Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis to wszyscy na wystawce w kraku są . BBBBBBBUUUUUUUUUBBBB BBBBBBUUUUUUUUUBBBUU UBUBUBUBUBUBUBUB UBUBUBUBUBUBUBUBBBBBBBBBBBB BUUUUUUUUUUUUUUUU

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Pasavera napisał(a):
Tak czekamy :angel:

Mek rozjechałeś forum :lol: 8)

Bo to ma przedstawiac ogrom moje zalu

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
BBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Posted

Pasawero no wiesz lata praktyki czytania forum do czegos zobowiazują.

florances pisze Ci tu bo na galerii to podobno nie mozna . Ten Twój psiak jest super on musi być po jakiś super psach a ty pewnie nadal nie chcesz wyjawic co to za hodowla :(.

Jakbys sie zdecydowała to mozesz mi na priva napisać :)

Posted

Justa napisał(a):
Wać Pan juz u 2 modów podpadł.... niedobrze.... :evilbat:

Ha no bo wiecie , kazdy mod radzi by z opcji szukaj korzystac tylko nikt sobie nie zdaje chyba sprawy , ze przeczytanie 1000 stron to zajmuje czas a nie zawsze sie i tak znajdzie to co sie chce.
Napisałem szczerze , że mi sie nie chce szukać i zaraz mi zamkneli temat . Jaki z tego marał ??? Kłamać trza i bedzie dobrze ;) .

Posted

aha . miałem taki pomysł by na każdy temat wchodzić i pisać ludziom " korzystaj opcji szukaj a nie zawracaj ludziom głowy "
Ale troche mi sie nie chce bo w takim razie to powinno by sie juz zamknąć DGM bo wszystko juz zostało napisane.

Posted

Witajcie!! :D
widzę, że ja pierwsza po wystawce zdam relacje...hehe.. :wink:

a więc, było SUPER tak ogólnie, ale straszny upał, gorąc (jestem cała spieczona) i trawa nieskoszona na wystawie co nie było za dobre bo sznaucerki mini "wtapiały" sie w tą trawe...Nasze forumowe sznaucerki spisały się świetnie!!! :angel: :D poszło im znakomicie, ale to już oni sami sie pochwalą! :P Zdjęć mamy dużo, więc może wieczorkiem wstawimy jak zgramy na komputer. A ja wypieściłam Fancy, Olivke, Jar-jar (chyba tak się to pisze :oops: ), Słonika, Dengiego i ogólnie było świetnie!!! :angel: :angel: :P :D no i spotkaliśmy się ze wszystkimi snzauceromaniakami :)

Posted

Mek napisał(a):

florances pisze Ci tu bo na galerii to podobno nie mozna . Ten Twój psiak jest super on musi być po jakiś super psach a ty pewnie nadal nie chcesz wyjawic co to za hodowla :(.

Jakbys sie zdecydowała to mozesz mi na priva napisać :)

ne ne ne :P 8) to zwykły kundelek jest :P

Posted

Witajcie:) jak już julcia napisała było świetnie, ale ja się za nikogo chwalić sukcesami nie będę, bo nie do mnie to należy, a jesli o nas chodzi to kupiłysmy Deniskowi smycz i obrożę z Rogza nie czerwoną w kostk jak chciałysmy bo niestety nie było, ale niebieską w łapki i w niej również wygląda uroczo i twarzowo (a raczej pyszczkowo). JA równiez popiesciłam wszystkie nasze forumowe psiaczki i co wazne pierwszy raz na zywo zobaczyłam Fancy i musze przyznac ze jest urocza:) (jednak nie mniej od rozkosznej Jar-jar:)... teraz bolą mnie całe ramiona i lecy bo tak mnie spiekło ale jakoz zyje:) psom rzeczywoscie było strasznie gorąco.. ale w cieniu namiotów z dostępem do chłodnej wody jakoś to przetrwały i spisały się bardzo dzielnie.

a ja ma problem z łapami Deniska :-? sama nie wiem czy nie lepiej byłoby je jakos krócej sciac ale wtedy to pewnie brzydko bedzie wyglądał... bo strasznie m sie kołtunią, sama nie wiem czemu, jak czesze szczotką wszystko jest ok, moge mu napuszyc rozczesac itd ale jak chce grzebieniem tak dokładnie to raz ze Denis wariuje a dwa ze zaraz przy nasadzie włosa mu sie takie kołtunki robią, których szczotka "nie zauwaza" a grzebien tak i nie wiem czy po prostu to zostawic czy bawic sie w rozczesywanie tego, co radzicie? a moze go wykapac i na mokro wyczesac, chociaz wydaje mi sie ze na mokro jest jescze gorzej... sama nie wiem :roll:

a oczywiscie jak to na wystawie pobrałysmy mnóstwo różnych próbek, m.in Bento kronen i zobaczymy jak Deniskowi zaskamuje to moze przejdziemy na tą karmę, próbowały wasze pieski jej? co o niej sadzicie?

Posted

madziarka ja czeszę teraz co najwyżej raz na tydzień (z braku czasu) i się nie kołtunią... a czeszę grzebieniem... bubel troszkę protestuje, trzyma go zazwyczaj mój mężulo, więc cierpi wciąż na pogryzione ręce :wink: czasami jak się bubel zajmie obgryzaniem czegoś smakowitego, to trzeba mi go tylko podtrzymać, żeby się nie kładł i zapomina o tym, że jest czesany :) aha i nigdy nie czesałam na mokro, wydaje mi się, że bardziej niszczy włos, ale pewna nie jestem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...