Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Nawet nie wiem co było :(
Wpadłam tylko na chwilę na czarnuszki, pokibicować Oliwce, a białasy wchodziły jako pierwsze
Napewno była Crystal Saga i Pan Borzym, więc raczej nie było niczego czego byś wcześniej nie widziała

Posted

Luuuudzie ,jaki upal...poszlam z Zuzia do lasu ,duchota nie do zniesienia.I spotkalam sznuacerka p/s ,sredniaka takiego jak Zuzka.Tylko biedaczyna byl w ogromnym metalowym kagancu i wielgachnej kolczacie.
I bal sie nas to uciekal , to gonil Zuzie , ale nie chcial podejsc,a jego pani tez z daleka sie trzymala.
Pewno piesio oszczekuje ludzi .Tak samo Zuzia robila jak byla mala i tez kaganiec nosila.Dzieki Niebiosom ,ze trafilam na klikera i wyprowadzilam Zuzie z tego szalenstwa.Patrzac na takie biedaczyny w tych kagancach ciesze sie ,ze moja suczka juz tego nie potrzebuje...

Posted

Romas napisał(a):

Mek !!! Nie powiedziales mi co to za gory takie piekne na fotce byly.Mow ,nie boj sie ,nie zwale sie do Ciebie z cala rodzina :-))))Tylko ja Bieszczady kocham i wszedzie widze Bieszczadzkie krajobrazy.....

Wiesz ja się boje takich informacji udzielać bo jeszcze ktoś niepowołany to przeczyta i gotów mi gosći w ciemnych okularach w BMW przysłać ;)

Powiem tylko tyle , że ta rzeczka 100m od mojego domu to granica Gorców z Beskidem Wyspowym .
Jak jesteś dobra z geografii to na pewno wiesz gdzie to jest :):)

Posted

No nie :-) taka dobra z geografi to nie jestem :-)
Ja ogolnie pytalam :-) W Gorcach raz bylam,w pensjonacie na skraju Gorczanskiego Parku Narodowego i musze powiedziec ,ze pieknie bylo.Chyba to bylo w okolicach Mszany ale juz dokladnie nie pamietam.
W kazdym razie w takie wstretne upaly to bym wszystko rzucila i zaraz w moje ukochane Bieszczady poleciala.A tam na tarasie naszego domku zawsze wieje lekki wiaterek :-) i widok ...marzenie
Oj ...no nie moge popadac w taka melancholie ,bo nie wytrzymam i rzuce ta wstretna prace :-)
W kazdym razie fajnie masz Mek :-)takie widoczki na codzien :-)

Posted

Wyobrazam sobie.Oczywiscie ja mysle jak to mieszczuch ,kategoriami lata i slonca.
Ale bylismy wielokrotnie zima w Bieszczadach czy jesienia i fakt to jest masakra.
raz jak nas zasypalo to do skelpu po chleb tylko TZ schodzil,zaprzegniety do sanek i przejscie niecalego kilometra zajmowalo mu ponad godzine.Poprostu zapadal sie w snieg po pas i nie mogl z tej mokrej brei sie wydostac.
A jesienia wszedzie jest bloto i glina .
No ale za to latem .......

Posted

jostra napisał(a):
:
P.S. Czy to nie dziwne fotografować ludzi na wystawie psów???
0X 0X 0X

hhhmmmmO CO?????
kogos poj.... do konca??????
Jostra chybe nie piszesz o nikim z "naszych" co??? :o :o :o :o :o 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

Agatka napisał(a):
Romas a nie była to przypadkiem Poreba Górna - Koninki ??? :)
Pensjonat a obok niego wyciag krzesełkowy na Tobołów???

A moze to Niedzwiedz był ;)

u nas już pare lat temu hitem był chleb z niedzwiedzia :) a teraz pomysł nam podkradli ci z biedronki co to dzem reklamuja :):)

Posted

Mek napisał(a):
[
Wiesz ja się boje takich informacji udzielać bo jeszcze ktoś niepowołany to przeczyta i gotów mi gosći w ciemnych okularach w BMW przysłać ;)
:):)

czy masz kogos konkretnego na mysli???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini a Ty nabrałas chyba nawyków innoforumowych bo ignorancko , z uporem maniaka nie widzisz , ze my tu juz dla ciebie sciepe robimy , zeby ci ulzyc w cierpieniu podczas rozsupływania kołtunów :):):):)

Posted

Mek dzieki!!!
poradze sobie zakupilam juz Ring 5 co dziewczeta polecaja na koltuny, wiec powinno byc OK nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Mek napisał(a):
[
:):)

czy masz kogos konkretnego na mysli???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie !! tak mi sie tylko napisało . A masz cos na sumieniu ???????

Posted

Pasavera napisał(a):
ooo Nasz silniczek się pojawił :angel:

he he Orsini :calus:

Pass Kochaniutka Ty MOJA!!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

orsini napisał(a):
Mek dzieki!!!
poradze sobie zakupilam juz Ring 5 co dziewczeta polecaja na koltuny, wiec powinno byc OK nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiesz jakby co to ja chetnie ci pomoge ;)

ja to robie tak , ze biore fige na kolana, ona rozkłada sie z nogami go góry , ja jej roczesuje a ona tak rozwalona błogo sobie lezy :):)

więc jeszcze raz sie dobrze zastanów czy aby na pewno uda Ci sie uporać z tymi kołtunami .

Posted

Mek napisał(a):
[

nie, nie ja NIE mam, ale znam takich obecnych TU duchem , co maja i potrafia hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahaha
uda mi sie, ale dzieki za pomoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Mek napisał(a):
[

nie, nie ja NIE mam, ale znam takich obecnych TU duchem , co maja i potrafia hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

No nie . powaznie. Tylko mi nie mów , ze jeszcze BMW maja .

Posted

orsini napisał(a):
Mek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahaha
uda mi sie, ale dzieki za pomoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szkoda.
ale jak bedziesz juz to robic to pomysl o mnie to na pewno bedzie mniej bolało:)P):):):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...