Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mek napisał(a):
Elitess odpowiedz mi jakjest z tą kasa ???

Jedyne co mnie moze w tej chwili pocieszyc to cieczka Figi , która miała byc juz miesiąc temu i ja cały czas w nerwicy zyłem zeby akurat nie wypadło na koniec czerwca a tu takie akuku.

piszesz do nich pisemko ze zapłaciłes za wystawke i cie nie przyjeli z niewiadomych przyczyn dolaczasz ksero dowod wplaty i proisz o zwrot pieniedzy na twoje konto no i czekasz i czekasz i co jakis czas ich gnebisz telefonicznie

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek napisał(a):
I co przeszkadza Ci to tak bardzo , ze nie mozesz z tym zyć????

w Warszawie też maja jakies ubytki na mowie tylko samego siebie sie nie słyszy tak dokładnie jak innych . :evilbat: :evilbat:

Mek odpieprz sie ode mnie, jak jestes wkurwiony to sie nie wyrzywaj na mnie, ja sie chyba Ciebie grzecznie spytalam czy to jest nalecialosc jezykowa, bo mnie to interesuje, a Ty mi tu z jakims wrzaskiem wylatujesz :evil: .

Posted

Mek podtrzymuje: WYPIJ REDBULLA bo zasypiasz i nie widzisz literek:)))
Elitesse Ci odpisala, ze Ci kase oddadza chyba , nie???tylko bedziesz musial tam zadzwonic i przeslac pewnie w jakis sposob xero dowodu wplatu

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
[ehh a ile z nich robi Championaty ?? i potem ktos kupuje szczeniaka po takich czempionach i sie dziwi ze pies jest jakis krzywy ....

no dokladnie!!!
jak szukalam dla siebie psiaka to sobie w kalendarzu zapisalam rozne psy i hodowle...lecialam po tytulach...i mam jednak dobrego Aniola Stroza jak teraz czytam co chcialam kupic!!! :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

Do mnie znajomi przyszli z taką listą, jak czarną suczkę chcieli kupić, nie chcę mówić co tam było :evilbat:
Na szczęście namówiłam ich na Livkove dziecko :D

orsini napisał(a):
a Jostra nie napisali Ci jaki typ sznaucera preferuje???no bo na co patrzy to napisali, ale w sumie patrzy na wszystko, ale JAK na to patrzy:))))bo np. dla mnie wlos na lapach jak wata jest norma, a dla szalonych Finow juz moze ma byc trymowany itp...

pytałam, nie napisali :(

Posted

Elitesse napisał(a):
piszesz do nich pisemko ze zapłaciłes za wystawke i cie nie przyjeli z niewiadomych przyczyn dolaczasz ksero dowod wplaty i proisz o zwrot pieniedzy na twoje konto no i czekasz i czekasz i co jakis czas ich gnebisz telefonicznie

Niestety nie zawsze dziala, mi jakies 5 lat temu do Wrocka nie przyjeli i oczywiscie chcialam zwrot kasy, haha oni ze oczywiscie, ze oddadza i w ogole i co i dupa. Ale moj tata byl sprytny i za rok pokazalismy ten sam dowod wplaty (czyliten z zeszlego roku :wink: ) i w ten sposob weszlismy :D .

Posted

:D , inaczej to bym pewnie tej kasy do teraz nie dostala, a najlepsze bylo to, ze moj tata dzwonil do nich i oni potwierdzili telefonicznie, ze wszystko jest ok i ze dostali zgloszenie :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
:D , inaczej to bym pewnie tej kasy do teraz nie dostala, a najlepsze bylo to, ze moj tata dzwonil do nich i oni potwierdzili telefonicznie, ze wszystko jest ok i ze dostali zgloszenie :evilbat: .

no różne rzeczy sie zdarzaja....

Posted

orsini napisał(a):
a ktos wie jak do tego Lubieszyna dojechac??bo z tego co pamietam to szczecin do bani jest oznakowany

Dziewczyna ze Szczecina mówiła mi, że trzeba jechać na "Ku Słońcu" cały czas prosto, stadion jest gdzieś na końcu Lubieszyna
Radziła, żeby nie jechać na autostradę, bo później można się pogubić

Posted

orsini napisał(a):
ooo no pewnie!!!!
a masz telefon za friko???to moze zarezerwuj nam, jesli za 2ke 80zl, bo jak 80zl za OSOBE to nie kcemy

Przeca pisze za za dwójkę!!!! :evilbat:
Czy Ty mnie nie wykorzystujesz czasem? :P :roll:
To co jedną dwójkę na sobotę czy jak?
"Ku słońcu" to jakieś osiedle czy coś takiego, nie wiem nie znam Szczecina :roll:

Posted

Pewnie, ze wykorzystuje:))i nie tylko Ciebie:)))
tak na sobote i najlepiej obok Was za sciana:)))))))))))))no...powoli mi si e zaczyna chciec jechac, ale baaaardzo powoli.......

Posted

orsini napisał(a):
Pewnie, ze wykorzystuje:))i nie tylko Ciebie:)))
tak na sobote i najlepiej obok Was za sciana:)))))))))))))no...powoli mi si e zaczyna chciec jechac, ale baaaardzo powoli.......

Ale ja nie wiem czy tam są grube ściany :wink: :lol: :lol: :lol:
Mają być bardzo fajne nagrody
Niestety Berry ma czarną Hajankę w konkurencji, więc może być ciężko wygrać.
Kolejność sędziowania: białe, czsr, czarne i p+s
W sumie jest tylko 120 psów

Posted

niewazne kogo sie ma w konkurencji jak Finka szalona:)))))))))))))))))))))))))))))))))
no wlasnie , mi niby sciany z kartonu nie przeszkadzaja, ale wiesz, jak Cie bedziemy obgadywac to sie nie denerwuj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
niewazne kogo sie ma w konkurencji jak Finka szalona:)))))))))))))))))))))))))))))))))
no wlasnie , mi niby sciany z kartonu nie przeszkadzaja, ale wiesz, jak Cie bedziemy obgadywac to sie nie denerwuj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja już przyzwyczajona jestem 0X :evilbat: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...