jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):No to gratulacje :roll: To trzeba było jechać do Iwonki :P a gdzie ona sedziuje??? :o :cry: :cry: W Ustroniu chyba, ale trochę daleko masz :evilbat: :lol:
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 a wim o kogo wam chodzi ! ta pani jest fajna - wszytkim psom daje opisy ze sa bardzo ladne :) nawet takim okropnym kociubom hihi
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Elitesse spadaj co:)))Tobie zaden sedzia nie pasuje??? :o :o :o to ktorego Ty lubisz w takim razie??? :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 lubie glownie zagramanicznych :) szczegolnie pana Daniela Giorgio z Wloch !! hihi a tak to lubie tych co mi akurat rase dali wygrac :) no ale juz tak na serio to pania Jole Jablonska uwielbiam !! szczegolnie za jej podejscie do swiata !
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 No to ja nie mialam przyjemnosci:)) ale wloch na bank by mi sie spodobal:))dziewczyny lubia braz...:)))))))))))))))))))
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):No to ja nie mialam przyjemnosci:)) ale wloch na bank by mi sie spodobal:))dziewczyny lubia braz...:))))))))))))))))))) fajny facet calkiem przystojny i bardzo sympatyczny :) Alexandra juz miala z nim przyjemnosc obcowac we Wrocku :) ale we wrocku ma blond dziewczyne ktora go broni niczym lew hihihi
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no wiesz ale on w tych wloszech to sam mieszka :) i cane corso hoduje bodajze :)
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 juz nam coraz lepiej idzie to podowojne pisanie :) ale ja to w domu siedze i nie mam nic lepszego do roboty (tzn mam sie uczyc ale mi sie nie chce ) ale ty orsini to kurcze swoja prace zaniedbujesz hihi oj jak szef sie dowie co ty wyrabiasz.... :)
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 kurcze a co sie z Ka Vangiem stalo ?? psy go zjadly i zakopaly resztki w ogrodku czy jak ?? zawsze byl taki aktywny a teraz ani na gadu ani na forum :( Ka Vang WROC !!!!
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 moze sie dowiadywac, jak mi tu zostalo juz baaardzo malo pracy!!! zmieniam ja zapomnialas czy jak? :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: a za wieksza kaske moze jakis imporcik sobie kupie???
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Elitesse']kurcze a co sie z Ka Vangiem stalo ?? psy go zjadly i zakopaly resztki w ogrodku czy jak ?? zawsze byl taki aktywny a teraz ani na gadu ani na forum :( Ka Vang WROC !!!! no ja sie tez juz o to pytalam z tydzien temu:(( Ola tesknimy!!
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Może poleciała do Meksyku albo jeszcze gdzieś dalej :P
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):Może poleciała do Meksyku albo jeszcze gdzieś dalej :P hihihihhi:))no
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Jostra w podpisie jeszcze brakuje: I HATE OLD , STUPID BITCHES SITTING HERE FOR SO MANY MONTHS :lol: :lol: :lol: :lol: ESPECIALLY THIS BIG ONE IDIOT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ona się chyba i tak nie domysli :evilbat: No i jeszcze trzeba znać angielski, skoro było dziwne, że rozmawiałam Hiszpanem, to może nie wiedzą co to języki obce :roll: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):Ona się chyba i tak nie domysli :evilbat: No i jeszcze trzeba znać angielski, skoro było dziwne, że rozmawiałam Hiszpanem, to może nie wiedzą co to języki obce :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Jostra maybe we should write in English here:))) not everybody will understand us, so it could be funny! And another good thing is that we will practice foreign (or how the fuc' you write that) languages :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Other EU languages will also be accepted here :))because we do have some German speeking people here :lol: :lol: :lol: The only thing that I am affraid is a lot of mistakes, because I have dyslekcja:))))in Polish so in English it will not be better, but WHO CARES!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 I'm practising foreign languages everyday so it is not necessary to practice that here However it's a good idea to hide some our thoughts behind foreign words
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 No to nareszcie zakonczylam rok szkolny i teraz mam WAKACJE!!!!!!! :D :D :D :D No to niezle nam zamienili sedziego , tylko ze ja go nie znam nigdy mnie nie sedziowal :( :( :( :( :( :(
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orsini a on lubi male czy duze pieski?????????? :D :D :D :D :D
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 I'm not so lucky and I do not have many oportunities to practice foreign languages everyday:((( But I think it will be quite funny: for example for meggy:))at this moment she can see that we are talking about her but she doesn't know what we are talking about:))very funny, very funny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts