Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orsini musze Cie zmartwic..Oni sami sie nie rusza... tylko jak ja ich zmusze to pojada...chociaz pewnie i z tym bedzie ciezko...wiec niestety ale bedziesz musiala sie pogodzic z moja obecnoscia...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

To i ja do klubu dołączam i też nie jadę na klubówkę :lol: Wolimy bardziej na południe jechać :lol:
Ja to z moim kolrkiem to w takim razie w przedbiegach odpadam bo ja w beżach startuje na ringu z reguły :lol:

No właśnie też słyszałam ,że co poniektórzy hodowcy psom/sukom z obcym przydomkiem robią tylko hodowlankę, a potem fabryczka, psiaków ze swoim przydomkiem które to już baaardzo chętnie pokazują :-? Ale to już skrajność, żebyś Agatko nie myślała że o Tobie pisze :wink: A Dengik niech sobie faktycznie chłopak odpocznie i zbiera siły na randki :wink:

Posted

orsini napisał(a):
jakich czech??kto ?????z kopiowanym psem??

Chciałam jechać do Czech, ale mi finansów nie starczyło i muszę przystopować :cry:
I doopa mnie boli od spędzania co tydzień 2 dni w samochodzie :evilbat:

Posted

No dokladnie Alexandro, niech teraz Dengik kryje!!!
slawny juz jest, przynajmniej cos z tego bedzie miala Iza!!!!w koncu sie jej nalezy!!!

Posted

No dokładnie Olka, i jeszcze o tym na głos mówia. trzeba brac wzory z dobrych przykładów. Niejedne pies tak skończył, nawet super utytułowany.
Zreszta nawet Margaret na Euro wzieła psy ze swoim pryzdomkiem a nie z cudzym

Posted

nie no pewnie puki swoich nie mialas to inaczej,ale jak juz masz swoje dzieci to co bedziesz komus robic darmowa reklame??????

Natalia chyba tak-jedziemy nad morze

Posted

jostra napisał(a):
A jaka jest różnica między dobermanem a miniaturą? :evilbat:
Wszystkie będą zdyskwalifikowane za brak włosa :lol: :lol: :lol:
Więc nie trzeba będzie ich oceniać ;)

hahahahahahahahahaha

chodzcie z tym tu, bo nasz mod jest bardzo cierpliwy, ale i jej cierpliwosc sie kiedys skonczy i jak pier....teges to tylko wiory poleca :lol: :lol: :lol:

Posted

Natalia_W napisał(a):
ale mozemy swietowac tez 24 :evilbat: :wink:

nie no spoko, mozemy swietowac i 365 dni w roku:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zawsze jakis powod sie znajdzie nie?:))))))))))

Posted

A u nas jak co roku jets WIELKIE GRILLOWANIE po wystawie Krakowskiej!! NO i zapraszam wszystkich sznauceromaniaków co beda w Krakowie !!!!!!!

Posted

Agatka napisał(a):
A u nas jak co roku jets WIELKIE GRILLOWANIE po wystawie Krakowskiej!! NO i zapraszam wszystkich sznauceromaniaków co beda w Krakowie !!!!!!!

ja tez chce:(((buuuuuu

Posted

orsini napisał(a):
Agatka napisał(a):

to przyjeżdżaj!
Co masz do roboty w chałupie? :wink:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
Agatka napisał(a):

to przyjeżdżaj!
Co masz do roboty w chałupie? :wink:

chcesz powiedziec ze bedziesz na tym griliku???? :o :o :o :o
no nareszcie zgoda!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...