Elitesse Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Jostra a do czego kcesz sie dorzucac???bo Twoje psiaki umieja skakac???:))))wiesz pokazujesz reka i skacza? :lol: :lol: :lol: Pewnie, że umieją i to jak wysoko, a najlepiej jak im nie pokazuje :evilbat: Same sobie wybierają kiedy i gdzie :lol: :lol: :lol: W końcu to sznucerki :roll: moje najbardziej subia wskakwiac na blat kuchenny szczegolnie jak jest tam cos do jedzenia a nikogo w domu nie ma...
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 malawaszka napisał(a):Jostra bedziesz miała białaski :angel: :angel: :angel: ale bosko :P to będą piekne psiaki po takich rodzicach :klacz: muszę powiedzieć, że była mlekko zdegustowana białaskiem na BOGII :roll: w Kraku Dzięki Waszeczka, ale na razie jest to dla mnie powód do stresu, a nie do radości :evilbat: Ciekawe co to za piesek był na BOG :roll: Ale fakt, że wiekszość białasów u nas urodą nie grzeszy, choć jest kilka wyjątków. Mam nadzieję, że u mnie się jakieś paszczurki nie urodzą :-?
Elitesse Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):Elitesse:))))hahahaha nie o takim skakaniu mowie:))))) hmmm, ja Santinie badalam progesteron raz wtedy co nie zaszla hihihi, wiec juz nie badam. Zaczynam kryc na 9ty dzien,i tak co 2 dni:)))najbezpieczniej! kumpela raz kryla na 5ty!!!bo akurat byla na wystawce i jej sie nie chcialo potem jechac i pelen miot! wszystko zalezy od osobnika- u jednego owulacja na poczatku cieczki,a u drugiego pod koniec. dokladnie ! ja moje suczki kryje przwaznie 11, 13 i 15 dnia ale wiem ze sa sredniaczki ktore juz 7 zachadza a niektore musza byc dopiero 18 kryte !!
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):Elitesse:))))hahahaha nie o takim skakaniu mowie:))))) hmmm, ja Santinie badalam progesteron raz wtedy co nie zaszla hihihi, wiec juz nie badam. Zaczynam kryc na 9ty dzien,i tak co 2 dni:)))najbezpieczniej! kumpela raz kryla na 5ty!!!bo akurat byla na wystawce i jej sie nie chcialo potem jechac i pelen miot! wszystko zalezy od osobnika- u jednego owulacja na poczatku cieczki,a u drugiego pod koniec. Ale Lambisiek nie chciał kryć wcześniej, one od 9-tego były cały czas razem. Zaczęłam badać progesteron, bo myślałam, że mały jest może coś nie teges. :roll: W końcu wcześniej nie krył. Choć inne psy też wtedy chciały ją tylko wylizywać. Ale w 15-tym od razu zabrał sie "za robotę" ;) i tak przez 3 dni. To by się zgodziło z wynikami progesteronu.
Romas Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Moja Zuzia skacze na gest reka i skacze tak zeby widziec caly czas ta reke ,bo smakolyk.W rezultacie skacze bokiem :lol: i najwyrazniej nie przeszkadza jej co akurat [przeskoczyla noge,cegle,krzaczek .Gorzej ,ze potrafi natychmiast pokonac ta przeszkode w druga strone zeby dorwac nagrode.Wiec jak cwiczylam agility musialam natychmistowo rowno z Zuzia przebiec obok przeszkody zeby zawsze odrobine ja wyprzedzac :lol: No a przy szybkosci psa to dzialanie bywa skazane na niepowodzenie :-) A jeszcze z glupot ktore nauczylo sie psa to ja nauczylam doskakiwanie do zabawki trzymanej wysoko w reku.Niestey dopiero po jakims czasie uswiadomilam sobie jakie to niebezpieczne,szczegolnie w odniesieniu do dzieci. No i od lat jak sie rzuca Zuzi zabawke to albo rzuca sie natychmiast albo trzeba ja ukryc w dloni ,za plecami bo inaczej doskakuje i sama wyrywa :-) I nie ma sposobu oduczenia tego chyba ze przez brutalne dzialanie ,co mi nie lezy. A co do terminu porodu to nie moge sie wypowiadac :-), bo nie krylam :-)
