Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Orsini musze Cie zmartwic..Oni sami sie nie rusza... tylko jak ja ich zmusze to pojada...chociaz pewnie i z tym bedzie ciezko...wiec niestety ale bedziesz musiala sie pogodzic z moja obecnoscia...
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 To i ja do klubu dołączam i też nie jadę na klubówkę :lol: Wolimy bardziej na południe jechać :lol: Ja to z moim kolrkiem to w takim razie w przedbiegach odpadam bo ja w beżach startuje na ringu z reguły :lol: No właśnie też słyszałam ,że co poniektórzy hodowcy psom/sukom z obcym przydomkiem robią tylko hodowlankę, a potem fabryczka, psiaków ze swoim przydomkiem które to już baaardzo chętnie pokazują :-? Ale to już skrajność, żebyś Agatko nie myślała że o Tobie pisze :wink: A Dengik niech sobie faktycznie chłopak odpocznie i zbiera siły na randki :wink:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):jakich czech??kto ?????z kopiowanym psem?? Chciałam jechać do Czech, ale mi finansów nie starczyło i muszę przystopować :cry: I doopa mnie boli od spędzania co tydzień 2 dni w samochodzie :evilbat:
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A no to świetnie , że przyjeżdzacie :))) Sama jestem ciekawa co to sie bedzie działo ;) :D HAHAHA
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No dokladnie Alexandro, niech teraz Dengik kryje!!! slawny juz jest, przynajmniej cos z tego bedzie miala Iza!!!!w koncu sie jej nalezy!!!
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No dokładnie Olka, i jeszcze o tym na głos mówia. trzeba brac wzory z dobrych przykładów. Niejedne pies tak skończył, nawet super utytułowany. Zreszta nawet Margaret na Euro wzieła psy ze swoim pryzdomkiem a nie z cudzym
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 nie no pewnie puki swoich nie mialas to inaczej,ale jak juz masz swoje dzieci to co bedziesz komus robic darmowa reklame?????? Natalia chyba tak-jedziemy nad morze
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 jostra napisał(a):A jaka jest różnica między dobermanem a miniaturą? :evilbat: Wszystkie będą zdyskwalifikowane za brak włosa :lol: :lol: :lol: Więc nie trzeba będzie ich oceniać ;) hahahahahahahahahaha chodzcie z tym tu, bo nasz mod jest bardzo cierpliwy, ale i jej cierpliwosc sie kiedys skonczy i jak pier....teges to tylko wiory poleca :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Natalia_W napisał(a):ale mozemy swietowac tez 24 :evilbat: :wink: nie no spoko, mozemy swietowac i 365 dni w roku:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zawsze jakis powod sie znajdzie nie?:))))))))))
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A u nas jak co roku jets WIELKIE GRILLOWANIE po wystawie Krakowskiej!! NO i zapraszam wszystkich sznauceromaniaków co beda w Krakowie !!!!!!!
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka napisał(a):A u nas jak co roku jets WIELKIE GRILLOWANIE po wystawie Krakowskiej!! NO i zapraszam wszystkich sznauceromaniaków co beda w Krakowie !!!!!!! ja tez chce:(((buuuuuu
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):Agatka napisał(a):A u nas jak co roku jets WIELKIE GRILLOWANIE po wystawie Krakowskiej!! NO i zapraszam wszystkich sznauceromaniaków co beda w Krakowie !!!!!!! ja tez chce:(((buuuuuu to przyjeżdżaj! Co masz do roboty w chałupie? :wink:
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 ach gdyby Krakow byl blizej to i ja bym wpadla... :wink:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Agatka napisał(a):A u nas jak co roku jets WIELKIE GRILLOWANIE po wystawie Krakowskiej!! NO i zapraszam wszystkich sznauceromaniaków co beda w Krakowie !!!!!!! ja tez chce:(((buuuuuu to przyjeżdżaj! Co masz do roboty w chałupie? :wink: chcesz powiedziec ze bedziesz na tym griliku???? :o :o :o :o no nareszcie zgoda!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Natalia_W napisał(a):ach gdyby Krakow byl blizej to i ja bym wpadla... :wink: Wcale nie jest daleko :roll:
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 NO ja mam nadzieje, ze skoro Jostra juz taki kawał pryzjedize to i do nas wpadnie !!!!!!!! :)
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 cz to ktoras z was mi mowila ze na rodowod eksportowy metryke wysyla bezposrednio do warszawy a nie przez oddzial ? ile ten rodowod kosztuje ??
Recommended Posts