Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dzis to wszyscy na wystawce w kraku są . BBBBBBBUUUUUUUUUBBBB BBBBBBUUUUUUUUUBBBUU UBUBUBUBUBUBUBUB UBUBUBUBUBUBUBUBBBBBBBBBBBB BUUUUUUUUUUUUUUUU
Pasavera Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Tak czekamy :angel: Mek rozjechałeś forum :lol: 8)
Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Pasavera napisał(a):Tak czekamy :angel: Mek rozjechałeś forum :lol: 8) Bo to ma przedstawiac ogrom moje zalu BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 jeszcze ze dwa posty i stronka sie skonczy . :D :evilbat: :D
Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Pasawero no wiesz lata praktyki czytania forum do czegos zobowiazują. florances pisze Ci tu bo na galerii to podobno nie mozna . Ten Twój psiak jest super on musi być po jakiś super psach a ty pewnie nadal nie chcesz wyjawic co to za hodowla :(. Jakbys sie zdecydowała to mozesz mi na priva napisać :)
Justa Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Mek, złotko nie dodawaj mi roboty :evilbat: A florence psiaczek jest faktycznie cudowny!!! :angel:
Pasavera Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Justa napisał(a):Mek, złotko nie dodawaj mi roboty :evilbat: :lol: 8) Upominałam lekko Wać Pana :lol: :calus:
Justa Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Wać Pan juz u 2 modów podpadł.... niedobrze.... :evilbat:
Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Justa napisał(a):Wać Pan juz u 2 modów podpadł.... niedobrze.... :evilbat: Ha no bo wiecie , kazdy mod radzi by z opcji szukaj korzystac tylko nikt sobie nie zdaje chyba sprawy , ze przeczytanie 1000 stron to zajmuje czas a nie zawsze sie i tak znajdzie to co sie chce. Napisałem szczerze , że mi sie nie chce szukać i zaraz mi zamkneli temat . Jaki z tego marał ??? Kłamać trza i bedzie dobrze ;) .
Mek Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 aha . miałem taki pomysł by na każdy temat wchodzić i pisać ludziom " korzystaj opcji szukaj a nie zawracaj ludziom głowy " Ale troche mi sie nie chce bo w takim razie to powinno by sie juz zamknąć DGM bo wszystko juz zostało napisane.
Justa Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 :o Ekhmmm... masz jeszzce jakies zastrzeżenia? To jak już wszystko wygarniasz, to juz raz a dobrze, ok? :lol:
Elitesse Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 oj Mek rozszalales sie dzisiaj :) hihi tylko uwazaj bo kobiety czasem zle dni miewaja... :)
Elitesse Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 hallo !! i jak tam dzisiejsza wystawka krakowska ?? dziewczyny dajcie jakis znak zycia !
Pink Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Wlasnie jak tam wystawka ??? Goraco napewno biedaki mialy :roll:
julcia_so Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Witajcie!! :D widzę, że ja pierwsza po wystawce zdam relacje...hehe.. :wink: a więc, było SUPER tak ogólnie, ale straszny upał, gorąc (jestem cała spieczona) i trawa nieskoszona na wystawie co nie było za dobre bo sznaucerki mini "wtapiały" sie w tą trawe...Nasze forumowe sznaucerki spisały się świetnie!!! :angel: :D poszło im znakomicie, ale to już oni sami sie pochwalą! :P Zdjęć mamy dużo, więc może wieczorkiem wstawimy jak zgramy na komputer. A ja wypieściłam Fancy, Olivke, Jar-jar (chyba tak się to pisze :oops: ), Słonika, Dengiego i ogólnie było świetnie!!! :angel: :angel: :P :D no i spotkaliśmy się ze wszystkimi snzauceromaniakami :)
florance Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Mek napisał(a): florances pisze Ci tu bo na galerii to podobno nie mozna . Ten Twój psiak jest super on musi być po jakiś super psach a ty pewnie nadal nie chcesz wyjawic co to za hodowla :(. Jakbys sie zdecydowała to mozesz mi na priva napisać :) ne ne ne :P 8) to zwykły kundelek jest :P
madzior_ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Witajcie:) jak już julcia napisała było świetnie, ale ja się za nikogo chwalić sukcesami nie będę, bo nie do mnie to należy, a jesli o nas chodzi to kupiłysmy Deniskowi smycz i obrożę z Rogza nie czerwoną w kostk jak chciałysmy bo niestety nie było, ale niebieską w łapki i w niej również wygląda uroczo i twarzowo (a raczej pyszczkowo). JA równiez popiesciłam wszystkie nasze forumowe psiaczki i co wazne pierwszy raz na zywo zobaczyłam Fancy i musze przyznac ze jest urocza:) (jednak nie mniej od rozkosznej Jar-jar:)... teraz bolą mnie całe ramiona i lecy bo tak mnie spiekło ale jakoz zyje:) psom rzeczywoscie było strasznie gorąco.. ale w cieniu namiotów z dostępem do chłodnej wody jakoś to przetrwały i spisały się bardzo dzielnie. a ja ma problem z łapami Deniska :-? sama nie wiem czy nie lepiej byłoby je jakos krócej sciac ale wtedy to pewnie brzydko bedzie wyglądał... bo strasznie m sie kołtunią, sama nie wiem czemu, jak czesze szczotką wszystko jest ok, moge mu napuszyc rozczesac itd ale jak chce grzebieniem tak dokładnie to raz ze Denis wariuje a dwa ze zaraz przy nasadzie włosa mu sie takie kołtunki robią, których szczotka "nie zauwaza" a grzebien tak i nie wiem czy po prostu to zostawic czy bawic sie w rozczesywanie tego, co radzicie? a moze go wykapac i na mokro wyczesac, chociaz wydaje mi sie ze na mokro jest jescze gorzej... sama nie wiem :roll: a oczywiscie jak to na wystawie pobrałysmy mnóstwo różnych próbek, m.in Bento kronen i zobaczymy jak Deniskowi zaskamuje to moze przejdziemy na tą karmę, próbowały wasze pieski jej? co o niej sadzicie?
florance Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 madziarka ja czeszę teraz co najwyżej raz na tydzień (z braku czasu) i się nie kołtunią... a czeszę grzebieniem... bubel troszkę protestuje, trzyma go zazwyczaj mój mężulo, więc cierpi wciąż na pogryzione ręce :wink: czasami jak się bubel zajmie obgryzaniem czegoś smakowitego, to trzeba mi go tylko podtrzymać, żeby się nie kładł i zapomina o tym, że jest czesany :) aha i nigdy nie czesałam na mokro, wydaje mi się, że bardziej niszczy włos, ale pewna nie jestem...
Recommended Posts