Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jostra napisał(a):
zapisałam na dysku, otworzyłam i wydrukowałam
Żaden problem ;)

taaaaa bardzo proste....
tak jak z tymi PL :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Mówię Ci zapisz na dysku, później otwórz i kliknij na ikonkę drukuj, w czym problem? :o
Zmieniłam jedynie układ strony na poziomy i akurat mieści się na A4

Posted

jostra napisał(a):
Zmieniłam jedynie układ strony na poziomy i akurat mieści się na A4

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zupelnie prostackie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

wczoraj dostalam zaliczke na szczeniaka ktory ma isc do Niemiec - babka wyslala listem i napisala tylko moje imie, nazwisko i miesto i wiecie ze to doszlo !!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
wczoraj dostalam zaliczke na szczeniaka ktory ma isc do Niemiec - babka wyslala listem i napisala tylko moje imie, nazwisko i miesto i wiecie ze to doszlo !!!!

WOW!!! :o :o :o :o
jestem w szoku:))pozytywnym:))
a babka to skad sie urwala, ze o banku nie slyszala i przelewie?:)))))))))))))))))))

Posted

bankiem nie wyslala bo by ja to kosztowalo 27 eur a zaliczki chcialam 50 eur :) ale tak mysle ze jakbym mieszkala we wrocku a nie na takim zadupiu gdzie jest 10 tyus mieszkancow to list by w dziwny sposob zaginal :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Ale numer :o , no to dobrze, ze doszlo :D .

jakby nie doszlo to nie mialabym za co metryk wykupic hihi

hahahaha no....wiemy, wiemy....ze ten miot to dla kasy tak tak :lol: :lol: :lol: :lol: zarobic kcesz tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

niom na 3 szczeniakach to sie majatek zbija jak cholera zwlaszcza jak sie ma suke na warunku i kase za jednego szczeniola trza oddac :) a ja to tak wogole tylko dla kasy hoduje - tylko hodowlanki zrobilam i kryje co cieczke z papierami i bez :) nawet nie zawsze sznaucer do pokrycia sie trafi ale jak szczeniaki sa male to nie widac roznicy :)

Posted

no Elitesse witaj w klubie w takim razie:))))))))) :lol: :lol: :lol:
moze kcesz 1 miniaturke spod lady:))ale tez bez papierow, bo wiesz co mi sie cieczka miala zmarnowac nie? :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Do mnie znajomi przyszli z taką listą, jak czarną suczkę chcieli kupić, nie chcę mówić co tam było
Na szczęście namówiłam ich na Livkove dziecko

NO i w ciagu najbliższego tygodnia zabieraja suczke do domku :)

NO dziewczyny ale sie ciesze, szanse lady rosnął wiec skoro ma byc małe z szorstkim bardzo włosem, bardzo czarne i ze wszystkimi zebami na miejscu ;) NO wszystko sie zgadza :) Czyli wersja TOY w modzie ;) hihihi

A Dengisław chyba brata ma w konkurencji o ile sie nie myle.

No ja słyszałam ze kilka osób zrezygnowałoz powodu sedziego... więc wogóle mogą byc pustki ... :(

Eliteess mi FInka tez w kopercie zaliczke przysłała bo jakies maja koszmarne opłaty bankowe..., dla mnie to szok...

Posted

Pisałam Ci, że Finowie nie chcą do niej jeżdzić
Najgorzej, że białe są na początku, w sumie to wchodzę pierwsza i pójdę na pierwszy ogień do odstrzału 0X :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
to kto zaprasza taka sedzine i po co!!!
juz zaluje ze zglosilam psa!!!

Podobno ktoś ją polecił, ale kto??? :o

Elitesse napisał(a):
to moze jak sie na tobie Jostra wyzyje to potem bedzie lagodniejsza :)

Dzięki Słoneczko 0X 0X 0X :roll:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
to kto zaprasza taka sedzine i po co!!!
juz zaluje ze zglosilam psa!!!

Podobno ktoś ją polecił, ale kto??? :o
:

ja juz chyba wiem!!! :evil: 0X 0X 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...