alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):Alexandra tu od razu sedzia nie pasuje, a tam jeszcze mielismy jakies zludzenia:))))))))))))))))))))))))))))) Hehehe, chyba większości nie pasuje, wystarczy spojrzeć na stawki :lol: Dobrze że Beska już nie potrzebuje dużego CWC z Polski :wink:
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A ja wciaz mam "JAKIES" złudzenia przynajmniej w stosunku do LADI DI ;) i SŁonia, bo Dengislaw 100 % ma V2 albo VG2 albo Vg 3 ;))))
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka napisał(a):A zwyciezcy coraz lepsi ;) Czasami to sie zastanawiam gdzie niektórzy oczy maja ;) hahahaha a jak ja to napisalam to coniektorzy maja pretensje do mnie!!!hahahaha Zabawa byla zajefajna nie ma co
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka napisał(a): bo Dengislaw 100 % ma V2 albo VG2 albo Vg 3 ;)))) Taaa jasne, "a świstak siedzi i zawija". dostanie VG 10 :lol:
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Natalia_W napisał(a):Jostra jak milo Cie "widziec" :D :lol: A ja dzisiaj troszke odespalam...bo dzisiaj moja imprezka :D :lol: :wink: a tutaj stawka sredniakow: PSY posr. 104al-ladyn retman 105 Bonzo Hakavik otwarta 106 Lucky Torquest 107 Ugro z Jamna champ 108 Obol z Jamna SUKI ml 109 Finezja z Czartowego Pola 110 Undie Rus Top Rate otw. 111 Una Maja z Jamna champ 112 Trele Morele z Jamna weteranow 113 Baba z Jamna no jedna porzadna nie tak jak taka wstretna na o :) wielkie dzieki natalio :modla:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Soboty nie komentuję, bo nie ma czego. :-? Ogólnie to i tak fajnie było, no i śmiesznie. I dobrze, że uczciwy znalazca-wystawca oddał mi w niedzielę moją komórę, którą mój TZ raczył zgubić w Lubieszynie. Niektóre hasła były piękne 8) Gratulacje dla Piwowarów, które nie są sznaucerami, tylko szkoda, że do tej pory nie wiemy jakiej są rasy :roll: :wink: I dla Kenza, który ma skomplikowany ruch z przodu, od Lambisia mającego front z tyłu albo odwrotnie :roll: :wink: No i mój Piter też się popisał, bo jak się Finka zapytała go po angielsku w jakim pies jest wieku, to jej odpowiedział po polsku. na co sędzina, że nie rozumie. No to usłyszała od niego, żeby się uczyła polskiego :lol: :lol: :lol: A orsini Ty się tak nie chwal Wiktorem, bo sędzina myślała, że Ty jesteś z tej hodowli co miała wygrać, nie? Przyznaj się, proszę. 8) :lol: :lol: :lol: Cieszę się też, że nie zginęłaś od tej kosy, bo bez Ciebie nie byłoby tak fajnie. :evilbat: Wieczór sobotni był bardzo sympatyczny, szkoda, że bylismy w różnych hotelach. Niedziela, jeśli chodzi o sukcesy wystawowe była już lepsza. ;) Lambiś wziął Zwycięstwo Rasy, CACIB i CWC. Uni wziął CWC i sędzia chciał mu dać CACIBA i NPwR, ale PRAsystent powiedział mu, że jemu już nie potrzeba!!!!!!! 0X 0X 0X Wyobrażacie sobie? :o Piotrek stał zaraz za namiotem sędziego i o mały włos go szlag nie trafił. Berrysia zajęła 2 lokatę z oceną doskonałą. Coraz ładniej się dziewczyna pokazuje i udaje mi się z coraz większymi sukcesami usuwać z niej dzikość i szaleństwo :wink: :P Niestety na końcu smyczy naszej konkurentki był ktoś kto miał wygrać, więc z góry byłyśmy skazane na niepowodzenie. 0X Dzień spędziliśmy również bardzo miło :D A wieczorem zupełnie nieoczekiwanie imprezowaliśmy w Krośnie Odrzańskim, zesżło nam prawie do rana, bo mieliśmy 9 rocznicę ślubu. Rankiem mieliśmy ruszać do domu, ale niestety ciężko było wstać. Ale dlaczego? :o :wink: :lol: :lol: :lol: Wieczorem dotarliśmy na naszą wieś, ale nie byl to koniec wrażeń na ten dzień. Planowaliśmy odpoczynek, ale pieski nam nie dały. :wink: Lambiś po długim rozstaniu powrócił do swojej żonki, bardzo się cieszyli ze swojego spotkania i chyba za 2 miesiące urodzą się małe białaski. :D Do Paryska też przyjechała narzeczona i w podobnym czasie urodzą się też małe pieprzaczki. Tak więc po północy cieszyłam się, że w końcu mogę się położyć i zakończyć ten przedłużony weekend pełen emocji. :D
