Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ze przerwe Wam ta niesamowita dyskusje o przykrych sprawach. To wkurzajace ze schronisko tak postepuje.... :(

A my sie musimy pochwalic !!!

Bylismy w czoraj w Kosicach na Słowacji

i poszalelismy troszke.

A'ARAGORN GRAND Hajan V1 CAC NPwR

DANICA Hajan V1 CAC

A'ARWENA GRAND Hajan V1 CAC NSwR BOB i pierwsza 10 na BOG

Pańcia dumna, a psiurki niesamowicie zmeczone !!!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatko !

Ja też Ci gratuluję . Właściwie to oczywiste ,że ci tak dobrze idzie ,bo masz wspaniałe psy .Oby tak dalej .

My też pojeździmy w tym roku jeszcze po wystawach .

A narazie Oliwka ma cieczkę i muchy w nosie.

Posted

Swoją drogą też bym chciała kolejnego psa, ale na razie nawet nie mam co o tym marzyć... Może jak przeprowadzę się do własnego mieszkania, ale to pewnie dopiero na studiach...

Moje myslenie....heh moi rodzice ledwo co się zgodzili na jednego psa więc o drugim jak narazie nawet nie wspominam.... :roll: Ale też sobie juz aplanowałam że jak sie KIEDYŚ przeprowadzę, to kupię sobie drugiego pieska (myslałąm nawet o drugim sznaucerze miniaturowym tylko że czarnym....) Bo hchialabym miec dwa psy, a i Chester miałby towarzystwo,jakbym sie dużo uczyła :wink:

No ale na takie plany to jeszcze mam czas.........

Posted

Agatko !

Właśnie przeczytałam . Szanuję Twoje postanowienie i życzę Ci ,żeby się ziścily Twoje marzenia względem suni .

Ja mam inne zdanie - wiesz jakie .

No coż trudno się mówi . Poczekamy na miot p.Moniki albo doczekamy się swojego oczywiście musimy troszkę się jeszcze powystawiać.

Posted

Marta, Odnośnie drugiego psa. Ja studia zacznę zapewne za 3 lata, więc nie jest to tak bardzo odległa przyszłość, ale wątpię w to, że tak od razu sie wyprowadzę... A marzy mi się duży pies... być może sznaucer olbrzym, bądź AST. Ale się rozmarzyłaaam...

JA na wystawę do Sopotu się nie wybieram niestety...

Posted

Oj Agatko, Agatko, ja tak czekałam na jakieś wieści!!!!! Ale serdecznie gratuluję sukcesów Twojego Stadka!!! :popcorn: :klacz: Idziecie jak burza!!!!! I tak trzymajcie dalej!!!!!! A dostałas mojego sms-a?

Posted

A mnie dzisiaj mój pies z samego rana normalnie wkurzył!

Wstaję, idę do kuchni zrobić kawę, idę do dużego pokoju, wyglądam na balkon a tutaj doszczętnie obskubana pelargonia, a obok mój zadowolony czarnnuch :evil: a wyglądało to mniej więcej tak: stała doniczka, w niej jakieś zielone patyki, wokół dywan z czerwonych płatków, a w tym wszystkim leży Gala we własnej osobie!!! :evil: Tak mnie zatkało, że stanęłam jak wryta... Cóż... pieskowi się trochę chyba nudziło...

A tak pozatym znowu upał na dworze... Wczoraj do 15 też była taka pogoda, a potem lunęło, więc nie było po co wychodzić... A dzisiaj pewnie będzie podobnie... :evil: I znowu z Gal nie pojdziemy na lotnisko, na którym nie byłyśmy od ponad 2 tygodni :evil:

Wczoraj się okazało, że jede na obóz w ta sobotę, a nie tak jak myslałam, w przyszłym tygodniu!!! hehe... Justa to zdolna jest, nawet nie spisałam terminów turnusów... I niech mi ktoś powie, że nie jestem postrzelona :wink: :D 8)

Posted

Justo, no i dobrze, z postrzelonymi ludźmi życie jest ciekawsze!

Ty Sobie będziesz jechać na obóz, a my się będziemy smazyc na wystawie w N.Sączu!!! Na szczęście tam podobno jest wystawa w parku, więc jest teren zacieniony! :D

Posted

Siemka!!!!!!!!!

No więc przedwczoraj moja koleżanka kupiła sobie skaner.....heh ja od razu musiałąm to wykorzystac :evilbat: Dzisiaj poszłam do niej i zeskanowałam pare fotek :D Jestem tylko zła bo ja przyniosłam dyskietke do domu TO JEDNE NAJŁADNIEJSZE ZDJĘCIE NIE CHCIAŁO SIE OTWORZYĆ!!!!!!! no ale cóż.....lepsze te pozostałe niz wcale :wink: Niestety musiałam zameczyc Malawaszke i JUŻ wysłałam jej foty....Moze je wstawi? :fadein:

A jutro kolejna porcja zdjec :wink: (musze znowu iść skanowac)

Posted

Matt Ty draniu - tutaj to koffana, a tam???? :evilbat: :wink:

Dobra wstawiam już za chwilkę tylko wgram na serwer :P a ja już widziałam Chesterka i jest przekoffany :P :angel:

Posted

tak... Ty już sam wiesz dlaczego... :cry: :bigcry: :placz: :cry: :bigcry: :placz: :cry: :bigcry: :placz: :cry: :bigcry: :placz: :cry: :bigcry: :placz: :cry: :bigcry: :placz: :cry: :bigcry: :placz:

Posted

Właśnie, zapraszamy na "gdzie się podział Matt"... chciaż nikogo tam teraz nie ma...

Life is brutal, too brutal to me :cry:, ale nie tutaj o tym, to forum o sznaucerach, a nie klub złamanych serc :roll:

Posted

Marta przepiękny emblemacik z Chesem!!! Naprawdę mnie urzekł!!!

Jakos tak mało dzisiaj ludzi na forum, za to byłam na zwierzakach i ręce załamałam- Ile tak jest sznauceromaniaków!!! :o :o :o Przeżyłam lekki szok... Ale przynajmniej wiem gdzie się błąkaja niekótrzy z naszego poczciwego forum kiedy ich nie ma na DGM ;)

Posted

Justa dużo sznauceromaniaków na zwierzakach?? Ale dzieci czy dorośli?? Bo może tam znalazły by się osoby zainteresowane losem tych sznaucerów z poznańskiego schroniska... :(

A emblemat faktycznie ciudny :angel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...