SengaSengana Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Jaka TRUSKAWA???? czy ja sie podpisałam TRUSKAWA???? a nazwa SengaSengana baaardzo mi sie podoba. Dziś doszło kilka meili ale żaden od Ciebie
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 bo wyslalam 2 ale wrocily:((( o masz dowod: Undelivered Mail Returned to Sender The INTERIA.PL program <fokstrot@kennel.pl>: host kennel.pl[85.128.139.16] said: 550 5.7.1 <fokstrot@kennel.pl>... Access denied - host 213.25.80.232 blacklisted (spc) (in reply to RCPT TO command) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 oooooo :o To jesteś na czarnej liście :evilbat: Wcale się nie dziwię :P :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 SengaSengana napisał(a): A KaVanga nie wiem o jakim zdjęciu piszesz, cos nie tak???? :o Takim co pstryknelas na klubie terierow, a potem Orsini siebie wyciela i mna wszystkich straszyla :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Jostra na jakiej czarnej liscie???? poprostu czasem mi mejle odbija od Ewy ale juz na drugi dzionek dziala -interia jest do luftu poprostu :cry: :cry: :cry:
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 pisze jak byk "blacklisted", co to wg Ciebie oznacza? :evilbat: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):SengaSengana napisał(a): A KaVanga nie wiem o jakim zdjęciu piszesz, cos nie tak???? :o Takim co pstryknelas na klubie terierow, a potem Orsini siebie wyciela i mna wszystkich straszyla :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . hahahahaha racja to byla fota od Ewy:)))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: a musialam sie wyciac, bo brzydko wyszlam, tak????
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):stronka NOWA jusz jezd:)))))))... W tworzeniu tak??????? :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . oj nie Kochana tak dobrze to nie jest:))) jest i owszem, ale w planach:))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahaha wiedzialam ze cos w tym stylu :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Witam Wszystkich!!!!! Orsini a co to za przytyki ???????? :D :D :D :D :D Ja przynosze pecha?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Nie mozliwe toz to szczescie samo miec takich sedziow :D :D :D :D :D a na wawe tobie nikt sie nie zmienil to tylko bialasy gdzies wyrzucono :P :P :P :P :P
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orcus no:))) ale sama zobacz:)) zlosilas psy na Olsztyn-sruuu zmiana sedziego, zglosilas psy na Wawe-sruuuuu zmienili , ale dzieki Bogu tylko na biale!!! a wlasnie JOSTRA wiesz, ze sedziuje Cie pan Myszkowski??? zawdzieczasz to Orcusowi jakbys nie wiedziala:))ona pechowa jak czarny kot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):pisze jak byk "blacklisted", co to wg Ciebie oznacza? :evilbat: :lol: :lol: :lol: eeeeee..... nie wiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orsini to pewnie w gdyni tez bedzie duet bo tam tez zglosilam :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Haha Orcus to w razie co mow wczesniej gdzie zglaszasz, zebysmy mogly sie odpowiednio przygotowac :evilbat: .
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):Orcus no:))) ale sama zobacz:)) zlosilas psy na Olsztyn-sruuu zmiana sedziego, zglosilas psy na Wawe-sruuuuu zmienili , ale dzieki Bogu tylko na biale!!! a wlasnie JOSTRA wiesz, ze sedziuje Cie pan Myszkowski??? zawdzieczasz to Orcusowi jakbys nie wiedziala:))ona pechowa jak czarny kot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale ja blondynka co prawda sztuczna ale blondi :D :D :D :D :D a nie czarna :P :P :P :P :P
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 tak - już wiem :) Ale ja białasa wystawiam rekreacyjnie, więc mi nie zależy Orcus: ale masz niesamowitą stawkę :P :lol: Najgorsza stawka jest dla Berryśki :evil: - 9 sztuk :(
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha Orcus to w razie co mow wczesniej gdzie zglaszasz, zebysmy mogly sie odpowiednio przygotowac :evilbat: . Dobra to grafik na sierpien Sopot, Torun no i moze Bialystok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Milo sie z Wami gada ale musze isc do pracy :roll: A co do szczeniatka to oczywiscie macie racje nawiecej mi powie hodowca ale swoje zdanie nie zaszkodzi miec ,nie :D A poza tym ja tam zamierzam byc nie jeden raz ,w hodowli :D Ciekawam co na to hodowczyni :lol: Moze powinnam tam zamieszkac :lol: No dobra to ide .....
