orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 chociaz sie dowiedzialam,ze Wiktor w konkurencji nie bedzie mial Koniaka...hmmm...dziwne, bo kobitka ze Szczecina jest...ja si ebardzo ciesze... tylko jakos ta Finka do mnie nie przemawia zwlaszcza po tym co Jostra napisala:((((wrrrrr a Jostra nie napisali Ci jaki typ sznaucera preferuje???no bo na co patrzy to napisali, ale w sumie patrzy na wszystko, ale JAK na to patrzy:))))bo np. dla mnie wlos na lapach jak wata jest norma, a dla szalonych Finow juz moze ma byc trymowany itp...
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Justa']:o :o :o Co tutaj się dzieje :o :o :o Pełna rozpusta i nikt mnie nie zaprosil na polewanie fiolecikiem :evilbat: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: hahaha sorki:)) same SWIETA!!! Elitesse ma szczenki, Romas prawie ma szczenki, madziorka pozdawala co miala zdac, KaVanga tez po sesjii(MAM NADZIEJE< ZE NIE ZDALA ZA SMOKA!!! :evil: :evil: ), i rozszyfrowalismy zmasowany atak z innego forum, aczkolwiek bardzo sympatyczny i zabawny :lol: :lol: :lol: no to mamy powody do picia:)))) ZAPRASZAMY i naszego moda kochanego do buteleczki!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Oho ale nowości :D Bardzo się cieszę :angel: Ad1 i 2 Co sie tych psiurów tak namnozyło?! :o :lol: 8) Ad3 madziorko gratuluję ;) A ile punkcików jesli mozna spytać??? Ad4 kavanga Tobie także gratuluję ;) kujonie ;) Ad5 atak??? :o :o A po grzyba nasz przyatakowali? :o My przeca niegroźni ;) Dziekuje i chetnie siem napiję :evilbat: 8) :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no wlasnie Orsini mam pytanko czy wlascicielka Koniaka jest Anna Michalska ? a jak tak to co ona robi w Szczecinie ? ja ja znam az za dobrze ale z dolnego slaska . co prawda zawsze miala tendencje do przeprowadzek zwlaszcza po czestych rozwidach ale Szczecin ?? czy to jest ta od hodowli Masterton ? ostatnio pokazywala koniaka w Jeleniej Gorze ...czyli kawalek od Szczecina....
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Justa'][ Ad4 kavanga Tobie także gratuluję ;) kujonie ;) : zapomnij, ona i tak ni ezdala:)))ale jeszcze o tym nie wie, bo czeka na wyniki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse TAK! :angel: :angel: :angel: :angel: ale w katalogu z leszna stoi jak byk,ze ze Szczecina jest! czyli skad ona w koncu jest???
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 wiesz pochodzi chyba ze Swidnicy :) jej rodzice maja rozmnazalnie psow pod nazwa "Cerber" a ona mieszka tam gdzie akulanie ma faceta :)
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 wogóle to twoje zdjecia na FZ pozostaly niezauwazone :( ale dziewczynki usze sie gryzc w d*** ze ta jedna upuje szczeniaka gdzie indziej a nie w najlepszej hodowli polski :)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse:))mam to w nosie:))))uwielbiam ich wqrzac:)))))) :angel: :angel: :angel: Hmmm to juz nie kumam Cerber czy Masterton???i czy to na pewno ta sama osoba?bo ta co wystawiala Koniaka w Lesznie to juz kilka latek na karku miala, a potem na mlodego prezentera poszlo cos co wygladalo jak jej syn.Kobitka tak spokojnie kolo 40stki jak dla mnie...chyba,ze staro wyglada, bp np. KaVanga na 16 wyglada to i w druga strone tez tak mozna
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a)::( ale dziewczynki usze sie gryzc w d*** ze ta jedna upuje szczeniaka gdzie indziej a nie w najlepszej hodowli polski :) no dokladnie i to za jaka kase:))))) w najlepszej hodowli chyba tansze sa:)))))) swoja droga zdziwila mnie laska, ze w jakims Bialymstoku chca az 1300 za szczeniaka! to juz w Wawie krzycza 1000zl, bo ludzie nie maja kasy i nie kupuja, a co dopiero gdzies na kresach...
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ona sama ma przydomek Masterton a jej rodzice Cerber. ja wiem ze to na pewno ona bo ja widzialam w Lesznie i az sprawdzalam w katalogu jakiego to ona psa prowadzi. no pierwszej mlodosci to juz babeczka nie jest :)
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a)::( ale dziewczynki usze sie gryzc w d*** ze ta jedna upuje szczeniaka gdzie indziej a nie w najlepszej hodowli polski :) no dokladnie i to za jaka kase:))))) w najlepszej hodowli chyba tansze sa:)))))) swoja droga zdziwila mnie laska, ze w jakims Bialymstoku chca az 1300 za szczeniaka! to juz w Wawie krzycza 1000zl, bo ludzie nie maja kasy i nie kupuja, a co dopiero gdzies na kresach... moze mysli ze sprzada... ale to roznie z tym bywa bo we Wrocku niektorzy za 1800 sprzedaja i potrafia za tyle sprzedac a inni za 800 nie moga - nie wiem z czego to wynika. ja teraz jestem super szczesliwa ze mi sie dwa udalo za 1500 sprzedac i to niepopularne sredniaki ! bo poprzedni miot szedl duuuuzo taniej
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):aha:)))) a to dziecie to jej w takim razie? na to wyglada ja tam sie w przychowku nie orientuje :)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No u nas to makabra: tak jak tam napisalam ja chcialam 1000-1200zl , a jesli chodzi o suke to w tej chwili Santina jest najbardziej utytulowana suczka w kraju tej rasy oczywiscie. I to bylo za duzo, bo ludzie wola zaplacic 650zl i kupic bez papierow, to nic, ze wyrasta cos co przypomina sznaucerka.... Na suke po jakims czasie dalam 1500-zaporowa cena: jak ktos da to sprzedam , a jak nie to nie, no i ze nikt nie dal to zostala. A co ja robilam,zeby brat Wiktora trafil na wystawki...i nic!no to poszedl za 800zl do kochania...szkoda,ale coz zrobic-ludzie teraz pieniedzy nie maja na nic to i na psy ni ebardzo....
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Cześć . Właśnie sobie zlukałem tamte forum i Marta przedstawia tam swoja kiwi i jak na moje niewprawne oko to bardzo ładna jest ta sunia , wiec jednak trzeba przyznać ze ładne mają te psy w tej hodowli. Czasem trzeba przyznać racje .
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):aha:)))) a to dziecie to jej w takim razie? na to wyglada ja tam sie w przychowku nie orientuje :) oj to zle mioty trzeba znac :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):Cześć . Właśnie sobie zlukałem tamte forum i Marta przedstawia tam swoja kiwi i jak na moje niewprawne oko to bardzo ładna jest ta sunia , wiec jednak trzeba przyznać ze ładne mają te psy w tej hodowli. Czasem trzeba przyznać racje . mek jakis tragicznych koczkodanów to tam nie ma :)
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek: tak oczywiscie:))) proponuje, zebys sie zapisal w kolejce na szczeniaka tam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ale wiecie co - tamto forum dziala jak dosonala reklama - idzie ludzi potwornie nakrecic na psa z jakiejs hodowli wiec moze my tez tak powinnismy robic ? :) i potem pobierac prowizje od sprzedanych maluchow hihi
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 orsini napisał(a):Mek: tak oczywiscie:))) proponuje, zebys sie zapisal w kolejce na szczeniaka tam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie rozumie aluzji
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):Cześć . Właśnie sobie zlukałem tamte forum i Marta przedstawia tam swoja kiwi i jak na moje niewprawne oko to bardzo ładna jest ta sunia , wiec jednak trzeba przyznać ze ładne mają te psy w tej hodowli. Czasem trzeba przyznać racje . Kiedys to nasza kochana koleznaka Marta nieźle narzekała na nas i na DoGo :-?
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 nie ma na co narzekac ! ja podalam adres forum mojemu bratu i juz polowa jego klasy czyta je dla rozrywki i checi posmiania sie hihi a zwlaszcza podobalo im sie zdjecie kota !!
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):Mek: tak oczywiscie:))) proponuje, zebys sie zapisal w kolejce na szczeniaka tam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie rozumie aluzji nie:))) ja w ogole ciezko jarze, a juz rano???to moje postrzeganie rzeczywistosci jest rowne zeru :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Justa napisał(a):Mek napisał(a):Cześć . Właśnie sobie zlukałem tamte forum i Marta przedstawia tam swoja kiwi i jak na moje niewprawne oko to bardzo ładna jest ta sunia , wiec jednak trzeba przyznać ze ładne mają te psy w tej hodowli. Czasem trzeba przyznać racje . Kiedys to nasza kochana koleznaka Marta nieźle narzekała na nas i na DoGo :-? wiesz Justa , ale pies nie jest niczemu winien , że ma taką właścicielke. Po dziewczynie mozna jeździc ale po psie to chyba nie bo co on winien ?????
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='"JustaKiedys to nasza kochana koleznaka Marta nieźle narzekała na nas i na DoGo :-?[/quote'] :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Recommended Posts