Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalio, a calego Kenzia palcami skubiesz, czy używasz też trymerka? ja Denisowi jeden bok wyskubałam dzisiakj ale trymerem tak ze został samiutki jasniutki podszerstek jescze mu reszte musze dopracowac:) zeby sie mama nie czepiała ze sie leni

Posted

ORSINI napisała:
pelka ale nastepnym razem podejdziesz?:)))))nawet i z dzieciaczkami:)))))

jasne, trochę byłam zalatana, poza tym, nie byłam pewna kto jest kim,
Czemu stwierdziłyście, że w koszalinie będzie masakra? jeśli chodzi o wystawy to jestem zielona, czy jest coś, co powinnam wiedzieć, bo chciałam, żeby ktoś ocenił moją Nestkę i tam miałam pierwszy raz wystawiać

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):
no jestem jusz jezdem:)))

ty sie chyba dzis za bardzo w prace zaangazowalas :)

Nie w pracę tylko wciągnęło ją forum DGM ale psy ozdobne -Grzywki :evilbat: Ładnie to tak "zdradzać" sznaucerki??? :wink:

Posted

Chwale sie ,choc nie ma w tym zadnej mojej zaslugi :D ,bylam dzis u "moich" szczeniatek :D
Oto one

Jak Wam sie podobaja :-) ??
No mi bardzo tyle ,ze sa jak dwie krople wody :-)( co ja mowie piec kropli) i na razie nie mozna odroznic.
Mamuska bardzo o nie dba a pieski sa silne i juz staraja sie stawac na lapki :-) Najsmieszniejsze to te zarosniete uszy :-)
Nie wiem ktore jest moje,najchetniej to wszystkie :-)

Posted

Romas, one są śliczne!!! Ja też bym chciała i też wszystkie 5 :) I wszystko takie maluchy mają kochane, i uszka, i mięciutkie nie starte jeszcze podusie na łapkach, nic tylko siedzieć przy takich, oglądać i przytulać :lilangel:

Posted

No lapeczki maja rozkoszne ,takie bezbronne ,wisza tak sobie z tylu :-)
I jak ssaly mamuske to te lapeczki podeszwami do gory wywalone i ogonki juz lekko poruszaja sie przy ssaniu.
A uszka jeszcze zrosniete :-) przesmieszne :-)
Ale z tym ,ze bym wszystkie zabrala to klamalam :-))) ,one sa bardzo ruchliwe,bo widzialam i mam wizje jak tem szczeniak demoluje mi mieszkanie :-))

Posted

:lilangel: ale cacy maluchy

Szczeniorki sa zawsze the best :multi: Ostatnio wymietolilam Elitessowe szczeniorki :B-fly:

Posted

O ,Pink to fajnie mialas :-) Agi szczeniatka to juz duze ,to mozna sie z nimi pobawic :-) .Moje na razie tylko robily wahadelko z glowy :-)
Z to te malutkie miniaturki ( bo tam jest jeszcze miot miniaturek p/s ) to juz maja otwarte oczy i robia miny :-))))

Posted

Natalia_W napisał(a):
madziorka ja go calego palcami skubie...i juz mam sine

no to cię podziwiam:) a czy dłoby sie cie przekonać abyś wstawiła jakieś zdjątko Kenzia po skubanku? ja dzisiaj też Denisa jesscze trymowałam tak zeby samiusienki podszerstek został i miejscami nawet juz łysy jest ale jednak to jest plus pieprzaka że nie odróżniaja sie te miejsca gołe i zarosiete z daleka bo kolor podobny juz sobie wyobrazam jak na czarnym to musi wyglądac jak skórka przeswtuje, ale za to jaki potem jest efekt:) ślicznej szorstkiej siersci:)

a szczeniaczki rzeczywiscie rozkoszne!! jak mnie sie czarne sredniaki podobają :angel: :drinking: mam nadzieje ze w przyszłosci będę włascicielem takiego wysportowanego, wystawowego czarnego sredniaka:))

Posted

Ach :( Czasem nie mogę się już opanować i chcąc niechcąc płaczę :( Ale już film się skończył..
A szczenki śliczne, śliczne, też za raptem 2 mc będziesz się takimi cieszyć, tylko białymi :D Ale Ci dobrze!!!

Posted

madzior_ka napisał(a):
juz sobie wyobrazam jak na czarnym to musi wyglądac jak skórka przeswtuje, ale za to jaki potem jest efekt:) ślicznej szorstkiej siersci:)

Dobrze sobie wyobrażasz :lol: Kiedyś Ci pokażę :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...