Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 jostra napisał(a): Za co opieprzyła mnie pewna Pani, którza odgapiła ode mnie różową marynarkę, ale skąd te czerwone skarpetki??? :evilbat: :lol: A co to znaczy "wyjątkowo"????????? 0X 0X 0X :evilbat: Zawsze się ładnie prezentuje, tak jak jej Pańcia :lol: :lol: :lol: ja na ta rozowa marynarke to z miesiac temu z Pink wpadlam ale widocznie ktos nas podsluchiwal i przechwycil pomysl :)
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 ooo szalona finka w niedziele zrobila pogrom na sredniakach :) w mlodziezy zadna suka na 5 nie dostala doskonalej !! i dobre tez sie gesto sypaly :)
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):alexandra napisał(a):[ wczoraj ją osobiście obmacywałam :lol: Ola Ty pedofilu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No co Ty!! :lol: :lol: :lol: Ja sobie macałam, główkę, kąty, grzbiecik i takie tam :D A Ty od razu mnie od pedofili!! A feeee!! :D
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):alexandra napisał(a):[ wczoraj ją osobiście obmacywałam :lol: Ola Ty pedofilu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No co Ty!! :lol: :lol: :lol: Ja sobie macałam, główkę, kąty, grzbiecik i takie tam :D A Ty od razu mnie od pedofili!! A feeee!! :D no no tlumacz sie tlumacz :) ostatnio jeden taki pedowfil sie tlumaczyl ze tylko badał dzieci....
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a): Za co opieprzyła mnie pewna Pani, którza odgapiła ode mnie różową marynarkę, ale skąd te czerwone skarpetki??? :evilbat: :lol: A co to znaczy "wyjątkowo"????????? 0X 0X 0X :evilbat: Zawsze się ładnie prezentuje, tak jak jej Pańcia :lol: :lol: :lol: ja na ta rozowa marynarke to z miesiac temu z Pink wpadlam ale widocznie ktos nas podsluchiwal i przechwycil pomysl :) To nie ja :roll: :lol: Ja wpadłam na ten pomysł w czwartek jak szalałam na zakupach i zobaczyłam tą żarówę na wystawie :wink: Najsmieszniejsze, że szalona Finka też była ubrana w takie kolory jak ja, miała różową marynarkę i białe spodnie :o :lol: Dlatego tak źle mi u niej poszło ;) Ale jak Piter wszedł na ring to od razu ocena była wyższa, po prostu do starej baby zawsze trzeba posłać chłopa :evilbat: (nauczka na przyszłość)
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 jostra napisał(a): To nie ja :roll: :lol: Ja wpadłam na ten pomysł w czwartek jak szalałam na zakupach i zobaczyłam tą żarówę na wystawie :wink: Najsmieszniejsze, że szalona Finka też była ubrana w takie kolory jak ja, miała różową marynarkę i białe spodnie :o :lol: Dlatego tak źle mi u niej poszło ;) Ale jak Piter wszedł na ring to od razu ocena była wyższa, po prostu do starej baby zawsze trzeba posłać chłopa :evilbat: (nauczka na przyszłość) oj tam a zwlaszcza do p. B.szczepkowskiej !! ona lubi przystojnych facetow a zwlaszcza mojego TZ :)
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Elitesse napisał(a):alexandra napisał(a):orsini napisał(a):alexandra napisał(a):[ wczoraj ją osobiście obmacywałam :lol: Ola Ty pedofilu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No co Ty!! :lol: :lol: :lol: Ja sobie macałam, główkę, kąty, grzbiecik i takie tam :D A Ty od razu mnie od pedofili!! A feeee!! :D no no tlumacz sie tlumacz :) ostatnio jeden taki pedowfil sie tlumaczyl ze tylko badał dzieci.... Oki to już milczę :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='jostra'][Za co opieprzyła mnie pewna Pani, którza odgapiła ode mnie różową marynarkę, : chcialam sie zapytac kogo masz na mysli:)))))))))))))))))))))))))))))
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ktos mi kiedys powiedział, zebym przestała wystawiac suke i chyba miał racje, no bo kurcze po co wystawiac... Mamy Bangite, Teraz mam Eowinke i jej brata cz-sr bede wystawiac... To chyba lepiej. A Dengisław juz taki sławny jest ! Kolejni ludzie umówili sie dzis na krycie... jak dobrze pójdzie to do końca roku pokryje około 12 suk do wyboru do koloru bedzie szczneiaków to sobie cos wybiore i bede wystawiac :) Dengik sobie w domku posiedzi. Na klub nie jade , bez sensu.... Musze go wycofac z pośredniej. I tak jest bez szans...
