Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ty Justa jezdzij ostrozniej !! ja pamietam jak kiedys jechalam rowerem po trawie i nie zauwazylam dziury do ktorej mi przednie kolo wpadlo i piekne salto zrobilam a jak lupnelam na ziemie 6to przez pare minut nie moglam porzadnego oddechu zlapac...a raz ale to juz przez wlasna glupote o malo co nie utonelam z rowerem w Odrze bo zjezdzalamam sobie szybciutko z walu i zamiast tylnym hamuilcem to nacistelam przedni i sruuuu w powietrze razem z rowerem i zatrzymalam sie w krzakach przy samej wodzie :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Justa ! Cale szczescie ,ze sie nic nie stalo :-) Uwazaj dziewczyno :-) warto tak sie spieszyc :-)

Przeczytalam dzis ,ze kolejne czarne sredniaczki przyszly na swiat ,u Gagatka :-) Fajnie !! Cosik w tym roku wysypalo sie sredniakow a wysypalo :-) Moze nareszcie na wystawach bedzie ich wiecej :-)
No to ide spac :-)
Pa.

Posted

malawaszka napisał(a):
:o Justus :calus: dobrze że nic poważnego się nie stało - a jak wogóle sięwywaliłaś??? :o

No wracałam od koleżanki spod Warszawy, jechałyśmy przez las, lało jak cholera, robiło się ciemno (było około 21) no i zbliżałam sie do przejazdu między dwoma drzewami. Zachaczyłam kierownicą o jedno (a jechałam dość szybko), zarzuciło mna i wszystko zaczęło sie kręcić. Przypier*** w drzewo, że aż hamulce poszły :o No i pół nogi mam poranionej :-? Ale nic powaznego mi sie nie stało, tylko trochę kuleję i mam siniaka wielkości pół uda :o

Będe uważać.... Nigdy więcej podróży w taka pogodę...

Kochani jesteście :calus:

Posted

witajcie! Jejciu Justa to dobrze ze nic groźniejszego ci sie nie stało a ha oamnietam jak miałam 6 czy 7 lat i jechałam z kuzynek ma rowerze - ja na bagażniku i coś sie rower przechylił troche i ja spadłam w bok bo straciłam równowage a tam był taki neiwielki rów ale obetonowany i głowę rozwaliłam, krew mi sie alłą jak nie wiem i miałam szytą na pogotowiu (bez znieczlenia :roll: ) na szczescie ze tylko na kilku szwach sie skonczyło...

A Denisek już wytrymowany, ech ale cyrki odstawiał!!! okropnie niegrzeczny był.... szczególnie przy uszach... ale na szczęście Agatce jakoś udało się wyrwać mu włosy z uszów bo chyba juz nic przez nie nie słyszał:) grzbiecik ma sliczne wytrymowany, ale nie do łysa, bo podszerstek ma zostawiony więc fajniutko wygląda;) przypatrzyłam sie dokładnie jak Agatka przycinała mu łapki i grzywke i jak odrośnie to bede próbowac sama go robic ale co z teog wyjdzie to zobaczymy:) acha i musze sie pochwalic ze Agatka pochwaliła nas ze ma ładną, szorstką sierść:) :oops: ,

a przy okazji wizyty kupiłyśmy w karusku z RIng 5 taki fajny spray tdo apek i brzucha do rozczesywania kołtunów i zapobiegajacy filcowaniu się i jestesmy bardzo zadowolone z neigo:) i ślicznie pachnie:):

Posted

Elitesse napisał(a):
ciekawe jak tam dziewczyny na wystawie ???

Własnie , ciekawe jak tam szalona Finka.
Ale ja sobie myśle , że ładnemu psu to przy każdym szedzim ładnie wiec na pewno zaszaleją na max.

Ciekae też która z hodowli dostanie tytuł NAJLEPSZA HODOWLA w Polsce ???/

tylko na te rewelacje to do poniedziałku pewnie na,m przyjdzie czekać :(:(

Posted

foty już są, więc teraz ja czekam na opinie:)

i chciałabym sie was poradzić a szczególnie tych co się znają czyli na pewno Agatki (ale to dopiero jak wróci ze Szczecina) a narazie to Orsini, Ka-Vangi, Oli od Besi, Olivki i całej reszty. Bo chciałabym kupić Deniskowi jakieś degażówki. W Karusku są trixie za 52 zł, ale coś nie budzą mojego zaufania i słyszałam, że profesjonalne ludzkie też nadają się dla psów. i znalazłam na allegro kilka aukcji, ale są na nich wystawione nożyczki dwóch firm i nie wiem czym się kierować... cena podobna, nożyczki jak na moje oko też, wię cchyba nie będzie wielkiej różnicy które wybiore :roll: i prosze również, zerknijcie na poniższe aukcje i powiedzcie mi coś o tych nożyczkach, tzn wiem ze po zdjęciu niewiele widać, ale może jednak wy widzicie coś więcej waszym fachowym oczkiem:)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54613826
albo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54930659

czy w ogóle któreś z nich są warte uwagi? z góry dziękuję za pomoc, acha i jescze jedno popatrzcie, dość tani stół trymerski:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54696095 co o nim sądzicie?

Posted

jutro wybieram się z całą ferajną do szczecina (psy zostaną w domu bo nie wystawiam). jak tylko wrócę i zdołam włączyc kompa to przekaże wam info jak tam naszym dziewczynkom poszło.

Posted

Hmm, Madziorko, jeśli chodzi o degażówki to naprawdę ciężko dokonywać trafnego wyboru nie mogąc sprawdzić nożyczek :( Mnie one nie wyglądają na dobre :-? Jeśli chcecie naprawdę dobre degażówki to lepiej się wstrzymajcie uzbierajcie większą kwotę i kupcie profesjonalne fryzjerskie ludzkie (ok.110 zł) tną jak po maśle, cudo, jak chcecie to szczegóły co i gdzie podam Wam na priwa.
Ja znam nieco faktów ze Szczecina, ale nie wypada mnie o tym mówić :-? W każdym razie sędzina z Finlandii która sędziowała dała totalny popis, i zrobiła kosmiczny pogrom, ponoć tylko jedna doskonała ocena na całe sznaucery czarno-srebrne, masę ocen dobryvh i bardzo dobrych :o !!! Resztę opowiedzą dziewczyny na pewno jak wrócą :wink:

Posted

alexandra napisał(a):
W każdym razie sędzina z Finlandii która sędziowała dała totalny popis, i zrobiła kosmiczny pogrom, ponoć tylko jedna doskonała ocena na całe sznaucery czarno-srebrne, masę ocen dobryvh i bardzo dobrych :o !!! Resztę opowiedzą dziewczyny na pewno jak wrócą :wink:

:o :o :o łomatko to faktycznie pogrom!!! pozostaje mi sie tylko domyślać co dalej, ale czekam na wiećsi z "pola bitwy"" :o

madziorka - jestem pod wrażeniem Twojego zaangażowania w psie a właściwie Deniskowe fryzjerstwo :klacz: ja nawet nie wiem do czego u psa są potrzebne degażówki :lol:

Posted

RANY JUSTA uwazaj dziewczyno na siebie i prosze mi tu wiecej takich akcji nie wyprawiac, ZROZUMIANO :evilbat: :wink: .
A tak serio mowiac, to super, ze nic powaznego Ci sie nie stalo i ze jestes cala i zdrowa, az musze sie napic :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Witamy Ale na naszym forum, no i gratulujemy miotu czarnuszkow srednich, na pewno bedzie tak udany jak sliczne pieprzaki od Ciebie :D .

Madziorko, w sprawie dygazowek to Ola juz widze, ze wszystko super napisala, ja sie nie wypowiadam, bo to nie moj konik :wink: .

Haha co do sedziny to pokazala "klase", jedyne co to nalezy smiac sie z takiej oceny i tyle i nie przejmowac szalenstwami Finki, ale i tak jest czego gratulowac dziewczynom, bo powalczyly ze szczeniaczkami swoimi, wiec OGROMNE BRAWA DLA NICH :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: ( nie wiem jak Jostrze z bialaskami poszlo, wiec nie moge nic napisac na ten temat).

Posted

ja też myślałam ze mi nie potrzebne, ale jak widziałam ile rzaczy agatka nimi robi i jednak jak ładniej wygląda z tymi szczegółami to zaczęłam o nich myśleć, bo jednak fajnie wyglądają ścieniowane miejsca przejścia między strzyzonymi miejscami a trymowanymi:)

ja tez jestem okropnie ciekawa jak poszło w Szczecinie...

Posted

Aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaa a JEST juz jest pierwsze malenstwo po naszym Dengiku na swiecie, na razie nie wiem jaka plec, tylko wiem, ze juz sie urodzilo i nawet slyszalam jak placze. Trzymajcie kciuki za udany porod Ineczki :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...