jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Elitesse i tu masz rację, taka idylla chyba by się nam szybko znudziła :evilbat: Cześć Angelka!
Romas Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Czesc Angelka :-) Atos Dorotaka startowal ,przynajmniej takie mnie doszly sluchy ale pelne sprawozdanie bedzie jak Dorotak wreszcie odpocznie ( halou Dorotaczku !!!!) po tych zawodach i nawale pracy :-)
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 jostra napisał(a):Elitesse i tu masz rację, taka idylla chyba by się nam szybko znudziła :evilbat: Cześć Angelka! moze nie tyle znudzila co to ze ja sie lubie od czasu do zcasu na facetach powyzywac i udowodnic im ze sa tym gorszym gatunkiem czlowieka :)
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 ooo a ja nie zauwazylam ze 4 lapki mam juz :) :popcorn: :beerchug:
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 No to gratki :D Ja się nie lubie wyżywać, ale czasem samo tak wychodzi ;) :evilbat:
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 byłam dzis z piechami dwie godziny na łące a potem drugie dwie godziny wybierałąm z sierści ziarenka kłoski i inne takie :( nie lubie miec łaki w domu wrr
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Angelka napisał(a):Hejka przybywam tu z FZ !! :D Gratki dla wszystkich wystawiajacych się :D Macie więcej fotek z wystawy? Malawaszka to mamy wspólnego idola ( Ontario :loveu: ) DorotaK czy ty tez startowałaś na zawodach Agility? Ola Bandziorek boski i oby tak dalej :D :D :D :D Witaj Angelko !! to ja sie tez zapisze do fanclubu Ontario !! bo przystojny facet z niego -- i jedyny z brada ktory mi sie podoba bo ja nie lubie takich wlochatych hihi
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Romas napisał(a): Mek Ty jednak masz fajnie i nie przekonasz mnie ,pomimo ,ze w zime mozna tam zapomniec o komunikacji ,w co poniektorych miejscach :-) wiesz ja tam w sumie nie narzekam bo ja w 'city" mieszkam , do pracy mam rzut beretem, do szkoły dzieci blisko to mi zima nie grożna i bardzo lubie jak sypie snieg.
Pasavera Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Witam Sznauceromaniaków :angel: Za DoGo które nareszcie działa :angel: :drinking: :drinking: :drinking:
malawaszka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 noooo :drinking: :drinking: :drinking: :lol: ale był odwyk :lol:
alexandra Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 malawaszka napisał(a):noooo :drinking: :drinking: :drinking: :lol: ale był odwyk :lol: Dobrze to ujęłaś Waszeczko :lol: Już delirka się pojawiała :lol:
malawaszka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 hahaha nooo nie wiedziałam w co ręce włożyć :lol:
Pasavera Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 :lol: A w tym czasie Fiśce cosik siem w łapesie wbiło (między opuszami) :( Kulała strasznie :-? No ale poszłam do veta i wyjął jakies ostre trawsko (kłosik) :o Jak by się wbiło trochę głębiej, to nie byłoby szans na wyciągnięcie :roll: Figa chodziła jeden dzień w bandażu i dostaje jakieś tabletki :o (bo zastrzyku se nie dała zrobić z tego wszystkiego) No ale wszystko dobrze się skończyło :D Fiśka biega jak szalona :lol: Bidulka tak wyglądała :( :lol: 8)
Ka-Vanga Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Aaaaaaaa nie moge w to uwierzyc, nasza kochana dogo wrocila :angel: :angel: :angel: :angel: , za dgm i za lapke Fiski :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :evilbat: .
Pasavera Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Hi hi nio to zdróffko :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
malawaszka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 ojejj biedna Figulinka :calus: dla Niej i niech już więcej nei wchodzi na ostre trawy :wink: :drinking: :drinking: :drinking:
Pink Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Pas, Floydowi wbil sie klos miedzy opuszki w zeszlym roku latem ale tak niefortunnie ze nikt nic nie widzial. Nie bylo kulenia itp ale po pewnym czasie zaczal sie lizac po przodzie lapy i wylizal sobie mala dziure :roll: Pobieglam do weta i co sie okazalo, ze klos wychodzil przodem lapy. Wet wlozyl do rany szczypce i wyciagnal klosa. Wetka mi opowiadala ze w lecie ma czesto takie przypadki, a kiedys u jednego psiaka to klos wychodzil zgieciem w "lokciu". Dlatego mowila zeby nie wycinac psiakowi w lecie wlosow miedzy poduszkami.
Romas Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 O! Dzialamy ,no nareszcie , to chlup :drinking: Rozpije sie przez ta dgm.Wczoraj pilam z zalu ,ze jej nie ma ,dzis z radosci ,ze jest :-)
Angelka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Oooo wreszcie działa :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: dołaczam się do oblewania :D No to może założymy fan klub ontario hehhe Miniaturki mają takiego speeda widziałam na IAL - u we Wrocku jesuu jak to śmiga :o :o I aż grzechem jest nie ćwiczyc z nimi Agility, mój przyszły sznauć bedzie takim Agilitowcem mam nadzieję :D Ludziska nie ociagać się tylko na tor ze swoimi pociechami :D DorotaK Atosik booooski na tym torze i gratki za 4 miejsce !!!
malawaszka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Angelka - łatwo powiedzieć na tor :roll: :lol: dopóki sobie nie zbuduję to nie będę miała - nie każdy mieszka w Krakowie czy Wawce gdzie torów pod dostatkiem - a ja na zadoopiastum zagłębiu czy jak kto woli okolice śląska umieram z zazdrości bo też bnym chętnie z Luną pobiegała :placz:
Recommended Posts