Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

bo wyslalam 2 ale wrocily:(((
o masz dowod:
Undelivered Mail Returned to Sender
The INTERIA.PL program

<fokstrot@kennel.pl>: host kennel.pl[85.128.139.16] said: 550 5.7.1
<fokstrot@kennel.pl>... Access denied - host 213.25.80.232
blacklisted
(spc) (in reply to RCPT TO command)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

SengaSengana napisał(a):

A KaVanga nie wiem o jakim zdjęciu piszesz, cos nie tak???? :o

Takim co pstryknelas na klubie terierow, a potem Orsini siebie wyciela i mna wszystkich straszyla :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Jostra na jakiej czarnej liscie????
poprostu czasem mi mejle odbija od Ewy ale juz na drugi dzionek dziala -interia jest do luftu poprostu :cry: :cry: :cry:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
SengaSengana napisał(a):

A KaVanga nie wiem o jakim zdjęciu piszesz, cos nie tak???? :o

Takim co pstryknelas na klubie terierow, a potem Orsini siebie wyciela i mna wszystkich straszyla :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

hahahahaha
racja
to byla fota od Ewy:)))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol:
a musialam sie wyciac, bo brzydko wyszlam, tak????

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
stronka NOWA jusz jezd:)))))))...

W tworzeniu tak??????? :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

oj nie Kochana tak dobrze to nie jest:)))
jest i owszem, ale w planach:))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahaha wiedzialam ze cos w tym stylu :lol: :lol: :lol: :evilbat: .

Posted

Witam Wszystkich!!!!!

Orsini a co to za przytyki ???????? :D :D :D :D :D Ja przynosze pecha?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Nie mozliwe toz to szczescie samo miec takich sedziow :D :D :D :D :D a na wawe tobie nikt sie nie zmienil to tylko bialasy gdzies wyrzucono :P :P :P :P :P

Posted

Orcus no:)))
ale sama zobacz:))
zlosilas psy na Olsztyn-sruuu zmiana sedziego,
zglosilas psy na Wawe-sruuuuu zmienili , ale dzieki Bogu tylko na biale!!!
a wlasnie JOSTRA
wiesz, ze sedziuje Cie pan Myszkowski???
zawdzieczasz to Orcusowi jakbys nie wiedziala:))ona pechowa jak czarny kot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
pisze jak byk "blacklisted", co to wg Ciebie oznacza?
:evilbat: :lol: :lol: :lol:

eeeeee.....
nie wiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Orcus no:)))
ale sama zobacz:))
zlosilas psy na Olsztyn-sruuu zmiana sedziego,
zglosilas psy na Wawe-sruuuuu zmienili , ale dzieki Bogu tylko na biale!!!
a wlasnie JOSTRA
wiesz, ze sedziuje Cie pan Myszkowski???
zawdzieczasz to Orcusowi jakbys nie wiedziala:))ona pechowa jak czarny kot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale ja blondynka co prawda sztuczna ale blondi :D :D :D :D :D a nie czarna :P :P :P :P :P

Posted

tak - już wiem :)
Ale ja białasa wystawiam rekreacyjnie, więc mi nie zależy
Orcus: ale masz niesamowitą stawkę :P :lol:
Najgorsza stawka jest dla Berryśki :evil: - 9 sztuk :(

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha Orcus to w razie co mow wczesniej gdzie zglaszasz, zebysmy mogly sie odpowiednio przygotowac :evilbat: .

Dobra to grafik na sierpien Sopot, Torun no i moze Bialystok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Milo sie z Wami gada ale musze isc do pracy :roll:
A co do szczeniatka to oczywiscie macie racje nawiecej mi powie hodowca ale swoje zdanie nie zaszkodzi miec ,nie :D A poza tym ja tam zamierzam byc nie jeden raz ,w hodowli :D Ciekawam co na to hodowczyni :lol: Moze powinnam tam zamieszkac :lol:
No dobra to ide .....

Posted

jostra napisał(a):
tak - już wiem :)
Ale ja białasa wystawiam rekreacyjnie, więc mi nie zależy
Orcus: ale masz niesamowitą stawkę :P :lol:
Najgorsza stawka jest dla Berryśki :evil: - 9 sztuk :(

W ostatniej chwili zmienialam klase chyba w srode zeby uciec od konkurencji :D :D :D :D :D :D :D i byc sama :lol: :lol: :lol: :lol: a tak wogole to ja tez juz Atene dla przyjemnosci tylko wystawiam :D :D :D :D :D za to Ty masz super konkurencje :P :P :P

Posted

KaVanga napisał(a):
ale dla mnie ma byc odwazny, wesoly, ciagle chetny do pracy itd .

teraz dla mni tez taki ma byc sznaucer jak juz wiem o nich wiecej, wiem jak z nimi pracowac, szkolic itd ale jak brałąm pierwszego psa to nie chciałam takiego który mnie jako niedoswiadczonemu władcicielowi pierwszego dnia wlezie na głowe i postawi cały dom do góry nogami bo ja nie bede wiedziała jak sie z takim małym dominantem zachowac eteraz mysle ze nawet taki dominant nie byłby straszny bo juz wiem mniej wiecej oczywiscie jak takiego uspokoic a pracuje sie moze rzcezywiscie lepiej z małym rozrabiaką który ma zawsze siły ale mówiąc o Denisie spokojny oczywiscie nigdy nie mam na mysli psa lezacego całymi dniami na kanapie bo to nie ta rasa:) cjhdzi mi o spokojnego JAK NA sznaucera:) czyli w porównaniu z innymi rasami i tak szalonego ale moze nieco mniej:) teraz jakbym miala wybierac szczeniaka to sama nie wiem czym bym sie kierowała.... :roll: na peewno charakterem tylko ze nie wiem czy wziełabym takeigo posredniego czy najwiekszego rozrabiake...

Posted

Orcus napisał(a):
za to Ty masz super konkurencje :P :P :P

eee tam :P
Konkurencji nigdy nie wolno lekceważyć ;)
Poza tym Lambisiek wygląda łokropnie i nie wiem czy się go doczyszczę, łapy ma całe zielone od trawy, do tego w czymś się dziś rano wytarzał :evilbat:
Paskuda niedobra :lol:
I jeszcze Berryśka prawie całą brodę i grzywkę mu wyskubała - obraz nędzy i rozpaczy, prawdziwy wiejski pies :roll: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Jostra jak Jostra, ale nasz Agatka jaka ma konkurencje!!!!
Tesz 9 sztuk!!!
szok!!!
a kiedys czarnych 5 na krzyz bylo wszystkich

Wogole to jak popatrzec to w sukach chyba jest najwieksza konkurencja w poszczegolnych klasach a psy to prawie na wymarciu :D :D :D :D :D ale te suczki do hodowlanki sie pchaja :P :P :P :P :P :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...