orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Elitesse napisał(a):cz to ktoras z was mi mowila ze na rodowod eksportowy metryke wysyla bezposrednio do warszawy a nie przez oddzial ? ile ten rodowod kosztuje ?? ja slalam przez oddzial nie wiem ile kosztowalo 65zl?55?60?jakos tak co masz placic za przelew:))tak placisz w ZK, za friko a jeszcze ludzi wqrzasz, ze szczenk idzie zagramanice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 przelewy mam za darmo :) a oddzial w opolu wiec mi sie jechac taki kawal nie chce :(
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja juz uciekam...bawcie sie dobrze :wink: ale nie piszcie za duzo bo mi sie czytac nie bedzie chcialo :wink:
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A Tu sa dzieci Dengiego i Inki http://www.nbestyjki.republika.pl/fotyt.html
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Uuu, a gdzie wszystkich wymiotło?? Nie bójcie się Natalia nie będzie biła za większą ilość postów :lol: Będzie miała przynajmniej co czytać :lol:
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Agatka']A Tu sa dzieci Dengiego i Inki http://www.nbestyjki.republika.pl/fotyt.html Ja też kcem takie kluseczki!!! Boskie!! I jakie ładniutkie mają imionka!! :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a):Uuu, a gdzie wszystkich wymiotło?? Nie bójcie się Natalia nie będzie biła za większą ilość postów :lol: Będzie miała przynajmniej co czytać :lol: hahahahaha
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No ola trzeba troche popracowac... A jak juz nie popracowac to zjesc cos... ;)
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka napisał(a):No ola trzeba troche popracowac... A jak juz nie popracowac to zjesc cos... ;) Z tą pracą to NIEEEE :lol: (cały czas to robię niestety :( ) A z jedzonkiem- dobry pomysł, idę zalać chińską :lol:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a): Z tą pracą to NIEEEE :lol: (cały czas to robię niestety :( ) A z jedzonkiem- dobry pomysł, idę zalać chińską :lol: jakie niestety? :o Stety, stety :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 jostra napisał(a):alexandra napisał(a): Z tą pracą to NIEEEE :lol: (cały czas to robię niestety :( ) A z jedzonkiem- dobry pomysł, idę zalać chińską :lol: jakie niestety? :o Stety, stety :lol: :lol: :lol: To fakt, stety stety że pracę mam, ale żeby tak od razu ciągle coś w tej pracy robić/pracować :lol: W końcu na 12 godzin ciężkiej pracy nalezy mi się 30 min przerwy, i jeszcze powinni 15 moin dołożyć za brak ciepłego posiłku :evil:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Hmmmm...ja tak sobie duzo mysle i uwazam, ze wyciagam czasem zbyt pochopne wnioski i zbyt szybko pisze cos nie myslac o tym! Bo mam pewne informacje od innego dobrego duszka, dlaczego panie hajanice nie mogly wystawic swojej hodowli suczki, a zrobila to inna pani i z nia wygrala. Bo ja myslalam, ze ona ja wystawiala, zeby wygrac a tu NIE! Ona wystawiala , bo obie panie hajanice byly zajete wystawianiem olbrzymki!TAK!OBIE :lol: :lol: :lol: :lol: Przepraszam mi w zyciu do glowy nie przyszlo , ze psa wystawiaja 2 osoby, bo myslalam, ze double hendling jest zabroniony! Mam tylko informacje dotyczaca wystawy Szczecinskiej , wiec tylko o tej moge napisac, ze w takim razie powinna suczka zostac zdyskwalifikowana nie?skoro mam czarne na bialym, ze druga pani hajanica wolala suke i dlatego nie mogla swojej hodowli suki wystawic. A ja gupia myslalam, ze to dlatego, ze ta suka miala wygrac! PRZEPRASZAM ZA OSKARZENIA!!!to ze zadna z pan hajanic wystawic nie mogla to wlasnie dlatego, ze wystawialy olbrzyma sztuk JEDEN. A suka , ktora wygrala tak czy siak by wygrala, bo Berylka to kociub :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 takze ja juz wiem, ze wystawka wcale nie byla ustawiona!!! Tu macie dowod-czarno na bialym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jest jeszcze 1 osoba co mysli inaczej?:))ja mowie-to czysty przypadek, ze w kazdej klasie wygrywaly psy wystawiane przez 2 osoby. Tak sie slozylo poprostu no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 bo Berylka to kociub Szanowna Pani Czuje sie urazona , byłabym wdzieczna gdyby panowała pani nad swoim językiem ... ;)
