jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Bo w sobotę ma być ktoś kto chce się rozszerzyć na sznaucery :o jakoś mi się tak skojarzyło :roll:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 wow to juz w ogole bedzie ciekawie, nie dosc, ze szalona Finka to jeszcze nowy sedzia co sznaucerki zna z ksiazeczki pt. wzorzec...tiaaaaa juz mi sie nie chce jechac!!!
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Mek napisał(a):I co przeszkadza Ci to tak bardzo , ze nie mozesz z tym zyć???? w Warszawie też maja jakies ubytki na mowie tylko samego siebie sie nie słyszy tak dokładnie jak innych . :evilbat: :evilbat: Mek odpieprz sie ode mnie, jak jestes ******* to sie nie wyrzywaj na mnie, ja sie chyba Ciebie grzecznie spytalam czy to jest nalecialosc jezykowa, bo mnie to interesuje, a Ty mi tu z jakims wrzaskiem wylatujesz :evil: . Przepraszam Cie ja nie chciałem Cie urazic ani **********. Jeszcze raz sorry. no i jeszcze raz przepraszam :D
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):[ Przepraszam Cie ja nie chciałem Cie urazic ani **********. Jeszcze raz sorry. no i jeszcze raz przepraszam :D A Ty co w agencji jakiejs byles, ze Ci sie humor poprawil????
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):wow to juz w ogole bedzie ciekawie, nie dosc, ze szalona Finka to jeszcze nowy sedzia co sznaucerki zna z ksiazeczki pt. wzorzec...tiaaaaa juz mi sie nie chce jechac!!! Zofia Konderla - sedzia miedzynarodowy na grupe VIII i IX. to nasz asystent, nic mi to nie mówi, trzeba by się było labmaniaków zapytać :P
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ej SKAD to masz???? a Flipa niet???i na kiedy ona wpisana na Lubieszyn or na szczecin?i w ogole skad ta pani jest?zaraz sie okaze ze z oddzialu szczecin:))
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Nie wiem skąd jest, ale się rozszerza Będzie na Lubieszynie A kto będzie w niedzielę dzieczyna nie wie
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Możliwe, że go nie będzie, bo się dziewczynie o uszy nie obił :evilbat: :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):Możliwe, że go nie będzie, bo się dziewczynie o uszy nie obił :evilbat: :drinking: :drinking: :drinking: obys miala racje Jostra obys.... chociaz Ty akurat masz psa z zaprzyjaznionej hodowli , wiec nie masz sie czym martwic
Natalia_W Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Widze ze trwaly poszukiwania mojego nr 8) :wink: Moj tata juz cos zarezerewowal http://www.sct.pl/?js=1 wiec watpie zeby chcial teraz zmieniac... a powiedzial mi o tym dopiero teraz bo siedze u niego w firmie...
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):Ale ja się o Was martwię :D dzieki KOCHANA Jestes :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Oki zapytaj sie go, bo Jostry hotell tanszy o polowe!
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Podobno bardzo fajny hotelik, polecił nam go znajomy ze Szczecina Hotel Przyszłośc na ulicy Przyszłości, cena za dwójkę ok. 80zł, jest miejsce gdzie można pobiegać z psami Piter z nimi rozmawiał i rezerwował, więc więcej szczegółów nie znam
Natalia_W Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 powiem mu ale nie wiem co z tym zrobi...przeslij mi pryw. wiadomosc z jakims nr. do Ciebie
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):Przepraszam Cie ja nie chciałem Cie urazic ani **********. Jeszcze raz sorry. no i jeszcze raz przepraszam :D Nio to wybaczam :D .
dorotak Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Pasavera'][quote name='jostra']Ja kupiłam w tamtym roku za 450 :D Moser max 45 ? O no to taka cena już lepsza :lol: Pas, ja dosłownie dwa tygodnie temu kupowałam maszynkę. Jak szukałam informacji o maszynkach, to na "innym forum" (ale nie ty, o którym myślicie ;)) znalazłam wypowiedź Jostry (sprzed dwóch albo trzech lat) jak polecała tego Mosera. No i mnie przekonała ;) i zakupiłam ją na Allegro za 499zł. Nie wiem, czy akurat teraz jest w sprzedaży, ale facet sprzedaje różne maszynki i jeśli nie ma jej w tej chwili to na pewno niedługo będzie. Gdybyś chciała namiary to napisz na PW. Tą samą maszynkę, ale z dwoma ostrzami - 1mm i 3mm - oferował za 599 zł. Na razie ją tylko próbowałam, więc chwilowo Atos wygląda jak pawian z gołym zadkiem :cunao: Ale już się w sobie zbieram, więc niedługo Atos zacznie straszyć sarny w naszym lesie ;)
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Mek napisał(a):Przepraszam Cie ja nie chciałem Cie urazic ani **********. Jeszcze raz sorry. no i jeszcze raz przepraszam :D Nio to wybaczam :D . no to mi kamien z serca spadł i uszkodził mi klawiature.
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):Nio to wybaczam :D . no to mi kamien z serca spadł i uszkodził mi klawiature. Haha i pewnie zaraz bedzie, ze to znowu moja wina i bede musiala klawiature odkupowac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Mek napisał(a):Nio to wybaczam :D . no to mi kamien z serca spadł i uszkodził mi klawiature. Haha i pewnie zaraz bedzie, ze to znowu moja wina i bede musiala klawiature odkupowac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . hahaha to mi nie przyszło do głowy . dzieki za podpowiedź . I poprosze o nówke klawiaturke moze byc bezprzewodowa.
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ale komu????? i czemu ??? czy masz jakiegoś haka na nich??? ten do kogo to pisze bedzie wiedział o co chodzi
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Mek napisał(a):Nio to wybaczam :D . no to mi kamien z serca spadł i uszkodził mi klawiature. Haha i pewnie zaraz bedzie, ze to znowu moja wina i bede musiala klawiature odkupowac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . hahaha to mi nie przyszło do głowy . dzieki za podpowiedź . I poprosze o nówke klawiaturke moze byc bezprzewodowa. hmm to mi tez Ka vanga musi cos z klawiatura zrobic bo z mojej juz kabelek odpada i nowa by sie przydala :)
Recommended Posts