jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):Orsini a on lubi male czy duze pieski?????????? :D :D :D :D :D Do moich się nie czepiał
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):No to nareszcie zakonczylam rok szkolny i teraz mam WAKACJE!!!!!!! :D :D :D :D No to niezle nam zamienili sedziego , tylko ze ja go nie znam nigdy mnie nie sedziowal :( :( :( :( :( :( tez sie ciesze!!! zwlaszcza ze w tej sytuacji nie wystawie chyba Skorka, bo za kolor u tego pana to by dostala obiecujaca:(((a z drugiej strony skoro juz zaplacilam to w sumie czemu mam jej ni e wystawiac?ja wiem co mam.
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Look, we can put meggy's name everytime we wrote something:))and because she does not understand she will think we are talking about her:)))))))so please write everytime meggy as a przerywnik:))))and ii will be so funny:)))))hihihi
madzior_ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):at this moment she can see that we are talking about her but she doesn't know what we are talking about:))very funny, very funny yes :lol: it's could be very funny, but I don't know that she's reading this forum now.... :roll: I came back from school, and now I have holiday:)) And I'm very happy, beacuse I have only one 4 on swiadectwo ( :lol: )
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 madziorka if meggy is not reading us at this moment she will read us later :lol: :lol: :lol: well, not meggy herself:))she will have to ask for help maybe Marcus, because he is very inteligent so he should know at least some English :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Madziorka CONGRATULATIONS!!!!!!!!! I also want some holidays buuuu qr...aaaaa I do not have any:(((((((
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orsini sth for you http://www.echo-mdc.pl/ Don't tell this is badziewie, even if you can buy it for 78 PLN
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Jostra what is it??? bo widze ze w Olsztyniu tez mamy ten sklep!!!!tylko mi sie ni eotwiera:(((i nie znam adresu
alexandra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Oj jak milo jest sie posmiac z rana :lol: :lol: :lol: Niemiecki odpada bo ja nic nie rozumiem ;-) Angielski jak najbardziej, w ostatecznosci francuski, a wloski to po wakacjach jak opanuje co nieco :lol: A tak Elitesse ma racje mialam przyjemnosc poznac pana Danillo Giorgio :D Bardzo kulturalny, przystojny facet, wydaje mi sie tez ze dobry sedzia, no i bardzo go lubimy bo przypieczetowal Beski Ml.Ch.Pl :lol: Orsini gratki za wygrany konkurs, ale zapomnialas ze mnie masz jeszcze w Kraku :wink: Tak piszecie o tym FZ ze az chyba w koncu go odwiedze, po ladnych paru szczesliwych miesiacach nie bytowania tam :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):And they do have a shop in your dziura :P wlasnie sie poplakalam ze smiechu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 :lol: :lol: :lol: to firma, z której mam marynarkę napisz maila, żeby Ci podali adres sklepu
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 hmm z tym englishem to niezly pomysl ale (nic tu nie napisze po przekaze komus good idea do zrealizowania )
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 alexandra sorki, ze zapomniala o Tobie!!! a na fz zapraszamy bedzie weselej:)) tylko przygotuj sie na to, ze tam bana na dziendobry dostajesz:))))))za friko:)))) BAN FOR EVERYONE:)))))))))))))
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a)::lol: :lol: :lol: to firma, z której mam marynarkę napisz maila, żeby Ci podali adres sklepu aaa wiesz Ty co...ze czasami to myslisz nawet:)))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 pisemko o rejestracje przydomka juz naskrobalam :) zobaczymy ile bede czekala :) tak sie zastanawiam czy jest sens zebym to robila bo w sumie ani nie wystawaim za duzo - ok 15 wystaw rocznie ani nie mam wielu szczeniat jakies 1-2 miotow rocznie ani jakis super ututulowanych psow ot zwykle championy zwyc klubu itp ani jakiegos wspanialego pochodzenia tylko po kilka Interchampionow w rodowodach...a przecoiez sa inne lepsze hodowle i to one powinny miec FCI przy przodomku ... co myslicie ??
