jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Czyżbym wyczuła nutkę złosliwości? :o :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Jostra jak na wystawie podobaly Ci sie bialaski, bylo cos ciekawego???????
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Nawet nie wiem co było :( Wpadłam tylko na chwilę na czarnuszki, pokibicować Oliwce, a białasy wchodziły jako pierwsze Napewno była Crystal Saga i Pan Borzym, więc raczej nie było niczego czego byś wcześniej nie widziała
Romas Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Luuuudzie ,jaki upal...poszlam z Zuzia do lasu ,duchota nie do zniesienia.I spotkalam sznuacerka p/s ,sredniaka takiego jak Zuzka.Tylko biedaczyna byl w ogromnym metalowym kagancu i wielgachnej kolczacie. I bal sie nas to uciekal , to gonil Zuzie , ale nie chcial podejsc,a jego pani tez z daleka sie trzymala. Pewno piesio oszczekuje ludzi .Tak samo Zuzia robila jak byla mala i tez kaganiec nosila.Dzieki Niebiosom ,ze trafilam na klikera i wyprowadzilam Zuzie z tego szalenstwa.Patrzac na takie biedaczyny w tych kagancach ciesze sie ,ze moja suczka juz tego nie potrzebuje...
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Romas napisał(a): Mek !!! Nie powiedziales mi co to za gory takie piekne na fotce byly.Mow ,nie boj sie ,nie zwale sie do Ciebie z cala rodzina :-))))Tylko ja Bieszczady kocham i wszedzie widze Bieszczadzkie krajobrazy..... Wiesz ja się boje takich informacji udzielać bo jeszcze ktoś niepowołany to przeczyta i gotów mi gosći w ciemnych okularach w BMW przysłać ;) Powiem tylko tyle , że ta rzeczka 100m od mojego domu to granica Gorców z Beskidem Wyspowym . Jak jesteś dobra z geografii to na pewno wiesz gdzie to jest :):)
Romas Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 No nie :-) taka dobra z geografi to nie jestem :-) Ja ogolnie pytalam :-) W Gorcach raz bylam,w pensjonacie na skraju Gorczanskiego Parku Narodowego i musze powiedziec ,ze pieknie bylo.Chyba to bylo w okolicach Mszany ale juz dokladnie nie pamietam. W kazdym razie w takie wstretne upaly to bym wszystko rzucila i zaraz w moje ukochane Bieszczady poleciala.A tam na tarasie naszego domku zawsze wieje lekki wiaterek :-) i widok ...marzenie Oj ...no nie moge popadac w taka melancholie ,bo nie wytrzymam i rzuce ta wstretna prace :-) W kazdym razie fajnie masz Mek :-)takie widoczki na codzien :-)
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 no a w zimie jest jeszcze lepiej :):) jak nawali śniegu to masakra
Romas Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wyobrazam sobie.Oczywiscie ja mysle jak to mieszczuch ,kategoriami lata i slonca. Ale bylismy wielokrotnie zima w Bieszczadach czy jesienia i fakt to jest masakra. raz jak nas zasypalo to do skelpu po chleb tylko TZ schodzil,zaprzegniety do sanek i przejscie niecalego kilometra zajmowalo mu ponad godzine.Poprostu zapadal sie w snieg po pas i nie mogl z tej mokrej brei sie wydostac. A jesienia wszedzie jest bloto i glina . No ale za to latem .......
Agatka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Romas a nie była to przypadkiem Poreba Górna - Koninki ??? :) Pensjonat a obok niego wyciag krzesełkowy na Tobołów???
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 jostra napisał(a):: P.S. Czy to nie dziwne fotografować ludzi na wystawie psów??? 0X 0X 0X hhhmmmmO CO????? kogos poj.... do konca?????? Jostra chybe nie piszesz o nikim z "naszych" co??? :o :o :o :o :o 0X 0X 0X 0X 0X
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agatka napisał(a):Romas a nie była to przypadkiem Poreba Górna - Koninki ??? :) Pensjonat a obok niego wyciag krzesełkowy na Tobołów??? A moze to Niedzwiedz był ;) u nas już pare lat temu hitem był chleb z niedzwiedzia :) a teraz pomysł nam podkradli ci z biedronki co to dzem reklamuja :):)
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Mek napisał(a):[ Wiesz ja się boje takich informacji udzielać bo jeszcze ktoś niepowołany to przeczyta i gotów mi gosći w ciemnych okularach w BMW przysłać ;) :):) czy masz kogos konkretnego na mysli???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Orsini a Ty nabrałas chyba nawyków innoforumowych bo ignorancko , z uporem maniaka nie widzisz , ze my tu juz dla ciebie sciepe robimy , zeby ci ulzyc w cierpieniu podczas rozsupływania kołtunów :):):):)
Pasavera Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 ooo Nasz silniczek się pojawił :angel: he he Orsini :calus:
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Mek dzieki!!! poradze sobie zakupilam juz Ring 5 co dziewczeta polecaja na koltuny, wiec powinno byc OK nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):[ Wiesz ja się boje takich informacji udzielać bo jeszcze ktoś niepowołany to przeczyta i gotów mi gosći w ciemnych okularach w BMW przysłać ;) :):) czy masz kogos konkretnego na mysli???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie !! tak mi sie tylko napisało . A masz cos na sumieniu ???????
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Pasavera napisał(a):ooo Nasz silniczek się pojawił :angel: he he Orsini :calus: Pass Kochaniutka Ty MOJA!!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 orsini napisał(a):Mek dzieki!!! poradze sobie zakupilam juz Ring 5 co dziewczeta polecaja na koltuny, wiec powinno byc OK nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wiesz jakby co to ja chetnie ci pomoge ;) ja to robie tak , ze biore fige na kolana, ona rozkłada sie z nogami go góry , ja jej roczesuje a ona tak rozwalona błogo sobie lezy :):) więc jeszcze raz sie dobrze zastanów czy aby na pewno uda Ci sie uporać z tymi kołtunami .
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Mek napisał(a):[ nie !! tak mi sie tylko napisało . A masz cos na sumieniu ??????? nie, nie ja NIE mam, ale znam takich obecnych TU duchem , co maja i potrafia hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Mek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha uda mi sie, ale dzieki za pomoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):[ nie !! tak mi sie tylko napisało . A masz cos na sumieniu ??????? nie, nie ja NIE mam, ale znam takich obecnych TU duchem , co maja i potrafia hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: No nie . powaznie. Tylko mi nie mów , ze jeszcze BMW maja .
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 orsini napisał(a):Mek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha uda mi sie, ale dzieki za pomoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szkoda. ale jak bedziesz juz to robic to pomysl o mnie to na pewno bedzie mniej bolało:)P):):):):)
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Mek w sumie nie wiem jakie toto ma auto, ale i BMW zalatwi jak bedzie trzeba sadze :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X
Recommended Posts