Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Natalia_W napisał(a):wiesz ona ma 12 lat... :wink: to chyba nie jest za dobry pomysl... :wink: 8) :lol: AAAAAAAAAA myslalam ze jest starsza :D :D :D :D To faktycznie nie najlepszy pomysl :cry: :cry: :cry:
Natalia_W Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 o gratuluje :wink: widze ze emblemacik udalo sie zrobic :D
Natalia_W Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 heh a jej siostra ma 8 wiec pobawie sie w domowe przedszkole :wink: :drinking: :drinking: :drinking: impra normalnie :wink: :drinking: :drinking: :drinking:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Nio po wielu trudach udalo sie go zamiescic :D :D :D :D ale sie nakombinowalam jak kon pod gorke ale jest :multi: No to impra na calego w takim towarzystwie :P :P :P :P :P
madzior_ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 madziroka trzymam kciuki za szkolke!!! narazie nie dziękuję, a juz we wtorek będzie ogłoszona wstepna lista wiec wtedy powiem co i jak:) a widzieliście zdjęcia Dogomaniaków w Pigułce? wiem ze częśc tak, ale pewnie niektórzy nie wiec zapraszam bo to naprawde super pomysł, http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24632 jak chccie sie tam znalesc to wklejcie swoje zdjęcie do Galeri do tematu Galeria Dogomaniaków:) fajnie zeby było tam jak najwiecej a najlepiej wszyscy dogomaniacy:) bo zawsze po zdjeciach sie łatwiej kogos rozpoznaje niz po imieniu czy nicku:)
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Witam nową DoGoManiaczkę :angel: :angel: :angel: :P
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pasavera napisał(a):Witam nową DoGoManiaczkę :angel: :angel: :angel: :P Witam rowniez!!!!!
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Hi hi opowiedz nam o Twoim sznauciu :angel: Inni chyba Cię znają a ja nie więc chętnie poczytam coś o białasku :P Ja mam czarną mini - Figuśkę (2,5roku) 8) :wink:
florance Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 to ja tak szybko wszystkich pozdrowię i spadam, bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki i na nic nie mam czasu... :roll: ale galerię przeglądam :wink:
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 uuu co tak szybciuchno uciekasz . . . :( No jak przeprowadzka to przeprowadzka :-? :P Ja też bym chciała się gdzieś przeprowadzić :roll: :lol:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pasavera napisał(a):Hi hi opowiedz nam o Twoim sznauciu :angel: Inni chyba Cię znają a ja nie więc chętnie poczytam coś o białasku :P Bialaska ma 2,4 lat wiec jest w tym samym wieku co Twoja . Ukonczyla juz dorosly championat i jest bardzo szalona rzadzi nasza cala reszta psiakow bo jest ich oprocz niej jeszcze trzy.
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 hi hi florance napisał(a):aha pasa, w fotkach jesteś the best!!!! :) dziękuję :oops: :calus:
florance Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ale stron natrzaskaliście :o , jakby mnie z pół roku nie było 8)
Mek Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Florances juz sie za tobą ( ale tu przywaliłem ortografa ze szok :):):):) 0 ;) mi cneło!!!!!! Fajnie masz z tym M7. Orkus a Ty kto??? Przybyłaś z FZ??? witaj w takim razie . Czy masz swoja www???
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus to spora gromadka :angel: :angel: :angel: Hi hi im więcej psiaków w domku tym milsza atmosfwta :angel: I się nie nudzą :lol: Fiśka chodzi po domu i mruczy, a jak jej rzucam piłeczkę to tylko się gapi co ja robię :lol: 8) Może dlatego, że za gorąco na zabawy . . .
florance Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Mek napisał(a):Florances juz sie za tobą stenskniłem ;) Fajnie masz z tym M7. Mek ja teeeeeeeeeeeeeeeż się stęskniłam!! :wink:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pasavera napisał(a):Orcus to spora gromadka :angel: :angel: :angel: Hi hi im więcej psiaków w domku tym milsza atmosfwta :angel: I się nie nudzą :lol: Fiśka chodzi po domu i mruczy, a jak jej rzucam piłeczkę to tylko się gapi co ja robię :lol: 8) Może dlatego, że za gorąco na zabawy . . . tak wesolo i to bardzo tylko cos ostatnio atmosfera sie psuje bo mam takiego 7 miesiecznego rozrabiake i nie moze z ojcem sie dogadac :P :P :P :P
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 O jejkuś :angel: :angel: :angel: Nio to wstawiaj fotki psiaków do galerii jak masz :angel: :loveu: :angel: A z tatuśkiem prędzej, czy później musi się dogadać :lol: 8)
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Mek'] Orkus a Ty kto??? Przybyłaś z FZ??? witaj w takim razie . Czy masz swoja www??? Witaj Mek!!! Kobieta jestem :P :P :P :P :P :P :P :P :P Tak przybylam :D :D :D :D mam swoja www.orcus.republika.pl
Mek Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ortografa juz poprawiłem bo jak zobaczyłem po tym jak mi sie wyswietlił post na stronie to az mi oczy wyszly z orbit :D
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pasavera napisał(a):O jejkuś :angel: :angel: :angel: Nio to wstawiaj fotki psiaków do galerii jak masz :angel: :loveu: :angel: A z tatuśkiem prędzej, czy później musi się dogadać :lol: 8) Oj ciezko bedzie bo tatus nie przepada za innymi psiakami jest raczej samotnikiem a juz szczony dzialaja na niego jak plachta na byka. :P :P :P :P :P Mam nadzieje ze jak mlody wydorosleje to juz nie bedzie ojcu dokuczal :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Orcus'][quote name='Mek'] Orkus a Ty kto??? Przybyłaś z FZ??? witaj w takim razie . Czy masz swoja www??? Witaj Mek!!! Kobieta jestem :P :P :P :P :P :P :P :P :P Tak przybylam :D :D :D :D mam swoja www.orcus.republika.pl no dzieki to sie nazywa konkretna rozmowa . I juz wszystko wiem :) ide sobie polukać na Twe www.:)
Recommended Posts