Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orcus napisał(a):

Oj ciezko bedzie bo tatus nie przepada za innymi psiakami jest raczej samotnikiem a juz szczony dzialaja na niego jak plachta na byka. :P :P :P :P :P
Mam nadzieje ze jak mlody wydorosleje to juz nie bedzie ojcu dokuczal :lol: :lol: :lol: :lol:

Żebyś tylko nie miała jak ja, walki psów niestety :roll: :-?
Na początku było tylko mruczenie i podgryzanie a teraz jakby się spotkały to jatka na całego. Dobrze, że mam duży dom.

Posted

jostra napisał(a):

Żebyś tylko nie miała jak ja, walki psów niestety :roll: :-?
Na początku było tylko mruczenie i podgryzanie a teraz jakby się spotkały to jatka na całego. Dobrze, że mam duży dom.

hahahahha walki psow to ja mam ale miedzy sukami :D :D :D :D :D a do tej pory z psami nie mialam nigdy klopotow wiec sie dziwie ze Poker tak reaguje na Kena :cry: :cry: :cry: :cry: Miedzy psami nie bylo nigdy zwady ale za to suki bija ich na leb na szyje :D :D :D :D te to potrafia :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

U mnie suki też, ale nie ma wielu ran po tych walkach :roll:
Ale psy to się "żrą" na poważnie, tzn. tylko z pieprzakiem, biały z czarnym też się tylko przepychają.

Posted

jostra napisał(a):
U mnie suki też, ale nie ma wielu ran po tych walkach :roll:
Ale psy to się "żrą" na poważnie, tzn. tylko z pieprzakiem, biały z czarnym też się tylko przepychają.

u mnie tez ran nie ma kiedys ktos mi powiedzial ze one wyrosna z tego , ale cos dlugo wyrastaja :D :D :D :D Atena jest strasznie zaborcza i zdominowala wszystkie psy i teraz rzadzi :D :D :D :D
Jak mialam pieprzaka i Pokera to nigdy sie nie scieli mimo ze suki byly w domu ale ten maly to jest lepszy niz jego matka terroryzuje nawet mojego mlodszego syna :D :D :D :D :D

Posted

jostra napisał(a):
U mnie też miały wyrosnąć i jest coraz gorzej

To nie zazdroszcze bo suki sie uspokoily ostatnimi czasy :D :D :D Tylko Atena jak Ken do Primy podchodzi to ja atakuje :evil: :evil: :evil:

Posted

Problem jest tylko przy wypuszczeniu, bo wszystkie naraz nie mogą wyjść
A tak jest OK, co prawda średnio raz na pol roku uda im sie ściąć, ale cóż zrobię ...
Sznaucerki to małe dominatorki :evilbat:
Pa pa

Posted

ooo Orcus widze ze ci sie wkoncu udalo obrazek wkleic :)

w moim stadzie jest spokoj w zasadzie choc jak Zadra urodzila maluszki to byly powazne zciecia z Tessi - bo Tess jest dominujaca suka Alfa a u wilkow tylko one moga miec mlode ale po jakis 2 tygodniach sie to uspokoilo i znowu jest pokoj w domu :)

Posted

Ja dziś doznałem chyba jakiegos wszcząsu albo sam nie wiem co.

Nie chce mi sie logować na Fz wiec napisze to tu bo i tak czytają wszyscy i to jak i tamto forum.

Meggy, ja Mek, publicznie Cię przepraszam za wszystko co napisałem a mogło Cie to w jakikolwiek sposób urazić

P.s Wycofuje sie z tej "dyskusji miedzyforumowej " i mam silna wole nie zabierac juz głosu w tej sprawie.

Wysyłam tą wiadomośc również na priva .

Posted

Elitesse napisał(a):
trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo mam ostatni egzamin - z makroekonomii

Bede trzymał jak sobie nie zapomne :):), ale teraz życze powodzenia :)

Posted

Elitesse napisał(a):
ooo Orcus widze ze ci sie wkoncu udalo obrazek wkleic :)

w moim stadzie jest spokoj w zasadzie choc jak Zadra urodzila maluszki to byly powazne zciecia z Tessi - bo Tess jest dominujaca suka Alfa a u wilkow tylko one moga miec mlode ale po jakis 2 tygodniach sie to uspokoilo i znowu jest pokoj w domu :)

Tak po wielkich probach i kombinacjach udalo sie :multi: :multi: :multi:
Moja Atena tez warczala na Prime jak miala male , natomiast Prima nigdy tak sie zachowywala nawet jak miala dzieci :evil: :evil: :evil:

Posted

Elitesse napisał(a):
trzymajcie jutro za mnie mocno kciuki bo mam ostatni egzamin - z makroekonomii

Trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...