jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):nie wiem, moje miniaturki lubily ludzi i strasznie lgnely jak ktos przyszedl, i skakaly i sie darly,zeby wziac na raczki:)))) Wcale się nie dziwię, błagały, że już je od Ciebie zabrać :evilbat: :lol: Przecież z Tobą długo wytrzymać nie można :evilbat:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):nie wiem, moje miniaturki lubily ludzi i strasznie lgnely jak ktos przyszedl, i skakaly i sie darly,zeby wziac na raczki:)))) Wcale się nie dziwię, błagały, że już je od Ciebie zabrać :evilbat: :lol: Przecież z Tobą długo wytrzymać nie można :evilbat: fak ju 0X 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 eeee, weź przestań, bo się ktoś zgorszy albo napisze, że DGM nie jest na poziomie :-? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):eeee, weź przestań, bo się ktoś zgorszy , że :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czym sie ma zgorszyc??? fakiem?:)))
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Kavanga ja w tym roku tylko raz bylam na treningu:(((( a jest tam jakas klasa mniej niz zero?:))))hihihi ej, a w sobote Wind tam bedzie???bo co za problem skoczyc poza konkursem kilka plotkow dla zdjec:)))))))
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 hihihi sek w tym, ze ja nie:)))sam piesek :lol: :lol: :lol:
Romas Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No dobra ,ja tu staram sie jakos uporzadkowac swoje emocje zeby nie brac szczeniaka ktory pierwszy mi wskoczy na rece :-) a tymczasem okazuje sie ,ze wlasnie pewno wiekszosc tak wybrala:-) I co ja kombinuje :lol:
SengaSengana Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Cześć Krysia,bedziesz miała przez chwilę zagadke kim jestem,bo nie lubię sie długo ukrywać. :lol: Tak więc rozpoczynaj dochodzenie :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Romas to albo zdaj sie na hodowce, albo wlasnie na intuicje :lol: :lol: :lol: kobiety maja ja dobra, nie to co te samce paskudniki!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 SengaSengana napisał(a):Cześć Krysia,bedziesz miała przez chwilę zagadke kim jestem,bo nie lubię sie długo ukrywać. :lol: Tak więc rozpoczynaj dochodzenie :lol: JUZ WIEM ktos Ty:))) czesc Zabka:)))) Senga Sengana to odmiana TRUSKAWEK z tego co pamietam:(((bleeeee, mielismy cale pole tego badziewia bleeeee od tego momentu nie trawie truskawek:))ale tych owocow do jedzenia :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Haha mniej niz 0 to chyba niet, ale zawsze mozna sprobowac nie :wink: , albo wlansie poprosic wind zeby machnela poza konkurencja :D . Haha Orsini, wszyscy chca zebyc teraz zgadywala kto jest kto :lol: . Romas, moje tez biegly do ludzi, nie bylo z tym zadnego problemu :D .
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Haha Orsini, wszyscy chca zebyc teraz zgadywala kto jest kto :lol: . . no wlasnie a co ja wrozka jestem?hihihi Zabka to wlascicielka hodowli TRUSKAWECZKA, wiec nick jest na miejscu. W takim razie czy to Ty Ewo???? :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Romas, moje tez biegly do ludzi, nie bylo z tym zadnego problemu :D . No i w takim przypadku będziesz miała, bo będziesz musiała wszystkie wziąć :P :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha mniej niz 0 to chyba niet, ale zawsze mozna sprobowac nie :wink: , albo wlansie poprosic wind zeby machnela poza konkurencja :D . . hmmm, a jaka jest najnizsza klasa i co tam trzeba???bo moze jakbym zaczela trenowac to na sopot akurat?tylko wypadaja mi 3 weekendy:((( Mafia lubi skakac i kocha ta rownowaznie-przebieg bez niej przebiegiem straconym i ja zawsze na nia znosi:)))))))))))))))
jostra Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a): no wlasnie a co ja wrozka jestem?hihihi Ja bym raczej poszła w kierunku "Detektyw-inwektyw" :P :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a): Romas, moje tez biegly do ludzi, nie bylo z tym zadnego problemu :D . No i w takim przypadku będziesz miała, bo będziesz musiała wszystkie wziąć :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 hahhahaa wariatka kiedys z niej spadla na leb-a to wysokie jest prawie poltora metra nie? i tak jej jakos nie teges bylo...otrzasnela sie, za pierwszym razem sie bala na nia wejsc, ale jak zobaczyla, ze sie nie za kazdym razem spada to znowu zaczela cwalem ja pokonywac:)))))))))) a druga fajna dla niej przeszkoda to stol byl-wkakiwala i szczesliwa:)))))z tym durnym spojrzeniem:))))ze jej sie udalo:))hihihi
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a): hmmm, a jaka jest najnizsza klasa i co tam trzeba???bo moze jakbym zaczela trenowac to na sopot akurat?tylko wypadaja mi 3 weekendy:((( Mafia lubi skakac i kocha ta rownowaznie-przebieg bez niej przebiegiem straconym i ja zawsze na nia znosi:))))))))))))))) W 0 sa hopki, palisada, kladka, tunel i to chyba wszystko :D .
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a): no wlasnie a co ja wrozka jestem?hihihi Ja bym raczej poszła w kierunku "Detektyw-inwektyw" :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Haha te kladki musza miec cos w sobie bo moja tez je kocha, na poczatku mialam problem bo mi zwiewala na kladke zamiast hopki robic, natomiast Lo uwielbial tunel i musialam sie czasem niezle wydrzec zeby mi nie zwial do tunelu :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ale jaki tunel??? bo twardy OK, ale miekkiego na oczy nie widziala:(((
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha te kladki musza miec cos w sobie bo moja tez je kocha, na poczatku mialam problem bo mi zwiewala na kladke zamiast hopki robic, . no Mafia wypisz wymaluj:)) przebieg bez kladki przebiegiem straconym:)))))))))))))))
Recommended Posts