madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 a mi sie chwilowo odechciało spac (ale teraz juz naprawde ide) i bawiłam sie w photoshopie a zreszta sami zobazccie jaki sobie emblemacik stworzyłam nie jest to moze jakies cudo, ale narazie póki mi sie nie znudzi chyba moze byc:)
madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 pewnie zaraz powiecie ze nabijam sobie posty, ale po prostu musze oblać swoje 1540 postów napisane na tym forum:)) zatem: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Noooooo jestem wreszcie :grins: haha mam nadzieje, ze za mna teskniliscie :lol: :evilbat: . Nio a teraz ide czytac te chyba 40 stron, ktore napisaliscie pod moja nieobecnosc :evilbat: .
alexandra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Witaj Oluś!!! Oj teskniliśmy, tęskniliśmy!! :wink: Idź czytaj, faktycznie sporo tego masz :-?
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Olivka']Chciałam podziękować wszystkim trzymającym za nas kciuki na wystawie w Krakowie. To ta pozytywna aura nam pomogła, bo dzięki dobrym fluidom wysyłanym przez dogomaniaków udało się Olivce skończyć CHAMPIONA POLSKI . Sędzia docenił urodę Olivki i przyznał jej także CACIB-a dzięki czemu sunia rozpoczęła INTERCHAMPIONAT. . GRATULACJE!!!!!!!!!! ciagle powtarzam, ze Olivka sliczna sunia!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Noooooo jestem wreszcie :grins: haha mam nadzieje, ze za mna teskniliscie :lol: :evilbat: . . oj jak diabli!!!!! ale juz jestes na stale, czy znowu wyruszasz na podboj Wawy???
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Orcus napisał(a):[Ale moze orsini tak lubi :D :D :D :D :D :D , i maszynki nie uzywa?????????????? :P :P :P :P :P b] a co to maszynka???? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 ee tam maszynka; Woskiem ją potraktować :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 alexandra napisał(a):ee tam maszynka; Woskiem ją potraktować :lol: :lol: :lol: :lol: aaaa SADYSTKA aaaaaa
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Alexandro a Ty wystawiala sie w Krakowie??? I Jostra??? HALLO???? i jak po griliku????jednym , drugim i wogole???
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 orsini napisał(a): oj jak diabli!!!!! ale juz jestes na stale, czy znowu wyruszasz na podboj Wawy??? Nio to fajnie, ze kto za mna tesknil :grins: , nio pewnie jak Bangitos bedzie mial cieczke to bede musiala sie znowu przeprowadzac :-? . Haha ide czytac dalej :wink: .
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 oj przestan z tym czytaniem:)))) nic tam nie ma:)) pogadaj ze mna lepiej!!! :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Nie ja odpuściłam Kraków, bo miałam już być na urlopie to raz (ale przesunęło się), a po drugie do Ch.Pl już nam CWC duże nie potrzebne bo mamy z Łodzi :wink: Trochę żałowałam bo już się stęskniłam za wystawkami, ale suma sumarum potem nie żałowałam bo upał był nie miłosierny :-? Jostra też nie wystawiała ale przyjechała z Lambo i Uniśkiem. Obie imprezy bardzo udane, niestety na drugiej byłam raptem 20 minut , bo miałam na noc do pracy :evil:
orsini Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 uuu no to niefajnie:((((jak tylko 20 minut, to nawet karkowki nie zdazylas zjesc:((((
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Hello! Ja tam byłam tylko u Oli, bo musiałam szybciutko zmykać do pozostałych psiaków Na wystawie (tzn. na ringu) zobaczyłam tylko Oliwkę i mocno trzymałam kciuki, należała jej się ta wygrana Pomiziałam też śliczną Fancy :D I tyle moich wrażeń
Agatka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 No tak taki był upał ze nikomu sie nie chciało zostac na grilla :( Ale mam nadzieje, ze za rok sobie odbijemy :) Ka-Vanga dzieki Bogu ze juz jestes w domu !!!! A ja to chyba byłam Miss Obiektywu na wystawie , tylko sie o foty nie moge doprosic ;)
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Haha no dobra to nie czytam :wink: :lol: . A my w ten weekend sobie na zawody agilitowe z Bangi pojechalysmy :D . W sobote mialysmy klubowe, Bangitos na jednym przebiegu byl pierwszy, natomiast na drugim drugi, potem pojechalismy na pokazy organizowane przez Russa, fajna byla zabawa, tylko okropny upal. W niedziele startowalysmy w zawodach i haha tym razem Bangitos byla raz 1 i dwa razy 2. Ale zostalysmy bardzo docenione, bo dostalysmy tyle pochwal, ze hoho i dziewczyna ktora sedziowala kazala nie przerywac treningow, bo sie podobno suuuuuuper zapowiadamy 8) . Aaaaaaaaa i udalo nam sie znow spotkac z Dorotakiem i slicznym Atosikiem. Bylo superowo i oczywiscie Atos super skakal :D :grins: . Gratuluje ostatnich podbojow wystawowych :angel: :angel: :angel: :angel: i witam nowych :angel: :angel: :angel: :angel: .
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Agatka napisał(a): A ja to chyba byłam Miss Obiektywu na wystawie ;) Życie płata różne niespodzianki :D
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Mek'] A co do kołtunów to zauważyłem ze najwiecej robi ich sie koło pipki i te tą najgorsze to usunięcia. :D :D :D Na co Orsini odpisała hihihi to zupelnie jak u mnie :lol: :lol: :lol: :lol: To specjalnie dla tych , którzy nie czytają poprzednich stron :)
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Mek napisał(a):Agatka napisał(a): A ja to chyba byłam Miss Obiektywu na wystawie ;) Życie płata różne niespodzianki :D Ja się z Olą też załapałam na kilka fot :o Ciekawe gdzie to opublikują??? 0X A to kołtunach orsini jest the best :lol: :lol: :lol: I co z tą składką, ja się napewno dołożę :P
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 jostra napisał(a): Ja się z Olą też załapałam na kilka fot :o To ja zamawiam tysz takie fotki bo na pewno zostaniecie przedstawione w obiektywnym swietle .
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ale to chyba będzie w prasie podziemnej, więc nic chyba nie zobaczysz :evilbat:
Agatka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ogromnr Gratulacje dla mojej Córci !!!!!!!!!!!!!!!!! A ja jak wczoraj żegnałam mała czarna młodsza siostre Bangi - to sie dowiedziałam, ze tez bedzie biegała !!! A Pani w ogródku buduje sobie tor Agility ! Moze wuprowadzimy jakas biegajaca linie w Polskich czarnych mini sznaucerkach ?? :)
Natalia_W Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Witajcie :D :D :D Ja tylko na chwileczke bo zaraz nad morze jade :wink: Gratulacje dla Krakowskich Zwyciezcow :D :D :drinking: :drinking: :drinking: i dla Bangi :D Mysle ze uda mi sie dostac do netu przez te trzy tyg to cos napisze :D A jeszcze cos apropos Ontario... orsini musimy go dorwac i odebrac moj pucharek z leszna :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: bo w szczecinie zapomnialam :evilbat: :wink: 8) :evilbat: :evilbat: :evilbat: Pozdrawiam wszystkich :D :D
Recommended Posts