madzior_ka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 jednak trzeba przyznać że ta orsini coś w sobie ma bo jak ona jest to post za postem tu leci:)) orsini to siła napędowa naszego forum :lol: ciekawe czy ucieszy sie z przydzielonej jej funkcji (rozkręcania forum:)
madzior_ka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 teraz nie...i maja szczescie dokładnie, ale jak jutro jescze zaczną pisac na tamtym forum kosztem nadzej kochanej dogomani to dostaną karę jak nic!!! a ty Natalia teraz LO konczysz prawda? i gdzie sie wybierasz dalej? jak ci maturka poszła?
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Ja teraz koncze druga klase...za rok maturka :wink: a pozniej wybieram sie albo na akademie ekonomiczna biznes miedzynarodowy albo na UAM i tu mam kilka kierunkow
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 heh madziorka teraz ty przejmiesz funkcje "wlepiacza kar" :wink: :evilbat: :D 8)
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 znalazlam zdjecia :D tylko teraz musze znalezc kenzia :wink: a jak tam plany wakacyjne??
madzior_ka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 jestem, jestem:) oglądałam sobie zdjęcia boxerków - strasznie lubie te psiaki:) a co do planów wakacyjnych to jest teraz zgrypowanie jezdzieckie w stadninie gdzie jezde ale niestty nie jade ale za to bede czesciej przyjezdzac i spedzac duuuzo czasu w stajni i na konskim grzbiecie:) a poza tym to od 31 lipca do 26 sierpnia (ponad 3 tygodnie!!! :o ) jade na północ:) nad jezioro Krzywe Dębsko koło Kalisza Pomorskiego na obóz harcerski no wies:) namiociki.. biwaki, wycieczki i te sprawy z "moja" konną druzyną ale niestety bez koni ob to obozik typowo harcerski, juz sobie nawet zamówiłam menazke na allegro jescze jakąs fajną latarke sobie musze kupic i w droge:)
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 no to ladnie :D ja planuje sie nauczyc jezdzic konno...zobaczymy co mi z tego wyjdzie :wink: a w poniedzialek jade nad morze do kolobrzegu na dwa tygodnie z kuzynka a pozniej prosto z kolobrzegu do sopotu :D moze orsini wpadnie nad morze... :wink: :evilbat: od niej to niedaleko :wink:
madzior_ka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ucz sie ucz bo konie sa wspaniałe:) jejku ale jak ja pamietam poczatku to masakra to była :lol: jezdziłam z dwoma kolezankami i obie zrezygnowały po drugim galopie bo na drugi dzien chodzic nie mogły, miesnie je olały itd, mnie tez ale sie nie poddałam i nie załuje bo z jazdy na jazde bardziej to kocham:) i czym wiecej widze ze nie umiem tym bardziej chce sie uczyc i jezdzic by było coraz mniej rzeczy kto rych nie umiem, choc zawsze cos jest do nauki:) a ja moze pojade tez gdzies jescze z rodzicami ale to tak bez planowania wczensiejszego zalezy jak sie wakacje ułozą i jaka bedzie poghoda, a moja babcia ma działke w Świnnej Porębie za Wadowicami i tam tez czesto z nią jezdzimy:) wieeelki ogród i domek letniskowy:) bo bacuia tez tam nie mieszka tylko czasem przyjezdza wypoczac;)
madzior_ka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ja narazue lece z Deniskiem na spacerek bo jzu chłodniej sie zrobiło to mzoemy gdzies dalej isc bo o naszej normalnej porze czylo ok 15 to teraz takie upały ze i tak Den pada po dwóch metrzach:09 wiec papa
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Madzia a powiedz mi...bo ja mam maly problem...z alergia..czy jest mozliwosc zeby w stadninie mi konika czyscili przed jazda bo ja nie moge :(
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ja tez lece troche z moimi pobiegac po trawce :D niech siw chlopaki wybiegaja :D
jostra Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No i teraz Was nie ma :( Natalia miałam dla Ciebie te zdjęcia, ale DGM nie chodziło, a teraz pewnie już sama znalazłaś :roll:
Romas Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No teraz to juz naprawde wszyscy poszli :-). Natali pare stron wstecz pytalas z jakiej hodowli te szczeniaki sredniakow co pokazywalam zdjecia.Hodowla Animacja ,Warszawa :-). To ja tez juz ide skoro sama jestem ,co taka bede sama se siedziec :-)
Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 uff jestem juz przegladnieta zatatuowana i ometrykowana :) mam szczenieta bardzo ladne typowe dla rasy z mocna koscia :) no i oczywiscie mam dobre zgryzy i wyczuwalne jaderka :) hihih ale w nagrode mam skrecona kostke i ledwo co laze :(
Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jostra z FZ to juz chyba nic sie nie wyciagnie pozytywnego :) chyba ze pare osobek pojdzie po rozum do glowy hihihi
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Ja juz wrocilam :D Jostra zdjecie faktycznie znalazlam....piekne :wink: Gratuluje bardzo rasowych :wink: szczeniorkow :D :D
Romas Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Aaa, chcialam rzec Aga ,ze piesek ma piekny ogon :-) On go tak na codzien nosi ,bo jesli tak to slicznie .
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 no mi tez sie ten ogonek podoba..nosi go super oby tak zostalo
Pink Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Ten piecho jest the best 8) Chociaz musze powiedziec ze piechy "wyszly" takie pieknie rowne. Piecho jest oczywiscie wiekszy :lol: I mowilam Agnieszce, ze jak piechowi zostanie uklad i noszenie ogona, to nie dosc ze bedzie ladny to jeszcze z cacy ogonem, bo nosi go tak caly czas jak chodzi.
Orcus Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Witam Wszystkich!!!! Jostra dzieki za info. A gdzie bedzie to spotkanie bialaskow to moze bym sie wybrala????????
Natalia_W Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 a i zapraszam wszystkich na moja stronke...wlasnie zaczela dzialac galeria :D
Recommended Posts