orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus zgaduj!!! :cry: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X Mek: my sie z Toba klocilysmy kiedykolwiek??? :o :o :o :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Maile to dochodza tylko moze nie tak je wysylasz :evil: :D :D :D :D A dziecku gratuluje! A co wyrosnie z twoich to przyszlosc pokarze :D :D :D :D :D
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='"jostra"'][quote name='Orcus']Właśnie sprawdziłam spotkanie odbedzie 1 lipca 2006 w Rheinberg. :D 2006???i juz planuja???>??? :o :o :o :o
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):Orcus zgaduj!!! :cry: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X Mek: my sie z Toba klocilysmy kiedykolwiek??? :o :o :o :lol: :lol: :lol: no nie mam pojecia ale domyslam sie ze na kogos kogo bardzo bardzo lubisz :D :D :D :D :D Moze ta pani co sedziowala Dobre Miasto????
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Jostra GRATULUJE!!! mek i co z tego,ze nas ignoruja:)))nie w tym rzecz zeby z nami gadali, bo i po co?:))))ktos z nimi w ogole kce gadac???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus...hmmm nie:)) ten PAN mnie nigdy nie sedziowal i obecalam sobie, ze sedziowac mnie nie bedzie a teraz to co?ale musze przeglad psow zrobic:))najwyzej wystawie tylko Wiktora :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Orcus']Właśnie sprawdziłam spotkanie odbedzie 1 lipca 2006 w Rheinberg. :D 2006???i juz planuja???>??? :o :o :o :o Orsini to są Niemcy, co Cię to tak dziwi :roll: Orcus - pewnie, że czas pokaże Ale dla mnie to dobrze rokuje i bardzo się cieszę z sukcesów maleństw, chociaż nie są z mojej hodowli :D Bo dzieciaki Fifi super się sprawują na ringach, choć niedawno rok skończyły
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 No chyba nie powiesz ze pan Ostrowski???????????? :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 dla ulatwienia dodam, ze tego pana baaaardzo w Gdyni pokochali w zeszlym roku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a): Orcus - pewnie, że czas pokaże Ale dla mnie to dobrze rokuje i bardzo się cieszę z sukcesów maleństw, chociaż nie są z mojej hodowli :D Bo dzieciaki Fifi super się sprawują na ringach, choć niedawno rok skończyły To tylko sie cieszyc!!!!!! :P :P :P
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):No chyba nie powiesz ze pan Ostrowski???????????? :evil: :evil: :evil: :evil: nie, ten pan mnie sedziowal:))i ja tam do niego nic nie mam:))ma szajbe na punkcie wzrostu i tyle
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 To nie mam pojecia , nie wiem ktosedziowal w zeszlym roku w gdyni :( :( :( :( Ja do niego tyz nic nie mam poza tym ze Atena to pies ia jak juz suka to ma 36 cm :D :D :D :D :D
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no to juz w Bydgoszczy mial "profesjonalna" miarke:))) a wiec Mr.King bedzie nas sedziowal!
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 No to co sie ze mna draznisz to dobrze trafilam :evil: :evil: :D :D :D :D
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Orcus napisał(a):No to co sie ze mna draznisz to dobrze trafilam :evil: :evil: :D :D :D :D eeee nie trafilas, typowalas p.Ostrowskiego , a to nie on
Orcus Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 to kto jeszcze oprocz niego ma miatke w oczach?????? :D :D :D :D To nie wiem Ci sedziowie ktorych znam i mnie sedziowali sa ok, to mow kto to taki :) :) :) :)
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Napisalam Mr.King:))))) nas bedzie sedziowal :lol: :lol: :lol: no to in English jest:))))a po polsku... pan.... :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 No to gratulacje :roll: To trzeba było jechać do Iwonki :P
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jostra napisał(a):No to gratulacje :roll: To trzeba było jechać do Iwonki :P a gdzie ona sedziuje??? :o :cry: :cry:
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ja w sumie wystawiam glownie szczeniaki i one konkurencji nie maja, ale ja chcialam p.Bogucka, bo na jej opinii mi zalezy:(((((buuuuuu zreszta ona super sedziuje!!!zdrowie tej Pani!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Jostra dzieki ! sama tez postaram cos wymyslec ale jakies krotkie teksty mi wychodza i nawet pol kartki nie zajmuja bardzo duzymi lipterami i to glupio wyglada :) a ja dalej zyje sobie w blogiej nieswiadomosci bo pan/pani mod nie raczy odpowiedziec na moje uprzejme zapytanie :)
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 orsini napisał(a):ja w sumie wystawiam glownie szczeniaki i one konkurencji nie maja, ale ja chcialam p.Bogucka, bo na jej opinii mi zalezy:(((((buuuuuu zreszta ona super sedziuje!!!zdrowie tej Pani!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a ja jakos tej Pani strawic nie moge - co prawda sedziowala mnie raz i to gdzies w 1999 roku ale wtedy to nie wiedziala jak sznaucer sredni powinien wygladac jej opisy przypominaly raczej ocenianie bokserow no ale moze od tego zcasu cos juz sie zmienilo
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ehh leb mi peka noga mnie boli nic nie umiem a jeszcze pol dnia mam siedziec we Wrocku i sie meczyc :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
orsini Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Elitesse a ch... tam ze sredniakami:)))ja mam mini:)))))i te super sedziuje!!! :angel: :angel: :angel: :angel: moja jedna z najbardziej ulubionych sedzich czy jak sie to odmienia
Elitesse Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 a no moze ze tak :) sredniak to wogole inna rasa jest :) ja tam w sumie jakis ulubionych nie mam ale za to mam nieulubionych choc nawet ostatnio daja mi wygrywac wiec nie wiem co o tym myslec ?? :)
Recommended Posts