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 o na Sopot to akurat by mogli zmienic sedziego:)) mam niby CACIBa od tej pani, ale.... :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 jostra napisał(a):tak - już wiem :) Ale ja białasa wystawiam rekreacyjnie, więc mi nie zależy Orcus: ale masz niesamowitą stawkę :P :lol: Najgorsza stawka jest dla Berryśki :evil: - 9 sztuk :( W ostatniej chwili zmienialam klase chyba w srode zeby uciec od konkurencji :D :D :D :D :D :D :D i byc sama :lol: :lol: :lol: :lol: a tak wogole to ja tez juz Atene dla przyjemnosci tylko wystawiam :D :D :D :D :D za to Ty masz super konkurencje :P :P :P
orsini Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Jostra jak Jostra, ale nasz Agatka jaka ma konkurencje!!!! Tesz 9 sztuk!!! szok!!! a kiedys czarnych 5 na krzyz bylo wszystkich
madzior_ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 KaVanga napisał(a):ale dla mnie ma byc odwazny, wesoly, ciagle chetny do pracy itd . teraz dla mni tez taki ma byc sznaucer jak juz wiem o nich wiecej, wiem jak z nimi pracowac, szkolic itd ale jak brałąm pierwszego psa to nie chciałam takiego który mnie jako niedoswiadczonemu władcicielowi pierwszego dnia wlezie na głowe i postawi cały dom do góry nogami bo ja nie bede wiedziała jak sie z takim małym dominantem zachowac eteraz mysle ze nawet taki dominant nie byłby straszny bo juz wiem mniej wiecej oczywiscie jak takiego uspokoic a pracuje sie moze rzcezywiscie lepiej z małym rozrabiaką który ma zawsze siły ale mówiąc o Denisie spokojny oczywiscie nigdy nie mam na mysli psa lezacego całymi dniami na kanapie bo to nie ta rasa:) cjhdzi mi o spokojnego JAK NA sznaucera:) czyli w porównaniu z innymi rasami i tak szalonego ale moze nieco mniej:) teraz jakbym miala wybierac szczeniaka to sama nie wiem czym bym sie kierowała.... :roll: na peewno charakterem tylko ze nie wiem czy wziełabym takeigo posredniego czy najwiekszego rozrabiake...
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Orcus napisał(a):za to Ty masz super konkurencje :P :P :P eee tam :P Konkurencji nigdy nie wolno lekceważyć ;) Poza tym Lambisiek wygląda łokropnie i nie wiem czy się go doczyszczę, łapy ma całe zielone od trawy, do tego w czymś się dziś rano wytarzał :evilbat: Paskuda niedobra :lol: I jeszcze Berryśka prawie całą brodę i grzywkę mu wyskubała - obraz nędzy i rozpaczy, prawdziwy wiejski pies :roll: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 orsini napisał(a):Jostra jak Jostra, ale nasz Agatka jaka ma konkurencje!!!! Tesz 9 sztuk!!! szok!!! a kiedys czarnych 5 na krzyz bylo wszystkich Wogole to jak popatrzec to w sukach chyba jest najwieksza konkurencja w poszczegolnych klasach a psy to prawie na wymarciu :D :D :D :D :D ale te suczki do hodowlanki sie pchaja :P :P :P :P :P :P :P
Ka-Vanga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Madziorko ale rozrabiaka to nie znaczy dominant :P .
Recommended Posts