Natalia_W Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 a no tak wyszlo..rodziny sie nie wybiera rodzinke sie ma :wink: 8) :evilbat: Masz jakies foty Kenza??
orsini Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 mam, ale nie zmniejsze juz ich dzis i spadam do domku...a Ty nie masz?:)))bo Michal robil przeciez duuuzo:)))
Mek Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Ja to juz nawet nie gratuluje bo mi sie to juz wszystko dawno pomieszalo i co tydzień nie bede sie powtarzał ;) a po drugie to do orsini co Ci strzeliło do głowy , żeby takie teksty pisać !!! Co Ci chłop zaszkodził jaki czy co ???
orsini Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Mek napisał(a):a po drugie to do orsini co Ci strzeliło do głowy , żeby takie teksty pisać !!! Co Ci chłop zaszkodził jaki czy co ??? jak to co?:)))) TAKA prawda!!! wszystkie kobitki zapraszam do naszej organizacji!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Natalia_W Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 heh takie wypracowania pisac... :wink: Ale ta wystawa byla bardzo tworcza :wink:
pelka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Gratulacje kochane. Byłam , widziałam, psiaki bardzo ładnie się zprezentowały w sz-nie. Mąż narobił sporo fotek, jak go przyduszę to mi zgra i wyślę. Najbardziej rozbawiła mnie detektywistyczna robótka z katalogiem, bo psa dopasowywałam do właściciela. Byłam ciekawa jak wyglądacie, bo na forum waszych zdjątek nie widziałam, tylko znam pseudonimy. dość zgrabnie mi to wyszło. :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Pelka i sie nie przyznalas????????????????????????????????? :cry: :cry: :cry: My wszyscy razem siedzielismy-Jostra, Natalia, Wanio i nawet Agatka po promocji dostala miejsce w cieniu za naszym namiotem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Pasavera napisał(a)::o ZA namiotem ? :cunao: świnie :evilbat: no skoro nie chciala zaplacic pelnej stawki to ZA nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Elitesse...eee mowilas cos??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi to trzeba wieczorem smska wyslac, zebym nie zapomniala:((a nie liczyc na moja pamiec, bo juz takowa nie istnieje-ja stare pudlo jestem w koncu mam 40lat tak???
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Elitesse napisał(a)::2gunfire: :2gunfire: co halasuje???? CISZA NOCNA JEST!!!!! :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alexandra TU Ci odpowiem na Twoj post z galerii, bo tam nie mozna:)) Wiesz jakie jest rozwiazanie Ola? Ja tak ostatnio robie-pstrykam film i oddaje TYLKO do wywolania i od razu im kaze nagrac mi na CD-dodatkowe 5zl, ale to i tak taniej wychodzi niz jak sie zamawia odbitki,i wtedy tylko je musisz zmniejszyc i wklejasz na DGM, fajne nie? :lol: :lol: :lol: :lol: wiec sie nie tlumacz brakiem cyfrowki!!!i nikt niech sie nie tlumaczy brakiem cyfry, skanera itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No dobra, dobra, masz rację będę musiała tak robić :oops: :lol: To jeszcze mam jeden argument na swoją obronę :lol: - permamentny BRAK CZASU :( Ale to się lada moment zmieni, bo idę na urlop od 1 lipca, jadę na wakacje i wtedy foty będę pstrykać i pstrykać :lol: Aaa i jeszcze w końcu idę na wystawę jako widz (na krakowską) i też popstrykam foteczki różniste :lol: :evilbat:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 hahhahaah TAK ja poprosze o te rozniaste :angel: :angel: :angel: :lol: :lol: :lol: :lol: ale Ci zazdroszcze urlopu buuuu:((((
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja też już nie mogę się doczekać wakacji, ciągnę do nich resztkami sił :roll: A teraz jeszcze wypisuje świadectwa za męża do 1 w nocy :evil: Więc jak glebnę na leżak 1 lipca to nie wiem czy wstanę 20 :lol: Nie żartuje, dostałam od tegoż samego męża nowy rowerek razem z koszykiem dla Bessaliny i bedziemy się rowerować :lol:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Hallo Słoneczka! Jezdem z powrotem :P Dzięki wszystkim z biało-granatowego namiotu za przednią zabawę :D
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 hahahaha ale tam byly tylko psy:))))to juz gadasz ze zwierzakami? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak serio to super , ze juz wrociliscie w koncu!!! wklejaj foty!!! a ja wciaz niewyspana:((((buuuuuuuuuuu
alexandra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No wreszcie!!! :D Hmm to jednak mówicie że mam żałować że nie pojechałam :lol: ?? Zabawy to Wam zazdroszczę, ale zapraszam do Krakowa, może też być ciekawie :wink: :lol:
orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alexandra tu od razu sedzia nie pasuje, a tam jeszcze mielismy jakies zludzenia:)))))))))))))))))))))))))))))
Agatka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ale jaka ta promocja była ;) Cień i przewiewnie :) Wymarzyc sobie takie miejsce tylko mozna było ;) Oj załuj załuj !!! CO wystawa to lepsza zabawa ;) A zwyciezcy coraz lepsi ;) Czasami to sie zastanawiam gdzie niektórzy oczy maja ;)
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Jostra jak milo Cie "widziec" :D :lol: A ja dzisiaj troszke odespalam...bo dzisiaj moja imprezka :D :lol: :wink: a tutaj stawka sredniakow: PSY posr. 104al-ladyn retman 105 Bonzo Hakavik otwarta 106 Lucky Torquest 107 Ugro z Jamna champ 108 Obol z Jamna SUKI ml 109 Finezja z Czartowego Pola 110 Undie Rus Top Rate otw. 111 Una Maja z Jamna champ 112 Trele Morele z Jamna weteranow 113 Baba z Jamna
Natalia_W Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Agatka oni oczu wogole nie maja :wink: :evilbat: 0X :evil:
Recommended Posts