Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
Alexandra tu od razu sedzia nie pasuje, a tam jeszcze mielismy jakies zludzenia:)))))))))))))))))))))))))))))

Hehehe, chyba większości nie pasuje, wystarczy spojrzeć na stawki :lol: Dobrze że Beska już nie potrzebuje dużego CWC z Polski :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

A ja wciaz mam "JAKIES" złudzenia przynajmniej w stosunku do LADI DI ;) i SŁonia, bo Dengislaw 100 % ma V2 albo VG2 albo Vg 3 ;))))

Posted

Agatka napisał(a):
A zwyciezcy coraz lepsi ;) Czasami to sie zastanawiam gdzie niektórzy oczy maja ;)

hahahaha a jak ja to napisalam to coniektorzy maja pretensje do mnie!!!hahahaha
Zabawa byla zajefajna nie ma co

Posted

Natalia_W napisał(a):
Jostra jak milo Cie "widziec" :D :lol:
A ja dzisiaj troszke odespalam...bo dzisiaj moja imprezka :D :lol: :wink:
a tutaj stawka sredniakow:
PSY
posr.
104al-ladyn retman
105 Bonzo Hakavik
otwarta
106 Lucky Torquest
107 Ugro z Jamna
champ
108 Obol z Jamna

SUKI
ml
109 Finezja z Czartowego Pola
110 Undie Rus Top Rate
otw.
111 Una Maja z Jamna
champ
112 Trele Morele z Jamna
weteranow
113 Baba z Jamna

no jedna porzadna nie tak jak taka wstretna na o :) wielkie dzieki natalio :modla:

Posted

Soboty nie komentuję, bo nie ma czego. :-?
Ogólnie to i tak fajnie było, no i śmiesznie.
I dobrze, że uczciwy znalazca-wystawca oddał mi w niedzielę moją komórę, którą mój TZ raczył zgubić w Lubieszynie.
Niektóre hasła były piękne 8)
Gratulacje dla Piwowarów, które nie są sznaucerami, tylko szkoda, że do tej pory nie wiemy jakiej są rasy :roll: :wink:
I dla Kenza, który ma skomplikowany ruch z przodu, od Lambisia mającego front z tyłu albo odwrotnie :roll: :wink:
No i mój Piter też się popisał, bo jak się Finka zapytała go po angielsku w jakim pies jest wieku, to jej odpowiedział po polsku. na co sędzina, że nie rozumie. No to usłyszała od niego, żeby się uczyła polskiego :lol: :lol: :lol:
A orsini Ty się tak nie chwal Wiktorem, bo sędzina myślała, że Ty jesteś z tej hodowli co miała wygrać, nie? Przyznaj się, proszę. 8) :lol: :lol: :lol:
Cieszę się też, że nie zginęłaś od tej kosy, bo bez Ciebie nie byłoby tak fajnie. :evilbat:
Wieczór sobotni był bardzo sympatyczny, szkoda, że bylismy w różnych hotelach.
Niedziela, jeśli chodzi o sukcesy wystawowe była już lepsza. ;)
Lambiś wziął Zwycięstwo Rasy, CACIB i CWC.
Uni wziął CWC i sędzia chciał mu dać CACIBA i NPwR, ale PRAsystent powiedział mu, że jemu już nie potrzeba!!!!!!! 0X 0X 0X
Wyobrażacie sobie? :o
Piotrek stał zaraz za namiotem sędziego i o mały włos go szlag nie trafił.
Berrysia zajęła 2 lokatę z oceną doskonałą. Coraz ładniej się dziewczyna pokazuje i udaje mi się z coraz większymi sukcesami usuwać z niej dzikość i szaleństwo :wink: :P
Niestety na końcu smyczy naszej konkurentki był ktoś kto miał wygrać, więc z góry byłyśmy skazane na niepowodzenie. 0X
Dzień spędziliśmy również bardzo miło :D
A wieczorem zupełnie nieoczekiwanie imprezowaliśmy w Krośnie Odrzańskim, zesżło nam prawie do rana, bo mieliśmy 9 rocznicę ślubu.
Rankiem mieliśmy ruszać do domu, ale niestety ciężko było wstać. Ale dlaczego? :o :wink: :lol: :lol: :lol:
Wieczorem dotarliśmy na naszą wieś, ale nie byl to koniec wrażeń na ten dzień.
Planowaliśmy odpoczynek, ale pieski nam nie dały. :wink:
Lambiś po długim rozstaniu powrócił do swojej żonki, bardzo się cieszyli ze swojego spotkania i chyba za 2 miesiące urodzą się małe białaski. :D
Do Paryska też przyjechała narzeczona i w podobnym czasie urodzą się też małe pieprzaczki.
Tak więc po północy cieszyłam się, że w końcu mogę się położyć i zakończyć ten przedłużony weekend pełen emocji. :D

Posted

[quote name='jostra']Uni wziął CWC i sędzia chciał mu dać CACIBA i NPwR, ale PRAsystent powiedział mu, że jemu już nie potrzeba!!!!!!! 0X 0X 0X
Wyobrażacie sobie? :o
Piotrek stał zaraz za namiotem sędziego i o mały włos go szlag nie trafił.

hahaha no to bylo zajefajne:))))koljny hicior tego sezonu wystawowego:)))))))))
Bo nasi kochani panowie czesto chodzili w okolice namiotu i wtapiali sie w otoczenie i jakies newsy przynosili:)))))))))))))))))))))))))

