orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 120 miniatur?????? to DUZO!!!! bo bialych z 10 max. czyli ponad 30 sztuk na kazdy inny kolor:((i szalona Finka....super!!!
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Dzwon Kochaniutka dzwon,zarezerwuj na moje nazwisko pliz:))))
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 COŚ TY! :o 120 wszystkich psów, CTR-ów i sznaucerów białych 4, w tym u mnie w klasie 3 :evilbat: W czarnych mam po 2
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):Dzwon Kochaniutka dzwon,zarezerwuj na moje nazwisko pliz:)))) Napisałam Piterowi SMS-a, żeby zadzwonił, bo on nam wczoraj rezerwował, ale on nie zna Twojego nazwiska :lol: Ale przecież i tak się spotkamy w sobotę, to później razem możemy pojechać do tego hotelu My tam będziemy od jutra
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no to duzo tych psow, to bedzie 119:))bo Kasia tylko na niedziele przyjedzie:(((((((((( ale szalona Finka zostaje:((((( a skad wiesz ile masz czego??????ja tyz kcem!!!
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Wiem od kobiety, która do mnie wczoraj dzwoniła z ZK ze Szczecina, ale nie mam na nią żadnych namiarów :(
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 albo podaj mi numer do hotelu to poprosze kolezanke z tej samej firmy tylko z woj.zachodniopomorskiego to zadzwoni-u niej nikt sie nie zdziwi , ze dzwoni do swojego miasta wojewodzkiego, u mnie od razu :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):Wiem od kobiety, która do mnie wczoraj dzwoniła z ZK ze Szczecina, ale nie mam na nią żadnych namiarów :( a czemu dzwonila???cos nie tak jest???i jak placilas??bo ja sie pogubilam tzn. po piersze nie zaplace wiecej, ale nie w tym problem: tam maja 2 numery konta!na wydrukowanym potwierdzeniu z Lubieszyna jest inne konto niz to co figuruje wszedzie indziej to jak mam placic????
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Wiem od kobiety, która do mnie wczoraj dzwoniła z ZK ze Szczecina, ale nie mam na nią żadnych namiarów :( a czemu dzwonila???cos nie tak jest???i jak placilas??bo ja sie pogubilam tzn. po piersze nie zaplace wiecej, ale nie w tym problem: tam maja 2 numery konta!na wydrukowanym potwierdzeniu z Lubieszyna jest inne konto niz to co figuruje wszedzie indziej to jak mam placic???? Jak jeszcze nie zapłaciłaś to niestety obowiązuje Cię wyższa stawka :( Ja tam coś miałam pokręcone z przelewami i musiał ich Zarząd wyrazić zgodę, żebym miała opłatę jak w pierwszym terminie Na szczęście wyrazili, bo bym musiała dopłacić 300złotych 0X płaciłam na konto nr 14102047950000940200040402
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Jostra w Lesznie tez tak niby bylo a nikt tego nie sprawdzal! :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Oni będą sprawdzali, mówię Ci, bo gadałam z kobietą, przyszykuj się, że będziesz musiała dopłacić :x Chyba, że będziesz mieć szczęście
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 zobaczymy:))))0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X co to za zwyczaje!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 mi się udało, że się zgodzili na mniejszą kwotę, tylko 2 osoby dostały taką zgodę, reszta będzie musiała zapłacić więcej, a trochę tych próśb podobno mieli A wogóle to kobieta zadzwoniła do mnie prawie o 23, już kładłam się spać, fajna babka, bo mi te stawki podała i poinstruowała jak na wystawkę dojechać
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no wiec JAK dojechac????sknero podziel sie informacja:))))) :lol: :lol:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 To już Ci pisałam, od hotelu :P trzeba jechać na "Ku Słońcu" (cokolwiek by to było), cały czas prosto przez miasto i później na granicę (nie na Kołbaskowo) Lepiej nie jechać autostradą Ale od Waszej strony to nie wiem :( Stadion jest gdzieś na końcu Lubieszyna, prawie przed samą granicą A hotel już macie zarezerwowany, na nazwisko Pitera, chyba znasz? :lol: I wcale sknerą nie jezdem ;) Cały czas się dzielę informacjami, nie tak jak niektórzy :P
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 hahaha dzieki a ja wlasnie Piterowi wyslalam smska z moim nazwiskiem:))))))))))))))))))))))))))))) kurcze no to we czworke zrobimy imprezke, ale we 4 ke to smutno bedzie...Wy zaczniecie sie migdalic a my co??? :o :o :o :lol: :lol:
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):hahaha dzieki a ja wlasnie Piterowi wyslalam smska z moim nazwiskiem:))))))))))))))))))))))))))))) kurcze no to we czworke zrobimy imprezke, ale we 4 ke to smutno bedzie...Wy zaczniecie sie migdalic a my co??? :o :o :o :lol: :lol: A Wam kto broni??? :evilbat: :lol: :lol: :lol: W tym hotelu będzie sporo osób z psami na wystawkę, to się kogoś dokoptuje do grupy pod wezwaniem :P
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 taaaa mam nawet faworyta :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X Flipa moze :lol: :lol: :lol: :lol: ej, a ktos byl w szczecinie???tam jest jakies stare miasto albo cus, zeby kulturalnie posiedziec w jakiejs kafejce????
jostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):taaaa mam nawet faworyta :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X Flipa moze :lol: :lol: :lol: :lol: ej, a ktos byl w szczecinie???tam jest jakies stare miasto albo cus, zeby kulturalnie posiedziec w jakiejs kafejce???? Flip to chyba zajęty jest 8) :lol: Piter ma w pracy kumpla ze Szczecina, są teraz razem na konferencji, to się dowie gdzie możnaby pójść Tu nie ma chyba nikogo ze szczecina, ale na innym forum tak :evilbat: Idź się zapytaj :P
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 hahaha sama se tam ic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha przypomnialo mi sie, bo jak pracowalam z Niemczech to ze mna pracowala kolezanka moja, a od czarnej roboty byl chlopaczek ze wsi... i kiedys byla wojna: pisalismy sobie na karteczkach oczywiscie, bo nie rozmawialismy... i mu Sylwia cos napisala bla bla bla CHOĆ coś tam a on odpisal: jak chcesz to se sama idz, ja tam nigdzie nie pojde, a chodź to sie tak pisze chamka po studiach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Haha, Orsini znowu bedzie smalczyk wyjadala :wink: .
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha, Orsini znowu bedzie smalczyk wyjadala :wink: . nie bo jak mnie zlodzieje kaza za wystawke wiecej zaplacic to chyba sam suchy chleb bede zarla!!! :o :o :o
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jostra napisał(a):orsini, widzę, że mapkę dostałaś :) na a ja widze ze Ty tez dostalas:))) super tylko jak ja otworzyc i co wiecej JAK ja wydrukowac??? :o :o :o
Recommended Posts