Elitesse Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Elitesse:))))hahahaha nie o takim skakaniu mowie:))))) hmmm, ja Santinie badalam progesteron raz wtedy co nie zaszla hihihi, wiec juz nie badam. Zaczynam kryc na 9ty dzien,i tak co 2 dni:)))najbezpieczniej! kumpela raz kryla na 5ty!!!bo akurat byla na wystawce i jej sie nie chcialo potem jechac i pelen miot! wszystko zalezy od osobnika- u jednego owulacja na poczatku cieczki,a u drugiego pod koniec. Ale Lambisiek nie chciał kryć wcześniej, one od 9-tego były cały czas razem. Zaczęłam badać progesteron, bo myślałam, że mały jest może coś nie teges. :roll: W końcu wcześniej nie krył. Choć inne psy też wtedy chciały ją tylko wylizywać. Ale w 15-tym od razu zabrał sie "za robotę" ;) i tak przez 3 dni. To by się zgodziło z wynikami progesteronu. Jostra trzymamy kciuki za pierwsze Elfidarki !! psy to najlepiej wiedza kiedy trzeba :) wiem to po moim Lancu - na poczatku cieczek tylko sobie lize i wacha i nie proboje skakac ale jak juz jest wlasciwy dzien to nie idzie go odciagnac :)
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 a moj impotent lize i tylko klapie dziobem:))mlask mlask mlask :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):a moj impotent lize i tylko klapie dziobem:))mlask mlask mlask :lol: :lol: :lol: :lol: to jest okropne ! ja czasem juz nie wyrabiam jak Lanc mlaska i postukuje sobie zebami jakby sztuczna szczeke mial :)
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 no dokladnie tak klapie:)))))))hihihi Elietesse a Ty czasem nie pisalas, ze bedziesz dopiero wieczorem??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 a bo bedem :) ale dopiero na 14 mam busa do wrocka bo mi sie delikatnie plany zmienily :)
Elitesse Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 a ty mnie nie kochasz czy jak ze sie chcesz mnie pozbyc ?? :evilbat:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Elitesse napisał(a):a ty mnie nie kochasz czy jak ze sie chcesz mnie pozbyc ?? :evilbat: ale ja sie BARDZO ciesze, ze jestes:)))))) juz wystarczy, ze KaVang poszedl w czorta :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):a moj impotent lize i tylko klapie dziobem:))mlask mlask mlask :lol: :lol: :lol: :lol: to jest okropne ! ja czasem juz nie wyrabiam jak Lanc mlaska i postukuje sobie zebami jakby sztuczna szczeke mial :) Mój Parys ma to samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a ty mnie nie kochasz czy jak ze sie chcesz mnie pozbyc ?? :evilbat: ale ja sie BARDZO ciesze, ze jestes:)))))) juz wystarczy, ze KaVang poszedl w czorta :lol: :lol: :lol: no no ty sobie uwazaj bo cos slyszalam ze na jakas wystawke chcesz ze mna jechac :) a teraz juz spadam sobie miejsce zajac bo sie pozniej nie wepcham - w wakacje polowa pociagow nie jezdzi wiec do busa ktory ma ok 15 miejsc proboje sie 50 osob wcisnac hihi
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):a moj impotent lize i tylko klapie dziobem:))mlask mlask mlask :lol: :lol: :lol: :lol: to jest okropne ! ja czasem juz nie wyrabiam jak Lanc mlaska i postukuje sobie zebami jakby sztuczna szczeke mial :) Mój Parys ma to samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihi klap,klap:)))) ale jak szybko to robia:))ciezko nawet powtorzyc po nich :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Elitesse jak cos to lokciem pod zebro przywal kilku osobom to sie od razu zwolni miejsce:)))))
malawaszka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):a moj impotent lize i tylko klapie dziobem:))mlask mlask mlask :lol: :lol: :lol: :lol: to jest okropne ! ja czasem juz nie wyrabiam jak Lanc mlaska i postukuje sobie zebami jakby sztuczna szczeke mial :) Mój Parys ma to samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihi klap,klap:)))) ale jak szybko to robia:))ciezko nawet powtorzyc po nich :lol: :lol: :lol: :lol: musiałabyś polizać gdzie trzeba - może wtedy się uda powtórzyć :evilbat:
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 :o :-? Ale pomysł :lol: :lol: :lol: Chyba nie skorzystam :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Hahahaha Waszka jestes obrzydliwa, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :evilbat: .
SengaSengana Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Jestem Krysiu, jestem.Za szybko typujesz i możesz sie mylić :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Zobaczcie jaki cudny banerek!!! Kavanga DZIEKI!!!! Jestes wielka!!!!! :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts