Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WoW!! Orsini pomysl o zmianie zawodu na dziennikarke/komentatorke :wink: No to wesolo mieliscie na wystawce :lol: Ale i tak gratuluje ze przetrwaliscie i dobrze sie bawiliscie mimo wszystko :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

alexandra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie no podeszlam do tego potem juz jak Agatka kazala:)))))
pogoda fajna, ludzie super,wiec sie swietnie bawilam:)))
texty tez niezle lecialy:))))))jaja jak berety:)))))
no i ta imprezka...tylko mi sie marzy taka MEGA impra:))taka ponad podzialami...ale to chyba nie jest realne:((((a szkoda-wiecie jak by bylo wesolo?

Posted

NO to ja tez juz jestem !!!!!!!

Szlaństwa FInki tez nast dotknęły. Dnegi dostał opis jak na Caciba, byłam pewna ze bedzie doskonała, a tutaj BDB za zbyt miekki włos na łapkach... Ale ptem porównany z bratem dostał lokate 1

Mała Ladi Di wystawiła sie cudnie. Az sama byłam zdziwiona. Finka sie nad nia rozpływała z zachwytu. I głowa i ruhc i sierść no wogóle sliczna suczka. DOstała oczywiście Wielceobiecujaca i lokate 1 do tego slicnzy pucharek od organizatorów i paczke karmy i pucharek od Hodowczyni za debiut - no miłe to jest naprawde :)

A potem poszlismy na Grupe Hodowlana reprezentujac z mała lady Hodowle Dyas i tez wybiegalismy lokate tym razem 2.
Tytuł Najlepszej Hodowli przypadł sznaucerkom miniaturowym-czarnosrebrnym " OD FELSZTYNA" a 3 lokata dla sredniaków "Z Jamna"

Został nam jeszcze BIS Szczeniat :) Wanio sie smiał co by Lady na paluszkach wysoko chodziła ;) hihihi. Ale mała jak zwykle staneła na wysokosci zadania i mozemy sie pochwalic 2 lokata BIS Puppy.!!!!!!!!

Wnuczka Livki - FILADELFIA FANTASY STAR Hajan Polonia FCi wygrała BIS Junior :) Jakby nie było rodzina wiec tez nas ucieszyło :)

NO i nastepny dzien był jaki był...
Dengisłąw wybiegał CWC wiec do Championatu polski juz tylko jeden krok. A reszta... Dla mnie wazniejsze od wyniku wystawy jest uznanie i gratulacje od Pani Małgosi S. i fakt ze Kolejni Hodowcy z zagranicy wybrali go na Ojca dla swoich szczeniat !!!!!

Pozatym jak sie dowiedziałam ze dzieci w drodze to juz mi wszystkie nerwy opadły i nic nie miało znaczenia, poprostu luz !!!! :)

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse spoko tylko musze zabrac do roboty katalog, bo inaczej sie nie da:)))

no mam nadzieje ze cie skleroza nie zaatakuje ! :) ale sadze ze tam samo Jamno bylo bo to ich teren :)

Posted

No to jeszcze raz gratki, zarowno za walecznosc na polnocnych ringach jak i dla Dengiego za tak liczne grono pierwszych dzieciaczkow!! :D

Wybaczcie ze pisze bez polskich znakow ale ciagle cos mi sie przestawia w tym kompie, mam ustawione na PL bo sprawdzalam a tu dalej nie moge po polsku pisac :((

Posted

alexandro to twoj komp chce byc zagraniczny :) a ja nie uzywam przewaznie polskich znakow juz z przyzwyczajenia bo na moim poprzednim lapie nie bylo polskich znakow no i juz mi tak zostalo :)

Posted

orsini napisał(a):
ja kce whipetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja przy takim psie wpadlabym w kompleksy :lol: A ochoty na diete nie mam :lol: Wole masywne sznaucerki :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
orsini napisał(a):
ja kce whipetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja przy takim psie wpadlabym w kompleksy :lol: A ochoty na diete nie mam :lol: Wole masywne sznaucerki :lol:

a nie zauwazylas jakie grube baby maja charty?:)))))))wiec spoko

Posted

ee, tam :D Fajniutkie sa i ladniutkie, ale jak dla mnie za chudziutkie :lol: Ja lubie jak psiak ma tu i tam :D
a gdzie Jostra?? czyzby zostala na baltyckich plazach?? :D

Posted

no właśnie ja tez o Jostre sie miałam pytac czy utkneła czy jak ??

a z tymi grubymi babami z chartami to jakkas dziwna prawidłowośc jest .... :) ale ja sobie nie moge charciora sprawić bo od kilku dni dietuje hihihih

Posted

witrajcie, ojej ale popisaliście o wystawie wiec ja gratuluje wszystkim którzy wystawiali!!!! a ja dzisiaj byłam w tym schronisku dla koników:( mają tam naprawde super, warunki, chore dostaja leki i w ogóle super opieka, ale widac ze im pieniedzy brakuje na rózne rzeczy:( wiekszosc koni jest adoptowana tak ze ktos płaci z aich utrzymanie, niektóre sa cłakiem zdrowe (wszystkei sa uratowane z rzeźni) ale niektórych nogi ot sa straszne:( zapuchnięte, nierzośnięte po złamaniu itd. ale widać jak dochdza do siebie i ze jest im dobrze wiec to wazne:) był tez piesek o 3 łapkach, bez lewej przedniej, ale biegał i hasał jak szalony:) był tak nakręcony an patyka ze hej:) ciagle chciał zeby mu rzucac mam troche zdjeci ale to potem wstawie bo narazie jestem troche zmeczona:)

Posted

Witam Wszystkich :) :lol: No to ja sie pochwale... w Lubieszynie bylo SUPER dostalismy ocene dobra z ktorej jestesmy bardzo dumni... :wink: :evilbat: 0X :evil: no ale nastepnego dnia dostalismy juz ocene doskonala i CWC :D kurcze jak te wszystkie nasze psy wyladnialy przez jedna noc :wink:
Orsini rodzinke pozdrowilam i rodzinka rowniez Cie pozdrawia :wink: :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...