alexandra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 WoW!! Orsini pomysl o zmianie zawodu na dziennikarke/komentatorke :wink: No to wesolo mieliscie na wystawce :lol: Ale i tak gratuluje ze przetrwaliscie i dobrze sie bawiliscie mimo wszystko :D
orsini Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 alexandra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie no podeszlam do tego potem juz jak Agatka kazala:))))) pogoda fajna, ludzie super,wiec sie swietnie bawilam:))) texty tez niezle lecialy:))))))jaja jak berety:))))) no i ta imprezka...tylko mi sie marzy taka MEGA impra:))taka ponad podzialami...ale to chyba nie jest realne:((((a szkoda-wiecie jak by bylo wesolo?
Agatka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 NO to ja tez juz jestem !!!!!!! Szlaństwa FInki tez nast dotknęły. Dnegi dostał opis jak na Caciba, byłam pewna ze bedzie doskonała, a tutaj BDB za zbyt miekki włos na łapkach... Ale ptem porównany z bratem dostał lokate 1 Mała Ladi Di wystawiła sie cudnie. Az sama byłam zdziwiona. Finka sie nad nia rozpływała z zachwytu. I głowa i ruhc i sierść no wogóle sliczna suczka. DOstała oczywiście Wielceobiecujaca i lokate 1 do tego slicnzy pucharek od organizatorów i paczke karmy i pucharek od Hodowczyni za debiut - no miłe to jest naprawde :) A potem poszlismy na Grupe Hodowlana reprezentujac z mała lady Hodowle Dyas i tez wybiegalismy lokate tym razem 2. Tytuł Najlepszej Hodowli przypadł sznaucerkom miniaturowym-czarnosrebrnym " OD FELSZTYNA" a 3 lokata dla sredniaków "Z Jamna" Został nam jeszcze BIS Szczeniat :) Wanio sie smiał co by Lady na paluszkach wysoko chodziła ;) hihihi. Ale mała jak zwykle staneła na wysokosci zadania i mozemy sie pochwalic 2 lokata BIS Puppy.!!!!!!!! Wnuczka Livki - FILADELFIA FANTASY STAR Hajan Polonia FCi wygrała BIS Junior :) Jakby nie było rodzina wiec tez nas ucieszyło :) NO i nastepny dzien był jaki był... Dengisłąw wybiegał CWC wiec do Championatu polski juz tylko jeden krok. A reszta... Dla mnie wazniejsze od wyniku wystawy jest uznanie i gratulacje od Pani Małgosi S. i fakt ze Kolejni Hodowcy z zagranicy wybrali go na Ojca dla swoich szczeniat !!!!! Pozatym jak sie dowiedziałam ze dzieci w drodze to juz mi wszystkie nerwy opadły i nic nie miało znaczenia, poprostu luz !!!! :)
Elitesse Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 orsini napisał(a):Elitesse spoko tylko musze zabrac do roboty katalog, bo inaczej sie nie da:))) no mam nadzieje ze cie skleroza nie zaatakuje ! :) ale sadze ze tam samo Jamno bylo bo to ich teren :)
Elitesse Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 a tak wogole to GRATULACJE dla wszelkich mniej i bardziej wygranych !!!!
alexandra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 No to jeszcze raz gratki, zarowno za walecznosc na polnocnych ringach jak i dla Dengiego za tak liczne grono pierwszych dzieciaczkow!! :D Wybaczcie ze pisze bez polskich znakow ale ciagle cos mi sie przestawia w tym kompie, mam ustawione na PL bo sprawdzalam a tu dalej nie moge po polsku pisac :((
Elitesse Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 alexandro to twoj komp chce byc zagraniczny :) a ja nie uzywam przewaznie polskich znakow juz z przyzwyczajenia bo na moim poprzednim lapie nie bylo polskich znakow no i juz mi tak zostalo :)
alexandra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 zachcialo mu sie :evil: :lol: ja mimo wszystko wolalabym miec polska czcionke, wiec jak ktos wie jak to zrobic to pliss dajcie znac jak :roll: ??!!
orsini Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ja tez nie uzywam polskich znakow bo kiedys siedzialam na IRCu i tam sie pisze bez i tak mi juz zostalo:))))
alexandra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 orsini napisał(a):ja kce whipetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja przy takim psie wpadlabym w kompleksy :lol: A ochoty na diete nie mam :lol: Wole masywne sznaucerki :lol:
orsini Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):ja kce whipetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja przy takim psie wpadlabym w kompleksy :lol: A ochoty na diete nie mam :lol: Wole masywne sznaucerki :lol: a nie zauwazylas jakie grube baby maja charty?:)))))))wiec spoko
alexandra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ee, tam :D Fajniutkie sa i ladniutkie, ale jak dla mnie za chudziutkie :lol: Ja lubie jak psiak ma tu i tam :D a gdzie Jostra?? czyzby zostala na baltyckich plazach?? :D
Elitesse Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 no właśnie ja tez o Jostre sie miałam pytac czy utkneła czy jak ?? a z tymi grubymi babami z chartami to jakkas dziwna prawidłowośc jest .... :) ale ja sobie nie moge charciora sprawić bo od kilku dni dietuje hihihih
Elitesse Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 http://lancelottessi.republika.pl/wykret.jpg i ze jej jest tak wygodnie...no cóż...ale lezy tak od 15 minut :)
alexandra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 hie,hie, hie nie znasz sie Elitesse :lol: To najlepsza pozycja podczas spania :lol:
Agatka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Bo główni nakrecacze forum sa nieco zajeci lub nieco padnieci, albo poslzi do domu w efekcvie padniecia powystawowego ;)
madzior_ka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 witrajcie, ojej ale popisaliście o wystawie wiec ja gratuluje wszystkim którzy wystawiali!!!! a ja dzisiaj byłam w tym schronisku dla koników:( mają tam naprawde super, warunki, chore dostaja leki i w ogóle super opieka, ale widac ze im pieniedzy brakuje na rózne rzeczy:( wiekszosc koni jest adoptowana tak ze ktos płaci z aich utrzymanie, niektóre sa cłakiem zdrowe (wszystkei sa uratowane z rzeźni) ale niektórych nogi ot sa straszne:( zapuchnięte, nierzośnięte po złamaniu itd. ale widać jak dochdza do siebie i ze jest im dobrze wiec to wazne:) był tez piesek o 3 łapkach, bez lewej przedniej, ale biegał i hasał jak szalony:) był tak nakręcony an patyka ze hej:) ciagle chciał zeby mu rzucac mam troche zdjeci ale to potem wstawie bo narazie jestem troche zmeczona:)
Justa Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini a co to za podpis he ?????? Rodem z Offa :evilbat:
orsini Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 wkleilam Wam kilka fotek w galerii ze Szczecina:))))
Natalia_W Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Witam Wszystkich :) :lol: No to ja sie pochwale... w Lubieszynie bylo SUPER dostalismy ocene dobra z ktorej jestesmy bardzo dumni... :wink: :evilbat: 0X :evil: no ale nastepnego dnia dostalismy juz ocene doskonala i CWC :D kurcze jak te wszystkie nasze psy wyladnialy przez jedna noc :wink: Orsini rodzinke pozdrowilam i rodzinka rowniez Cie pozdrawia :wink: :D
orsini Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 hahahaha:))) super!!! Rodzinke masz SUPER!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Recommended Posts