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):hahhaha TRUDNO 0X 0X 0X Krysia Ty uważaj, bo z kim pojedziesz 17 lipca :lol: ?? A na nózkach to za daleko :lol: Ja bym uważała jednak na słowa :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 a tak powaznie mowiac to pierwszy raz sie Berry tak ladnie pokazala!!! dla mnie BOMBA!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: jostra dawaj jakies foty a nie sie tu sie obijasz
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):hahhaha TRUDNO 0X 0X 0X Krysia Ty uważaj, bo z kim pojedziesz 17 lipca :lol: ?? A na nózkach to za daleko :lol: Ja bym uważała jednak na słowa :lol: aaaaa sznatazuje mnie tu no!!!! co za zycie !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):alexandra napisał(a):orsini napisał(a):hahhaha TRUDNO 0X 0X 0X Krysia Ty uważaj, bo z kim pojedziesz 17 lipca :lol: ?? A na nózkach to za daleko :lol: Ja bym uważała jednak na słowa :lol: aaaaa sznatazuje mnie tu no!!!! co za zycie !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: Nie,nie broń Boże, nie szantażuję :lol: Ja tylko w dobrej wierze ostrzegam :lol: Bo ja nie kierowca, a pasażer :wink:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Foty w aparacie w domu Przypominam, że dojechałam do chałupy dopiero wczoraj w godzinach późnowieczornych A teraz oglądam siebie na innym forum i nie mam czasu pisać :evilbat:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 ej no to przeczytak sobie moj post z poprzedniej strony chociaz!!! myslisz, ze jak sie ma taki mejl od kogos w ktorym stoi jak wol, ze suka byla wystawiana przez 2 osoby czyli double hendling to mozna wyslac to do oddzialu co wystawke organizowal????
madzior_ka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 witajcie, wróciłam ze skzoły - ech podczas tego tygodnia to sie juz nic nie uczymy ale nudy sa teraz jeszcze wypisuje świadectwa za męża do 1 w nocy ka tez wypisuje swiadectwa, jakies arkusze ocen i inne głupie głupoty ale za moją wychowawczynię... zrobiła sobie z mnie jej prawą rękę i wszystko jej musze pomagac :lol: ale w sumie dobrze bo za to zachowanko wzorowe mam i na lekcjach mnie nie ma:) a jutro w nagrode ma mnie zwolnić po kilku lekcjhach wiec luzik:) a w Krakowie my tez bedziemy of course jako widzowie, ale bardzo sie cieszymy ze tyle dogomaniaków bedzie:) Ola fajnie z tez jedziesz jako widz bo bedziesz miała wiecej czasu i bedzie mozna cos porozmawiać:) Tak ogólnie to juz sie doczekac nie moge:) piątek zakonczenie roku a w sobote wystawka;) acha i co do wystawy to prosze powiedzcie mi jak mozna sie dostac z pod IKEI na wystawe autobusem? bo tata pracuje i zawiezie nas mama która sobie pójdzie do Ikei czy gdzies tam i nie chce jechac pod samą wystawe bo tam mnóstwo aut bedzie i zaparkuje pod Ikeą, więc prosze o dokładne wskazówki zebym trafiła na wystawe:)
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Też się cieszę Madziorko, że będę mieć czas na pogaduszki, na pooglądanie innych ras, stoisk, itp. Jeśli chodzi o dojazd od Ikeai, hmm to nie jest łatwo , a w każdym razie daleko :-? Ale zaraz spróbuję przypomnieć sobie, i wymyślę jak najłatwiej Wam dojechać :wink:
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Madzia, Julcia a zatem: Pod Ikeą wsiadacie w autobus 172 w kierunku CATHS (tu godziny odjazdu spod Ikea http://rozklady.mpk.krakow.pl/aktualne/index.php ), i jedziecie spory kawałek aż do Ronda Kocmyrzowskiego, na którym to wysiadacie i przesiadacie się w tramwaj nr 5 w kierunku Krowodrza górka lub nr 9 w kierunku Bieżanów Nowy, lub nr 10 w kierunku Łagiewniki, i wysiadacie oczywiście pod AWF'em (nota bene moją ukochaną uczelnią :lol: z której to mam mgr :lol: :oops: )...i się spotykamy :lol:
Recommended Posts