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Elitesse napisał(a):pisemko o rejestracje przydomka juz naskrobalam :) zobaczymy ile bede czekala :) tak sie zastanawiam czy jest sens zebym to robila bo w sumie ani nie wystawaim za duzo - ok 15 wystaw rocznie ani nie mam wielu szczeniat jakies 1-2 miotow rocznie ani jakis super ututulowanych psow ot zwykle championy zwyc klubu itp ani jakiegos wspanialego pochodzenia tylko po kilka Interchampionow w rodowodach...a przecoiez sa inne lepsze hodowle i to one powinny miec FCI przy przodomku ... co myslicie ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Teraz ja się popłakałam
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 "orsini" napisał(a):[quote name='Orcus'] tez sie ciesze!!! zwlaszcza ze w tej sytuacji nie wystawie chyba Skorka, bo za kolor u tego pana to by dostala obiecujaca:(((a z drugiej strony skoro juz zaplacilam to w sumie czemu mam jej ni e wystawiac?ja wiem co mam. Kryska to i tak jak za kolor obrywa sie u niego to ja tez lece z obiecujaca :D :D :D :D :D A pobawic sie mozemy na ringu wiec co masz nie wystawiac, Wystawiaj chyba tylko koloru nie ocenia????? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
alexandra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 hmmm, to kto jest tam modem/adminem ze za free sypie banami?? :o O w Kraku tez jest ten sklep, tylko szkoda ze od razu nie jest napisany adres sklepu :-? Orsini jak bedziesz pisac maila o adres w Olsztynie to zapytaj i o Kraka :lol: A moze bysmy tak pokupowaly marynarki in blue jako ze from DGM :lol: ?? Elitesse a czemu masz nie miec FCI skoro hodujesz psy, jezdzisz na wystawy, i nalezysz do ZK a nie do PKPR, zawsze to odznaczenie, a skoro po FCI wysylaja "hodowle" ktore nie wystawiaja i nie hoduja to tym bardziej Ty powinnas :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 chyba glownie tak:polecam u Izy wyniki z Katowic sedziowal pieprzaki, Sasquehanna Walek ocena bdb :o :o :cry: :cry: :cry: Kenzo jasniejszy jest o wiele!!!
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Alexandra too late:))juz wyslalam:))ja szybka jestem jedno pytanie i sruuu poszlo:))))
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):chyba glownie tak:polecam u Izy wyniki z Katowic sedziowal pieprzaki, Sasquehanna Walek ocena bdb :o :o :cry: :cry: :cry: Kenzo jasniejszy jest o wiele!!! Wiesz jasniejszy nie jasniejszy ale w laty hihihihihihi wiec na jedno wychodzi :P :P :P :P
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='alexandra']hmmm, to kto jest tam modem/adminem ze za free sypie banami?? :o Uzytkownicy zgłaszają bana, admin blokuje, a później sprawdza sprawę Na szczęście już pół godziny nas odblokował, jak zobaczył jakie grzeczne, miłe i niegroźna dziewczynki z nas som :P
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 zaluje, ze w ogole psy zglosilam, bylo nie zglaszac i sie tylko relaksowac:)))))a tak?ehhh trudno sie mowi-dobrze chociaz ze na miejscu,jakbym znalazla kierowce to i napic sie bedzie mozna :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Romas Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Jezu ,musicie tyle gadac i to jeszcze w jakichs psich jezykach ,ze nic zrozumiec nie mozna.To ja tam w szkole gnije na apelach uroczystych a Wy tu sobie gadu ,gadu,tak ? :D :D :D No wiec Orsini ,faktycznie nie ma we wzorcu jaki powinien byc ogon sznuacera tyle tylko ,ze wysoko osadzony ,noszony ku gorze lecz nie nachylony ku grzbietowi .Ale publicznosci podobaja sie ogony proste ,noszone lekkim lukiem nad grzbietem.I niektorzy zeby ten ideal otrzymac plastruja.A tak naprawde powinno sie selekcjonowac. Gdzies czytalam ,ze jak przestaje sie ON-y selekcjonowac rowniez pod katem ogonow to zaaz w ciagu kilku pokolen ogony zawijaja sie nad grzebietem ,bo to jest zwiazane z udomowieniem (pamietacie te lisy udomowione w Rosji). I jeszcze chce dodac ,ze plastrowanie uszu to tez cosik nie tak ,chyba.Bo albo sa dobre albo pies powinien byc wykluczony z hodowli ,teoretycznie . I jeszcze dodam ,ze wcale nie jest wykluczone ,ze bede palstrowac ogon mojemu szczeniakowi :D :D :D coby nie zwijal sie w trabke. Dziekuje za uwage :_)
Recommended Posts