Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ja to juz nawet nie gratuluje bo mi sie to juz wszystko dawno pomieszalo i co tydzień nie bede sie powtarzał ;)

a po drugie to do orsini co Ci strzeliło do głowy , żeby takie teksty pisać !!! Co Ci chłop zaszkodził jaki czy co ???

Posted

Mek napisał(a):
a po drugie to do orsini co Ci strzeliło do głowy , żeby takie teksty pisać !!! Co Ci chłop zaszkodził jaki czy co ???

jak to co?:))))
TAKA prawda!!!
wszystkie kobitki zapraszam do naszej organizacji!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Gratulacje kochane. Byłam , widziałam, psiaki bardzo ładnie się zprezentowały w sz-nie. Mąż narobił sporo fotek, jak go przyduszę to mi zgra i wyślę. Najbardziej rozbawiła mnie detektywistyczna robótka z katalogiem, bo psa dopasowywałam do właściciela. Byłam ciekawa jak wyglądacie, bo na forum waszych zdjątek nie widziałam, tylko znam pseudonimy. dość zgrabnie mi to wyszło. :lol:

Posted

Pelka i sie nie przyznalas????????????????????????????????? :cry: :cry: :cry:
My wszyscy razem siedzielismy-Jostra, Natalia, Wanio i nawet Agatka po promocji dostala miejsce w cieniu za naszym namiotem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Pasavera napisał(a):
:o ZA namiotem ? :cunao:
świnie :evilbat:

no skoro nie chciala zaplacic pelnej stawki to ZA nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse...eee mowilas cos??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi to trzeba wieczorem smska wyslac, zebym nie zapomniala:((a nie liczyc na moja pamiec, bo juz takowa nie istnieje-ja stare pudlo jestem w koncu mam 40lat tak???

Posted

Alexandra TU Ci odpowiem na Twoj post z galerii, bo tam nie mozna:))
Wiesz jakie jest rozwiazanie Ola? Ja tak ostatnio robie-pstrykam film i oddaje TYLKO do wywolania i od razu im kaze nagrac mi na CD-dodatkowe 5zl, ale to i tak taniej wychodzi niz jak sie zamawia odbitki,i wtedy tylko je musisz zmniejszyc i wklejasz na DGM, fajne nie? :lol: :lol: :lol: :lol: wiec sie nie tlumacz brakiem cyfrowki!!!i nikt niech sie nie tlumaczy brakiem cyfry, skanera itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No dobra, dobra, masz rację będę musiała tak robić :oops: :lol: To jeszcze mam jeden argument na swoją obronę :lol: - permamentny BRAK CZASU :( Ale to się lada moment zmieni, bo idę na urlop od 1 lipca, jadę na wakacje i wtedy foty będę pstrykać i pstrykać :lol: Aaa i jeszcze w końcu idę na wystawę jako widz (na krakowską) i też popstrykam foteczki różniste :lol: :evilbat:

Posted

Ja też już nie mogę się doczekać wakacji, ciągnę do nich resztkami sił :roll: A teraz jeszcze wypisuje świadectwa za męża do 1 w nocy :evil:
Więc jak glebnę na leżak 1 lipca to nie wiem czy wstanę 20 :lol: Nie żartuje, dostałam od tegoż samego męża nowy rowerek razem z koszykiem dla Bessaliny i bedziemy się rowerować :lol:

Posted

hahahaha ale tam byly tylko psy:))))to juz gadasz ze zwierzakami? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a tak serio to super , ze juz wrociliscie w koncu!!!
wklejaj foty!!!
a ja wciaz niewyspana:((((buuuuuuuuuuu

Posted

No wreszcie!!! :D Hmm to jednak mówicie że mam żałować że nie pojechałam :lol: ?? Zabawy to Wam zazdroszczę, ale zapraszam do Krakowa, może też być ciekawie :wink: :lol:

Posted

Ale jaka ta promocja była ;) Cień i przewiewnie :) Wymarzyc sobie takie miejsce tylko mozna było ;)

Oj załuj załuj !!! CO wystawa to lepsza zabawa ;) A zwyciezcy coraz lepsi ;) Czasami to sie zastanawiam gdzie niektórzy oczy maja ;)

Posted

Jostra jak milo Cie "widziec" :D :lol:
A ja dzisiaj troszke odespalam...bo dzisiaj moja imprezka :D :lol: :wink:
a tutaj stawka sredniakow:
PSY
posr.
104al-ladyn retman
105 Bonzo Hakavik
otwarta
106 Lucky Torquest
107 Ugro z Jamna
champ
108 Obol z Jamna

SUKI
ml
109 Finezja z Czartowego Pola
110 Undie Rus Top Rate
otw.
111 Una Maja z Jamna
champ
112 Trele Morele z Jamna
weteranow
113 Baba z Jamna

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...