Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
To co właściwie powinien zrobic hodowca jak mu sie szczeniak urodzi z takimi na pół stojącymi ucholami? Bo to chyba od niego nie zlaęzy nie? i Zdarza sie nawet w najlepszych hodowlach, tiak?

Justa BARDZO czesto sie zdarza:))))
jak to co???
SKOPIOWAC :lol: :lol: :lol: :lol:
albo nie wciskac kitu, ze to zwierze jest klasy wystawowej i wtedy cena tez jest inna, oczywiscie :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek napisał(a):
Jestem wkurzony bo musiałem jakoś zajeb***** sprawe bo nie ma mojej suki w przyjetych psach do krakowa i cały mój misterny plan szlag trafił :evilbat: :evilbat: :evilbat:

moich tez nie ma ale ja sie akurat ciesze bo w ostatnim dniu przyjmowania zgloszen wyslalam im polecony zeby wycofali, a juz sie w sumie napalilam na wyjazd ale mi egzamin z makroekonomi rabneli :(
gdyby nie wycofali to bym musiala slono zaplacic wiec wczoraj odetchnelam z ulga :)

Posted

Cięcie jest zabronione :evilbat:
A jak uszy to i ogon :evilbat:

No właśnie, bo owa koleznaka sie chwiła, że na wystawe sie wybiera z ała w październiku... :roll:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse PRZESTAN co???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zastanowie sie :) jak bedziesz grzeczna to przestane :) ale nie przejmuj sie - w sobote mam egzamin wiec wypadalo by sie zaczac w koncu uczyc wiec zaraz zmykam zakopac sie w ksiazkach

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):
Jestem wkurzony bo musiałem jakoś zajeb***** sprawe bo nie ma mojej suki w przyjetych psach do krakowa i cały mój misterny plan szlag trafił :evilbat: :evilbat: :evilbat:

:)

no widzicie mowilam, ze cos jest nie hallo z Mekiem:)))takie przemyslenia go wziely ni z gruchy ni z pietruchy :lol: :lol: :lol:

Posted

Justa napisał(a):

No właśnie, bo owa koleznaka sie chwiła, że na wystawe sie wybiera z ała w październiku... :roll:

ja kiedys widzialam co prawda affenpinczera z dlugim ogonem i kopiowanymi uszami - wspaniale wygladal !!

Posted

wiecie jak sunia nie wygra to zawsze mozna zwalic na sedziego ze przekupiony alebo na innych wystawcow ze znaja sie z sedzia albo tym podobne pierdoly a kazdemu zcasem przez przypadek sie zwyciestwo trafia zwlaszcza jak sie sporo jezdzi :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):

moich tez nie ma ale ja sie akurat ciesze bo w ostatnim dniu przyjmowania zgloszen wyslalam im polecony zeby wycofali, a juz sie w sumie napalilam na wyjazd ale mi egzamin z makroekonomi rabneli :(
gdyby nie wycofali to bym musiala slono zaplacic wiec wczoraj odetchnelam z ulga :)

Czyli co wrócą mi kase ??? czy mam jescze dzwonić i pytać czy to pomyłka.

W tej chwili jestem mega wku***** .

Posted

Justa napisał(a):

hmmm no zawsze moze takie latawce chirurgicznie poprawic:)))do pazdziernika sie zagoja,nie?:))))))
Tylko, ze jak sie podetnie to czuc:))i sedzia spokojnie wymaca:)))))
A ja nie mam problemu z ogonami:)))bo odpadaja im w pierwszej dobie:))jakies niedotlenione kurcze czy co, ze tak odpadaja:))i to calemu miotowi???? :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
wiecie jak sunia nie wygra to zawsze mozna zwalic na sedziego ze przekupiony alebo na innych wystawcow ze znaja sie z sedzia albo tym podobne p****** a kazdemu zcasem przez przypadek sie zwyciestwo trafia zwlaszcza jak sie sporo jezdzi :)

hehehehe no dokladnie tak:))))
ile jest w Polsce kociubow z tytulami?:))przeroznych ras