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 jostra napisał(a):Szkoda, że skarpetek nie widać :evilbat: hahahah no szkoda czadowe byly:)) to chyba nowy stylista pani Kefirek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 ehh tez roz to taki trendi :) chyba tez taka sobie sprawie bo ja mam same czarne :( jakas niemodna jestem
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Elitesse napisał(a):ehh tez roz to taki trendi :) chyba tez taka sobie sprawie bo ja mam same czarne :( jakas niemodna jestem Przyjedź do mnie, są przecenione :evilbat: orsini napisał(a):jostra napisał(a):Szkoda, że skarpetek nie widać :evilbat: hahahah no szkoda czadowe byly:)) to chyba nowy stylista pani Kefirek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kto to? :o
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka napisał(a):Dengik sobie w domku posiedzi. Na klub nie jade , bez sensu.... Musze go wycofac z pośredniej. I tak jest bez szans... ehhh szkoda, szanse to on ma!ale ja tam Cie rozumiem!!! i w pelni popieram!!!jemu juz reklamy nie potrzeba-czas na Twoje dzieci, a nie cudze!!!
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 kefir, maslanka to przetworzone mleko chyba nie?:))))) a pani Kefirek juz raz biegala z takim zestawem: czerwona krwista marynara, blekitna frotka we wlosach i rozowe job twoju mac kolczyki wielkie takie kola:)))wsio sie wcale nie gryzlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No bo tak zdrowy chłopski rozum to po co Krysiu... Po co ja mam sie tłuc tyle kilosów, po nocy pociagiem i noca wracac i jak i tak nikt tego nie docenia, odechciało misie ... Nawet jakby cos zdobył to i tak nikogo nie ucieszy ... To lepiej swoje własne bo pryznajmniej radosc ze sie cos dobrze zrobiło :)
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):kefir, maslanka to przetworzone mleko chyba nie?:))))) a pani Kefirek juz raz biegala z takim zestawem: czerwona krwista marynara, blekitna frotka we wlosach i rozowe job twoju mac kolczyki wielkie takie kola:)))wsio sie wcale nie gryzlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: AAAAAAA kapuję Po całym dniu spędzonym w bryce i wieczorze pełnym seksu, ciężko jeszcze kapuję :evilbat: Ale już wracam do siebie ;)
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 ja tez na klubowke nie jade...kenza wczoraj w polowie wyskubalam...dzisiaj reszta.. ale moze pojade sobie ten cyrk zobaczyc :wink:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 To ja dołączam do klubu ;) i na klubówkę nie jadę też :evilbat: A cyrk będę oglądać w ten weekend w Kraku :P
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Oj chyba zaczne sie tak ubierac jak bede wystawiac eowinke ;) Mój pomarańcz chyba mało widocnzy jest ;) Natalia, a po co wystawiac psa jak i tak skazany na niepowodzenie... Ciekawa jestem kiedy usłysze ze przekazuje wady ... ;) Bo mu sie xle geny poukładały ;) Albo ze ma kiepski papier... Oj normalnie niektóryz maja bujna fantazje
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Natalia Ty nie musisz, ale wyslij Krysie i Michala:))))))))))KONIECZNIE!!!! Iza no tak...w sumie....ale szkoda..... ale tak jak pisalam-ja Cie rozumiem!
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 w tym roku w Koszalinie to bedzie masakra... a ja wole Kenza przygotowac dobrze na pozniejsze wystawy...a teraz niech odpoczywa...
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 To nie jedziesz do czech?? W kazdym razie zapraszamy !! Ciekawe ile bedzie 1 lokat bez wniosku ;) i w których klasach , ;) I cyz beda jakies niespodzianki dla wybranych, bo pododbno u nas obiecywali .... Ciekawe....
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Przyjeżdżamy sobie pooglądać, nie możemy stracić takiej szansy :evilbat:
Recommended Posts