florance Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Mek ja byłam przekonana, że Ty tak specjalnie napisałeś :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja nawet nie zdazylam zauwazyc :D :D :D :D :D tak szybko zmienil :D :D :D
Mek Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Wiecie musze sie pilnować bo raz sobie M zapomniałem napisać to zaraz chcieli do dr Miodka dzwonić :):)
florance Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Mek, ale widzę, że mimo mojej nieobecności to z postami mnie nadal nie pobiłeś :P :lol:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a): Oj ciezko bedzie bo tatus nie przepada za innymi psiakami jest raczej samotnikiem a juz szczony dzialaja na niego jak plachta na byka. :P :P :P :P :P Mam nadzieje ze jak mlody wydorosleje to juz nie bedzie ojcu dokuczal :lol: :lol: :lol: :lol: Żebyś tylko nie miała jak ja, walki psów niestety :roll: :-? Na początku było tylko mruczenie i podgryzanie a teraz jakby się spotkały to jatka na całego. Dobrze, że mam duży dom.
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 florance napisał(a):orcus cudne białaski ;) Dzieki!!!!!
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a): Żebyś tylko nie miała jak ja, walki psów niestety :roll: :-? Na początku było tylko mruczenie i podgryzanie a teraz jakby się spotkały to jatka na całego. Dobrze, że mam duży dom. hahahahha walki psow to ja mam ale miedzy sukami :D :D :D :D :D a do tej pory z psami nie mialam nigdy klopotow wiec sie dziwie ze Poker tak reaguje na Kena :cry: :cry: :cry: :cry: Miedzy psami nie bylo nigdy zwady ale za to suki bija ich na leb na szyje :D :D :D :D te to potrafia :evil: :evil: :evil: :evil:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 U mnie suki też, ale nie ma wielu ran po tych walkach :roll: Ale psy to się "żrą" na poważnie, tzn. tylko z pieprzakiem, biały z czarnym też się tylko przepychają.
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):U mnie suki też, ale nie ma wielu ran po tych walkach :roll: Ale psy to się "żrą" na poważnie, tzn. tylko z pieprzakiem, biały z czarnym też się tylko przepychają. u mnie tez ran nie ma kiedys ktos mi powiedzial ze one wyrosna z tego , ale cos dlugo wyrastaja :D :D :D :D Atena jest strasznie zaborcza i zdominowala wszystkie psy i teraz rzadzi :D :D :D :D Jak mialam pieprzaka i Pokera to nigdy sie nie scieli mimo ze suki byly w domu ale ten maly to jest lepszy niz jego matka terroryzuje nawet mojego mlodszego syna :D :D :D :D :D
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):U mnie też miały wyrosnąć i jest coraz gorzej To nie zazdroszcze bo suki sie uspokoily ostatnimi czasy :D :D :D Tylko Atena jak Ken do Primy podchodzi to ja atakuje :evil: :evil: :evil:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Spadam na spacerek z moim stadkiem :lol: :lol: :lol: :lol: Narazie pa!
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Problem jest tylko przy wypuszczeniu, bo wszystkie naraz nie mogą wyjść A tak jest OK, co prawda średnio raz na pol roku uda im sie ściąć, ale cóż zrobię ... Sznaucerki to małe dominatorki :evilbat: Pa pa
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ooo Orcus widze ze ci sie wkoncu udalo obrazek wkleic :) w moim stadzie jest spokoj w zasadzie choc jak Zadra urodzila maluszki to byly powazne zciecia z Tessi - bo Tess jest dominujaca suka Alfa a u wilkow tylko one moga miec mlode ale po jakis 2 tygodniach sie to uspokoilo i znowu jest pokoj w domu :)
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo mam ostatni egzamin - z makroekonomii
Mek Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja dziś doznałem chyba jakiegos wszcząsu albo sam nie wiem co. Nie chce mi sie logować na Fz wiec napisze to tu bo i tak czytają wszyscy i to jak i tamto forum. Meggy, ja Mek, publicznie Cię przepraszam za wszystko co napisałem a mogło Cie to w jakikolwiek sposób urazić P.s Wycofuje sie z tej "dyskusji miedzyforumowej " i mam silna wole nie zabierac juz głosu w tej sprawie. Wysyłam tą wiadomośc również na priva .
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 oczywiście - będziemy trzymać szkoda, ze u mnie w domu same Alfy (ja i moj TZ też) :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Elitesse napisał(a):trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo mam ostatni egzamin - z makroekonomii Bede trzymał jak sobie nie zapomne :):), ale teraz życze powodzenia :)
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Elitesse napisał(a):ooo Orcus widze ze ci sie wkoncu udalo obrazek wkleic :) w moim stadzie jest spokoj w zasadzie choc jak Zadra urodzila maluszki to byly powazne zciecia z Tessi - bo Tess jest dominujaca suka Alfa a u wilkow tylko one moga miec mlode ale po jakis 2 tygodniach sie to uspokoilo i znowu jest pokoj w domu :) Tak po wielkich probach i kombinacjach udalo sie :multi: :multi: :multi: Moja Atena tez warczala na Prime jak miala male , natomiast Prima nigdy tak sie zachowywala nawet jak miala dzieci :evil: :evil: :evil:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Elitesse napisał(a):trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo mam ostatni egzamin - z makroekonomii Trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki:
florance Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Mek ja na ten przykład nie czytam żadnego innego forum :o :P ale wiem, wiem, mnie można pominąć 8) :evilbat:
florance Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 ej wstawać śpiochy!! bo jak ja mam chwilę wolną, to tu nikawo! :evil:
Pasavera Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Ja też już nie śpię :angel: :angel: :angel: Hi hi a ja na grilla z Fiśką jadem :multi:
Recommended Posts