Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia_W napisał(a):
wiesz ona ma 12 lat... :wink: to chyba nie jest za dobry pomysl... :wink: 8) :lol:

AAAAAAAAAA myslalam ze jest starsza :D :D :D :D To faktycznie nie najlepszy pomysl :cry: :cry: :cry:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Nio po wielu trudach udalo sie go zamiescic :D :D :D :D ale sie nakombinowalam jak kon pod gorke ale jest :multi:

No to impra na calego w takim towarzystwie :P :P :P :P :P

Posted

madziroka trzymam kciuki za szkolke!!!

narazie nie dziękuję, a juz we wtorek będzie ogłoszona wstepna lista wiec wtedy powiem co i jak:)

a widzieliście zdjęcia Dogomaniaków w Pigułce? wiem ze częśc tak, ale pewnie niektórzy nie wiec zapraszam bo to naprawde super pomysł, http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24632
jak chccie sie tam znalesc to wklejcie swoje zdjęcie do Galeri do tematu Galeria Dogomaniaków:) fajnie zeby było tam jak najwiecej a najlepiej wszyscy dogomaniacy:) bo zawsze po zdjeciach sie łatwiej kogos rozpoznaje niz po imieniu czy nicku:)

Posted

Hi hi opowiedz nam o Twoim sznauciu :angel:
Inni chyba Cię znają a ja nie więc chętnie poczytam coś o białasku :P

Ja mam czarną mini - Figuśkę (2,5roku) 8) :wink:

Posted

to ja tak szybko wszystkich pozdrowię i spadam, bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki i na nic nie mam czasu... :roll: ale galerię przeglądam :wink:

Posted

Pasavera napisał(a):
Hi hi opowiedz nam o Twoim sznauciu :angel:
Inni chyba Cię znają a ja nie więc chętnie poczytam coś o białasku :P

Bialaska ma 2,4 lat wiec jest w tym samym wieku co Twoja . Ukonczyla juz dorosly championat i jest bardzo szalona rzadzi nasza cala reszta psiakow bo jest ich oprocz niej jeszcze trzy.

Posted

Florances juz sie za tobą ( ale tu przywaliłem ortografa ze szok :):):):) 0 ;) mi cneło!!!!!!

Fajnie masz z tym M7.

Orkus a Ty kto???

Przybyłaś z FZ??? witaj w takim razie .

Czy masz swoja www???

Posted

Orcus to spora gromadka :angel: :angel: :angel:
Hi hi im więcej psiaków w domku tym milsza atmosfwta :angel:
I się nie nudzą :lol: Fiśka chodzi po domu i mruczy, a jak jej rzucam piłeczkę to tylko się gapi co ja robię :lol: 8) Może dlatego, że za gorąco na zabawy . . .

Posted

Pasavera napisał(a):
Orcus to spora gromadka :angel: :angel: :angel:
Hi hi im więcej psiaków w domku tym milsza atmosfwta :angel:
I się nie nudzą :lol: Fiśka chodzi po domu i mruczy, a jak jej rzucam piłeczkę to tylko się gapi co ja robię :lol: 8) Może dlatego, że za gorąco na zabawy . . .

tak wesolo i to bardzo tylko cos ostatnio atmosfera sie psuje bo mam takiego 7 miesiecznego rozrabiake i nie moze z ojcem sie dogadac :P :P :P :P

Posted

O jejkuś :angel: :angel: :angel: Nio to wstawiaj fotki psiaków do galerii jak masz :angel: :loveu: :angel:
A z tatuśkiem prędzej, czy później musi się dogadać :lol: 8)

Posted

Ortografa juz poprawiłem bo jak zobaczyłem po tym jak mi sie wyswietlił post na stronie to az mi oczy wyszly z orbit :D

Posted

Pasavera napisał(a):
O jejkuś :angel: :angel: :angel: Nio to wstawiaj fotki psiaków do galerii jak masz :angel: :loveu: :angel:
A z tatuśkiem prędzej, czy później musi się dogadać :lol: 8)

Oj ciezko bedzie bo tatus nie przepada za innymi psiakami jest raczej samotnikiem a juz szczony dzialaja na niego jak plachta na byka. :P :P :P :P :P
Mam nadzieje ze jak mlody wydorosleje to juz nie bedzie ojcu dokuczal :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Orcus'][quote name='Mek']

Orkus a Ty kto???

Przybyłaś z FZ??? witaj w takim razie .

Czy masz swoja www???

Witaj Mek!!!

Kobieta jestem :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Tak przybylam :D :D :D :D

mam swoja www.orcus.republika.pl

no dzieki to sie nazywa konkretna rozmowa . I juz wszystko wiem :)
ide sobie polukać na Twe www.:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...