Posted

orsini napisał(a):
Justa napisał(a):

hmmm no zawsze moze takie latawce chirurgicznie poprawic:)))do pazdziernika sie zagoja,nie?:))))))
A ja nie mam problemu z ogonami:)))bo odpadaja im w pierwszej dobie:))jakies niedotlenione kurcze czy co, ze tak odpadaja:))i to calemu miotowi???? :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to ty masz jakies skrzywienie genetyczne hihihihihihih

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Mek'][Ka-Vanga czepiasz sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
sie [rzestawić

i znowu wszystkiemu winna ONA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No tak znowu KaVang wszystkiemu winien :wink: :evilbat: .
Mek, a tak serio pytalam, bo sie spotkalam juz u pewniej czesci ludzi.

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):

Czyli co wrócą mi kase ??? czy mam jescze dzwonić i pytać czy to pomyłka.

W tej chwili jestem mega wku***** .

zwroca tylko jak sie upomiesz :) wiec musisz ich telefonicznie i listownie pognebic albo zrobic semolke ze masz zaplacone zgloszenie wyslales (jak masz potwierdzenie wysylki to juuz wogole super) i zadac zebys mog l suke wystawic

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
wiecie jak sunia nie wygra to zawsze mozna zwalic na sedziego ze przekupiony alebo na innych wystawcow ze znaja sie z sedzia albo tym podobne p****** a kazdemu zcasem przez przypadek sie zwyciestwo trafia zwlaszcza jak sie sporo jezdzi :)

hehehehe no dokladnie tak:))))
ile jest w Polsce kociubow z tytulami?:))przeroznych ras

ehh a ile z nich robi Championaty ?? i potem ktos kupuje szczeniaka po takich czempionach i sie dziwi ze pies jest jakis krzywy ....

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):
Justa napisał(a):

to ty masz jakies skrzywienie genetyczne hihihihihihih

A później sprzedaje na allegro ogony :evilbat:

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Mek'][Ka-Vanga czepiasz sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
sie [rzestawić

i znowu wszystkiemu winna ONA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No tak znowu KaVang wszystkiemu winien :wink: :evilbat: .
Mek, a tak serio pytalam, bo sie spotkalam juz u pewniej czesci ludzi.

I co przeszkadza Ci to tak bardzo , ze nie mozesz z tym zyć????

w Warszawie też maja jakies ubytki na mowie tylko samego siebie sie nie słyszy tak dokładnie jak innych . :evilbat: :evilbat:

Posted

te wogóle to w cytatach jest jakas dyskryminacja rasowa !! elitesse napisał orsini napisał justa napisał !! a czy tu kobiet nie ma czy jak ??? wrrrrrrr

Posted

Elitesse napisał(a):
[ehh a ile z nich robi Championaty ?? i potem ktos kupuje szczeniaka po takich czempionach i sie dziwi ze pies jest jakis krzywy ....

no dokladnie!!!
jak szukalam dla siebie psiaka to sobie w kalendarzu zapisalam rozne psy i hodowle...lecialam po tytulach...i mam jednak dobrego Aniola Stroza jak teraz czytam co chcialam kupic!!! :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Elitesse']te wogóle to w cytatach jest jakas dyskryminacja rasowa !! elitesse napisał orsini napisał justa napisał !! a czy tu kobiet nie ma czy jak ??? wrrrrrrr

cóż :D na to wygląda ;)

Posted

Elitess odpowiedz mi jakjest z tą kasa ???

Jedyne co mnie moze w tej chwili pocieszyc to cieczka Figi , która miała byc juz miesiąc temu i ja cały czas w nerwicy zyłem zeby akurat nie wypadło na koniec czerwca a tu takie akuku.

Posted

Mek napisał(a):
[
w Warszawie też maja jakies ubytki . :evilbat: :evilbat:

oj maja, maja, a pod Warszawa jakie maja ubytki:)))))istne dziury w mozgach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...