Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jostra ja tez zapisuje sie do feministycznej akcji Orsini !!
Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 no srednio raz na pare dni to robi...a jak mam stres przed M to juz wogole mam go dosc !! dzis sobie gdzies polzał i nawet nie powiedzial gdzie wychodzi no i ponad godzine go nie bylo a ja akurat go potrzebowalam w domu wrrr nie wiem po co ja hoduje takie psakudztwo ?? chyba tylko po to zeby mi psy na wystawie trzymal jak jade z całym stadem :)
Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 a pozatym jest leniem i nierobem twój to chociaz pracuje i kase przynosi a mój ?? pasozyt spoleczny !!!!
orsini Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 halo halo to nie MOJ klub:)) tylko NASZ kobiecy klub i nawet nie ja go zalozylam:)))) jak cos to SFDM-powiedz TAK na OFFie:))))))))
jostra Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Elitesse']no srednio raz na pare dni to robi...a jak mam stres przed M to juz wogole mam go dosc !! dzis sobie gdzies polzał i nawet nie powiedzial gdzie wychodzi no i ponad godzine go nie bylo a ja akurat go potrzebowalam w domu wrrr nie wiem po co ja hoduje takie psakudztwo ?? chyba tylko po to zeby mi psy na wystawie trzymal jak jade z całym stadem :) :lol: :lol: :lol: A może pełnia się zblizą albo co i chłopom wali :evilbat: A kasa kiepska :(
orsini Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Elitesse napisał(a):a pozatym jest leniem i nierobem twój to chociaz pracuje i kase przynosi a mój ?? pasozyt spoleczny !!!! no no i to niezla!!! Jostra marudzi
Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 no moze hihi a na mojego to chyba tez zle otoczenie wplywa - u nas w bloku sa 23 mieszkania i tylko 3 malzenstawa !! reszta porozwodzona ! ehh i to glownie przez zdrady i inne takie...
orsini Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 dlatego trzeba im to samo robic: jak Kuba Bogu tak Bog Kubie :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 orsini napisał(a):dlatego trzeba im to samo robic: jak Kuba Bogu tak Bog Kubie :lol: :lol: :lol: a myslisz ze ja swojego dpobrze traktuje ? hihih :evilbat: :evilbat: :evil: oj on biedny jest ! szczegolnie jak mnie w weekend nie ma i wparowuje do domu zmeczona itp i widze ze jest nie posprzatane to dopiero jst wojna !!
Elitesse Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ehh dziewczyny tak na dwa fronty cos wam nie wychodzi bo zaniedbujecie DGM !! ja zmykam sie do drogi szykowac bo niedlugo po mnie tatus wparuje a musze gdzies Waciaka ukryc bo rodzice o nim nic nie wiedza :)
jostra Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Elitesse napisał(a): ja zmykam sie do drogi szykowac bo niedlugo po mnie tatus wparuje a musze gdzies Waciaka ukryc bo rodzice o nim nic nie wiedza :) :o Myslałam, że już im powiedziałaś
orsini Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 hahahahaa JESZCZE NIE WIE???? :o :o :o to jak mnie lubi to go pozdrow SERDECZNIE ode mnie!!!! chociaz ktos mnie lubi huuurrrrraaaaaaa :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
orsini Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 a propos plodne: ile kosztuja te plasterki z Janssena? to prawda ze 60zl na miesiac???:((((jak tak to mnie nie stac:(((buuu
julcia_so Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Hej! :D ooo, widze, że teraz na FZ przebywacie.. :lol: :lol: :lol: a już w sobote wystawa - super nie moge się doczekać!! :angel: :angel:
jostra Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Spotkamy się Julciu, może w końcu pogdamy, nie tak jak w katowicach :evilbat:
Orcus Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Witam !!! Orsini moze Cie i lubi ale na innym www slabo Cie zauwazaja :D :D :D :D
julcia_so Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jostra napisał(a):Spotkamy się Julciu, może w końcu pogdamy, nie tak jak w katowicach no właśnie!! :lol:
orsini Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Orcus napisał(a):Witam !!! Orsini moze Cie i lubi ale na innym www slabo Cie zauwazaja :D :D :D :D nie martw sie ci co maja to zauwazaja i GRUNTOWNIE czytaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nasza ekipe!!! we are the best!!!
orsini Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 a tak:)))jest taka ladna pogoda, ze nie kce mi sie tu siedziec:))))
Pasavera Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 a idz sobie idz :evilbat: na spacerek :lol: nie będziemy tęsknić :lol: :evilbat:
Recommended Posts