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 wow Jostra jestem pod wrazenie :wink: A ja zapraszam na moja stronke i do ksiegi gosci ktora chyba juz dziala :wink:
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 no to Jostra gratulujemy piechom !! szczególnie ich podbojów miłosnych :)
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='jostra']Uni wziął CWC i sędzia chciał mu dać CACIBA i NPwR, ale PRAsystent powiedział mu, że jemu już nie potrzeba!!!!!!! 0X 0X 0X Wyobrażacie sobie? :o Piotrek stał zaraz za namiotem sędziego i o mały włos go szlag nie trafił. hahaha no to bylo zajefajne:))))koljny hicior tego sezonu wystawowego:))))))))) Bo nasi kochani panowie czesto chodzili w okolice namiotu i wtapiali sie w otoczenie i jakies newsy przynosili:)))))))))))))))))))))))))
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ojojo Jostra to faktycznie miałaś raz że przedłużony to jeszcze bardzo ekscetytujący weekend :D Wszystkiego naj,naj,naj z okazji 9 rocznicy, hohohoho, niezła sumką się już uzbierała :lol: :BIG: No i w takim razie czekamy na białe kluseczki :wink:
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 ooo przed chwila bylam satanista :evilbat: :evilbat:
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No a tekst że CACIBA mu już nie potrzeba :evil: 0X Brawo!! oby kiedyś tak też i Pan asystent usłyszał :wink:
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a):No a tekst że CACIBA mu już nie potrzeba :evil: 0X Brawo!! oby kiedyś tak też i Pan asystent usłyszał :wink: no to dziewczyny do roboty !! robimy kursy asystenckie i jezdzimy na wszytkie wystawy :) ja sie juz na taki zapisalam w zimie ale akurat mi sie z sesja zbiegl wiec dupa ale nastepnym razem juz nie odpuszcze !!
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 heh bo my mamy dogomaniackich szpiegów :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 W najgorszym wypadku VG 4 wiecej nie ma w klasie ;) Zreszta co ja sie przejmuje... Dosc juz ma tytułów :) Moze pora zając sie psami z Własnym przydomkiem i je promowac ... Juz niedługo bede miała taka mozliwosc i w cz-sr :) I bardzo mnie to cieszy :) A mała Eowinka sie super zapowiada . Jest kwadratowa i ma sliczna główke , no i nie moge sie doczekac kiedy skończy 6 miesiecy !!!!
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka napisał(a):W najgorszym wypadku VG 4 wiecej nie ma w klasie ;) Zreszta co ja sie przejmuje... Dosc juz ma tytułów :) Moze pora zając sie psami z Własnym przydomkiem i je promowac ... Juz niedługo bede miała taka mozliwosc i w cz-sr :) I bardzo mnie to cieszy :) A mała Eowinka sie super zapowiada . Jest kwadratowa i ma sliczna główke , no i nie moge sie doczekac kiedy skończy 6 miesiecy !!!! agatko jeszcze zawsze moga cie zdyskwalifikowac :) hihi albo lokaty nie przyznac :)
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a):Ojojo Jostra to faktycznie miałaś raz że przedłużony to jeszcze bardzo ekscetytujący weekend :D Wszystkiego naj,naj,naj z okazji 9 rocznicy, hohohoho, niezła sumką się już uzbierała :lol: :BIG: No i w takim razie czekamy na białe kluseczki :wink: Dzieki Olu :D
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Natalio a mozesz mi jeszcze stawke z miedzynarodowki podac ??
