Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Mek'] ten do kogo to pisze bedzie wiedział o co chodzi juz mniejszymi sie nie dalo ?? hihihi
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Elitesse'][quote name='Mek'] ten do kogo to pisze bedzie wiedział o co chodzi juz mniejszymi sie nie dalo ?? hihihi nie , nie dało , ale to do kogo sie to tyczy na pewno da rade sobie z przeczytaniem tego. mam taka nadzieje. wiecej mi sie nie chce opisywać o co chodzi :x
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ale nikt cie nei pyta :) boshe jaki ja mam dzis wredny humor :) jak mi sie ktos nawinie pod reke to chyba pogryze hihi dobrze ze sama w domu siedze :)
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 zmykuje sie uczyc o aliansach strategicznych i tym podobnych nudnosciach :( papapa
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse: czy późniejszy miot Etrurii to też mój Parysek? :evilbat: :lol: W takim razie życzę Ci nudności :roll: :P :wink:
madzior_ka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 witajcie wreszcie przebrnęłam orzez to co napisaliscie dzisiejszego dzionka:) a ja musze sie pochwalic znowu... ze juz mam wakacje.. do szkółki jeszcze tydzien chodze ale dzisiaj juz zaprezentowałam projekt z matmy (+5 dostałam) dzieki któremu mam 5 z tego przedmiotu i srednia 5.1 wiec super;) MOser max jest na pewno chyba najlepszą masyznką ale rzeczywiscie nieco drożśzą, ja mam MOsera 1170, jest co prawda na cewke ale na podstrzyganie jednego Denisa w zupełności mi wystarcza, ostrza jak narazie (czesto jej uzywam) sie nic nie stępiły, masyznka nie pracuje zbyt głośno i co wazne tnie jak trzeba, ostrze ma regulowane + platsikowe nasadki, których jescze nawet nie uzywałam bo samym ostrzem strzyge (da sie je na max 3 mm wyregulowac) jednym słowem ja jestem zadowolona... a tak na marginesie to patrzcie jaka fajna zabaweczka: normalnie sie w niej zakochałam:)
madzior_ka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 przypomniało mi sie teraz i pomyslałam ze warto o tym napisac: w poniedziałem jedziemy do Ćwiklic koło Pszczyny do schroniska dla koni. Ale są tam tez psy, koty, kozy, krowa, owca jednym słowem mnóstwo zwierzatek. JUz sie nie moge doczekac, oczywiscie kupie pieskom jakąś karme a konikom marchewke i jabłka przywiozę, wiec będzie super. JAkby ktoś był zainteresowany to to jest strona, na której sa opisane historie wszystkich zwierzątek (wraz ze zdjęciami) które są lub były w tym schronisku, oczywiscie w pon. po powrocie wstawie mnóstwo fotek, które tam porobie. A oto adres stornki: http://www.kpdz.tychy.horsesport.pl/kpdz_przystan.html
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Mek']Ale komu????? i czemu ??? czy masz jakiegoś haka na nich??? ten do kogo to pisze bedzie wiedział o co chodzi Hallo prosze mnie czytać dokładnie i odpowiadać jak sie ma taką kulture osobistą na wysokom poziomie . Hallo.
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Madziarko średnia 5,1 :o brawo , brawo, to Ty mądralińska jesteś dziewczyna.
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='madzior_ka']przypomniało mi sie teraz i pomyslałam ze warto o tym napisac: w poniedziałem jedziemy do Ćwiklic koło Pszczyny do schroniska dla koni. Ale są tam tez psy, koty, kozy, krowa, owca jednym słowem mnóstwo zwierzatek. JUz sie nie moge doczekac, oczywiscie kupie pieskom jakąś karme a konikom marchewke i jabłka przywiozę, wiec będzie super. JAkby ktoś był zainteresowany to to jest strona, na której sa opisane historie wszystkich zwierzątek (wraz ze zdjęciami) które są lub były w tym schronisku, oczywiscie w pon. po powrocie wstawie mnóstwo fotek, które tam porobie. A oto adres stornki: http://www.kpdz.tychy.horsesport.pl/kpdz_przystan.html Madziorka - oni tam teraz bardzo potrzebują pieniędzy na matę przeciwodleżynową dla jednego konia - same kości i bardzo słaby :( może zamiast kupować karmę to dacie im te pieniądze?
madzior_ka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 tak konik bardzo biedny rzeczywiście, ale pieniadze też własnie jedziemy im zawieść (albo juz zostały przelane), sa to pieniadze zebrane z akcji zarobkowej u nas w szkole - sprzedawane były owoce itp. i coś ponad 300 zł im mamy dac/czy tez dalismy, a pani własnie rozmawiała juz z tym panm to mówił że jedzenie bardzo mile widziane bo są konie, kozy, psy wiec każde jedzonko będzie pochłoniete...
