Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
No to gratulacje :roll:
To trzeba było jechać do Iwonki :P

a gdzie ona sedziuje??? :o :cry: :cry:

W Ustroniu chyba, ale trochę daleko masz :evilbat: :lol:

Posted

lubie glownie zagramanicznych :) szczegolnie pana Daniela Giorgio z Wloch !! hihi a tak to lubie tych co mi akurat rase dali wygrac :) no ale juz tak na serio to pania Jole Jablonska uwielbiam !! szczegolnie za jej podejscie do swiata !

Posted

orsini napisał(a):
No to ja nie mialam przyjemnosci:))
ale wloch na bank by mi sie spodobal:))dziewczyny lubia braz...:)))))))))))))))))))

fajny facet calkiem przystojny i bardzo sympatyczny :) Alexandra juz miala z nim przyjemnosc obcowac we Wrocku :) ale we wrocku ma blond dziewczyne ktora go broni niczym lew hihihi

Posted

juz nam coraz lepiej idzie to podowojne pisanie :) ale ja to w domu siedze i nie mam nic lepszego do roboty (tzn mam sie uczyc ale mi sie nie chce ) ale ty orsini to kurcze swoja prace zaniedbujesz hihi oj jak szef sie dowie co ty wyrabiasz.... :)

Posted

kurcze a co sie z Ka Vangiem stalo ?? psy go zjadly i zakopaly resztki w ogrodku czy jak ?? zawsze byl taki aktywny a teraz ani na gadu ani na forum :(

Ka Vang WROC !!!!

Posted

moze sie dowiadywac, jak mi tu zostalo juz baaardzo malo pracy!!!
zmieniam ja zapomnialas czy jak? :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking:
a za wieksza kaske moze jakis imporcik sobie kupie???

Posted

[quote name='Elitesse']kurcze a co sie z Ka Vangiem stalo ?? psy go zjadly i zakopaly resztki w ogrodku czy jak ?? zawsze byl taki aktywny a teraz ani na gadu ani na forum :(

Ka Vang WROC !!!!
no ja sie tez juz o to pytalam z tydzien temu:((
Ola tesknimy!!

Posted

Jostra w podpisie jeszcze brakuje:
I HATE OLD , STUPID BITCHES SITTING HERE FOR SO MANY MONTHS :lol: :lol: :lol: :lol: ESPECIALLY THIS BIG ONE IDIOT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ona się chyba i tak nie domysli :evilbat:
No i jeszcze trzeba znać angielski, skoro było dziwne, że rozmawiałam Hiszpanem, to może nie wiedzą co to języki obce :roll: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Ona się chyba i tak nie domysli :evilbat:
No i jeszcze trzeba znać angielski, skoro było dziwne, że rozmawiałam Hiszpanem, to może nie wiedzą co to języki obce :roll: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Jostra maybe we should write in English here:)))
not everybody will understand us, so it could be funny!
And another good thing is that we will practice foreign (or how the fuc' you write that) languages :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Other EU languages will also be accepted here :))because we do have some German speeking people here :lol: :lol: :lol:
The only thing that I am affraid is a lot of mistakes, because I have dyslekcja:))))in Polish so in English it will not be better, but WHO CARES!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

I'm practising foreign languages everyday so it is not necessary to practice that here
However it's a good idea to hide some our thoughts behind foreign words

Posted

No to nareszcie zakonczylam rok szkolny i teraz mam WAKACJE!!!!!!! :D :D :D :D

No to niezle nam zamienili sedziego , tylko ze ja go nie znam nigdy mnie nie sedziowal :( :( :( :( :( :(

Posted

I'm not so lucky and I do not have many oportunities to practice foreign languages everyday:(((
But I think it will be quite funny: for example for meggy:))at this moment she can see that we are talking about her but she doesn't know what we are talking about:))very funny, very funny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...