Elitesse Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 ja sie pierwsza pochwale bo moj syneczek dzis debiutowal w Krakowie w klasie szczeniatek :) w ten upal nie chcial sie wcale pokazac i cala ocene przelezal na ringu :) no ale dostal bardzo ladny opis i zostal Najlepszym szczenieciem :)
Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Elitesse napisał(a):ja sie pierwsza pochwale bo moj syneczek dzis debiutowal w Krakowie w klasie szczeniatek :) w ten upal nie chcial sie wcale pokazac i cala ocene przelezal na ringu :) no ale dostal bardzo ladny opis i zostal Najlepszym szczenieciem :) Elitesse to duma Cie rozpiera . Gratki dla Twego wychowanka jak i przy okazji hurtem składam dla wszystkich dgmiackich sznaucerków gratulacje bo na pewno jest za co. Tak, że jak sie bedziecie chwalic toi juz wiedzcie ze gratki ode mnie macie ;)
Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 florance napisał(a): ne ne ne :P 8) to zwykły kundelek jest :P Tak tak ;) A co do kołtunów to zauważyłem ze najwiecej robi ich sie w pachach i pachwinach oraz koło pipki i te tą najgorsze to usunięcia. :D :D :D
Elitesse Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a): ne ne ne :P 8) to zwykły kundelek jest :P Tak tak ;) A co do kołtunów to zauważyłem ze najwiecej robi ich sie w pachach i pachwinach oraz koło pipki i te tą najgorsze to usunięcia. :D :D :D ja czasem strzyge psy ktore sa jednym wielkim koltunem :) to dopiero jest problem z usunieciem tego !!
madzior_ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 wiecie co juz znalazłam sposób na te kołtunki na łapkach bo osatatnio kupiłam w karusku taki spray z Ring 5 i popsikałam mu ale nieczesałam od razy ale poczekałam az wyschnie a potem nie zwykłym grzebieniem ale mam tez taki z obrtotowymi zebami miałam go sprzedac bo nieuzywałam go ale zmieniłam zdanie bo długie włosy na łapach swietnie rozczesuje a potem tylko poprawka "normalnym" grzebieniem i jest super:) a Denisek własnie zjadł kolacyjke czyli karme Bento Kronen bo wziełam próbke z wystawy bo mam zamiar przejsc na tą karmę i jestem bardzo zadowolona bo zjadł ja w mgnieniu oka. teraz karmie go gotowanym ale mimo ze daje mu wszystko miesko, warzywka, ryz to jednak cos schudł mimo ze nie dostaje mało to chyba niezbyt idealnie mu to bilansuje a po karmie od razu nabierał kształtów jak był nia karmiony wiec chyba przejde na karme:) Elitesse ogromne gratulacje!!! ale musisz byc dumna ze swojego malucha
Romas Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Hm...chyba wszyscy Krakowska wystawe opijaja :-) Aga, Gratulacje !!!!! Pieknie sie zapowiada Twoje psiatko :-) Wstawie Wam fotke przepieknych nozek ,ich wlascicielka byla dzis u mnie :-) zachwycila mnie :-) Prawda ,ze piekne :-)
julcia_so Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Romas, nózie rewelacyjne! :D a dokładniej to kogo są?? :fadein:
Agatka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Dzisiaj w upalnym Krakowie pokayzwały sie miedzy innymi sznaucerki. Wystapiły tez nasz 3 pociechy. Słoniatko tylko V3, ale nie przjemujemy sie! Dengi zaskoczył nas bardzo. najpierw wygrał klase pośrednia otrzymując CWC i tym samym zapewnił sobie Campionat Polski, a później w porównaniu wybiegał R.Caciba za Interchampionem tak wiec mamy 2 Caciba do Interchampionatu :))) Na końcu pokzała Sie maleńka czarna LADY DI Dyas. W Klasie szczeniat wywalczyła WO1, a potem ot tak od niechcenia wybiegałysmy BIS Puppy III i to u izraelskiej sedziny. Tak wiec sobote musimy zaliczyc do bardzo udanych ! Gratulujemy tym wszystkim których spotkalismy i którzy wygrali, a tym wszystkim którzy nam towarzyszyli bardzo dziekujemy !!!
Romas Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Julcia ! Nozie sa 8 tyg. labradorki Luny.Luna wlasnie zamieszkala w Warszawie ,ale nie ze mna :-).I dzis byla u mnie z wizyta :-) No i teraz miotam sie po necie ,bo zostalalm poproszona o doradzenie w kwesti weterynarza (na Ursynowie mozliwie) i karmy. A ja weta mam w Aninie a karmie gotowanym :-) No i coz powiedziec takim pieknym noziom ,szukam ...i szukam i juz mnie glowa boli od czytania roznych opini :-) Agatka !!! Gratulacje ,widzialam zdjecia Twojej suczki na FZ ,piekna !!!!!
