orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 KaVanga prosze Cie nie denerwuj mnie dobrze??? dziekuje :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 zapisałam na dysku, otworzyłam i wydrukowałam Żaden problem ;)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 a nie zmniejszalas albo nie zwiekszalas???widac ja dobrze???
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):zapisałam na dysku, otworzyłam i wydrukowałam Żaden problem ;) taaaaa bardzo proste.... tak jak z tymi PL :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mówię Ci zapisz na dysku, później otwórz i kliknij na ikonkę drukuj, w czym problem? :o Zmieniłam jedynie układ strony na poziomy i akurat mieści się na A4
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):Zmieniłam jedynie układ strony na poziomy i akurat mieści się na A4 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zupelnie prostackie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 wczoraj dostalam zaliczke na szczeniaka ktory ma isc do Niemiec - babka wyslala listem i napisala tylko moje imie, nazwisko i miesto i wiecie ze to doszlo !!!!
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):wczoraj dostalam zaliczke na szczeniaka ktory ma isc do Niemiec - babka wyslala listem i napisala tylko moje imie, nazwisko i miesto i wiecie ze to doszlo !!!! WOW!!! :o :o :o :o jestem w szoku:))pozytywnym:)) a babka to skad sie urwala, ze o banku nie slyszala i przelewie?:)))))))))))))))))))
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 bankiem nie wyslala bo by ja to kosztowalo 27 eur a zaliczki chcialam 50 eur :) ale tak mysle ze jakbym mieszkala we wrocku a nie na takim zadupiu gdzie jest 10 tyus mieszkancow to list by w dziwny sposob zaginal :)
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 A to jak wysyłała na jeszcze mniejsze zadupie to wszystko jasne :P :wink:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ale numer :o , no to dobrze, ze doszlo :D . jakby nie doszlo to nie mialabym za co metryk wykupic hihi
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Ale numer :o , no to dobrze, ze doszlo :D . jakby nie doszlo to nie mialabym za co metryk wykupic hihi hahahaha no....wiemy, wiemy....ze ten miot to dla kasy tak tak :lol: :lol: :lol: :lol: zarobic kcesz tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 niom na 3 szczeniakach to sie majatek zbija jak cholera zwlaszcza jak sie ma suke na warunku i kase za jednego szczeniola trza oddac :) a ja to tak wogole tylko dla kasy hoduje - tylko hodowlanki zrobilam i kryje co cieczke z papierami i bez :) nawet nie zawsze sznaucer do pokrycia sie trafi ale jak szczeniaki sa male to nie widac roznicy :)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no Elitesse witaj w klubie w takim razie:))))))))) :lol: :lol: :lol: moze kcesz 1 miniaturke spod lady:))ale tez bez papierow, bo wiesz co mi sie cieczka miala zmarnowac nie? :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 a chetnie :) zwlaszcza ze na miniatury jakos popyt wiekszy na dolnym slasku jest :)
Agatka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Do mnie znajomi przyszli z taką listą, jak czarną suczkę chcieli kupić, nie chcę mówić co tam było Na szczęście namówiłam ich na Livkove dziecko NO i w ciagu najbliższego tygodnia zabieraja suczke do domku :) NO dziewczyny ale sie ciesze, szanse lady rosnął wiec skoro ma byc małe z szorstkim bardzo włosem, bardzo czarne i ze wszystkimi zebami na miejscu ;) NO wszystko sie zgadza :) Czyli wersja TOY w modzie ;) hihihi A Dengisław chyba brata ma w konkurencji o ile sie nie myle. No ja słyszałam ze kilka osób zrezygnowałoz powodu sedziego... więc wogóle mogą byc pustki ... :( Eliteess mi FInka tez w kopercie zaliczke przysłała bo jakies maja koszmarne opłaty bankowe..., dla mnie to szok...
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 czytalyscie ze w zeszlym roku urodzilo sie w Polsce prawie 1250 szczeniat miniatur !! a sredniakow pewno niecale 150 sie zbierze :(
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ZE WZGLEDU NA SEDZIEGO???? czyli jednak SZALONA finka????? :o :o :o :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Pisałam Ci, że Finowie nie chcą do niej jeżdzić Najgorzej, że białe są na początku, w sumie to wchodzę pierwsza i pójdę na pierwszy ogień do odstrzału 0X :evilbat:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 to moze jak sie na tobie Jostra wyzyje to potem bedzie lagodniejsza :)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 to kto zaprasza taka sedzine i po co!!! juz zaluje ze zglosilam psa!!!
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):to kto zaprasza taka sedzine i po co!!! juz zaluje ze zglosilam psa!!! Podobno ktoś ją polecił, ale kto??? :o Elitesse napisał(a):to moze jak sie na tobie Jostra wyzyje to potem bedzie lagodniejsza :) Dzięki Słoneczko 0X 0X 0X :roll:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):to kto zaprasza taka sedzine i po co!!! juz zaluje ze zglosilam psa!!! Podobno ktoś ją polecił, ale kto??? :o : ja juz chyba wiem!!! :evil: 0X 0X 0X
Recommended Posts