orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a):W 0 nie powinno byc miekkeigo. nie powinno czy nie ma??? bo to zasadnicza roznica :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Na 99% nie ma, ale lepiej niech potwierdzi Dorotak :wink: .
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Na 99% nie ma, ale lepiej niech potwierdzi Dorotak :wink: . znajac moje szczescie to akurat trafie na ten 1% w Sopocie ze bedzie :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 a co sie wygrywa w takim agility???? i co sie stalo z Senga Sengana???? :o :o
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No Bangit ostatnio wygral 3 paczki 0,5 kg Frolikow, mnostwo takich malych kosteczek ze skory, patyki smakowe do gryzienia, dwie pileczki i jakies smierdziuchy jeszcze chyba :wink: :D .
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 eeee what??? mialam na mysli jakis pucharek, medal, rozete, cacib.... a nie froliki!!!
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Tzn wygrala 2 paczki frolikow i kilo albo pol (nie pamietam) puriny, ale sie z kumpela wymienilam, bo ona wolala karme a ja froliki :wink: :evilbat: .
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):eeee what??? mialam na mysli jakis pucharek, medal, rozete, cacib.... a nie froliki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A najlepiej kasę ;) :lol:
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Haha zalezy gdzie startujesz, my na razie nie mozemy na "zwiazkowych" startowac, bo jak mowilam wiku nam brakuje.
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):eeee what??? mialam na mysli jakis pucharek, medal, rozete, cacib.... a nie froliki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A najlepiej kasę ;) :lol: hahahaha no dokladnie:)))) ale sami zobaczcie ile taki start kosztuje?z 60 zl minimum!i za te 60 frolik???? :o :o :o :o
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha zalezy gdzie startujesz, my na razie nie mozemy na "zwiazkowych" startowac, bo jak mowilam wiku nam brakuje. ale ja moge i pytalam sie konkretnie tak???z mysla o Sopocie! wiec co mozna wygrac????startujac w zerowce:))))bo jak nic czytaj Frolic to niech spadaja!!! 0X :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ja nie narzekam bo my za tamte zawody NIC nie placilismy :D . A w Sopocie to nie mam pojecia co mozesz wygrac :evilbat: .
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Nie mam pojecia, zawody organizowal klub FORT i w sumie zaczeli mowic o tych zawodach z tydzien przed ich odbyciem sie.
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 KaVang mozg Ci sie chyba wylasowal przez te sesje!!! NIC nie wiesz! nie wiesz kiedy zawody, nie wiesz czy w zerowce jest miekki tunel...ehhhh
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 KaVanga Wind zapowiedziala juz swoj udzial w warszawskich zawodach:)) moze ja poprosimy o kilka foteczek poza konkursem? A moze Twoj zboj by skoczyl razem z moim zbojem w parce???wiesz jaka super by fota byla??? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 dla mnie ta fota jest normalnie genialna!!! wszystkie sa super, ale ta czaderska!!!
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No wiem, ze bedzie, ale czy nam pozowla tak skoczyc :wink: . Nio to fota jest the best :angel: .
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 KaVanga NIE bedziemy sie pytac i juz:)))) ja bylam przedstawicielem , wiec wiem jak to sie robi:))jak sie na chama nie wepchniesz to nic nie uzyskasz:))hihihi
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 tylko Wind trzeba kupic jakas lapowke, zeby sie zgodzila zmarnowac swoj czas na nas
Pasavera Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Pink napisał(a):Pas, Floydowi wbil sie klos miedzy opuszki w zeszlym roku latem ale tak niefortunnie ze nikt nic nie widzial. Nie bylo kulenia itp ale po pewnym czasie zaczal sie lizac po przodzie lapy i wylizal sobie mala dziure :roll: Pobieglam do weta i co sie okazalo, ze klos wychodzil przodem lapy. Wet wlozyl do rany szczypce i wyciagnal klosa. Wetka mi opowiadala ze w lecie ma czesto takie przypadki, a kiedys u jednego psiaka to klos wychodzil zgieciem w "lokciu". Dlatego mowila zeby nie wycinac psiakowi w lecie wlosow miedzy poduszkami. O dzięki :calus: Już jej nie wyciman tych kłaków między opuszkami :lol: 8) Witam sznauceromaniaków :D :calus:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: co hahahaha? nie znasz nie smiej sie dziadku z cudzego wypadku??? jak Bangi wyjdzie klos nosem to tesz bedzie smieszne??? :evil: :evilbat: :evil:
Recommended Posts