Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaprasza ten kto ma psy w typie jaki ona lubi... Chyba jasna sprawa, prawda... W kazdym oddziale jest ktos kto decyduje o wyborze sedziego na taka mała wystawe...

Pomyslcie logicznie - Finowie maja raczej psy w typie posrednim pomiedzy niemieckim a amerykanskim, albo w typie niemieckim. Skoro nie chc ado niej jeździc... to znacyz ze te typy sie jej nie pododbaja, bo dla mnie to tylko takie wytłumaczenie jest...

Zreszta i jakie to ma znaczenie !!! Wystawa to zabawa !!!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jostra ja przetestuje i bedziecie wiedzialy czy mozna lakie uzywac czy nie :wink: .

Dzięki :evilbat:
Już tak przetestowałam Holenderkę :evilbat:
A z drugiej strony u nas nie ma zakazu używania kosmetyków (zresztą tak samo jak na Węgrzech), dlaczego ktoś by miał się czepiać

Posted

jostra napisał(a):
[
A z drugiej strony u nas nie ma zakazu używania kosmetyków (zresztą tak samo jak na Węgrzech), dlaczego ktoś by miał się czepiać

pewna jestes???
ja myslalam, ze w calym FCI poza woda nie mozna niczego uzywac.

Posted

taaaaaaaaaaaaaaaa
i nikt niczego nie używa :lol:
Dobrze, że na europejskiej za mną stali niemcy i wypryskali ze 2 flaszki lakieru, nie mówiąc o pudrze, a w katalogu jak byk stało, że nie wolno

Posted

:D
Mam do Was sprawę :lol:
Możecie mi doradzić jakąś maszynkę do strzyżenia? Zamierzam jakąś kupić, ale sama juz nie wiem z jakiej firmy, jaki model itp. Chodzi mi o taką w miare dobrą, ale żebym nie musiała wydać fortuny 8)

Posted

a ja nie widzialam tego ACHTUNGA:))))
Jostra...a bo to jeden martwy przepis?:)))))pelno takich np. 50km/h w obszarze zabudowanym...ktos tak jezdzi???ale jak Cie zlapia mandat, i tak samo tu czepnie sie jakas glizda i problem, a finowie lubia sie czepiac

Posted

Pasavera napisał(a):
Możecie mi doradzić jakąś maszynkę do strzyżenia? Zamierzam jakąś kupić, ale sama juz nie wiem z jakiej firmy, jaki model itp. Chodzi mi o taką w miare dobrą, ale żebym nie musiała wydać fortuny 8)

nie!
ic sobie na FZ tam sami fachowcy siedza to Ci poradza :lol: :lol: :lol: :lol:

a tak juz serio to ja nie mam zielonego pojecia, bo mnie na zadna teraz nie stac, nawet na ta za 100zl z markietu :cry: :cry:

Posted

NO wreszcie KA-Vanga ;)

i tak zawsze wszyscy beda po kryjomu uzywac kosmetyków. Inaczej firmy kosmetycnz eby zbankrutowały ;)

Posted

eee no u nas to nawet jawnie sie to robi:))))))dobry kosmetyk nie jest zly, a jak sedzia nie umie spod wlosa wad wychwycic to chyba tylko o nim swiadczy jak dla mnie

Posted

orsini, bo Ty slepa jesteś, to napewno PRA :P Idź się zbadaj ;)
A tam po kryjomu ... niektórzy na europejskiej przy samym ringu lakierowali :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

Pasavera napisał(a):

Moser max 45

Posted

jostra napisał(a):
orsini, bo Ty slepa jesteś, to napewno PRA :P:

ja to moze i mam pra, ale Ty jeszcze troche i bedziesz miala te jednostke chorobowa:
DEATH DUE TO EUTANASIA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
No wlasnie Jostra masz racje tez widzialam TO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pełen luz, nie? 8) :lol: :lol: :lol:
Dobrze, że sędzia nie widział

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
orsini, bo Ty slepa jesteś, to napewno PRA :P:

ja to moze i mam pra, ale Ty jeszcze troche i bedziesz miala te jednostke chorobowa:
DEATH DUE TO EUTANASIA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A Ty Flea cośtam :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...