Posted

Ojojo Jostra to faktycznie miałaś raz że przedłużony to jeszcze bardzo ekscetytujący weekend :D Wszystkiego naj,naj,naj z okazji 9 rocznicy, hohohoho, niezła sumką się już uzbierała :lol: :BIG:
No i w takim razie czekamy na białe kluseczki :wink:

Posted

alexandra napisał(a):
No a tekst że CACIBA mu już nie potrzeba :evil: 0X Brawo!! oby kiedyś tak też i Pan asystent usłyszał :wink:

no to dziewczyny do roboty !! robimy kursy asystenckie i jezdzimy na wszytkie wystawy :) ja sie juz na taki zapisalam w zimie ale akurat mi sie z sesja zbiegl wiec dupa ale nastepnym razem juz nie odpuszcze !!

Posted

W najgorszym wypadku VG 4 wiecej nie ma w klasie ;)
Zreszta co ja sie przejmuje...
Dosc juz ma tytułów :)
Moze pora zając sie psami z Własnym przydomkiem i je promowac ... Juz niedługo bede miała taka mozliwosc i w cz-sr :) I bardzo mnie to cieszy :)
A mała Eowinka sie super zapowiada . Jest kwadratowa i ma sliczna główke , no i nie moge sie doczekac kiedy skończy 6 miesiecy !!!!

Posted

Agatka napisał(a):
Moze pora zając sie psami z Własnym przydomkiem i je promowac ... Juz niedługo bede miała taka mozliwosc i w cz-sr :) I bardzo mnie to cieszy :)
A mała Eowinka sie super zapowiada . Jest kwadratowa i ma sliczna główke , no i nie moge sie doczekac kiedy skończy 6 miesiecy !!!!

agatko jeszcze zawsze moga cie zdyskwalifikowac :) hihi albo lokaty nie przyznac :)

Posted

alexandra napisał(a):
Ojojo Jostra to faktycznie miałaś raz że przedłużony to jeszcze bardzo ekscetytujący weekend :D Wszystkiego naj,naj,naj z okazji 9 rocznicy, hohohoho, niezła sumką się już uzbierała :lol: :BIG:
No i w takim razie czekamy na białe kluseczki :wink:

Dzieki Olu :D

Posted

jostra napisał(a):
Niestety na końcu smyczy naszej konkurentki był ktoś kto miał wygrać, więc z góry byłyśmy skazane na niepowodzenie. 0X
:D

hahahahah Jostra zaraz dostaniesz mejla, ze nie umiesz przegrywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale wlasnie tez sie zastanawiam, czemu skoro byly 2 hajanice i jedna niechaj nawet i bedzie zajeta wystawianiem obok olbrzymki, to czemu druga nie wystawila czarnej???Toz wydaje mi sie , ze to raczej Fante powinien wystawiac hodowca jak juz cos , a nie obcego psa z obcym przydomkiem???
No NIKT mnie nie przekona, ze ta wystawa nie byla ustawiona tylko pod 1 hodowle!!!
A Berylka serio wyjatkowo ladnie sie prezentowala!

Posted

Gratulacje Jostra, szczególnie dla mojej córci !!! Naprawde coraz ładniej sie prezentuje, a tym razem chyba najładniej sie ppokazała z całej czwórki, choc moja opinia raczej obiektywna nie bedzie ;)

Elitesse, no fakt masz racje, ale co tam w koncu wniosek juz ma do ch.pl, a na caciby ma czas, wiec pewnie go teraz na łyso zrobie i wystawie dopiero w zimie, niech sobie chłopak odpocznie.

Posted

[quote name='Agatka']WDosc juz ma tytułów :)
Moze pora zając sie psami z Własnym przydomkiem i je promowac ... !!

Agatko W KONCU to zrozumialas!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Agatka napisał(a):

Żartowałam z tym VG 10 , tak jak i mam nadzieję żartami było Twoje VG4 ;)
No to czekamy na `debiut małej Eowiniki, która faktycznie jest cudna, wczoraj ją osobiście obmacywałam :lol:

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):

hahahahah Jostra zaraz dostaniesz mejla, ze nie umiesz przegrywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale wlasnie tez sie zastanawiam, czemu skoro byly 2 hajanice i jedna niechaj nawet i bedzie zajeta wystawianiem obok olbrzymki, to czemu druga nie wystawila czarnej???Toz wydaje mi sie , ze to raczej Fante powinien wystawiac hodowca jak juz cos , a nie obcego psa z obcym przydomkiem???
No NIKT mnie nie przekona, ze ta wystawa nie byla ustawiona tylko pod 1 hodowle!!!

orsini a co myslalas ?? jak sobie ktos wystawe organizuje to chyba tylko po to zeby wygrywac ?? ja od jakiegos czasu tez mysle o krajowce sznaucerow gdzies pod wroclawiem hihihi

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):

Umiem, bo mnie to wszystko śmieszy :lol:
Za co opieprzyła mnie pewna Pani, którza odgapiła ode mnie różową marynarkę, ale skąd te czerwone skarpetki??? :evilbat: :lol:
A co to znaczy "wyjątkowo"????????? 0X 0X 0X :evilbat: Zawsze się ładnie prezentuje, tak jak jej Pańcia :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...