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 jostra napisał(a):Niestety na końcu smyczy naszej konkurentki był ktoś kto miał wygrać, więc z góry byłyśmy skazane na niepowodzenie. 0X :D hahahahah Jostra zaraz dostaniesz mejla, ze nie umiesz przegrywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale wlasnie tez sie zastanawiam, czemu skoro byly 2 hajanice i jedna niechaj nawet i bedzie zajeta wystawianiem obok olbrzymki, to czemu druga nie wystawila czarnej???Toz wydaje mi sie , ze to raczej Fante powinien wystawiac hodowca jak juz cos , a nie obcego psa z obcym przydomkiem??? No NIKT mnie nie przekona, ze ta wystawa nie byla ustawiona tylko pod 1 hodowle!!! A Berylka serio wyjatkowo ladnie sie prezentowala!
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Gratulacje Jostra, szczególnie dla mojej córci !!! Naprawde coraz ładniej sie prezentuje, a tym razem chyba najładniej sie ppokazała z całej czwórki, choc moja opinia raczej obiektywna nie bedzie ;) Elitesse, no fakt masz racje, ale co tam w koncu wniosek juz ma do ch.pl, a na caciby ma czas, wiec pewnie go teraz na łyso zrobie i wystawie dopiero w zimie, niech sobie chłopak odpocznie.
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Agatka']WDosc juz ma tytułów :) Moze pora zając sie psami z Własnym przydomkiem i je promowac ... !! Agatko W KONCU to zrozumialas!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka napisał(a):W najgorszym wypadku VG 4 wiecej nie ma w klasie ;) Zreszta co ja sie przejmuje... Dosc juz ma tytułów :) Moze pora zając sie psami z Własnym przydomkiem i je promowac ... Juz niedługo bede miała taka mozliwosc i w cz-sr :) I bardzo mnie to cieszy :) A mała Eowinka sie super zapowiada . Jest kwadratowa i ma sliczna główke , no i nie moge sie doczekac kiedy skończy 6 miesiecy !!!! Żartowałam z tym VG 10 , tak jak i mam nadzieję żartami było Twoje VG4 ;) No to czekamy na `debiut małej Eowiniki, która faktycznie jest cudna, wczoraj ją osobiście obmacywałam :lol:
Elitesse Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Niestety na końcu smyczy naszej konkurentki był ktoś kto miał wygrać, więc z góry byłyśmy skazane na niepowodzenie. 0X :D hahahahah Jostra zaraz dostaniesz mejla, ze nie umiesz przegrywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale wlasnie tez sie zastanawiam, czemu skoro byly 2 hajanice i jedna niechaj nawet i bedzie zajeta wystawianiem obok olbrzymki, to czemu druga nie wystawila czarnej???Toz wydaje mi sie , ze to raczej Fante powinien wystawiac hodowca jak juz cos , a nie obcego psa z obcym przydomkiem??? No NIKT mnie nie przekona, ze ta wystawa nie byla ustawiona tylko pod 1 hodowle!!! A Berylka serio wyjatkowo ladnie sie prezentowala! orsini a co myslalas ?? jak sobie ktos wystawe organizuje to chyba tylko po to zeby wygrywac ?? ja od jakiegos czasu tez mysle o krajowce sznaucerow gdzies pod wroclawiem hihihi
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Niestety na końcu smyczy naszej konkurentki był ktoś kto miał wygrać, więc z góry byłyśmy skazane na niepowodzenie. 0X :D hahahahah Jostra zaraz dostaniesz mejla, ze nie umiesz przegrywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale wlasnie tez sie zastanawiam, czemu skoro byly 2 hajanice i jedna niechaj nawet i bedzie zajeta wystawianiem obok olbrzymki, to czemu druga nie wystawila czarnej???Toz wydaje mi sie , ze to raczej Fante powinien wystawiac hodowca jak juz cos , a nie obcego psa z obcym przydomkiem??? No NIKT mnie nie przekona, ze ta wystawa nie byla ustawiona tylko pod 1 hodowle!!! A Berylka serio wyjatkowo ladnie sie prezentowala! Umiem, bo mnie to wszystko śmieszy :lol: Za co opieprzyła mnie pewna Pani, którza odgapiła ode mnie różową marynarkę, ale skąd te czerwone skarpetki??? :evilbat: :lol: A co to znaczy "wyjątkowo"????????? 0X 0X 0X :evilbat: Zawsze się ładnie prezentuje, tak jak jej Pańcia :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a):[ wczoraj ją osobiście obmacywałam :lol: Ola Ty pedofilu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts