Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):no trzymajcie kciuki pliz!!!!!!!!!!!!! wlasnie dzwonili z jednej firmy i..... jak wszystko pojdzie dobrze to za kilka tygodni zmieniam prace!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: nic Wam wiecej nie napisze, coby nie zapeszyc tylko pliz trzymajcie kciuki MOCNO!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: No to w takim razie mocno trzymamy kciuki :angel: .
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Acha zapomnialam napisac, zebardzo wazna role odgrywa hodowca i jego podejscie do sprawy, czyli mnostwo nowych bodzcow dla maluchow, wlacznei odkurzacza i rozne halasy, wiadomo na poczatku w odpowiedniej odleglosci :wink: . Juz ja sie nasluchalam od podlarzy co robia, zeby maluchy sie nie baly suszarek, haha i to w sumie od narodzin :wink: .
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 hehehe moje sie baly suszarki, ale znowu karzaca reka wlasciciela otworzyla im okno socjalizacji i juz sie nie boja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dzieki KaVanga!!! ehhhh ciesze sie straszliwie, bo kasa lepsza:)))ale to oznacza, ze zero wakacji w tym roku....bo jak mnie za 2 tygodnie na szkolenie wysla, to co ja odpoczne?ale co tam-bedzie kaska na wystawki!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No wlasnie, a one sa super przyzwyczajane w naprawde fajny sposob i w ogole sie nie boja :D .
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):Dzieki KaVanga!!! ehhhh ciesze sie straszliwie, bo kasa lepsza:)))ale to oznacza, ze zero wakacji w tym roku....bo jak mnie za 2 tygodnie na szkolenie wysla, to co ja odpoczne?ale co tam-bedzie kaska na wystawki!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: No to super, szkoda tylko, ze wakacji brak, ale czego sie nie robi zeby na wystawe wiecej jezdzic w fajnym gronie :D .
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 KaVanga i musze Cie zmartwic:)))))) :angel: :angel: :angel: szkolenie 2 tygodniowe w ZEGRZU!!!czy jak sie to odmienia!!czyli za kilkanascie dni bedziesz mnie miala wieczorami na karku bo to chyba blisko Wawy nie? :lol: :lol: :lol: a autko daja na dziendoberek!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 zrobimy moze grilla u Ciebie w ogrodku?:)))))ale musisz zrobic smalczyk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 no ja sie ciesze, bo niby na pismie jeszcze nie mam, ale ustnie wszystko:)))i dlatego nie napisze jaka firma i gdzie:)))))))bo sa rozni ludzie, ci "zyczliwi" tez tu zagladaja czasem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 O nieeeeeeeeeeee, dwa tygodnie with you, RATUNKU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: . Nio bedziesz mogla sobie nad zalewem Zegrzynskim sie poopalac 8) :wink: :D
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ka-Vanga napisał(a):O nieeeeeeeeeeee, dwa tygodnie with you, RATUNKU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: . Nio bedziesz mogla sobie nad zalewem Zegrzynskim sie poopalac 8) :wink: :D nie bardzo , bo szkolenie do 17stej...w najlepszym wypadku...ehhh ale co tam:))))ja w sumie wiekszosc rzeczy juz wiem, no moze nie tych z marketingu i tego sie musze nauczyc masakra!jak Wy to mozecie studiowac:))))))))))
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):zrobimy moze grilla u Ciebie w ogrodku?:)))))ale musisz zrobic smalczyk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Haha ode mnie to kawalek bo ja z drugiej strony mieszkam, ale pojdziemy sobie do mojej babci (a superowa jest :wink: ) i tam sobie pogrillujemy bo mieszka bliziutko :grins: .
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 i nie 2 tygodnie, bo zamieszkanie mam w hotelu a moze z 1 wieczor na tydzien?wiesz, musze sie i z grupa zaintegrowac, ale za to mozemy sie umowic na zakupy nie wiem jakas Arkadia albo cus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Nio to wieczorem pobalujemy :angel: . Ale ja nie studiuje marketingu tylko turystyke i ekonomie :wink: .
berenika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 witam wszystkich , korzystając z okazji że siedzę z chorym dzieckiem w domu postanowiłam porozmawiac z fajnymi ludźmi wczoraj tylko czytałam bo młody był z bardzo upierdliwy - zapalenie ucha mam prośbe do Was poznałam faceta przez internet i on ma sznaucera czarnego śrdeniaka Maximus Grand Favorit , prawde mówiąc to bardziej mnie pies interesuje a gość jest z okolic Jeleniej Góry moze coś sie Wam obiło o uszy o tym psiaku ??
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No na pewno sa spokrewnione, ale na pewno tez ciutke sie roznia :wink: . Czesc Berenika :D . Ja nie znaju tego pieska, moze dziewczyny od sreniakow cos pomoga :D .
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Berenika hejka!!! no jak Maly chory to niedobrze:((((( ja tez nie znam sredniaka:((( a Elitesse sie uczy, a dorota..hmmm nie wiem, poszla foty robic???a Romas na szmacie lata,wiec..... :lol: :lol: :lol:
berenika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 to nie jest takie pilne , raczej nie zdradzę olbrzymów , bo marzy mi sie że zostawię sobię ta Rewoltę ale kto wie ......... mam w planach mini cz-s , ale to za jakis dłuższy czas , jak Agatka bedzie miała małe po EOWINII :lol: więc może dla rozmiarów sprawię sobie średniaka :wink:
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 uuu berenika to serio dalsze plany:)))))))))))))))))))))))))))) olbrzymy fajne...tylko za duze....:(((
berenika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 no :D , zaczynam nowe zycie ale zachorowałam na sznaucery i juz , nie przeszkadza mi że mój były zostaje z Alerem i że go będę widywac na wystawach olbrzymy są duże to fakt , ale samotna kobieta powinna mieć jakis straszak :wink: zreszta jestem w trakcie kupiowania mieszkania - jak wszystko wypali to bedę miała dużo miejsca ,
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 kurcze no szkoda tego Altera...a nie daloby rady starego pogonic w piz...ale zeby psa zostawil????
berenika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 hahahahahaha ja chetnie ale jego nowa pani - mojego starego oczywiście - mu na to nie pozwoli , wydaje mi się że jest emocjonalnie zwiazna z Alterem
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 szybko mu poszlo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
dorotak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='berenika']więc może dla rozmiarów sprawię sobie średniaka :wink: O psie nic nie wiem, hodowla mi się obiła o uszy, ale to tyle. Może Magda, która ostatnio robiła przegląd średniaków, coś będzie wiedziała? W każdym razie absolutnie nie bierz średniaka tylko dlatego, że odpowiada Ci jego rozmiar i taka gromadka będzie fajnie wyglądała! Pamiętaj, że średniak to temperament miniatury z siłą prawie olbrzyma. Trzeba naprawdę poświęcić mu sporo czasu i uwagi. Orsini, to będziesz się szkoliła niedaleko mnie ;) Gdybyś miała ochotę na spotkanie z szalonym średniakiem (i ewentualnie mną ;)) to daj znać :cunao:
Recommended Posts