Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Witam wszytkich w ten okropny upalny dzionek :) przez to goraco to wogole mi sie nic nie chce i najchetniej wlazlabym do jakiegos basenu i caly dzien tam siedziala :) czy mozecie mi powiedziec czy to mozliwe zeby psu kly nie wyrosly stale juz po wypadnieciu mlecznych ?? a orsini na wioche pojechala i pewno pol dnia bedzie tu puuusto !
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Natalia_W napisał(a):Witajcie :D :D :D Ja tylko na chwileczke bo zaraz nad morze jade :wink: Pozdrawiam wszystkich :D :D Natalio ale ci dobrze !! ehh zazdroszcze !! ja niestety chyba mam wakacje w domu chyba ze uda mi sie do tescia na wioche pojechac na jakis tydzien :) mam nadzieje bo zwariuje ! a tam cisza az w uszach dudni i spokoj ehh
Natalia_W Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 chetnie bym Cie przygarnela ale nie ma jak :( :wink:
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Elitesse, a może chcesz w sierpniu pojechać na Słowację Właśnie zbieramy ekipę :D Przecież Ty forsiasta teraz jesteś :P :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Słuchajcie własnie na swiat przyszły dzieci Quindy Hajan - Tigry i QUINO de Pichera !!!! Czyli jak dla nas dwa w jednym ;) 1. Wnuki Livki 2. Przyrodnie rodzeństwo Lady Di Narazie sa 4 szczeniaczki 2/2 :)
Natalia_W Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 ale mi bedzie wystaw brakowalo...a kenzo wyskubany to go nie wystawie...moze chociaz do koszalina pojade sie posmiac... :wink:
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 jostra napisał(a):Elitesse, a może chcesz w sierpniu pojechać na Słowację Właśnie zbieramy ekipę :D Przecież Ty forsiasta teraz jesteś :P :lol: :lol: :lol: no ja w sierpniu szaleje w Bratyslawie !! a z ta kasiastoscia to chyba nie bardzo :)
Natalia_W Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agatka ogromniaste gratki :D :D :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agatka napisał(a):Słuchajcie własnie na swiat przyszły dzieci Quindy Hajan - Tigry i QUINO de Pichera !!!! Czyli jak dla nas dwa w jednym ;) 1. Wnuki Livki 2. Przyrodnie rodzeństwo Lady Di Narazie sa 4 szczeniaczki 2/2 :) mam nadzieje ze tym razem bedzie z zebami wszystko w porzadku...
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Elitesse - No to pierwszy tydzień sierpnia masz wolny :D
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 jostra napisał(a):Elitesse - No to pierwszy tydzień sierpnia masz wolny :D a co jest w pierwszym tygodniu sierpnia ? bo ja wtedy zaplanowalam sobie wystawke w Legnicy coby z Zadra Championat Polski skonczyc bo kurcze ona ma juz duze CWC i wogole a jakos nigdzie mi sie z nia jechac nie chce :)
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agatka napisał(a):Elitesse z jakimi zebami ??? :O bylam na przegladzie poprezedniego miotu tej suni (chyba po LUCKIM LEE to bylo) i u kilku pieskow zeby nie wygladaly za dobrze tzn zgryzy ale mam nadzieje ze po wymianie wszytkie sie unormowalo
Natalia_W Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Zazdroszcze Wam tej bratyslawy tez bym sobie pojechala...tylko ze wtedy to ja bede w Niemczech na SDM
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Elitesse - No to pierwszy tydzień sierpnia masz wolny :D a co jest w pierwszym tygodniu sierpnia ? bo ja wtedy zaplanowalam sobie wystawke w Legnicy coby z Zadra Championat Polski skonczyc bo kurcze ona ma juz duze CWC i wogole a jakos nigdzie mi sie z nia jechac nie chce :) Jedziemy na podbój Słowacji :P :D
Agatka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aha, no jak potem widziałam je starsze to było wszystko oki... :) Wiec mam nadzieje, ze i teraz bedzie dobrze :)
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 to jakas wystawa jest wtedy czy jak ?? bo po defragmentacji mozgu zaleconej przez specjaliste swiatowej klasy to chyba ciezko mi myslenie idzie :)
Natalia_W Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Trzymam kciuki za zabki :wink: i lece juz bo kuzynka przyjechala i JEDZIEMy :wink: PAPAPAPA
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ty to chyba pranie mózgu przeszłaś :evilbat: Jakie wystawki??? Precz z wystawkami :lol: :lol: :lol: URLOP!!! WAKACJE!!! :P To Ci zaleca specjalista wysokiej klasy :evilbat: :lol: :lol: :lol: P.S. Czy to nie dziwne fotografować ludzi na wystawie psów??? No i chyba niezgodne z prawem, prawda??? 0X 0X 0X
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 jostra napisał(a):Ty to chyba pranie mózgu przeszłaś :evilbat: Jakie wystawki??? Precz z wystawkami :lol: :lol: :lol: URLOP!!! WAKACJE!!! :P To Ci zaleca specjalista wysokiej klasy :evilbat: :lol: :lol: :lol: P.S. Czy to nie dziwne fotografować ludzi na wystawie psów??? No i chyba niezgodne z prawem, prawda??? 0X 0X 0X ehh to chyba zle ze mna :P ja nigdy bym nie wpadla na pomysl robiena fot ludziom ale jak ktos lubi... :wink:
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 jostra napisał(a):Ty to chyba pranie mózgu przeszłaś :evilbat: Jakie wystawki??? Precz z wystawkami :lol: :lol: :lol: URLOP!!! WAKACJE!!! :P To Ci zaleca specjalista wysokiej klasy :evilbat: :lol: :lol: :lol: P.S. Czy to nie dziwne fotografować ludzi na wystawie psów??? No i chyba niezgodne z prawem, prawda??? 0X 0X 0X ehh to chyba zle ze mna :P ja nigdy bym nie wpadla na pomysl robiena fot ludziom ale jak ktos lubi... :wink:
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 upss dwa razy mi sie wyszlo :) chyba nadaje sie na leczenie :evilbat:
Romas Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 No Agnieszka chlodzenia potrzebujesz :-) Mek !!! Nie powiedziales mi co to za gory takie piekne na fotce byly.Mow ,nie boj sie ,nie zwale sie do Ciebie z cala rodzina :-))))Tylko ja Bieszczady kocham i wszedzie widze Bieszczadzkie krajobrazy.....
Orcus Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Witam!!!!!! A co tu tak pusto dzisiaj??????? Chyba dlatego ze orsini poszla sie depilowac :D :D :D :D :D Jakos strsznie dlugo jej to schodzi no ale nie ma sie co dziwic przy takich koltunach :o :o :o :o :o :o
Recommended Posts