Natalia_W Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Heh musze sie z wami podzielic moja radoscia :wink: :D 8) Dzisiaj zakonczylam edukacje z chemi, biologii, fizyki, wosu, podstaw przedsiebiorczosci łaciny :D 8) :evilbat: i juz nigdy wiecej :evilbat: :evilbat: hehehe :evilbat: teraz tylko maturka...a co tam... :wink: :evilbat:
Natalia_W Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Madziorka jestes wielka!! Ja tez takie akcje robilam u siebie w szkolach... wychodzilo to super a jaka radosc jak pomozesz...i te wierne oczka..eh...szkoda gadac trzeba dzialac...i pomagac!
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 NATALIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 madzior_ka napisał(a):srednia 5.1 wiec super;) Hahahahai ktos tu mowil, ze KaVang jest kujonem, taaaaaaaak??????? :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Madziorko wielkie gratki za taka wysoka srednia :D . Natalia, super, wiem co czujesz, eh jak ja sie cieszylam jak juz poszlam na studia i wiedzialam, ze nie bede juz sie musiala polaka wiecej uczyc :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: , normalnie tylko bylo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: z radosci :wink: .
Romas Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dzien dobry z ranka :-) Wczoraj czytalam u Cornea "Tajemnice psiego umyslu" ,ze okno sopcjalizacyjne u psow zamyka sie ok.12 -13 tydz.A przeciez szczepienia trzymaja szczeniaka wlasnie do tego momentu w domu .To nie dobrze. A jak piesek sie zaraza przez kontakt z psami czy przez odchody na trawnikach?
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ka-Vanga napisał(a):[Hahahahai ktos tu mowil, ze KaVang jest kujonem, taaaaaaaak??????? :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . : . no NAPEWNO NIE ja!!! ja mowie, ze KaVanga jest glabem tylko nikt mnie nie slucha!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Romas, ja tam pilnowalam, zeby maluch nie wychodzil na dwor przed koncem szczepien, ale nie wychodzil w takie miejsca gdzie nie wolno. Bralam malucha w miejsca gdzie inne psy nie chodza, chodzilam do znajomych psiarzy, sama zapraszalam i mysle, ze nie bylo najmniejszych problemow z socjalizacja :D .
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Romas jakie oko??????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kit z okiem, ja tam wole zdrowego psa:))) psiak zaraza sie roznie, zalezy czym, generalnie i odchody i psy moga byc i wlasciciel na butach tez moze przyniesc cos ciekawego do domku i mamusia na futerku...jak pech to pech:))aczkolwiek mozna go ograniczac
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):no NAPEWNO NIE ja!!! ja mowie, ze KaVanga jest glabem..... Nikt Cie nie slucha, bo czasem sie zagalopujesz :evil: :evil: :evil: :evilbat: .
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):no NAPEWNO NIE ja!!! ja mowie, ze KaVanga jest glabem..... Nikt Cie nie slucha, bo czasem sie zagalopujesz :evil: :evil: :evil: :evilbat: . w czym?w stwierdzeniu FAKTU? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):Romas jakie oko??????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kit z okiem, ja tam wole zdrowego psa:))) psiak zaraza sie roznie, zalezy czym, generalnie i odchody i psy moga byc i wlasciciel na butach tez moze przyniesc cos ciekawego do domku i mamusia na futerku...jak pech to pech:))aczkolwiek mozna go ograniczac No i kto tu jest glabem co :evilbat: , nie oko tylko okno.
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 tak czy siak KI CZORT???? :lol: :lol: :lol: :lol: eee ja tam nie wierze w okna, czy inne czakrany czy jak to zwal:))))))
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 orsini napisał(a):w czym?w stwierdzeniu FAKTU? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini idz sie wyrzyj na kims innym, bo ja dzis nie mam humoru na docinki w takim stylu :-? .
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 KaVanga a co sie stalo??? Wiem, wiem NIE zdalas!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts