orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Justa napisał(a):To co właściwie powinien zrobic hodowca jak mu sie szczeniak urodzi z takimi na pół stojącymi ucholami? Bo to chyba od niego nie zlaęzy nie? i Zdarza sie nawet w najlepszych hodowlach, tiak? Justa BARDZO czesto sie zdarza:)))) jak to co??? SKOPIOWAC :lol: :lol: :lol: :lol: albo nie wciskac kitu, ze to zwierze jest klasy wystawowej i wtedy cena tez jest inna, oczywiscie :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse PRZESTAN co???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):Jestem wkurzony bo musiałem jakoś zajeb***** sprawe bo nie ma mojej suki w przyjetych psach do krakowa i cały mój misterny plan szlag trafił :evilbat: :evilbat: :evilbat: moich tez nie ma ale ja sie akurat ciesze bo w ostatnim dniu przyjmowania zgloszen wyslalam im polecony zeby wycofali, a juz sie w sumie napalilam na wyjazd ale mi egzamin z makroekonomi rabneli :( gdyby nie wycofali to bym musiala slono zaplacic wiec wczoraj odetchnelam z ulga :)
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Cięcie jest zabronione :evilbat: A jak uszy to i ogon :evilbat: No właśnie, bo owa koleznaka sie chwiła, że na wystawe sie wybiera z ała w październiku... :roll:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse PRZESTAN co???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zastanowie sie :) jak bedziesz grzeczna to przestane :) ale nie przejmuj sie - w sobote mam egzamin wiec wypadalo by sie zaczac w koncu uczyc wiec zaraz zmykam zakopac sie w ksiazkach
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Jestem wkurzony bo musiałem jakoś zajeb***** sprawe bo nie ma mojej suki w przyjetych psach do krakowa i cały mój misterny plan szlag trafił :evilbat: :evilbat: :evilbat: :) no widzicie mowilam, ze cos jest nie hallo z Mekiem:)))takie przemyslenia go wziely ni z gruchy ni z pietruchy :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Justa napisał(a):Cięcie jest zabronione :evilbat: A jak uszy to i ogon :evilbat: No właśnie, bo owa koleznaka sie chwiła, że na wystawe sie wybiera z ała w październiku... :roll: ja kiedys widzialam co prawda affenpinczera z dlugim ogonem i kopiowanymi uszami - wspaniale wygladal !!
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 wiecie jak sunia nie wygra to zawsze mozna zwalic na sedziego ze przekupiony alebo na innych wystawcow ze znaja sie z sedzia albo tym podobne pierdoly a kazdemu zcasem przez przypadek sie zwyciestwo trafia zwlaszcza jak sie sporo jezdzi :)
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Jestem wkurzony bo musiałem jakoś zajeb***** sprawe bo nie ma mojej suki w przyjetych psach do krakowa i cały mój misterny plan szlag trafił :evilbat: :evilbat: :evilbat: moich tez nie ma ale ja sie akurat ciesze bo w ostatnim dniu przyjmowania zgloszen wyslalam im polecony zeby wycofali, a juz sie w sumie napalilam na wyjazd ale mi egzamin z makroekonomi rabneli :( gdyby nie wycofali to bym musiala slono zaplacic wiec wczoraj odetchnelam z ulga :) Czyli co wrócą mi kase ??? czy mam jescze dzwonić i pytać czy to pomyłka. W tej chwili jestem mega wku***** .
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Justa napisał(a):Cięcie jest zabronione :evilbat: A jak uszy to i ogon :evilbat: No właśnie, bo owa koleznaka sie chwiła, że na wystawe sie wybiera z ała w październiku... :roll: hmmm no zawsze moze takie latawce chirurgicznie poprawic:)))do pazdziernika sie zagoja,nie?:)))))) Tylko, ze jak sie podetnie to czuc:))i sedzia spokojnie wymaca:))))) A ja nie mam problemu z ogonami:)))bo odpadaja im w pierwszej dobie:))jakies niedotlenione kurcze czy co, ze tak odpadaja:))i to calemu miotowi???? :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):wiecie jak sunia nie wygra to zawsze mozna zwalic na sedziego ze przekupiony alebo na innych wystawcow ze znaja sie z sedzia albo tym podobne p****** a kazdemu zcasem przez przypadek sie zwyciestwo trafia zwlaszcza jak sie sporo jezdzi :) hehehehe no dokladnie tak:)))) ile jest w Polsce kociubow z tytulami?:))przeroznych ras
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):Justa napisał(a):Cięcie jest zabronione :evilbat: A jak uszy to i ogon :evilbat: No właśnie, bo owa koleznaka sie chwiła, że na wystawe sie wybiera z ała w październiku... :roll: hmmm no zawsze moze takie latawce chirurgicznie poprawic:)))do pazdziernika sie zagoja,nie?:)))))) Tylko, ze jak sie podetnie to czuc:))i sedzia spokojnie wymaca:))))) A ja nie mam problemu z ogonami:)))bo odpadaja im w pierwszej dobie:))jakies niedotlenione kurcze czy co, ze tak odpadaja:))i to calemu miotowi???? :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to ty masz jakies skrzywienie genetyczne hihihihihihih
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Mek'][Ka-Vanga czepiasz sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: sie [rzestawić i znowu wszystkiemu winna ONA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No tak znowu KaVang wszystkiemu winien :wink: :evilbat: . Mek, a tak serio pytalam, bo sie spotkalam juz u pewniej czesci ludzi.
