Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wow to juz w ogole bedzie ciekawie, nie dosc, ze szalona Finka to jeszcze nowy sedzia co sznaucerki zna z ksiazeczki pt. wzorzec...tiaaaaa
juz mi sie nie chce jechac!!!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Mek napisał(a):
I co przeszkadza Ci to tak bardzo , ze nie mozesz z tym zyć????

w Warszawie też maja jakies ubytki na mowie tylko samego siebie sie nie słyszy tak dokładnie jak innych . :evilbat: :evilbat:

Mek odpieprz sie ode mnie, jak jestes ******* to sie nie wyrzywaj na mnie, ja sie chyba Ciebie grzecznie spytalam czy to jest nalecialosc jezykowa, bo mnie to interesuje, a Ty mi tu z jakims wrzaskiem wylatujesz :evil: .

Przepraszam Cie ja nie chciałem Cie urazic ani **********. Jeszcze raz sorry. no i jeszcze raz przepraszam :D

Posted

Mek napisał(a):
[
Przepraszam Cie ja nie chciałem Cie urazic ani **********. Jeszcze raz sorry. no i jeszcze raz przepraszam :D

A Ty co w agencji jakiejs byles, ze Ci sie humor poprawil????

Posted

orsini napisał(a):
wow to juz w ogole bedzie ciekawie, nie dosc, ze szalona Finka to jeszcze nowy sedzia co sznaucerki zna z ksiazeczki pt. wzorzec...tiaaaaa
juz mi sie nie chce jechac!!!

Zofia Konderla - sedzia miedzynarodowy na
grupe VIII i IX.
to nasz asystent, nic mi to nie mówi, trzeba by się było labmaniaków zapytać :P

Posted

ej SKAD to masz????
a Flipa niet???i na kiedy ona wpisana na Lubieszyn or na szczecin?i w ogole skad ta pani jest?zaraz sie okaze ze z oddzialu szczecin:))

Posted

jostra napisał(a):
Możliwe, że go nie będzie, bo się dziewczynie o uszy nie obił :evilbat:
:drinking: :drinking: :drinking:

obys miala racje Jostra obys....
chociaz Ty akurat masz psa z zaprzyjaznionej hodowli , wiec nie masz sie czym martwic

Posted

jostra napisał(a):
Ale ja się o Was martwię :D

dzieki KOCHANA Jestes :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Podobno bardzo fajny hotelik, polecił nam go znajomy ze Szczecina
Hotel Przyszłośc na ulicy Przyszłości, cena za dwójkę ok. 80zł, jest miejsce gdzie można pobiegać z psami
Piter z nimi rozmawiał i rezerwował, więc więcej szczegółów nie znam

Posted

[quote name='Pasavera'][quote name='jostra']Ja kupiłam w tamtym roku za 450 :D
Moser max 45 ? O no to taka cena już lepsza :lol:

Pas, ja dosłownie dwa tygodnie temu kupowałam maszynkę. Jak szukałam informacji o maszynkach, to na "innym forum" (ale nie ty, o którym myślicie ;)) znalazłam wypowiedź Jostry (sprzed dwóch albo trzech lat) jak polecała tego Mosera. No i mnie przekonała ;) i zakupiłam ją na Allegro za 499zł. Nie wiem, czy akurat teraz jest w sprzedaży, ale facet sprzedaje różne maszynki i jeśli nie ma jej w tej chwili to na pewno niedługo będzie. Gdybyś chciała namiary to napisz na PW. Tą samą maszynkę, ale z dwoma ostrzami - 1mm i 3mm - oferował za 599 zł.

Na razie ją tylko próbowałam, więc chwilowo Atos wygląda jak pawian z gołym zadkiem :cunao: Ale już się w sobie zbieram, więc niedługo Atos zacznie straszyć sarny w naszym lesie ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Mek napisał(a):

Nio to wybaczam :D .
no to mi kamien z serca spadł i uszkodził mi klawiature.

Posted

Mek napisał(a):
Haha i pewnie zaraz bedzie, ze to znowu moja wina i bede musiala klawiature odkupowac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Mek napisał(a):

Haha i pewnie zaraz bedzie, ze to znowu moja wina i bede musiala klawiature odkupowac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

hahaha to mi nie przyszło do głowy . dzieki za podpowiedź . I poprosze o nówke klawiaturke moze byc bezprzewodowa.

Posted

Ale komu????? i czemu ??? czy masz jakiegoś haka na nich???

ten do kogo to pisze bedzie wiedział o co chodzi

Posted

Mek napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Mek napisał(a):

hahaha to mi nie przyszło do głowy . dzieki za podpowiedź . I poprosze o nówke klawiaturke moze byc bezprzewodowa.

hmm to mi tez Ka vanga musi cos z klawiatura zrobic bo z mojej juz kabelek odpada i nowa by sie przydala :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...