wystaw, ze bisa mlodziezy nie robia, bo mlodziez idzie do porowania o rase i jak wygra to sobie idzie w w grupach a jak nie to trudno :wink: . a mi sie wydaje, ze Wy tam to bardziej sknerowaci jak w Poznaniu i jak sobie policzyli koszt pucharkow sztuk 4 razy 3 dni (bo zawsze byla 3dniowa) to stwierdzili, ze sie nie oplaca!!! :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orcus napisał(a): u mnie tez Ken z tatusiem nie moze przbywac razem bo tatus dostaje torsji na widok skaczacego i terroryzujacego go synka :D :D :D :D :D a moze TZ niech dla Was przybudowke dobuduje moze tak bedzie lepiej to taka niesmiala propozycja :) :) :) :) :) :) :) :) eeee chyba by się nie ucieszył na taką propozycję :P Choć może niedługo psy nas wyeksmitują i bedziemy musieli sobie jakiś szałas obok wybudować :P Mamy też namiot, ale przy polskich zimach mogłoby byc ciężko za kilka miesięcy :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orsini mogliby chociaz takie jak w Olsztynie pucharki takie ze nadawalyby sie tylko do jajek na miekko :D :D :D :D :D :D :D
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 No no niechaj Piter KURNIK wybuduje i wysiedli Jostre z domu:)))na grzędę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslisz, ze ta propozycja mu sie tesz nie spodoba???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):Orcus napisał(a): u mnie tez Ken z tatusiem nie moze przbywac razem bo tatus dostaje torsji na widok skaczacego i terroryzujacego go synka :D :D :D :D :D a moze TZ niech dla Was przybudowke dobuduje moze tak bedzie lepiej to taka niesmiala propozycja :) :) :) :) :) :) :) :) eeee chyba by się nie ucieszył na taką propozycję :P Choć może niedługo psy nas wyeksmitują i bedziemy musieli sobie jakiś szałas obok wybudować :P Mamy też namiot, ale przy polskich zimach mogłoby byc ciężko za kilka miesięcy :lol: :lol: :lol: to zima iglo niech wybuduje :D :D :D :D :D :D :D
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):No no niechaj Piter KURNIK wybuduje i wysiedli Jostre z domu:)))na grzędę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslisz, ze ta propozycja mu sie tesz nie spodoba???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ta prpozycje pewnie przyjaby z wielka ochota :P :P :P :P :P :P :P
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 No to musiałby na noc przychodzić do tego kurnika :evilbat: Chyba mu się to jednak nie spodoba :wink: :lol: :lol: :lol: Wasze propozycje mnie porażają :roll: :lol:
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Haha Orsini u nas w ogole nie ma bisa juniorow nawet na krajowkach :evilbat: .
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 KaVanga SKNERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to powinnam sie cieszyc, ze medale macie i dyplomy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):KaVanga SKNERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to powinnam sie cieszyc, ze medale macie i dyplomy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Krycha to i tak nazbyt jak na taka wawe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Powinnas sie cieszyc ze wogole Cie przyjeli na wystawe i pozwola pokazac psa :P :P :P :P :P :P :P
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):KaVanga SKNERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to powinnam sie cieszyc, ze medale macie i dyplomy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: może już nie długo przecież idą do Europy, a na europejskiej medali nie było :P
Recommended Posts