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Jestem wkurzony bo musiałem jakoś zajeb***** sprawe bo nie ma mojej suki w przyjetych psach do krakowa i cały mój misterny plan szlag trafił :evilbat: :evilbat: :evilbat: moich tez nie ma ale ja sie akurat ciesze bo w ostatnim dniu przyjmowania zgloszen wyslalam im polecony zeby wycofali, a juz sie w sumie napalilam na wyjazd ale mi egzamin z makroekonomi rabneli :( gdyby nie wycofali to bym musiala slono zaplacic wiec wczoraj odetchnelam z ulga :) Czyli co wrócą mi kase ??? czy mam jescze dzwonić i pytać czy to pomyłka. W tej chwili jestem mega wku***** . zwroca tylko jak sie upomiesz :) wiec musisz ich telefonicznie i listownie pognebic albo zrobic semolke ze masz zaplacone zgloszenie wyslales (jak masz potwierdzenie wysylki to juuz wogole super) i zadac zebys mog l suke wystawic
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):wiecie jak sunia nie wygra to zawsze mozna zwalic na sedziego ze przekupiony alebo na innych wystawcow ze znaja sie z sedzia albo tym podobne p****** a kazdemu zcasem przez przypadek sie zwyciestwo trafia zwlaszcza jak sie sporo jezdzi :) hehehehe no dokladnie tak:)))) ile jest w Polsce kociubow z tytulami?:))przeroznych ras ehh a ile z nich robi Championaty ?? i potem ktos kupuje szczeniaka po takich czempionach i sie dziwi ze pies jest jakis krzywy ....
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Justa napisał(a):Cięcie jest zabronione :evilbat: A jak uszy to i ogon :evilbat: No właśnie, bo owa koleznaka sie chwiła, że na wystawe sie wybiera z ała w październiku... :roll: hmmm no zawsze moze takie latawce chirurgicznie poprawic:)))do pazdziernika sie zagoja,nie?:)))))) Tylko, ze jak sie podetnie to czuc:))i sedzia spokojnie wymaca:))))) A ja nie mam problemu z ogonami:)))bo odpadaja im w pierwszej dobie:))jakies niedotlenione kurcze czy co, ze tak odpadaja:))i to calemu miotowi???? :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to ty masz jakies skrzywienie genetyczne hihihihihihih A później sprzedaje na allegro ogony :evilbat:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ja nie wiem czy akurat u tej pani to warto:))wiec wolalabym zwrot kasy:)))))))
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Mek'][Ka-Vanga czepiasz sie :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: sie [rzestawić i znowu wszystkiemu winna ONA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No tak znowu KaVang wszystkiemu winien :wink: :evilbat: . Mek, a tak serio pytalam, bo sie spotkalam juz u pewniej czesci ludzi. I co przeszkadza Ci to tak bardzo , ze nie mozesz z tym zyć???? w Warszawie też maja jakies ubytki na mowie tylko samego siebie sie nie słyszy tak dokładnie jak innych . :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 te wogóle to w cytatach jest jakas dyskryminacja rasowa !! elitesse napisał orsini napisał justa napisał !! a czy tu kobiet nie ma czy jak ??? wrrrrrrr
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):[ehh a ile z nich robi Championaty ?? i potem ktos kupuje szczeniaka po takich czempionach i sie dziwi ze pies jest jakis krzywy .... no dokladnie!!! jak szukalam dla siebie psiaka to sobie w kalendarzu zapisalam rozne psy i hodowle...lecialam po tytulach...i mam jednak dobrego Aniola Stroza jak teraz czytam co chcialam kupic!!! :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Elitesse']te wogóle to w cytatach jest jakas dyskryminacja rasowa !! elitesse napisał orsini napisał justa napisał !! a czy tu kobiet nie ma czy jak ??? wrrrrrrr cóż :D na to wygląda ;)
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitess odpowiedz mi jakjest z tą kasa ??? Jedyne co mnie moze w tej chwili pocieszyc to cieczka Figi , która miała byc juz miesiąc temu i ja cały czas w nerwicy zyłem zeby akurat nie wypadło na koniec czerwca a tu takie akuku.
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):[ w Warszawie też maja jakies ubytki . :evilbat: :evilbat: oj maja, maja, a pod Warszawa jakie maja ubytki:)))))istne dziury w mozgach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts