Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no srednio raz na pare dni to robi...a jak mam stres przed M to juz wogole mam go dosc !! dzis sobie gdzies polzał i nawet nie powiedzial gdzie wychodzi no i ponad godzine go nie bylo a ja akurat go potrzebowalam w domu wrrr nie wiem po co ja hoduje takie psakudztwo ?? chyba tylko po to zeby mi psy na wystawie trzymal jak jade z całym stadem :)

Posted

[quote name='Elitesse']no srednio raz na pare dni to robi...a jak mam stres przed M to juz wogole mam go dosc !! dzis sobie gdzies polzał i nawet nie powiedzial gdzie wychodzi no i ponad godzine go nie bylo a ja akurat go potrzebowalam w domu wrrr nie wiem po co ja hoduje takie psakudztwo ?? chyba tylko po to zeby mi psy na wystawie trzymal jak jade z całym stadem :)
:lol: :lol: :lol:
A może pełnia się zblizą albo co i chłopom wali :evilbat:
A kasa kiepska :(

Posted

Elitesse napisał(a):
a pozatym jest leniem i nierobem twój to chociaz pracuje i kase przynosi a mój ?? pasozyt spoleczny !!!!

no no i to niezla!!!
Jostra marudzi

Posted

no moze hihi a na mojego to chyba tez zle otoczenie wplywa - u nas w bloku sa 23 mieszkania i tylko 3 malzenstawa !! reszta porozwodzona ! ehh i to glownie przez zdrady i inne takie...

Posted

orsini napisał(a):
dlatego trzeba im to samo robic: jak Kuba Bogu tak Bog Kubie :lol: :lol: :lol:

a myslisz ze ja swojego dpobrze traktuje ? hihih :evilbat: :evilbat: :evil:

oj on biedny jest ! szczegolnie jak mnie w weekend nie ma i wparowuje do domu zmeczona itp i widze ze jest nie posprzatane to dopiero jst wojna !!

Posted

ehh dziewczyny tak na dwa fronty cos wam nie wychodzi bo zaniedbujecie DGM !!

ja zmykam sie do drogi szykowac bo niedlugo po mnie tatus wparuje a musze gdzies Waciaka ukryc bo rodzice o nim nic nie wiedza :)

Posted

Elitesse napisał(a):

ja zmykam sie do drogi szykowac bo niedlugo po mnie tatus wparuje a musze gdzies Waciaka ukryc bo rodzice o nim nic nie wiedza :)

:o Myslałam, że już im powiedziałaś

Posted

hahahahaa
JESZCZE NIE WIE???? :o :o :o
to jak mnie lubi to go pozdrow SERDECZNIE ode mnie!!!!
chociaz ktos mnie lubi huuurrrrraaaaaaa :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Orcus napisał(a):
Witam !!!

Orsini moze Cie i lubi ale na innym www slabo Cie zauwazaja :D :D :D :D

nie martw sie ci co maja to zauwazaja i GRUNTOWNIE czytaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nasza ekipe!!!
we are the best!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...