Elitesse Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Agatko a ty sie zastanawialas czy Dengiego wystawiac :) teraz masz odpowiedz ze chyba nie powinnas miec watpliwosci :) GRATULACJE !!
Elitesse Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 a mi nogi lataja ze strachu bo o 10 mam wyniki wczorajszego egzaminu...co to bedzie ???
Justa Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Agatko gratuluję!!! :angel: :angel: :angel: A my już mykamy do babuszki ;) Wakacje w pełni - wreszcie to poczułam !!! :D Potem na działeczkę, więc po powrrocie zarzucę Was fotkami!!! :angel: :angel: :angel: I nie piszcze za dużo ;) I nie łamcie regulaminu :evilbat: 8) :lol: Będe tesknić!!!! Już tęsknię!!!! Aha i jeszcze chciałam oficjalnie podziękować Jostrze za to, że znosi moje smęty i dopowiada na miliardy pytań, które czasem mogą sie wyadawać nawet goopie :oops: DZIĘKUJĘ KOCHANA!!!!
orsini Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 nie wiem jakie swieto lasu, ale mamy 1111 strone:)))))))hurrraaaa GRATULUJE wszystkim wystawcom!!! Pochwalila sie Elitesse i Agatka!!! czekamy na wiecej newsow!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
julcia_so Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Agatko jeszcze raz Wam ogromnie gratuluję!! :D :angel: Romas! to czekamy teraz na fotki Lunki!! :P bo nózie jak juz mówiłam ma piękne! :wink: :D no to za 1111 strone :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Mek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 orsini napisał(a):nie wiem jakie swieto lasu, ale mamy 1111 strone:)))))))hurrraaaa GRATULUJE wszystkim wystawcom!!! Pochwalila sie Elitesse i Agatka!!! czekamy na wiecej newsow!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: no własnie te 1111 mają symbolizować drzewa ;) a , ze ich tyle to las. w wojsku jak komus zostało 111 dni do konca słuzby to miał swieto lasu :) A zgadnijcie jakie swieto było jak ktos miał 222 dni do konca???
Romas Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 No i jak tam Aga te wyniki egzaminu ? :-) Julcia ,specjalnie dla Ciebie zdjecie Lunki ,och kiedyz moj szczeniaczek bedzie taki duzy :-))))
orsini Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 "Mek" napisał(a):[quote name='florance'] A co do kołtunów to zauważyłem ze najwiecej robi ich sie koło pipki i te tą najgorsze to usunięcia. :D :D :D hihihi to zupelnie jak u mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Romas']Julcia ,specjalnie dla Ciebie zdjecie Lunki ,och kiedyz moj szczeniaczek bedzie taki duzy :-)))) Śliczna!!! :P :angel: :iloveyou:
Romas Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 W imieniu Lunki dziekuje :-) Orsini ,jestem zgorszona Twoja szczeroscia :lol: :lol:
Mek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 "orsini" napisał(a):Mek napisał(a):[quote name='florance'] A co do kołtunów to zauważyłem ze najwiecej robi ich sie koło pipki i te tą najgorsze to usunięcia. :D :D :D hihihi to zupelnie jak u mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie usmiałem . Orsini bo moja figa to ma tam chyba od wylizywania się a u Ciebie to nie wiem naprawde po czym by sie mogły tam robić .
Mek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Romas Ale masz fajnie ....ech...ja musze poczekac do sierpnia zeby miec lokalny potoczek kolo domu....no fajnie Ci Romas u nas jest masa różnych tanich pokoi do wynajęcia tak , ze zapraszam .
Romas Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dziekuje bardzo, ale ja mam wlasne lokum w gorach tyle ze urlop dopiero w sierpniu...i tak mi jakos teskno sie zrobilo jak zobaczylam Twojego piecha w tym potoczku...no ale coz "sluzba nie druzba " :lol:
Mek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Romas']Dziekuje bardzo, ale ja mam wlasne lokum w gorach tyle ze urlop dopiero w sierpniu...i tak mi jakos teskno sie zrobilo jak zobaczylam Twojego piecha w tym potoczku...no ale coz "sluzba nie druzba " :lol: no to jescze specjalnie dla Ciebie takie widoczki
Elitesse Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 zdalam ZDALAM !! i juz mam wakacje !! az 3 miesiace ehh jak dobrze !! :laola: :B-fly: :multi:
Recommended Posts