Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ola!jeszcze na chwile wracajac do tematu szczeniakow sznaucerow to musze Ci powiedziec ,ze ja nie mam zadnego doswidczenia w wyborze szczeniecia tej rasy.
Przypominam sobie ,ze jak poszlam po Zuzie to ona i jej siostra strasznie biegaly.Myslalam ,ze poprostu sa nami przestraszone ale teraz sadze,ze to wlasnie byla ta sznuacerowa ruchliwosc.reszta potem Zuza dlugo miala taklie odpaly ,ze biegala po mieszkaniu z takim smiesznie podkulonym zadem ,wyeraznie rozbawiona i odbijaja sie czterema lapami od scian.Pierwszy raz to myslalam ,ze ona chora jest :lol:
Jakos inne szczenieta latwiej oceniac ,bo ciapowate troche ,inne tzn dogi,ON-ki, mieszance szpica.Takie popularne rasy.
Dla mnie sznaucer tez powinien byc ruchliwy ,wesoly i odwazny tylko boje sie ,ze jak za bardzo postawie na ta ruchliwosc to znow wyladuje z nerwowym psem.
Hi ,hi mam przynajmniej o czym myslec przez nastepne tygodnie.

Posted

Romas to zdaj sie na hodowce:)))powiedz czego oczekujesz jesli chodzi o charakter itp. i jak hodowca uczciwy to Ci takiego szczeniaka wybierze

Posted

a tak wogole to witajcie z rana !! u mnie upalow ciag dalszy :( myslalam ze w nocy popada troszke ale nic z tego :( ja chcem zimna !! ja chcem deszczu !!

Posted

Aga! prosze mi zaraz wypluc te slowa ! 8) Wszystkie moje dzieci sa na wyjazdach w tym jedno pod namiotem i Ty im deszczu zyczysz :o no ,no !

Posted

Romas napisał(a):
Aga! prosze mi zaraz wypluc te slowa ! 8) Wszystkie moje dzieci sa na wyjazdach w tym jedno pod namiotem i Ty im deszczu zyczysz :o no ,no !

no to przepraszam ! to moze padac nad samym moim domem :) ale by sie przydalo bo ten pyl ktory sie unosi przy kazdym ruchu jest okropny

Posted

Elitesse napisał(a):
Orsini a nie widzisz podobienstwa miedzy bagsikiem a Truskawa ??

NIE!!!
napisalabym czym sie roznia, ale wtedy na bank Truskawa by sie obrazila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
ej no JAKI deszcz????
co???
ja mam wystawke w niedziele a Wy deszczu kcecie?????? :o :o :o

no przeciez mowie zeby padalo tylko nad moja wiocha !! :)

Posted

Romas Orsini ma racje zdaj sie na hodowce, hodowczyni siedzi z malcami i obserwuje ich zachowania. Wierz mi moze byc tak, ze jak ty przyjdziesz to akurat czesc maluchow moze byc wybawiona, a inna czesc wyspana i co i bedziesz myslala, ze tamte to ciapki a te drugie to lobuzy :wink: .
Wiem, ze ciezko jest zdecydowac sie na malca, ale najlepszy bylby dla ciebie taki posredni miedzy dominantem a pierdolka :wink: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
stronka NOWA jusz jezd:)))))))...

W tworzeniu tak??????? :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

oj nie Kochana tak dobrze to nie jest:)))
jest i owszem, ale w planach:))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
Orsini, miałaś poprostu za łatwo, ale też chyba bym zgadła :lol:
A KaVanga nie wiem o jakim zdjęciu piszesz, cos nie tak???? :o

hahaha a jednak:))))
co za latwo??????
nie podalas ANI jednej charakterystyki!!!!
:))))))
i skad ta TRUSKAWA???
a mejle mi znowu wracaja od Ciebie:(((

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...