Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jednak trzeba przyznać że ta orsini coś w sobie ma bo jak ona jest to post za postem tu leci:)) orsini to siła napędowa naszego forum :lol: ciekawe czy ucieszy sie z przydzielonej jej funkcji (rozkręcania forum:)

Posted

teraz nie...i maja szczescie

dokładnie, ale jak jutro jescze zaczną pisac na tamtym forum kosztem nadzej kochanej dogomani to dostaną karę jak nic!!!

a ty Natalia teraz LO konczysz prawda? i gdzie sie wybierasz dalej? jak ci maturka poszła?

Posted

Ja teraz koncze druga klase...za rok maturka :wink: a pozniej wybieram sie albo na akademie ekonomiczna biznes miedzynarodowy albo na UAM i tu mam kilka kierunkow

Posted

jestem, jestem:) oglądałam sobie zdjęcia boxerków - strasznie lubie te psiaki:)

a co do planów wakacyjnych to jest teraz zgrypowanie jezdzieckie w stadninie gdzie jezde ale niestty nie jade ale za to bede czesciej przyjezdzac i spedzac duuuzo czasu w stajni i na konskim grzbiecie:) a poza tym to od 31 lipca do 26 sierpnia (ponad 3 tygodnie!!! :o ) jade na północ:) nad jezioro Krzywe Dębsko koło Kalisza Pomorskiego na obóz harcerski no wies:) namiociki.. biwaki, wycieczki i te sprawy z "moja" konną druzyną ale niestety bez koni ob to obozik typowo harcerski, juz sobie nawet zamówiłam menazke na allegro jescze jakąs fajną latarke sobie musze kupic i w droge:)

Posted

no to ladnie :D ja planuje sie nauczyc jezdzic konno...zobaczymy co mi z tego wyjdzie :wink:
a w poniedzialek jade nad morze do kolobrzegu na dwa tygodnie z kuzynka a pozniej prosto z kolobrzegu do sopotu :D moze orsini wpadnie nad morze... :wink: :evilbat: od niej to niedaleko :wink:

Posted

ucz sie ucz bo konie sa wspaniałe:) jejku ale jak ja pamietam poczatku to masakra to była :lol: jezdziłam z dwoma kolezankami i obie zrezygnowały po drugim galopie bo na drugi dzien chodzic nie mogły, miesnie je olały itd, mnie tez ale sie nie poddałam i nie załuje bo z jazdy na jazde bardziej to kocham:) i czym wiecej widze ze nie umiem tym bardziej chce sie uczyc i jezdzic by było coraz mniej rzeczy kto rych nie umiem, choc zawsze cos jest do nauki:)

a ja moze pojade tez gdzies jescze z rodzicami ale to tak bez planowania wczensiejszego zalezy jak sie wakacje ułozą i jaka bedzie poghoda, a moja babcia ma działke w Świnnej Porębie za Wadowicami i tam tez czesto z nią jezdzimy:) wieeelki ogród i domek letniskowy:) bo bacuia tez tam nie mieszka tylko czasem przyjezdza wypoczac;)

Posted

ja narazue lece z Deniskiem na spacerek bo jzu chłodniej sie zrobiło to mzoemy gdzies dalej isc bo o naszej normalnej porze czylo ok 15 to teraz takie upały ze i tak Den pada po dwóch metrzach:09 wiec papa

Posted

No teraz to juz naprawde wszyscy poszli :-).
Natali pare stron wstecz pytalas z jakiej hodowli te szczeniaki sredniakow co pokazywalam zdjecia.Hodowla Animacja ,Warszawa :-).
To ja tez juz ide skoro sama jestem ,co taka bede sama se siedziec :-)

Posted

uff jestem juz przegladnieta zatatuowana i ometrykowana :) mam szczenieta bardzo ladne typowe dla rasy z mocna koscia :) no i oczywiscie mam dobre zgryzy i wyczuwalne jaderka :) hihih

ale w nagrode mam skrecona kostke i ledwo co laze :(

Posted

Ten piecho jest the best 8) Chociaz musze powiedziec ze piechy "wyszly" takie pieknie rowne. Piecho jest oczywiscie wiekszy :lol: I mowilam Agnieszce, ze jak piechowi zostanie uklad i noszenie ogona, to nie dosc ze bedzie ladny to jeszcze z cacy ogonem, bo nosi go tak caly czas jak chodzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...