Agatka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 zaprasza ten kto ma psy w typie jaki ona lubi... Chyba jasna sprawa, prawda... W kazdym oddziale jest ktos kto decyduje o wyborze sedziego na taka mała wystawe... Pomyslcie logicznie - Finowie maja raczej psy w typie posrednim pomiedzy niemieckim a amerykanskim, albo w typie niemieckim. Skoro nie chc ado niej jeździc... to znacyz ze te typy sie jej nie pododbaja, bo dla mnie to tylko takie wytłumaczenie jest... Zreszta i jakie to ma znaczenie !!! Wystawa to zabawa !!!!
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Jostra ja przetestuje i bedziecie wiedzialy czy mozna lakie uzywac czy nie :wink: .
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jostra ja przetestuje i bedziecie wiedzialy czy mozna lakie uzywac czy nie :wink: . Dzięki :evilbat: Już tak przetestowałam Holenderkę :evilbat: A z drugiej strony u nas nie ma zakazu używania kosmetyków (zresztą tak samo jak na Węgrzech), dlaczego ktoś by miał się czepiać
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ja nie lakieruje, oni w Finlandii chyba w ogole tego nie robia
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):[ A z drugiej strony u nas nie ma zakazu używania kosmetyków (zresztą tak samo jak na Węgrzech), dlaczego ktoś by miał się czepiać pewna jestes??? ja myslalam, ze w calym FCI poza woda nie mozna niczego uzywac.
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Dziewczyny co sie martwicie, dobrze bedzie :D . Iza, fotki poszly :wink: .
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 taaaaaaaaaaaaaaaa i nikt niczego nie używa :lol: Dobrze, że na europejskiej za mną stali niemcy i wypryskali ze 2 flaszki lakieru, nie mówiąc o pudrze, a w katalogu jak byk stało, że nie wolno
Pasavera Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 :D Mam do Was sprawę :lol: Możecie mi doradzić jakąś maszynkę do strzyżenia? Zamierzam jakąś kupić, ale sama juz nie wiem z jakiej firmy, jaki model itp. Chodzi mi o taką w miare dobrą, ale żebym nie musiała wydać fortuny 8)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 a ja nie widzialam tego ACHTUNGA:)))) Jostra...a bo to jeden martwy przepis?:)))))pelno takich np. 50km/h w obszarze zabudowanym...ktos tak jezdzi???ale jak Cie zlapia mandat, i tak samo tu czepnie sie jakas glizda i problem, a finowie lubia sie czepiac
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Pasavera napisał(a)::D Mam do Was sprawę :lol: Możecie mi doradzić jakąś maszynkę do strzyżenia? Zamierzam jakąś kupić, ale sama juz nie wiem z jakiej firmy, jaki model itp. Chodzi mi o taką w miare dobrą, ale żebym nie musiała wydać fortuny 8) nie! ic sobie na FZ tam sami fachowcy siedza to Ci poradza :lol: :lol: :lol: :lol: a tak juz serio to ja nie mam zielonego pojecia, bo mnie na zadna teraz nie stac, nawet na ta za 100zl z markietu :cry: :cry:
Agatka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 NO wreszcie KA-Vanga ;) i tak zawsze wszyscy beda po kryjomu uzywac kosmetyków. Inaczej firmy kosmetycnz eby zbankrutowały ;)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 eee no u nas to nawet jawnie sie to robi:))))))dobry kosmetyk nie jest zly, a jak sedzia nie umie spod wlosa wad wychwycic to chyba tylko o nim swiadczy jak dla mnie
Pasavera Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):nie! ic sobie na FZ tam sami fachowcy siedza to Ci poradza :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: :calus:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 KaVanga a jakei foty??? moze bys je wkleila co na publik?????? :evil: :evil: :evil: :evil:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini, bo Ty slepa jesteś, to napewno PRA :P Idź się zbadaj ;) A tam po kryjomu ... niektórzy na europejskiej przy samym ringu lakierowali :evilbat: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No wlasnie Jostra masz racje tez widzialam TO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Pasavera napisał(a)::D Mam do Was sprawę :lol: Możecie mi doradzić jakąś maszynkę do strzyżenia? Zamierzam jakąś kupić, ale sama juz nie wiem z jakiej firmy, jaki model itp. Chodzi mi o taką w miare dobrą, ale żebym nie musiała wydać fortuny 8) Moser max 45
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):orsini, bo Ty slepa jesteś, to napewno PRA :P: ja to moze i mam pra, ale Ty jeszcze troche i bedziesz miala te jednostke chorobowa: DEATH DUE TO EUTANASIA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Haha fotke Dengiego z europejskiej i tego psa co wygral w ml.
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):No wlasnie Jostra masz racje tez widzialam TO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pełen luz, nie? 8) :lol: :lol: :lol: Dobrze, że sędzia nie widział
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no to wklej co??? Bo Natalia to tez zapomniala , ze obiecala z Tulln foty!!!
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):orsini, bo Ty slepa jesteś, to napewno PRA :P: ja to moze i mam pra, ale Ty jeszcze troche i bedziesz miala te jednostke chorobowa: DEATH DUE TO EUTANASIA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A Ty Flea cośtam :evilbat:
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Eeeeeee to musze zmniejszyc, a tak to Izie duze wyslalam :wink: :lol: .
Pasavera Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):Moser max 45 :o tosz to drogie jest :lol:
Recommended Posts